Bitbuy anmeldelse | Alt hvad du behøver at vide om BitBuy, Canadas bedste Crypto Exchange

Hvad er Bitbuy?

Bitbuy.ca er en af ​​de ældste og mest populære kryptokursudvekslinger i Canada. Tilbage i 2013 grundlagde Adam Goldman en børs ved navn ‘Instabit’ med sit hovedkvarter i Toronto, som til sidst blev omdøbt til Bitbuy i 2016. I 2013 var kryptokurver eller endda Bitcoin ikke halvt så populære som de er i dag. Så det var bestemt ikke let at starte en udveksling, hvor folk kan købe og sælge kryptoer dengang, medmindre der er en stærk vision bag den.

Lige siden starten har Bitbuy leveret tjenester af høj kvalitet til køb, salg og handel med Bitcoins og andre større kryptoer i Canada. Du skal bemærke, at alle de tjenester, der tilbydes af Bitbuy, er begrænset til canadiske statsborgere eller fastboende på grund af lokale regler. I de sidste syv år har Bitbuy nået mange milepæle og vist eksponentiel vækst i både omsætning og kundebase. I dette år er Bitbuy også blevet rangeret som en af ​​de hurtigst voksende virksomheder i Canada. Flere oplysninger om dette kan findes her.  

Fra i dag kan Bitbuy betragtes som en af ​​de mest pålidelige muligheder for canadiere at købe, sælge og handle kryptokurver. Lad os i denne Bitbuy-gennemgang diskutere alle de centrale aspekter af denne udveksling, såsom sikkerhed, brugergrænseflade, registreringsprocedure, gebyrer osv. Ved afslutningen af ​​denne Bitbuy-gennemgang er vi sikre på, at du vil være i stand til at beslutte, om denne udveksling er noget for dig eller ej. 

Vigtigste højdepunkter i Bitbuy-kryptobørs

Af alle de krypto-udvekslinger, vi har set og gennemgået, er Bitbuy lidt anderledes. Denne udveksling er fokuseret på at gøre, hvad de er bedst til i stedet for at levere alle kryptotjenester med moderat kvalitet. Nedenfor er et par ting, der gør Bitbuy til en udveksling at overveje. 

 • Fantastisk brugergrænseflade – Hvis du er en nybegynderkrypto-bruger og bor i Canada, er Bitbuy noget for dig. Brugergrænsefladen til denne udveksling er fascinerende, da den er omfattende, men alligevel meget nem at bruge, forstå og navigere.  
 • Sikker – Bitbuy er en af ​​de sikreste kryptobørser i Canada, og den er blevet anerkendt af FINTRAC. Da hele kryptomarkedet er decentraliseret, er det svært at finde børser som Bitbuy, der også anerkendes af centraliserede myndigheder.   
 • Brugervenlighed – Fra at oprette en konto på få minutter til at foretage bankindskud og hurtige udbetalinger, er brugervenlighed kernen i Bitbuy. Derfor kan brugere med nul kryptokendskab også nemt bruge Bitbuy. 
 • Pålidelig kundeservice – Bitbuy tilbyder fantastisk kundeservice til alle sine brugere. Bortset fra den meget velkuraterede liste over ofte stillede spørgsmål, kan brugere nå supportteamet via e-mail. Bitbuy er stolte af fremragende kundesupport, og deres svartid på e-mail-forespørgsler er den bedste i branchen.
 • Bare for canadiere – Brugere af denne udveksling kan kun være bosiddende og borgere i Canada. Brugere kan finansiere deres konti ved hjælp af Interac eTransfer og Bank Wire med CAD som basisvaluta. Indskud og udbetalinger kan ske i CAD og også andre kryptovalutaer.
 • Tilgængelighed af OTC Desk – Bitbuy tilbyder også en OTC (Over-the-Counter) service for dem, der er interesseret i at handle større beløb end $ 20K. Denne funktion vil være særlig nyttig for detailhandlere med store volumen og også institutionelle investorer.     

Tilgængelige aktivklasser på Bitbuy

Bitbuy-brugere får adgang syv store kryptokurver: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Stellar Lumens (XLM) og EOS. Brugere kan købe eller handle med disse kryptoer ved hjælp af canadiske dollars (CAD) eller andre kryptovalutaer. 

Du kan følge deres vigtigste kryptotendenser her

Er Bitbuy Exchange sikkert?

Som tidligere nævnt er Bitbuy en af ​​de sikreste børser i Canada. I de sidste syv år har denne udveksling ingen historie med at blive hacket eller være involveret i fejlbehandling. Undergår regelmæssige revisioner og er en anerkendt MSB (Money Service Business) af et føderalt agentur som FINTRAC forklarer troværdigheden og pålideligheden af ​​denne krypto-udveksling. 

Nedenfor er nogle af de bemærkelsesværdige foranstaltninger, der følges af Bitbuy Canada for at yde den største sikkerhed og sikkerhed for deres klientfonde. 

 • To-faktor-godkendelse – 2 FA er obligatorisk at udføre enhver transaktion eller endda logge ind på deres konto på børsen. 
 • Cold Storage-funktionalitet – Dette er obligatorisk for enhver udveksling, der hævder at være ægte og sikker. Kold opbevaring er processen med at opbevare midlerne i en offline tegnebog, som ikke er forbundet til internettet. Bitbuy hævder, at 95% af dets klientmidler er gemt i en kold tegnebog og er adskilt fra kernenetværket. Derfor er det umuligt for nogen at stjæle midlerne fra Bitbuy-netværket.
 • KYC-verifikation – Alle brugere registreret på Bitbuy gennemgår en verifikationsproces kendt som “KYC”, som normalt behandles automatisk og er obligatorisk for at beskytte potentielle brugere, der bliver snydt. 
 • Sikkerhedsrevisioner – Bitbuy samarbejder regelmæssigt med blockchain cybersikkerhedsbureauer som f.eks Cipherblade eller STOR (Blockchain Intelligence Group) til at udføre forskellige revisioner inklusive ‘bevis for reserver.’
 • Bevis for solvens – De forskellige sikkerhedsrevisioner konkluderede, at denne udveksling havde bestået revisionerne i alle kategorier inklusive krypto til fiat-solvens i forholdet 1: 1. Dette forklarer gennemsigtigheden i bogføringen af ​​aktiver, der handles på denne børs.
 • Bitcoin forsikring – Brugere af Bitbuy kan gemme deres bitcoin-beholdninger i en offline hvælving med forsikring op til den fulde værdi af deres beholdninger. Dette er muliggjort af deres partnerskab med Knox. Flere oplysninger om dette kan findes her

Andre kritiske sikkerhedsforanstaltninger, der gennemføres af Bitbuy, inkluderer de daglige krypteringsaktiviteter og at tage flere sikkerhedskopier. Hver transaktion, der finder sted på børsen, sendes også gennem SSL for yderligere sikkerhed.   

Sådan handler du med BitBuyTrading-grænseflader 

Brugere af Bitbuy kan vælge mellem to forskellige handelstyper, som er Express og Pro.

bitbuy UI

Hurtig handel‘Er for begyndere, mens’Pro Trade‘Er for mere avancerede kryptohandlere. Enhver med en Bitbuy-konto får adgang til både Express- og Pro-handelsmuligheder. For brugere af Express-handelsmuligheder er alt blevet gjort virkelig simpelt på platformen. Brugerne af denne mulighed kan være flere begyndere, der ønsker at købe krypto på få sekunder. 

Processen er også problemfri, da alt hvad brugeren skal gøre er at vælge kryptoaktivet, vælge mængden og klikke på køb eller salg. Transaktioner er også hurtige, men gebyrerne kan være lidt højere sammenlignet med Pro Trade-indstillingen. 

I den anden ende er Pro-handel til professionelle kryptohandlere, der har tendens til at analysere markedet, før de køber eller sælger et kryptoaktivt. Til dette formål har denne udveksling indgået et samarbejde med TradingView for at tilbyde branche-klassificerede kortværktøjer til tekniske analytikere. 

Pro-trade-brugere får også adgang til avancerede ordretyper, og grænsefladen ser ud som enhver anden kryptobørs som Coinbase eller Binance med ordrebøger, handelshistorikvinduer osv. Det gebyr, der opkræves her, er også billigere sammenlignet med Express-handelsmuligheden. Klik på Bitbuy Pro-demosiden for at se det her.   

Sådan registreres på Bitbuy?

Tilmelding med Bitbuy er ret let, og hele processen tager kun et par minutter at gennemføre. Nedenfor er trin-for-trin procedure i registreringsprocessen. 

Trin 1: Besøg embedsmanden Bitbuys websted.

Klik på ‘Tilmeld dig for at komme i gang’Bitbuy

Trin 2: Klik på ‘Tilmeld dig her’ nederst.  

bitbuy

Trin 3: Du kan se nedenstående skærmbillede. Indtast e-mail-adressen, den foretrukne adgangskode, og klik på ‘Tilmeld.’ (Du kan også indtaste Bitbuy-henvisningskoden, hvis du er blevet henvist af nogen.)    

bitbuy

Trin 4: Du skal derefter besøge din postkasse og bekræfte din e-mail-adresse ved at klikke på det link, du har modtaget.  

bitbuy

Du skal kunne se nedenstående skærmbillede for at bekræfte, om din e-mail-adresse er blevet bekræftet.  

bitbuy

Trin 5: Du vil blive omdirigeret til nedenstående side, hvor du skal indtaste dine legitimationsoplysninger og klikke på ‘Log ind.’  

bitbuy

Trin 6: Indtast dit mobilnummer (kun nordamerikanske numre med +1, da koden er tilladt), og valider ved at indtaste OTP. Du vil senere være i stand til at ændre din 2FA-teknik til Google Authenticator.

bitbuy

Trin 7: Udfyld alle de personlige oplysninger, der er nævnt i nedenstående skærmbillede.   

bitbuy

Trin 8: Vælg de muligheder, der gælder for dig, giv samtykke til bekræftelse ved at vælge “Accepter” og klik på “Anmod om bekræftelse.”

bitbuy

Trin 9: Til sidst skal du uploade de relevante dokumenter og klikke på send. Dette er den ‘engangs’ KYC-verificeringsproces for at sikre, at ingen tilmelder sig ved hjælp af dit mistede id, eller at brugerne ikke bliver snydt. Når verifikationen er udført, vil du kunne finansiere din konto og handle kryptoer på Bitbuy-børsen.   

bitbuy

Indbetaling og udbetaling

Brugere kan udføre indskud og udbetalinger til deres Bitbuy-konto ved hjælp af Cryptocurrency og CAD fiat-valutaen. Indbetalingsmetoder inkluderer kryptoer, bankoverførsel og Interac e-overførsel. 

I nedenstående skærmbillede kan du se minimums- og maksimumsindbetalings- / udbetalingsgrænserne for din Bitbuy-konto. Du kan også bemærke, at behandlingstiden er meget hurtigere, når den udføres via Interac e-overførsel end den traditionelle bankoverførsel. 

Det mindste beløb, du kan hæve, er $ 50 og $ 20k med henholdsvis Interac e-overførsel og bankoverførsel. Førstnævnte tager cirka 24 timer at gennemføre tilbagetrækningen, mens den sidstnævnte metode tager cirka 2-3 arbejdsdage.       

bitbuy

I nedenstående skærmbilleder kan du finde information relateret til indskud og udbetalinger, når det sker gennem kryptokurver.

bitbuy

bitbbuy

Vi fandt ud af, at kryptoer er den bedste måde at deponere og hæve penge på din Bitbuy-konto, da der ikke er noget depositum. Tilbagetrækningsgebyret er også billigere sammenlignet med konventionelle tilbagetrækningsmetoder. Derudover er behandlingstiden hurtigere, når det sker via kryptoer.    

Bitbuy-gebyrer

Vi fandt, at gebyret, der opkræves af denne udveksling, var meget rimeligt og i overensstemmelse med de tjenester, de tilbyder. Infact, Bitbuy opkræver de billigste gebyrer sammenlignet med alle de andre børser i Canada. Som nævnt i ovenstående afsnit får alle Bitbuy-brugere brug af Express Trade, Pro Trade og OTC-funktioner.  

Indstillingen Pro Trade er billigere sammenlignet med Express Trade. Et producentgebyr på 0,1% og et takgebyr på 0,2% opkræves for at købe / sælge kryptos. Til sammenligning opkræves et fast gebyr på 0,5% for at bruge Express-handelsmuligheden til enten at købe eller sælge de tilgængelige kryptovalutaer. 

Depositumgebyret for bankoverførsel (0,5%) er billigere sammenlignet med Interac e-transfer (1,5%). Til sammenligning er Interac e-Transfer-metoden en måde at foretage hurtigere indbetalinger på, selvom gebyrerne er lidt højere.

Denne udveksling opkræver et gebyr på 1,5% for at trække midler fra deres Bitbuy-konto ved hjælp af bankoverførsler og Interac e-overførsler. Du behøver ikke betale noget gebyr, hvis du handler via kryptoer. Flere oplysninger relateret til Bitbuy-gebyrer kan findes her.  

Bitbuy fordele & Ulemper

Fordele 

 • Bitbuys brugergrænseflade og brugeroplevelse er det bedste, vi har set i en krypto-udveksling.
 • Denne udveksling giver fremragende kundesupport med hurtig responstid. 
 • En af de meget få udvekslinger med stærke regler. Dette giver maksimal sikkerhed for brugerfonde og øger pålideligheden af ​​udvekslingen. 
 • Godt kuraterede kontotyper (Express & Pro) da de henvender sig til både uerfarne og erfarne kryptohandlere. 
 • Bitbuys partnerskab med Knox er værdifuldt, da det at tilbyde forsikring til alle deres eksisterende brugere Bitcoins uden ekstra omkostninger kan afgifter bestemt betragtes som en professionel. 

Ulemper

 • Tilgængelig for canadiske borgere og beboere alene i øjeblikket.
 • Kun store kryptokurver er tilgængelige for at spekulere og handle. 
 • Moderat gebyrstruktur. Kunne have været billigere på nogle få områder.   

Vores dom

Bitbuy Canada er bestemt en af ​​de unikke børser på markedet. Deres intention om at være de bedste til, hvad de er gode til i stedet for at gøre alt, mens de tilbyder en mindre kvalitet, forklarer deres engagement over for de gode tjenester, de tilbyder. De tilbudte platforme og gebyrer opkrævet af denne børs er meget godt kurateret til at betjene både uerfarne og mere erfarne forhandlere. Platformens brugervenlighed, fremragende supportteam og de robuste sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet for at beskytte deres klients midler, er nogle af de mest bemærkelsesværdige træk ved denne udveksling.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Spørgsmål: Jeg er fra Brasilien. Er der nogen måde, jeg kan bruge de tjenester, der tilbydes af Bitbuy? 

EN – Desværre ikke. Denne udveksling er kun for borgere eller fastboende i Canada. For at registrere dig skal du have en permanent adresse i Canada og et mobilnummer i Nordamerika. 

Q – Kan jeg bruge PayPal eller Skrill til at finansiere min Bitbuy-konto?  

EN – Nej. Du kan bruge Interac og bankoverførsel til at finansiere dine konti. Du kan også bruge kryptokurver til at finansiere din konto. 

Q – Er mine midler sikre, når jeg deponerer dem på min Bitbuy-konto?   

EN – Ja. De er helt sikre. I de sidste syv år er der ikke en hændelse, hvor denne udveksling bliver hacket eller tyveri af klientmidler. Det er den betydning, denne udveksling giver sine klientfonde.   

Q – Jeg er en professionel kryptoteknisk forhandler og foretrækker at betale færre gebyrer. Hvilken handelsmulighed skal jeg vælge? Express eller Pro?  

EN – Du bør helt sikkert gå med Pro Trade-indstillingen, da du får adgang til TradingView-kortværktøjet for at analysere markederne. Gebyrerne på denne konto er også mindre sammenlignet med Express-kontoen. Skål.  

hvis du bor i Canada og ønsker at komme ind i kryptoer med den største lethed, bør Bitbuy være din go-to-udveksling. Tilmeld Her

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me