Virtual Reality, Blockchain og ICO’er

Domænet for virtual reality eller VR er en hård nød at knække, uanset fra hvilken side dette problem (og mulighed) nærmer sig. Som mange af dem, der har fulgt verden med netop denne teknologi, ved rigtig godt, har VR-teknologien svævet nær punktet for et gennembrud i næsten to årtier.

Samtidig er mindst to karakteristiske teknologier blevet udviklet og præsenteret for offentligheden som den komplette løsning, som endelig vil bygge bro over alle de problematiske huller. Hver af disse huller har været en kilde til problemer og vanskeligheder for VR-udviklingssamfundet, uanset om problemet er baseret på nogle elementer i hardwareopsætningen, softwaren eller blandingen af ​​de to.

Men nu er der en ny teknologi, der allerede har ændret verden, og den kommer i form af blockchain. I dag bruger millioner det til adgang til kryptokurver som bitcoin, som kan bruges til gamble online, købe varer eller tjenester og gøre mange andre ting, men der er mange flere alternativer til dets applikationer.

Naturligvis passer mange af disse applikationer godt sammen med andre teknologier og industrier, lige fra etablerede til nye markeder. Dette er grunden til, at der fra mange kanter af udviklingssamfundet er opfordringer til at slå sammen VR-teknologien med et eller andet aspekt af blockchain, der endelig vil bringe det hjem med hensyn til det endelige gennembrud på markedet..

VR Tech Development Cycle

En smule historie er nødvendig for at forstå processen med den samlede udvikling relateret til virtual reality-teknologien. I sin essens repræsenterer teknologien søgen efter den visuelle repræsentation af 3D-miljøet komplet med en autentisk opfattelse af dybde.

I dag, mens teknologien til gengivelse af billeder i 3D har eksisteret i næsten fire årtier, forbliver den faktiske 3D VR-indstilling noget undvigende. Dette er mærkeligt, primært fordi enheder, hovedsagelig i form af headset, er blevet præsenteret af tech-virksomheder siden begyndelsen af ​​1990’erne, der har hævdet at have låst VR-domænet op for offentligheden.

Hver gang, på trods af de teknologiske demoer, som de samme virksomheder præsenterede, har den egentlige køreteknologi imidlertid ikke formået at omdanne sig til et fuldt defineret slutprodukt. I stedet blev disse enheder dvælet i nogen tid, hovedsagelig takket være den uendelige entusiasme og håbefuldhed i VR-samfundet, hvorefter de blev passager i teknologihistorien..

Det kvalmende problem

Nøglen til den faktiske repræsentation af 3D-billeder på en 2D-overflade er virkelig blevet låst op for mange år siden. Ved at projicere et billede i stereo, hvilket betyder på forskellige måder for hver af brugerens øjne, kan teknikken efterligne den måde, hvorpå vi skelner dybde generelt og giver rumfølelsen. Dette fungerer for alle, der nogensinde har prøvet nogen form for VR-headset.

Imidlertid er problemet, der er et stort problem for en stor procentdel af brugerne, problemet med kvalme eller køresyge. Det samme sker, fordi hjernen og kroppen er i konflikt om, hvad der foregår – mens brugerens indre øre fortæller dem, at de sidder ned, siger deres øjne til dem, at de bevæger sig. Kommercielt kan dette være en katastrofe for enhver, der køber en sådan enhed og ender med at blive syg af den.

Nye generationer af VR-enheder prøver aktivt at finde en vej rundt problemet, men indtil videre er der ikke fundet nogen sølvkugle. Chancerne er, at løsningen kommer som en blanding af små forbedringer, ikke en stor og radikal ændring i VR’s rodteknologi.

Men selv i dag for de fleste aftager sygdommen helt efter nogen tid brugt på enheden, men investorer ser generelt dette som en deal-breaker for VR, som ellers opfattes som et risikobetonet felt. Derfor har det altid været en stor udfordring for VR-udviklerne at finde finansiering og investeringsmuligheder. Men nu ser det ud til, at blockchain-teknologien, hovedsageligt dens ICO-procedurer, kunne ændre dette på en måde, der kunne gøre udviklingen meget mere gennemførlig..

Decentral og sag

Decentraland er et VR-projekt, der er oprettet ved hjælp af blockchain-teknologi. Det lykkedes for nylig at rejse mere end $ 26 millioner ved hjælp af ETH i sin ICO eller indledende møntudbud. Projektet beskriver sig selv som en proces til at skabe en virtuel verden, hvor blockchain-teknologien bruges til at være et register til grunde (digitale grunde, i dette tilfælde).

ICO bragte virksomheden over 86.000 ETH og nåede sin forudindstillede hårde hætte på cirka 60 minutter. Den hastighed, hvormed dette skete, mindede mange om ICO om den Brave browser, men som sluttede på mindre end et minut. Samtidig forbliver ICO-processen omdrejningspunktet for enhver klage i FinTech-samfundet, selvom juli måned 2017 blev samlet over 500 millioner dollars gennem denne særlige finansieringsmodel.

For Decentraland er dette en fantastisk mulighed for at generere både finansiering og opmærksomhed på deres venture, som helt sikkert vil kræve en masse offentligt engagement for at få succes. Mens virksomhedens formue og projektet på ingen måde er i overensstemmelse med denne ICO, viser de, at out-of-the-box tænkning er vejen frem for VR-samfundet.

Andre VR-Blockchain Ventures

Blockchain-domænet giver to karakteristiske muligheder for VR-udvikleren. Den første kommer i form af FinTech-applikationen, hvor kryptokurver kan fungere som et middel til finansiering og / eller indtægtsgenerering. Arten af ​​digitale valutaer viser, at brugerne allerede er venlige over for nye teknologier, så det er sikkert at antage, at mange også ville være modtagelige for VR-enheder.

Selvfølgelig har ikke alle VR-projekter midlerne eller behovene til blockchain-teknologien. Imidlertid kunne de fleste af dem anvende det på en eller anden måde og med stor succes. I dag, med endnu et fokus på VR, der tilsyneladende går forbi, kan ingen virksomheder inden for dette felt give sig den luksus at ignorere potentielle hjælpemidler i deres søgen efter både at bringe virtual reality til offentligheden og tjene penge på at gøre det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me