Todellisten pysyvien valkuaisaineiden hankinta USDQ ja KRWQ: Q DAO -stablekiinien ekosysteemiä kehitetään vastapainona BitFinexin Scammy Tetherille. Kaupankäynti kaikki sivustolla BTCNEXT.io

Nick Krash on Blockchain-arkkitehti Platinum Q DAO -tekniikka. Tässä artikkelissa hän jakaa USDQ / KRWQ: n ainutlaatuisen luonteen, joka on joukkueensa auttama kehittyminen. Ennen uraansa Nick osallistui menestyksekkäästi useisiin ohjelmistokehitysprojekteihin suurille eurooppalaisille ja aasialaisille pankeille. USDQ / KRWQ hyödyntää joukkoa uusia tekniikoita, joihin kuuluvat ennustavat ominaisuudet, algoritminen vakauttaminen ja yhteisön kannustimet. Pian tulee olemaan vieläkin täysin tukemia vakaa kolikoita: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ Q DAO -tuotemerkillä. Lue lisää siitä, mikä tekee USDQ: sta / KRWQ: sta niin ainutlaatuisen. Lisäksi KRWQ – Korean Woniin sidottu stablecoin kiinnitetään Q DAO -perheeseen. Tällä ei ole vain valtava vaikutus Korean paikallisille markkinoille, vaan myös koko Aasian alueelle. Sillä käydään kauppaa kuten muillakin ERC-20-rahakkeilla BTCNEXT.

Tutki menettelyjä lainojen rekisteröimiseksi ja saamiseksi

Tässä artikkelissa kerron prosesseista, joita käyttäjät käyvät läpi rekisteröidyäkseen järjestelmään ja hankkiakseen lainoja vakuudeksi Bitcoins. Kehitystiimimme PLATINUM Q DAO ENGINEERING -sivustolla on keskittynyt tarjoamaan korkeaa turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä, jotta kuka tahansa käyttäjä voi alkaa käyttää sitä Q DAO ilman mitään ongelmia.

Työskentelemällä tiiminä etsimme paljon kilpailevia ratkaisuja tietyille komponenteille. Ja on täysin mahdollista, että järjestelmän arkkitehtuurissa tapahtuu suuria muutoksia lähitulevaisuudessa. Tämä tarkoittaa, että mitä näet tässä artikkelissa, ei välttämättä ole merkitystä muutamassa kuukaudessa. Projektimme on keskeneräinen, joten vaikka näemme jo järjestelmän arkkitehtuurin ääriviivat, jätämme silti paljon “liikkumavaraa” mahdollisille muutoksille.

Ennen kuin tarkastelemme näitä prosesseja, haluan antaa lintuperspektiivin Q DAO: n sisäisestä toiminnasta.

Kuvassa 1 on esitetty Q DAO: n päämoduulit keltaisina suorakulmioina. Nuolia käytetään mahdollisten vuorovaikutusten tunnistamiseen yksittäisten moduulien välillä.

Kuvio 1

Käyttäjien ja järjestelmän välistä vuorovaikutusta ohjataan moduulilla “Customer Web Panel”, joka on käyttöliittymänä käytettävä ulkoinen komponentti. “DApp p2p -verkko” -moduuli on toinen ulkoinen lohko, jota ohjataan hermoverkkojen konsensuksella. Näitä moduuleja käytetään yhdessä esteenä järjestelmän hajautetun osan ulkoisten lohkoketjujen välillä.

Haluan kiinnittää huomionne siihen, että kaikki käyttäjien toimet kulkevat tietoturvamoduulin läpi, jota käytetään paikallisen ketjun eheyden varmistamiseen. Käytän termiä ”paikallinen ketju” tunnistamaan hajautetun kirjanpidon, jota käytetään tapahtumien tilojen muutosten kirjaamiseen järjestelmään.

Järjestelmää suunniteltaessa näimme tarpeen toteuttaa tämä ratkaisu, jotta Bitcoinin ja Ethereumin lohkoketjujen välinen vuorovaikutus voidaan varmistaa. Samanaikaisesti käytämme paikallista ketjua vuorovaikutukseen Q Box -sovelluksemme, toimintojen kanssa tunnuksen louhimiseksi ja “jaa oivalluksia ja kokemuksia” päätöksentekevän neuroverkon eri agenttien välillä.

Käytämme BTC Node Integration- ja ETH Node Integration -moduuleja rajapintoina ulkoisten lohkoketjujen kanssa. Kuuntelija palvelee ulkoisten tietojen toimittamista järjestelmään. Ja Ilmoita-toiminnon avulla ilmoitetaan ulkoisille komponenteille sisäisessä järjestelmässä tapahtuvista muutoksista.

Mielestäni tämän pitäisi toimia hyvänä esittelykuvana kaikille, jotka haluavat oppia lisää Q DAO: n taustalla olevista teknisistä ratkaisuista. Tarkastellaan nyt tarkemmin, miten käyttäjät todella rekisteröivät ja luovat vakuudelliset sopimukset järjestelmässä.

Uuden käyttäjän rekisteröinti

Rekisteröitymiseen järjestelmä edellyttää seuraavien toimintojen suorittamista:

  1. Luodaan ainutlaatuinen BTC-lompakko, joka on suunniteltu ottamaan käyttöön moniallekirjoitustoiminto
  1. Käyttäjän henkilökohtaisten tietojen (sähköposti, käyttäjänimi) tarkistaminen. Tärkeää on, että käytämme näitä tietoja yksinomaan nopeutettuihin ilmoituksiin käyttäjille aina, kun ilmenee hätätilanteita (esim. Tarve ryhtyä toimiin välittömän selvitystilan estämiseksi). Olisimme voineet luoda järjestelmän täysin nimettömänä, mutta haluamme vain käyttäjien saavan ilmoitukset ajoissa.
  1. Luodaan rahakkeet, joita käytetään rahakkeiden tallentamiseen (tarvitaan käyttöliittymän yksinkertaistamiseksi jo markkinoilla olevien perinteisten ratkaisujen mukaisesti. Varmistamme, että käyttäjät voivat edelleen määrittää omat lompakkonsa ja valtuuttaa järjestelmään Metamask).

Kuten näette, rekisteröintiprosessi on melko yksinkertainen ja tyylikäs. Sillä välin, jotta voimme varmistaa riittävän joustavuuden mahdollisia hyökkäyksiä vastaan, suunnittelemme järjestelmän siten, että kaikki avaimet ovat aina ainutlaatuisia. Lisäksi olemme suunnitelleet järjestelmän siten, että jokainen moduuli käyttää ainutlaatuista salausperiaatetta.

Lainan tarjoaminen käyttäjille

Kuvassa 2 on kaavamainen kuvaus järjestelmän moduulien välisistä vuorovaikutuksista, jotka tapahtuvat käyttäjän tapahtuman yhteydessä siirtäessään Bitcoineja BTC-lompakkoon.

Kuva 2

Haluaisin kuvata tämän prosessin askel askeleelta, jotta voit ymmärtää täysin kaikki taustalla olevat prosessit ja vuorovaikutukset. Tunnistan allekirjoituksen tilausnumeron [] -symbolien avulla.

Lainan myöntämisen vaiheet

Tässä on lyhyt kuvaus suunnitelluista vaiheista:

  1. Käyttäjä siirtää varat tähän tarkoitukseen luotuun BTC-osoitteeseen, joka tukee moniallekirjoitustoimintoa.
  1. Käyttäjä on vuorovaikutuksessa erityisen käyttöliittymän kanssa, jossa hänen on valittava saadun lainan parametrit, koko ja korko. Tämän vaiheen jälkeen käyttäjä asettaa allekirjoituksensa uuden tietueen alle, joka on syötetty paikalliseen ketjuun.
  1. Moduulia “BTC Node Integration” käytetään varojen riittävyyden ja määritettyjen tietojen oikeellisuuden tarkistamiseen. Valmistuttuaan moduuli asettaa allekirjoituksensa uuden tietueen alle, joka on syötetty paikalliseen ketjuun.
  1. Kuuntelumoduuli tarkistaa, että määritetyt tiedot ovat päteviä ja nykyisten markkinaolosuhteiden mukaisia, samalla kun selvitetään selvitystilaan liittyvien parametrien pätevyys ja tiedot nykyisistä markkinaolosuhteista, jotka on määritelty paikallisessa ketjussa. Valmistuttuaan moduuli asettaa allekirjoituksensa uuden tietueen alle, joka on syötetty paikalliseen ketjuun.
  1. Suojausmoduuli tarkistaa paikallisen ketjun eheyden ja sijoittaa allekirjoituksensa uuden, paikalliseen ketjuun syötetyn tietueen alle.
  2. ETH-solmun integrointimoduuli tarkistaa määritetyn osoitteen pätevyyden ja varojen riittävyyden (joita käytämme maksamaan kaasusta) teknisessä osoitteessa, jota käytetään USDQ / KRWQ: n louhintaan. Moduuli asettaa allekirjoituksensa uuden tietueen alle, syötetään paikalliseen ketjuun ja lyö sitten rahakkeita.

Olen yrittänyt kuvata kaikkia keskeisiä vaiheita uusien käyttäjien rekisteröimisessä ja vakuuksien luomisessa. Olemme suunnitelleet ne turvallisuuden, optimoinnin ja toteutusajan parhaiden käytäntöjen perusteella.

Luulen että Q DAO voittaa suosiota laajemman salausyhteisön keskuudessa intuitiivisen ja yksinkertaisen käyttöliittymän ja kehittyneiden tietoturvaratkaisujen pohjalta. Olen tyytyväinen kysymyksiisi alla olevissa kommenteissa ja autan mielelläni ymmärtämään järjestelmäämme paremmin.

Jälkisana

Ehkä olet kuullut MAKER DAO -projektista ja heidän DAI: sta?

Haluan kiittää näitä kavereita – heidän on ensin luotava hajautettu vakaa kolikko.

Meillä on kunnia-arvoinen toinen paikka tässä kilpailussa, ja pohjimmiltaan meidät inspiroivat MAKER`s DAI: n tekniikat.

Jotkut Q DAO -toiminnot ovat samanlaisia ​​kuin MAKER DAO, joten päätimme käyttää Makerin terminologiaa, koska uskomme – heidän tekniikoidensa tulisi olla referenssi hajautettujen vakaa kolikoiden luomiselle..

Miksi käytämme BTC: tä vakuudeksi? 1) Bitcoin on likvidin digitaalinen omaisuus 2) Meillä on monia ystäviä, jotka ovat suuria Bitcoin-haltijoita (BTC-valaita) tai Bitcoin OTC-kauppiaita.

Toivomme, että jopa niin isot kaverit kuten Brothers Winklevoss (Cameron Winklevoss ja Tyler Winklevoss) alkavat käyttää Q DAO: ta. Heillä on paljon Bitcoineja, mutta he eivät halua myydä sitä. Joten jos he tarvitsevat rahaa – he voivat pantata bitcoininsa Q DAO: lle ja saada välittömästi USDQ / KRWQ.

Miksi rakensimme Q DAO: n Ether-älykkäiden sopimusten perusteella, mutta emme Tronin (Justin Sun) eikä EOS: n (Daniel Larimer) perusteella?

Neroinsinöörit ovat rakastavia ETHEREUMia, koska tämä lohkoketju on otettu käyttöön massaan, kunnioitamme myös Vitalik Buterinin lähestymistapaa (tapasimme hänet muutaman kerran). Ehkä tulevaisuudessa harkitsemme TRON: n tai EOS: n käyttöä, jos niiden säätiöt voivat tarjota riittävästi varoja kehityksen jatkamiseen.

BTCNEXT vaihto – PLATINUM Q DAO ENGINEERING -tiimin seuraavan sukupolven spot- ja marginaalikauppapaikka. Se on USDO / KRWQ-vakaan kolikon ensimmäinen strateginen liikekumppani, joka perustuu DAO-tekniikkaan. Kaikki parit luetellaan USDQ / KRWQ-listalla. BTCNEXT-asiakaspalvelu vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Platinum Q DAO -tekniikka jakaa aina mielellään viimeisimmät kehitys- ja arkkitehtuuriratkaisut, auttaen sidosryhmiä levittämään parannuksia salaushankkeisiin. Koska asiantuntijayritys markkinoilla on, Platinum Q DAO Engineering on auttanut jo 150 salauksen aloittamista, mikä antaa heille mahdollisuuden kerätä tehokkaasti varoja ja tuoda estoketjuja liiketoimintamalleihinsa. Toimistojen ollessa Japanissa, Etelä-Koreassa, Thaimaassa, Venäjällä, Valkovenäjällä ja Australiassa, tiimi on aina valmis pitämään henkilökohtaisia ​​kokouksia, joissa keskitytään siihen, miten yritykset voivat hyödyntää blockchain-tekniikkaa vastaamaan heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa. Tiimi toivottaa lukijat tervetulleiksi yhteydenpitoon Sähke, ja Facebook.

Tämä yleiskatsaus ei välttämättä ole täysin tyhjentävä, eikä siinä arvioida minkään projektin kannattavuutta eikä sen tiimin legitiimiyttä. Lukijoiden on suoritettava oma due diligence -tarkastuksensa ennen minkään luetellun Stablecoinsin käyttöä tai siihen sijoittamista. Tämä artikkeli edustaa vain kirjoittajan mielipiteitä, eikä sitä pidä pitää sijoitusneuvona. Kaikkia artikkelissa kuvattuja toimintoja kehitetään edelleen, niitä voidaan muuttaa / käsitellä. Seuraa päivityksiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me