CPH-salaus tarjoaa täydellisen kaupankäynnin joustavuuden uuden mobiilisovelluksen avulla iOS: lle ja Androidille

4. tammikuuta 2021, Kööpenhamina – Vain pari viikkoa sitten CPH-salaus, johtava skandinaavinen syväalennuksellinen salauspörssi ilmoitti uusimmaksi palvelukseksi 10-kertaisen marginaalikaupan salausalalla. Yritys on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että kauppiaat voivat nyt nousta asiakkaiksi ja harjoittaa kaikkea kaupankäyntiä CPH Crypton uuden mobiilikauppiasovelluksen kautta, joka on nyt saatavana Android- ja iOS-alustoina.    

CPH Crypto Trader -sovellus joustavaan kaupankäyntiin  

Uusi kauppiasovellus antaa asiakkaille mahdollisuuden aloittaa kaupankäynnin muutaman minuutin rekisteröinnin ja lennon jälkeen. CPH Crypto Trader -sovelluksen avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa kaikilla suosituimmilla kryptovaluutoilla ja -parilla, tallettaa, siirtää ja nostaa nopeasti bitcoinia ja USD: tä milloin tahansa..

CPH Crypton toimitusjohtaja Jan Andersen kuvaa viimeaikaista edistystä ja toteaa:    

“Olemme kulkeneet pitkän matkan vain muutamassa kuukaudessa CPH Crypto -verkkokaupan lanseerauksesta syyskuussa. Salauspaikan marginaalikauppa käynnistettiin onnistuneesti vasta äskettäin, ja nyt sovelluksemme ovat valmiita. Tiedämme, että tämä on erittäin tärkeää asiakkaillemme, koska se tarjoaa heille täydellisen joustavuuden. He voivat tehdä kaiken älypuhelimella ja käyttää mobiilikauppasovelluksia kuten tavallista pöytäkauppaansa. ”   

Rajoittamaton kauppa vain 39 USD / kk

CPH Crypton filosofian mukaan elinkeinonharjoittajien on keskityttävä kauppaan vain strategiaansa eikä kustannuksiin. Siksi CPH Crypto on ristiriidassa korkean kaupankäyntimaksun trendin kanssa salaustuotemarkkinoilla ja tarjoaa rajoittamattomasta kaupankäynnistä kiinteän alennuksen, joka on vain 39 USD / kk. Tai vain palkkio 0,04 prosenttiyksikköä tapahtumaa kohti yksittäiseen kaupankäyntiin.

Toimitusjohtaja Jan Andersen selittää:   

Perinteisissä osakkeissa ja valuuttakaupoissa kilpailu on laskenut palkkiot matalalle tasolle viime vuosikymmenen aikana. Saman on tapahduttava salaustilassa, mutta haluamme sen etenevän nopeammin, ja siksi aloitimme alennuskonseptimme syyskuussa. “   

Hallitsevat kauppapaikat jopa 13 kertaa kalliimpia 

Viimeaikaiset laskelmat dokumentoivat selvästi, että jotkut suurimmista salauksista kauppapaikat ovat jopa 13 kertaa kalliimpia aktiivisten salauksen kauppiaiden käyttää kuin CPH Crypto. 

Saadakseen täydellisen kuvan tietyn välittäjän tai pörssin kaupankäyntimaksuista yksityishenkilöiden on otettava huomioon sekä palkkiot että hajautus. Elinkeinonharjoittajat unohtavat leviämisen vaikutuksen kokonaiskustannuksiin, vaikka leviäminen on usein siellä, missä merkittävin osa kokonaismaksuista on piilossa, varsinkin kun käydään kauppaa ns. Palkkiovapailla välittäjillä tai pörsseissä.   

Tyypillisesti nämä välittäjät / pörssit pyrkivät kompensoimaan palkkiopalkkioiden puuttumisen lisäämällä voimakkaasti eroa – tarjoushinnan ja myyntihinnan välistä eroa – antaen heille mahdollisuuden ansaita marginaalinsa sijaan. Tämän lisäksi elinkeinonharjoittajien ei pidä unohtaa, että korkeat rahanhallintamaksut – kuten talletukset ja nostot – lisätään myös kokonaiskustannuksiin.

Ainutlaatuinen salausvakuutus 

Jan Andersen korostaa sitä CPH-salaus tarjoaa samat palvelut ja ominaisuudet kuin 

johtavia kansainvälisiä kaupankäyntialustoja ja toteaa

“Tarjoamme marginaalikauppaa kymmenen kertaa salauspisteissä, syvävirtaisen institutionaalisen likviditeetin ja markkinaosuuksien tasolla, reaaliaikaisissa tarjouksissa, tiukoissa spreadeissa ja aidoissa parhaan toteutuksen standardeissa. Ja tästä päivästä lähtien myös mobiilisovelluksemme ovat saatavilla ” 

Jan jatkaa: 

Kaiken tämän lisäksi CPH Crypto tarjoaa poikkeuksellisen alhaiset palkkiot; ja toinen ainutlaatuinen piirre on salausvakuutus, joka yhdessä alhaisten palkkioiden kanssa tekee CHP Cryptosta todella ainutlaatuisen pelaajan krypto-kaupan markkinoilla. ” 

Vakuutuksen tarkoituksena on taata asiakkaiden kaikki kriittisissä valuutoissa tekemät talletukset, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kaupankäyntialustan hakkeroinnin epätodennäköisessä tapauksessa kaikki asiakkaiden kriittisissä valuutoissa tekemät talletukset on vakuutettu. Todistamaan CPH Crypto: n ja neljän maailmanlaajuisesti hallitsevan kaupankäyntialustan väliset äärimmäiset erot maksuissa, CPH Crypto on suorittanut hintavertailulinjan konkreettisten esimerkkien perusteella.  

Kuka tahansa voi ladata CPH Crypto Trader -sovelluksen nyt Google Play tai iOS ja hyödynnä alan alhaisimpia maksuja. 

Oppia lisää käy CPH-salauksessa –  www.cphcrypto.com

Seuraa CPH-salausta Twitterissähttps://twitter.com/cph_crypto

Etsi CPH-salaus Facebookistahttps://www.facebook.com/cphcrypto

Median yhteystiedot

Yhteyshenkilön nimi: Jan Andersen

Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

CPH-salaus on tämän sisällön lähde. Tämä lehdistötiedote on tarkoitettu vain tiedoksi. Virtuaalivaluutta ei ole laillinen maksuväline, hallitus ei tue sitä, eikä tilejä ja arvotaseita koske kuluttajansuoja. Kryptovaluutat ja rahakkeet ovat erittäin epävakaita. Vakaa arvo tai mitään arvoa ei voida taata.

Tietoja Bitcoin PR Buzzista: Bitcoin PR Buzz on palvellut ylpeänä blockchain-startup-yritysten salaustiedotteen jakelutarpeita yli 8 vuotta. Hanki oma Bitcoin-lehdistötiedotteiden jakelu tänään. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me