Maatalouden ja salauksen yhdistäminen Flaming Farmin kautta

liekehtivä maatila

Maatalous on yksi vanhimmista teollisuudenaloista maailmassa. Suurin osa sen prosesseista on yleensä manuaalisia, kuten maan fyysinen muokkaus, istutus, viljely, korjuu ja kuljetus markkinoille. Päinvastoin, salausala on hyvin nuori, ja se aloitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2009 bitcoinin kautta. Se on myös pääosin digitaaliteollisuus, johon sisältyy arvonluontia online-tietokoneprosessien kautta, joihin liittyy digitalisoitua kaupankäyntiä ja siirtoja. Flaming Farm lupaa tarjota maatalouden toimijoiden fuusion ja salauksen kaupan hyödyllisellä tavalla. Artikkelissa selvitetään perusteellisesti, miten se tapahtuu ja saadut edut.

Idean käsitteellistäminen

Ajatus palavasta maatilasta syntyi ensimmäisen kerran viljelijästä riippuvan kylän viljelijän ansiosta. Viljelijä, nimeltään Flaming Farmer, heräsi yhden päivän nähdessään kylän kokonaiset viljapellot liekeissä.

Vaikka muu kylä näki tuhon tulen seurauksena, hän ajatteli toisin. Hän muisteli tarinan ajankohdasta, jolloin hänen isovanhempansa kohtasivat samanlaisen haasteen, mutta he pystyivät selviytymään hankkimalla eräänlaisen “erikoisvoiman” maatalouden elossa pitämiseksi. Silloin syntyi käsite salauslistauksesta, joka tarjoaa tyynyn maanviljelijöiden tuloille. Lueteltu salaus on tunnus nimeltä FFarm.

Tietoja Flaming Farmista

Flaming Farm on organisaatio, joka tarjoaa Ethereum perustuvat FFarm-tunnukset. Nämä merkit tuottavat passiivisesti tuloja sijoittajille ja tarjoavat mahdollisen tulovirran viljelykasvien viljelijöille.

Tulojen tuottamisen mahdollistamiseksi Flaming Farmilla on seuraava lähestymistapa;

Tuotto viljely

Tunnetaan myös likviditeetin louhinta, tämä on paikka, jossa salausvaluutan haltijat saavat lainata niitä maksua vastaan, mikä tuottaa tuloja. Nämä palkkiot ja korot ansaitaan passiivisesti tarvitsematta käydä kauppaa kryptoilla.

Satoviljelijät, ihannetapauksessa, viljelykasvien viljelijät saavat käyttää käyttämättömiä varoja käyttämättä ponnisteluja kaupankäynnissä. Antaaksesi suojatun maksukyvyttömyyden, an ylivakuus järjestelmä on otettu käyttöön. Toisin sanoen lainanottajien on oltava talletettu varoja, jotka ovat arvoltaan suurempia kuin lainansa.

Satoviljely on kuitenkin valtava haaste, joka on inflaatiopaine. Pohjimmiltaan omaisuuden tarjonta on aina lisääntymässä ilman että kysyntä kasvaa välttämättä. Ylitarjonta työntää hinnat ajan myötä alaspäin, mikä johtaa arvon asteittaiseen menetykseen. Flaming Farmilla on erilainen lähestymistapa, joka lupaa ratkaista tämän ongelman luomalla deflaatiota estävän toimenpiteen.

Deflaatioprotokolla

Flaming Farm on yksi ensimmäisistä hajautetuista rahoittajista, jolla on deflaatioprotokolla. Lähestymistavassa otetaan käyttöön a tunnuksen polttaminen markkinoiden näkökulmasta odotetun inflaatiopaineen torjumiseksi.

Tunnusten polttaminen on joidenkin tunnusten pysyvä poistaminen markkinoiden liikkeestä sen luojien toimesta. Tämä korjaa ylitarjontaa, mikä takaa vakaan hinnan. Haluttaessa sitä voitaisiin jopa käyttää tunnuksen arvon nostamiseen ajan myötä.

FFarm-tunnuksen alkuperäinen palamisnopeus on 2,5%, jota voidaan säätää markkinoiden vaatimalla tavalla. Polttoprosenttia voidaan myös säätää suojautumaan suurten likviditeetin tarjoajien irtautumisten vaikutuksilta. Tällaiset irtautumiset johtavat yleensä spekulatiivisiin hintamäärityksiin, jotka johtavat rahakkeiden jyrkkään arvonlaskuun.

Kun inflaatiopaine on tyhjennetty, FFarm-rahakkeet tarjoavat myös ylimääräisiä maksuetuja uskollisille tilaajilleen altaidensa kautta.

Lisäuskollisuusvoitto

Tunnuspalveluntarjoajat tarjoavat käyttäjilleen myös uuden tuloedun yhteisömaksujen muodossa. Pitämällä osa kaupoista, poolien liittymisestä ja transaktiotuloista he saavat sijoittaa lisää likviditeettiä takaisin pooliin. Tämä lisäys jaetaan edelleen poolissa oleville jäsenille ja palkitaan lojaaleja jäseniä, jotka jatkavat osallistumistaan. Lisäksi aktiivisimmat poolit saavat eniten likviditeettisiirtoja, mikä lisää yhteisömaksujen voittoja.

Jäsenet voivat hyötyä erilaisista pooleista FFarmin useiden likviditeettialustojen ansiosta. Se ei ole saatavana vain Ethereumissa, vaan myös DAI tunnus ja USD-kiinnitys kryptokolikko, jossa käydään neuvotteluja salauksen ulottuvuuden lisäämiseksi. FFarm-tunnusten sijoittaminen kaikkiin näihin altaisiin on mahdollista vain yhdellä Flaming Farm -organisaation käynnistämällä käyttöliittymällä.

Lisätietoja FFarm-tunnuksesta

Tarjolla on yhteensä 10000 rahaketta. Ne jaetaan seuraavalla tavalla; 4000 (40%) julkisesta myynnistä, 2500 (25%) yksityisestä myynnistä, toinen 2500 (25%) käytettävissä Poista vaihto, ja 500 (5%) rahaketta kullekin tiimille ja projektin kehittämiselle.

Sekä julkiset että yksityiset myyntitiedot alkavat levittää ensin. 9. joulukuuta 2020 päättyneellä yksityisellä myynnillä on 300 ETH: n kovakapasiteetti. Henkilökohtainen enimmäismäärä on 30 ETH, vähintään 0,5 ETH, ja se houkuttelee ensimmäisten muuttajien alennettuun hintaan 0,12 ETH. Julkinen myynti seuraa 0,16 ETH: n hintaa, 20 ETH / henkilö enimmäismäärä ja 600 ETH: n kokonaiskorko.

Uniswapin likviditeetti on 495 ETH, ja tavoitteena on hyödyntää maailman suurinta hajautettua vaihtoalustaa. Tunnus on saatavilla seitsemän päivän kuluessa sen listautumisesta tähän automaattiseen markkinatakaajaan, mikä on välttämätöntä Ethereumin likviditeetin muodostamiseksi. On olemassa kaksi muuta likviditeettipoolin pörssiä, joissa merkkiä käytetään myöhemmin; käyrä rahoitus ja tasapainottaja.

Kirjoittajan huomautus

FFarm-tunnuksen alkuperä on peräisin maatalousympäristöstä, ja se aikoo heittää uuden pelastusviivan maatalouden riskien lieventämiseksi. Tällöin se on myös edelläkävijöitä inflaatioriskien torjunnassa ja vertailuarvon asteittaisessa menetyksessä satoviljelyssä. Lisäksi se tarjoaa erilaisia ​​likviditeettipooleja, joilla on lisäetuja. Molemmat tulot ovat passiivisia, joten kaupankäyntiä ei tarvita.

Sellaisenaan, Flaming Farm tarjoaa merkittäviä etuja sekä viljelijöille että muille sijoittajille. Organisaatiolla voi olla keskeinen rooli lisäämällä maatalouden viljelijöiden siirtymistä salausmaailmaan yhdistämällä nämä kaksi teollisuutta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me