Bitcoin Cash (BCH) -ennuste: Ennustettu analyysi vuosille 2019 & 2020-2024

Bitcoin Cashilla ja muilla tärkeimmillä kryptovaluutoilla on ollut radioaktiivinen vuosi 2019. Vaikka elpyminen huhtikuusta kesäkuun loppuun oli poikkeuksellista, parin viime kuukauden on pitänyt käsitellä lisääntynyttä volatiliteettia. Toisin sanoen, se on ollut vuoristorata.

Sijoitukset kryptovaluuttoihin ovat edelleen monimutkainen idea, jonka kourallinen ihmisiä ymmärtää ympäri maailmaa. Asianmukaisen tiedon ja ohjauksen puuttuminen vaikeuttaa sijoittajien osallistumista markkinoihin menettämättä rahojaan kokonaisuudessaan tai pysymällä samassa paska-asemassa odotettua kauemmin.

CoinMarketCapissa on satoja salausvaluuttoja, mutta kaikki nämä kolikot ja rahakkeet eivät ole ensisijaisia ​​investointeja varten. Tästä syystä tämä artikkeli sukeltaa Bitcoin Cashin hienovaraisuuteen ja selvittää kasvunsa takana olevan voiman ja tietysti mikä estää sitä.

powered by Coinlib

Mikä on Bitcoin Cash?

BCH lyhyestiKuvalähde: Finder.com

Bitcoin Cash on vertaisverkkoa käsittävä elektroninen käteisraha, joka “mahdollistaa uudet taloudet pienimaksuisten mikrotapahtumien, suurten liiketapahtumien ja luvattomien menojen avulla”.

On tärkeää huomata, että tämä viiden parhaan kryptovaluutta on Bitcoinin (BTC) kova haarukka. Bitcoin Cash syntyi 1. elokuuta 2017 kovan haarautumisen jälkeen Bitcoin-koodilla. Toisin sanoen, kova haarukka on prosessi saada uusi kolikko alkuperäisestä lohkoketjusta, tässä tapauksessa Bitcoin Cash. Uudella lohkoketjulla on kuitenkin aina muutoksia, jotka tekevät siitä erilaisen kuin vanhemman lohkoketjun.

BCH: n luominen oli välttämätöntä parin haasteen voittamiseksi Bitcoinissa. Ensimmäinen on skaalautuvuus; liiketoimien määrän kasvu lohkoa kohti. Toinen, liiketapahtumien kustannusten alentamiseksi. Esimerkiksi Bitcoin vaatii keskimääräisen 1,31 dollarin maksun tapahtuman käsittelemiseksi, kun taas Bitcoin Cash vaatii vain noin 0,125 dollaria.

Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin SV (BSV)

Alkuperäiselle Bitcoin Cash blockchainille (Bitcoinin haarukka (BTC) blockchain) tehtiin jakautuminen marraskuussa 2018. Tämä johti uuden kryptovaluutan luomiseen; Bitcoin Satoshi Vision tai Bitcoin SV (BSV). Jako tapahtui yhteisössä vallitsevien erimielisyyksien vuoksi, jotka koskivat Bitcoin Cash -verkon aikataulutettua päivitystä, jota kutsutaan nimellä Canonical Transaction Ordering (CTOR) ja OP_CHECKDATASIG.

Osa yhteisöstä, jota johtivat kiistanalaiset Craig Wright ja Calvin Ayre, vastustivat kiihkeästi päivityksiä, kun ne olivat vastoin Bitcoinin alkuperäistä näkemystä. Heidän ponnistelunsa johti verkon jakamiseen uudella kolikolla, Bitcoin SV: llä, jolla on 128 Mt: n lohkokoko.

Useita kuukausia dramaattisen jakautumisen jälkeen Bitcoin SV käy kauppaa 132,17 dollarilla. Sen markkina-arvo on 2,3 miljardia dollaria ja sillä on yhdeksäs asema markkinoilla.

Bitcoin Cash -suunnitelma

Bitcoinilla on tehtävä tulla käyttökelpoiseksi kryptovaluutaksi ympäri maailmaa. Etenemissuunnitelman päätavoitteena on “mahdollistaa Bitcoin Cashin skaalaus ~ 100 Tx / s: sta yli 5 000 000 Tx / s: ään”. Kehittäjät pyrkivät myös saavuttamaan välittömät ja luotettavat tapahtumat parempaan käyttökokemukseen. Laajan protokollan ansiosta tulevaisuuden parannukset ovat vähemmän häiritseviä ja muodostaa vahvan perustan yrityksille, joille voidaan rakentaa.

BCH-etenemissuunnitelmaBitcoin Cash -suunnitelma Kuvalähde: BCH-organisaatio

Bitcoin Cash Cash -ennuste 2019 ja 2020

Bitcoin Cashin suorituskyky oli ballistinen vuonna 2017 aloitushinnasta 310 dollaria 1. elokuuta korkeimpaan noin 3656 dollariin 20. joulukuuta 2017. Alle kuuden kuukauden aikana Bitcoin Cash -sijoittajien kasvu oli yli 1000%.

Bitcoin Cash -hintakaavioBitcoin Cashin pitkän aikavälin tuloskaavio KolikkoMarketCap

Vuoden 2018 esitys ei kuitenkaan ollut niin ruusuinen. Laajaa halvaavaa laskua tapahtui kaikkialla, ja Bitcoin Cash osui matalaan noin 75 dollariin marraskuun 2018 kovan haarukan jälkeen.

Salausmarkkinat ovat erittäin epävakaat, muutokset tapahtuvat odottamattomasti. Yritämme kuitenkin parhaamme mukaan tuottaa tarkan ennusteen. Näitä ennusteita ei kuitenkaan pidä käyttää sijoitusneuvona. On suositeltavaa hakea rahoitusasiantuntijan palveluja.

Bitcoin Cash -hinta yrittää tällä hetkellä pitää yli 300 dollaria. Verkon lisääntyvän käyttöönoton ja kehittämisen myötä, BCH: lla on valtava mahdollisuus korjata korkeammalle tasolle vuoden 2019 loppupuolella. On erittäin todennäköistä nähdä Bitcoin Cashin sulkevan vuoden yli $ 800. Verkon vakauden parantamiseen ja alustan yritysystävällisyyteen tähtäävät käynnissä olevat kehitystyöt voisivat antaa kolikolle vauhtia koko vuoden 2020 loppuvuoden ennusteen ollessa 800–1200 dollaria..

Saatat myös haluta katsoa: Bitcoin-hintaennuste vuodelle 2019 ja sen jälkeen

Asiantuntijat ottavat Bitcoin Cash Price -ennusteen

Olemme koonneet ennusteita useista alan merkittävistä luvuista, mukaan lukien muiden julkaisujen ennusteet.

Roger Ver

Hän on Bitcoin Cashin kaikkien aikojen kannattaja, jota usein kutsutaan Bitcoin Jesusiksi. Vaikka tämä ei ole Bitcoin Cashin suora hintaennuste, hänen mielipiteensä salauksen tulevaisuuteen ovat positiivisia. Haastattelussa, joka ei ollut niin kauan sitten, Ver sanoi: “Olen hyvin nouseva Bitcoin Cashissa, aivan kuten olin, kun olin Bitcoinin ensimmäinen sijoittaja vuonna 2011.” Hän ennusti, että Bitcoin Cash käy kauppaa arvolla, joka on kaksi kertaa nykyinen markkina-arvo vuoden 2019 loppuun mennessä. Hän on edelleen positiivinen Bitcoin Cashista, koska se on helppo käyttää ja tallentaa normaalina käteisenä.

Roger Ver ottaa BCH: n

Finder.com

Tämä on verkkosivusto, joka jakaa kryptovaluuttaennusteita säännöllisesti. Viimeisimmän Bitcoin Cash -ennusteensa Finder.com sanoo, että projekti joutuu kovaan kilpailuun muiden kolikoiden, kuten Bitcoin, Litecoin ja Dash, kanssa. Julkaisussa lisätään, että “Bitcoin Cash on erittäin mielenkiintoinen projekti, ja yhtenä maailman korkeimpien markkina-arvoisten digitaalisten valuuttojen joukosta selvästi sellainen, jota monet salauksen harrastajat seuraavat mielenkiinnolla. Jos se pystyy saavuttamaan laajan käyttöönoton paitsi kryptovaluuttayhteisössä myös valtavirran yhteiskunnassa, voi olla kasvupotentiaalia, ja se tarjoaa muutaman keskeisen eron bittiin verrattuna. “

Lompakko-sijoittaja

Wallet Investorsin ennuste Bitcoin Cash -hinnasta on laskeva. He ennustavat pudotuksen -47,724% nykyisestä markkina-arvosta noin 149 dollariin. Alla on Bitcoin Cashin kaavion trendiviiva:

BCH: n lyhytaikainen kaavioBCH / USD -ennustekaavio Lompakko-sijoittaja BCH-ennustekaavioBCH-hinnan pitkän aikavälin ennustekaavio Lompakko-sijoittaja

Kolikkokytkin

Johtava kryptovaluutan vaihtoaggregaatti, joka tarjoaa yhdyskäytävän yli 300 kolikolle ja 45 000 kaupankäyntiparille, julkaisee myös säännöllisiä ennusteita kryptovaluutan hinnoista. Alusta uskoo, että Bitcoin Cashilla on tiukka kehitysvaihe seuraavien viiden vuoden aikana. CoinSwitch sanoo, että BCH: n tulevaisuus jatkuu samanaikaisesti Bitcoinin (BTC) kanssa, koska kahdella kolikolla on paljon yhteistä. Mitä ennustukseen, “Vuonna 2019 tulee aurinkoa kaikkialla, enimmäkseen. Aivan toisella vuosineljänneksellä BCH saattaa nähdä marginaalisen nousun, jonka jälkeen se hyppää yli ja saavuttaa jopa 2K USD-tason. “

Bitcoin Cash Beyond 2020

Bitcoin Cashin suorituskyky seuraavien viiden vuoden aikana riippuu verkon kehityksestä, tekniikan kehityksestä ja yleisestä käyttöönotosta. Suunnitelma tehdä Bitcoin Cashistä älykäs sopimusta tukeva alusta, kuten Ethereum, voisi tasoittaa tietä yrityksille lisää käyttöönottoa ja käyttöä varten. Lisäksi odotettavissa oleva Bitcoin-ralli kaivospalkkion puolittumisen jälkeen toukokuussa 2020 todennäköisesti ajaa BCH: ta suurempiin korkeuksiin. Siksi Bitcoin Cashin hintataso nousee yli $ 5,000 vuoteen 2024 mennessä merkittävästi.

Bitcoin Cash sijoituksena

Kun otamme tämän artikkelin huomioon, on vaikea jättää huomioimatta Bitcoin Cash. Salaus on Bitcoinin haarukka tarkoittaa, että sillä on vankka tekniikka ja turvaominaisuudet. Toisin sanoen on hyvin epätodennäköistä, että Bitcoin Cash kaatuu ja häviää olemassaolosta tulevaisuudessa.

Alusta on myös valmistautumassa kehitykseen. Sen etenemissuunnitelma on selkeä skaalautuvuuden ja toimintojen lisääntymisen kannalta yrityksissä. Älykkäänä sopimusalustana Bitcoin Cash pystyy kilpailemaan suoraan Ethereumin ja muiden hajautettujen sovellusverkkojen (dApp) kanssa.

Onko Bitcoin Cash hyvä sijoitus?

Edellä mainittu huomioon ottaen Bitcoin Cash on hyvä sijoitusomaisuus. Lyhytaikainen voi vaikuttaa laskevalta, mutta pitkällä aikavälillä BCH: n arvo alkaa kasvaa. Niin kauan kuin Bitcoin kasvaa edelleen, odotetaan aaltoileva vaikutus muiden kryptojen kanssa, etenkin kymmenen parhaan joukkoon.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Mikä on Bitcoin Cashin nykyinen hinta?

Mikä on Bitcoin Cashin nykyinen hinta?

Meneekö Bitcoin Cash jälleen nousuun?

Bitcoin Cash on valmis kasvuun vuoden 2019 jäljellä olevina kuukausina. Sijoittajien on kuitenkin kestettävä markkinoiden suuri volatiliteetti. Salaus on jo osoittanut kyvyn palauttaa jopa yli 500 dollarin lyöntitasot. Siksi on kasvupotentiaalia vuoden 2019 loppupuolella, jolloin BCH voi saavuttaa noin 800 dollarin tason.

Pitäisikö sinun ostaa BCH?

Edellä mainittujen ennusteiden perusteella Bitcoin Cashin ostaminen pitkäaikaista pitämistä varten olisi hyödyllistä. Vaikka lyhytaikainen on laskeva, Bitcoin Cash ottaa lopulta vauhtia. Yksi selkeä osoitus on se; BCH päättää vuoden nykyistä markkina-arvoa korkeammalla tasolla.

Selviääkö BCH?

Bitcoin Cashilla on vankka tekniikka ja se on Bitcoinin haarukka (BTC), ja se saa paljon voimaa alkuperäisestä Bitcoin-koodista. Tämä tarkoittaa, että BCH on olemassa pitkään. Sen tulevaisuus on tavalla tai toisella sidottu Bitcoinin tulevaisuuteen.

Entä BCH-spekulaatiot?

Salausmarkkinoiden volatiliteetti liittyy suoraan markkinoiden spekulatiivisuuteen. Sijoittajat ja kauppiaat panostavat hintojen nousuun ja laskuun. Siksi keinottelu on edelleen avaintekijä Bitcoin Cashin tulevaisuudessa. Pitkäaikainen kasvu on kuitenkin edelleen tekijä, kun on kyse investoinneista Bitcoin Cashiin.

Päivitys: 5. syyskuuta 2019

  • Myyjien suuri keskittyminen 300 dollariin rajoittaa nousua.
  • Elliot Wave -oskillaattori näyttää sarjan laskutoimituksia, jotka todennäköisesti päätyvät purkautumiseen.

Päivitys: 26. syyskuuta 2019

Tiistain tuhoisan 10%: n pudotuksen jälkeen Bitcoin avasi Pandora-laatikon, joka tasoitti tietä siirtymiselle nousutrendistä laskusuuntaukseen. Seuraava haittapuolen tavoite on 7200 dollaria. Päivittäinen kaavio näyttää laskemisen alle 200 liikkuvan keskiarvon (MA) on vältetty tai lyhytaikainen. Tällä hetkellä BTC vaihtaa kättä noin 8400 dollaria Coinbasessa. Edelleen puolustamalla 8000 dollarin tukea on 200 päivän MA.

Lyhyellä aikavälillä Bitcoinilla on laskeva puolueellisuus. Liukuva keskiarvon konvergenssihajonta (MACD) näyttää voimakkaan negatiivisen kuvan. Suuri ero tarkoittaa karhun hallintaa hinnassa. Kirkkaammalla ja pienemmällä äänenvoimakkuudella dipit ovat todennäköisesti matalia.

Putoavan kiilakuvion muodostuminen on pitkäaikainen hopeavuori Bitcoin-sijoittajille. Breakout voi kestää jonkin aikaa, mutta sen lähestymistapa voi ajaa Bitcoinin yli 10000 dollarin ja jopa kohti 11000 dollaria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me