Nye GPU-enheder lavet af Asus vil være Mining-Enabled

Domænet for kryptokurverne, i det mindste for de fleste af dem i offentligheden og endda for mange fra rækkerne af udviklerne, investorerne og de handlende, er primært et softwarevirksomhed. Dette betyder, at de er interesserede i digitale applikationer, der kan bruges i forbindelse med bitcoin, ethereum eller et andet digitalnetværk med digital valuta. For alle disse personer er back-end-hardware, der muliggør hele netværk, ikke så vigtig. Selvom det er sikkert at antage, at ingen er opmærksomme på, at den eksisterer, er interesseniveauet, der leveres til minearbejdet af ikke-minearbejdere, minimalt af alle konti for alle netværk.

Men for nylig lavede et stort computerhardwarefirma en interessant meddelelse relateret til netop dette emne og undertrykte mange i det digitale valutadomæne. Det pågældende firma, hvis den taiwanske Asus og deres nye grafiske behandlingsenheder, der vil blive solgt med et sæt funktioner, der gør dem meget effektive til hashprocessen, ellers kendt som møntminedrift.

Asus Mining Series

Nyheden kom, da virksomheden afslørede deres Mining P106 og Mining RX 470 grafikkort. Begge disse blev designet specielt til at håndtere både varmen og energien ved mineprocessen. Eftersom hashing-beregninger er overordentlig intense, skal mineriggene, som normalt er fremstillet af GPU-enheder, være meget robuste og også fokuseret på deres primære opgave. Med praktisk talt ingen brugergrænseflade eller andre elementer på en almindelig computer placeres riggene online, og her er de deres opgaver ved hjælp af kodestykker i deres netværk.

Samtidig er det interessant at bemærke, at Asus ikke stemplede disse grafikkort som elementer i fremtidige minerigge. Imidlertid tog folk ikke lang tid at finde ud af, hovedsageligt fra præsentationen af ​​produkterne og deres specifikationer, at de blev oprettet med fokus på minedrift ethereum. Det største netværk, der understøtter en digital valuta, som er bitcoin, har overgået niveauet for individuel minedrift.

På det nuværende stadium bruger bitcoin miner det, der kaldes ASIC eller applikationsspecifikke integrerede kredsløb. BTC er udbredt og bruges til alt fra online poker at bruge bitcoin til investering. På grund af dette er de miner, der bruges til at understøtte netværket, enorme systemer af minerigge, der er lysår væk fra enhver hjemme minedrift.

Men nu ser det ud til, at Asus har et interessant tilbud til alle, der er i digitale valutaer, men ikke specifikt bitcoin. Med potentialet for etherumminedrift mener Asus tydeligt, at der er fortjeneste ved at levere catering til dette marked.

Ethereum Mining

Asus mærker deres grafikkort som enheder, der er konstrueret med det formål at udvinde mønter, og det er derfor, de er i stand til at levere maksimale hash-priser, mens de fungerer til en minimal pris. Med dette er det klart, at Asus gør alt bortset fra at kalde deres kort minedele.

Nyheden kommer, da en global mangel på grafikkort rammer de fleste regioner i verden. Hobbyminearbejdere har rapporteret, at mange lokale butikker er ved at løbe tør for disse produkter, mens gigantiske onlineforhandlere som eBay eller Amazon også nedbryder deres lagre.

For nogle har dette alle kendetegnene ved en GPU Rush, der fandt sted i 2014. I denne periode begyndte altcoins som litecoin og dogecoin at blive udvundet af en voksende pulje af enkeltpersoner, der købte alle tilgængelige lagre af grafikkort. Denne gang ser det ud til, at æter er den valgte mønt for mange nye minearbejdere.

Men alle dem, der beslutter at komme ind på dette domæne, vil støde på et voksende problem for deres nye operation. Mens grafikkort som disse lanceret af Asus måske er mere effektive, stiger vanskeligheden med hashing konstant, som den grundlæggende netværksprotokol dikterer.

For ethereum viser tendensen en tredoblet sværhedsgrad, der opstod i perioden mellem slutningen af ​​april og slutningen af ​​juni i år. I det lange løb vil den samme vanskelighed fortsætte med at vokse, og det er kun et spørgsmål om tid, før netværket skal skifte til en lignende opsætning som dem, der bruges af BTC-minearbejdere i lang tid..

Investering i Ethereum?

Juni måned 2017 var en periode, hvor mange troede, at den såkaldte flippening vil finde sted, hvor ethereum overtager fra bitcoin som førende, når det kommer til markedsværdi. I løbet af de sidste par dage opstod der imidlertid intet af startene, da ETH begyndte at glide i pris.

Nu svæver det omkring $ 250, og tegnene på gendannelse af netværket på kort tid er i bedste fald tvivlsomme. En af hovedårsagerne til, at der blev solgt så meget ETH, er, at flere ICO begyndte at fjerne midler, drevet af investorer i håb om at opnå større fortjeneste inden for en kortere tidsramme.

Men enhver, der ønsker at gå i gang med ETH-minedrift, skal være klar til at anvende sig på en langsigtet investering. Hvis ikke, skal de have store handelsinstinkter for at få en konstant strøm af overskud. Det samme problem eksisterer ikke, når det kommer til den langsigtede ethereuminvestering, og dette vil ikke ændre sig med et eller endnu flere prisfald på de globale markeder.

Netværks latente styrke

På trods af faldet har mange eksperter igen understreget deres opfattelse af, at denne digitale valuta vil forblive meget relevant, men også producere et stort gennembrud på et fremtidigt tidspunkt. Når dette sker, vil der blive opnået store overskud, især når det kommer til de minearbejdere, der har gemt deres mønter.

Flippingen kommer muligvis ikke i en så intensiv form, som navnet antyder – lige nu siger de smarte penge, at de vil forekomme, men ingen kan med sikkerhed vide, hvornår. Men konsensus er, at ethereum-netværket vil vinde værdi og markedsposition. På grund af dette ville enhver, der er begyndt at udvinde ETH, gøre det godt at beholde deres mønter og vente på den prisstigning, der utvivlsomt kommer.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me