PR: India Dapp Fest Recaps – erittäin onnistunut Blockchain-konferenssi Intiassa

Uskomme, että “yksin olemme yksi tippa – Yhdessä olemme valtameri” – Ja kyllä, viimeisin blockchain-konferenssimme, Intian Dapp Fest ’19, Intian Piilaaksossa, oli suuri menestys, eikä se olisi ollut mahdollista ilman tukea Sponsoreidemme, mediakumppaneidemme, yhteistyökumppaneidemme, kehittäjien, yleisön ja koko yhteisön yhteistyö, joka merkitsi innokkaasti läsnäoloaan tapahtumapaikalla. 

KIITOS KAIKKI KIITOKSELLE, ETTÄ TAPAHTASIT TÄMÄN TAPAHTUMAN! 

Jos mietit edelleen mitä Intia Dapp Fest oli kyse, suosittelemme, että selaat ‘India Dapp Fest tai Blockchained India’ Googlessa tai minkä tahansa hakukoneen hakukentässä – tulet hämmästymään siitä, kuinka hienosti blockchain-yhteisö järjesti yhden Aasian suurimmista blockchain-konferensseista kesäkuussa 2019. 

Järjestäjä ja nopea välähdys! 

Järjestäjänä Blocumen Studios ja powered by Blockchained Intia, India Dapp Fest oli viiden päivän visionäärinen konferenssi, jota osallistuivat monet blockchain- ja krypto-harrastajat, ammattilaiset, kehittäjät, salauksen kannattajat, blockchain-startupit ja asiantuntijat Intiassa. Tapahtumaa seurasivat valtakunnalliset roadshow-ohjelmat Intian suurimmissa kaupungeissa lisäämään tietoisuutta nousevista trendeistä ja keräämään mielipiteitä ja ääniä blockchainista & maan salakirjoittajat. Tämän tarkoituksena oli myöhemmin valmistella lohkoketjuystävällinen sääntöluonnos ja esittää se maan lainsäätäjille. Lisäksi tapahtuma edusti joitain loistavia aivoja blockchain-tekniikan päälle rakennettujen innovatiivisten tuotteiden takana – ja esitteli itsensä alustana blockchain-hackathonille ja täydellisen podiumin heidän tulevan suuren ideansa varten blockchain-tilassa. 

Kaiken lisäksi se oli ihanteellinen päivänkakkara erinomaisille mielille olla Draperin yliopiston sankari, Piilaakson suurin yrittäjyyden kiihdytysohjelma! 

Yhteenveto Five Days of India Dapp Fest’19; 

Konferenssin uskottiin olevan yksi Intian suurimmista konferensseista vuonna 2019 – koska tapahtumassa oli alun perin 3 päivää interaktiivista työpajaa & hackathon, jossa Matic Network (kuuluisa blockchain-hanke keräsi varoja Binance IEO: lta ja sai huomiota Coinbase Venturesilta), Algorand, luvaton, todiste-osake-blockchain- ja teknologiayritys sekä Chain Security (blockchain-turvallisuusyritys) olivat keskeisiä toimijoita olla vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa, ohjata heitä, mentoroida heitä ja tuomita heidät valinnaksi, jotta he voivat edetä projektin pikiistuntoon. Myöhemmin festarin kaksi viimeistä päivää keskityttiin blockchain-konferenssiin hämmästyttävillä keskusteluilla, mielenkiintoisilla paneeleilla, sessiotilaisuuksilla ja lopulta Intian kauan odotetun blockchain-ystävällisen sääntelysuositusselvityksen julkaisemisella. 

IDF

Omistettu kolme päivää työpaja ja hackathon 11. – 13. kesäkuuta, järjestetään IndiQube Alpha Building Co-working -tilassa Bangaloressa, mentorit & tuomarit viimeistelivät kahdeksan osallistujaa, joille tarjottiin mahdollisuus nousta viimeiseen istuntoon sijoittajien ja tuomareiden edessä. Myöhemmin kohdennettu konferenssi pidettiin kahden päivän ajan 14. – 15. Kesäkuuta LaliT Ashok Bangaloressa järjestäjien ja koko idean takana – Blocumen Studios ja Blockchained India, dynaamisen yrittäjän ja Draperin yliopiston sankarin, Akshay Aggarwalin takana.. 

14. kesäkuuta Intian Dapp Fest’19 -konferenssin 1. päivä

Vaiheen avasi hämmästyttävä puhe IBM: n Digital Assets WW: n johtajalta Nitin Gaur aiheesta “The Global Landscape of Digital Assets”, joka kertoi kuinka IBM on menossa kohti tutkimista lisää blockchain-ekosysteemissä ja miten muiden yritysten tulisi luoda vertailuarvonsa maailmanlaajuinen maisema blockchain-tekniikalla.  

Myöhemmin NuMundon moderaattorin David Casey -toimiston kanssa järjestettiin erinomainen paneeli hämmästyttävästä aiheesta ” Hajautetut ekosysteemit ympäri maailmaa ”, puhujina toimi Anderson Tan – Alpha Omega Capitalin toimitusjohtaja ja perustaja, Anna Melton – perustaja – Decentralized Ventures, Mr.Akshay Aggarwal Blockchained Intian perustaja. 

IDF

Toinen paneeli innoitti sitten blockchain-innostunutta yleisöämme, joka keskittyi upeaan aiheeseen – ”Pääsy & Control on the Blockchain: Public, Private and Consortium Models ”, moderaattori Sam Noble CTO – EOS Dublin, Ravi Chandrasekaran – Practice Partner – Blockchain at Wipro Technologies, Gokul Alex – apulaisjohtaja, PwC. Tärkein poiminta tästä paneelista oli, kuinka yksityinen ja julkinen ja konsortioinen blockchain toimii, ja näiden mallien käyttötapaukset. 

Ja sitten vaihe täyttyi Matic Networkin suosiosta ja siitä, kuinka intialaiset yrittäjät keräsivät onnistuneesti varoja suurimmalta salauspörssiltä, ​​Binancen IEO: lta, ja rahoitusta myös Coinbase-salauspörssin sijoituspalveluyritykseltä Coinbase Venturesilta. Sandeep Nailwal, perustaja & Matic Networkin varatoimitusjohtaja puhui yleisölle onnistuneella matkallaan käynnistää Matic Network muiden intialaisten loistavien mielien kanssa. Hän puhui rakennuksesta mittakaavaan: sivuketjuratkaisut, joka oli yksi inspiroivista keskusteluyleisöistä, joka on koskaan kokenut. 

IDF

Ihastuttavan lounasaikaan yleisö nautti vielä kahdesta uskomattomasta keskustelusta – ensimmäinen puhe Subbu Joisin perustajalta, Aurigraph.io aiheesta ”Quantum Cryptography” & Protocols for the Future ”, ja toisen Kumar Anirudha IOTA: n ohjauskomitean jäsen aiheesta Blockchainin yleismaksut. 

Kvanttikoodauspaneelissaan Subbu Jois sanoo, että “maailma on siirtymässä pois keskitetystä tietokannasta, sovelluksista ja datankäsittelystä”, mikä vihjaa, miksi hajautetun ekosysteemin pitäisi olla välttämätöntä tulevaisuudellemme. 

Sillä välin, mediakumppanimme ja tiedotuskumppanimme ei voinut odottaa yhden sekunnin puhua puhujiemme kanssa ja haastatella heitä esittelemään heidän verkkosivuillaan. Naimish CoinCrunchIndiasta haastatteli Sam Nobleä, EOS Blockchainin teknologiajohtajaa, kun taas Nidhi Kolhapur Coinpedialta otti nopeasti näkemykset IBM Blockchainin Nitin Gaurilta. Shrikanth Blockmanity.comista ja Shiv Crypto Conversationista istuivat keskustelemaan Algorandin nykyisestä ja tulevasta suunnitelmasta brändilähettiläänsä Gokul Alexin kanssa.. 

Vaikka lounasaika järjestettiin nauttimaan herkullisesta ruoasta, yleisömme ei odottanut yhdenkään minuutin aikaa rakentaa verkkoja ja esitteli itsensä IDF: n blockchain-tilan puhujille ja arvoisille edustajille.

IDF

IDF: n yleisö, puhujat ja tiimi palasivat sitten jälleen kuuntelemaan asiantuntijoita vielä yhdestä mielenkiintoisimmasta aiheesta ”Blockchainin yksisarviset: liian aikaisin päivällä?”, Joka sai huomiota maan blockchain-yrittäjiltä ja startup-yritysten perustajilta. Paneelia moderoivat Headstartin Amrit puhujien Brij Bhasinin kanssa Money Single, Manish Singhal ja Anderson Tan Alpha Omega Capitalista. Paneeli korosti, mitä blockchain-yhtiöltä tarvitaan yksisarvinen ja mikä laittaa blockchain-projektin maailmasta! Kysymyksiä käsitellessään pääomasijoittaja ja Filippiinien yrittäjä Anderson Tan Alpha Omega Capitalista huomauttaa sen; 

  •   Ajoituksen on oltava oikea
  •   Rock-tähtijoukkue
  •   Grand Vision 
  •   Toimiva liiketoimintamalli 
  •   Rahoitusvaatimukset

IDF

Monet muut mielenkiintoiset keskustelut ja tapahtumien paneelit olivat ”Rising Stars of Crypto” & Polku eteenpäin, jossa oli muutama salauksen suurin nimi & blockchain-teollisuus – mukaan lukien – Yeshu Agarwalin toimitusjohtaja ja perustaja, Traden, Sumit Gupta-perustaja & Toimitusjohtaja, CoinDCX, Abhinav Ramesh Toimitusjohtaja ja perustaja, Murmur DApp, Edul Patel Perustaja Mudrex.com-sivustolta (YCombinator W2019), Rishi Dasin perustajapaneeli ‘Future of Work’ & Puheenjohtaja, IndiQube, David Casey, NuMundon toimitusjohtaja, Jessica Zartler Blockchain -antropologi.

Ensimmäinen päivä päättyi ”Draper University Pitch Competition -kilpailuun”, jonka arvioivat Akshay Aggarwalin toimitusjohtaja Blocumen Studios, alumnien suurlähettiläs, Draper University, Anderson Tanin toimitusjohtaja ja perustaja, Alpha Omega Capital, Saurabh Arora -yrittäjä ja Blockchain-asiantuntija sekä Nitin Gaur, johtaja, Digital Varat WW, IBM. 

IDF

15. kesäkuuta, India Dapp Fest’19 -konferenssin 2. päivä 

Energia oli edelleen huipussaan .. !!! Ensimmäisen päivän konferenssin valtavan menestyksen ansiosta olimme kaikki erittäin innoissamme ja kaksinkertaistuneet veloituksemme merkitä tämä tapahtuma kuten Aasian suurin blockchain-konferenssi. 

IDF

Joten Intia Dapp Fest -konferenssin toinen päivä alkoi suojaamalla älykkäitä sopimuksia. Jitendra Chittoda Chain Securitystä, joka oli myös vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja ratkaisi heidän kyselynsä, kiertivät tietoturvaa, älykästä sopimusta ja lohkoketjua.. 

Sitten sitä jatkettiin jännittävällä paneelilla aiheesta “Lukitse tiedot lohkoketjussa”. Kaiuttimina olivat Nilesh Trivedi Clear Taxista, Amol Kulkarni Intelistä, Jitendra Chittoda ketjuturvallisuudesta – Moderaattori Anirudha Acyclic Labsista. 

Hämmästyttävän paneelikokouksen jälkeen yleisö odotti innokkaasti kuuntelemaan tohtori Ajai Gargia, joka johtaa Intian hallituksen Cyber ​​Security International Corporationin ja Startup Innovationin osastoa, MeitY. Hän puhui näkemyksistään blockchain-tekniikasta, tämän kehittyvän tekniikan ongelmista ja ratkaisemisesta.

 Puheessaan hän lisää; 

Suurin ongelma, jonka blockchain ratkaisee, on saada sinut tietojen omistajaksi ja auttaa ansaitsemaan ne. Hän lisäsi jatkuvasti; “Tarve meille (blockchainille) on suurempi kuin lännelle”. “Tämän päivän nuori ei ole valmis ottamaan B-luokan elämänlaatua”.

Ajai Gargin lumoavan keskustelun jälkeen Trustlinin teknologiajohtaja ja Women Who -koodin johtaja Gnana Lakshmi täytti naisten menestyshengen ja puhui binäärikurssin ylittämisestä mainitsemalla Women Who Code. Hänen nopean keskustelunsa jälkeen järjestettiin kiehtova paneeli, joka on ehkä tämän päivän blockchain-tilan ydin. 

Paneeli naisista blockchainissa järjestettiin myös keskustelemaan monimuotoisuudesta, innoittamaan useampia naisia ​​pääsemään blockchain-tilaan ja mitä uramahdollisuuksia he voivat valita. Paneelia valvoi India Dapp Festin brändäyspäällikkö & riippumaton salaustoimittaja Tabassum puhujien kanssa Gnana Lakshmi teknologiajohtaja, TrustIn, Anna Melton toimitusjohtaja & Perustaja, Decentralized Ventures ja Jessica Zartler, Blockchain-antropologi. 

Myöhemmin intialaiset blockchain-tienraivaajat ottivat johdon uuteen paneeliin nimeltä ‘The Blockchain Landscape in India’, puhujat Aanchal Thakur – DayOrg Consulting Groupin kumppani, Anirudh Rastogi – Ikigai Lawin perustaja, Sunil Aggarwal TalentSprintistä, Akshay Aggarwal, valvoja Vishal Krishna tarinasi.

Idf

Vuorovaikutteisimman paneelikeskustelun jälkeen Sunil Aggarwalin virkistävä puhe käsitteli “Blockchain Aspirantsin henkistä politiikkaa” ja lisäsi kiehtovia oivalluksia. 

”Pelossa pitäminen on paras tapa hallita tehokkaasti. Blockchainin todellinen olemus tulee olemasta peloton. Muista, että blockchain ei ole vain tekniikka vaan filosofia. “

Hän puhui edelleen velkapohjaisista rahoista ja pisteistä; 

”Isoisäni ansaitsi 50 rupiaa kuukaudessa 7 lapsella ja hän oli keskiluokka. Isäni ansaitsi 500, sai neljä lasta ja hän oli keskiluokka, ansaitsin 50000 kuukaudessa ja vaimoni ansaitsi ja meillä on yksi lapsi. Silti olemme keskiluokka. “

Käynnistetään Blockchain-ystävällinen sääntelyluonnos 

Lisäksi tämä oli päivä, jolloin Blockchained-tiimi (India Dapp Fest Organizer) käynnisti sääntelyluonnoksen luonnoksen ja tiimi jakoi kuvaavia dioja, jotka edustivat valtakunnallista havaintoa blockchainista ja mitä todella intialainen blockchain & salausyhteisö tarvitsee Intiasta salausteollisuutta. Raportti koottiin, kun yli 400 ihmistä oli osallistunut ja antoi lausuntonsa salaussäännöistä 33% yrittäjien, 32% tietotekniikan ammattilaisten, 21,70% Blockchain-harrastajien, 8,60% opiskelijoiden / harjoittelijoiden, 6,50% tutkijoiden, 3,70% sijoittajien, 0,70% asianajajien kanssa. ja 0,30% toimittajia. 

Raportti koottiin pääasiassa Bangaloresta, Hyderabadista, Mumbaiista ja Delhistä, jossa lohkoketju & salausyhteisö Mumbaiista & Hyderabad oli korkeampi antamaan vastauksen ja sitten seurasi Bangalore ja Delhi. Intian neljän suurimman kaupungin kollektiivisen raportin perusteella Anirudh Rastogi, joka on Ikigai Lawin kumppani, astui vaiheeseen ja puhui suosituksista hallitukselle kryptovaluuttojen sääntelemiseksi. Puheessaan hän lisää; 

“Hallituksen on muutettava lähestymistapaa kryptovaluuttojen sääntelyyn” huomauttamalla, sääntelyviranomaiset ovat “riskin yliarviointi ja potentiaalin aliarviointi”. 

Hän jatkaa lisäämällä Regulatory Sandbox -päivitystä, joka oli äskettäin poistanut salaustuotteet, mukaan lukien salausvarat, ICO: t, ketjumarkkinointipalvelut ja kaikki tällaiset tuotteet, samalla kun hän piti turvallisen muistiinpanon nousevasta tekniikasta, mukaan lukien blockchain. Samankaltaisesta kilpailusta hän lisää;

Itsesääntely, yhteissääntely voi tehdä parempaa työtä nopeasti kehittyvän tekniikan sääntelyssä. Hiekkalaatikko on menetetty mahdollisuus. 

Mietintöluonnoksen lisäksi toisen päivän tapahtuma päättyi Draper University Pitch -palkinnon saamiseen. 

Tapahtuman muita kohokohtia olivat ”Conscious Decentralization”, Jessica Zatlerin puhe, poikkeuksellinen paneelikeskustelu Neeraj Khandelwalin perustajaryhmästä ”Crypto Surfing: How to Ride the Waves”. & CTO, CoinDCX, Abhinav Ramesh toimitusjohtaja ja perustaja, Murmur Dapp, Sainath Gupta toimitusjohtaja ja perustaja, pääministeri, toinen erinomainen paneeli aiheesta “Yrityspäiväkirjat, oppitunnit iteraatioon” neljältä arvohenkilöltä – Prem Kumar PwC: ltä, Amol Kulkarni Inteliltä , Ram Gullamuddi Zagg Protocolista – valvoja Vipul NassCommista. 

Paketoida!

Ja sitten käärimme Intian suurimman blockchain-konferenssin verkostoitumisistunnolla ja kiitos. 

Kiitämme sydämellisesti kaikkia, jotka tekivät tästä tapahtumasta valtavan menestyksen, ja tulemme pian taas kiinni ja toivomme, että Intian hallitus ottaa huomioon myös blockchainin kollektiivisen äänen & salauksen ammattilaiset ennen sääntöjen / sääntelykäytäntöjen laatimista salauksen ympärille & blockchain-tekniikka Intian kansalaisille. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me