Kuinka käyttää Bitcoinia Venäjällä 2019-päivitys

Digitaalisten kolikoiden teho riippuu suuresti siitä, missä niitä voidaan käyttää. Jotkut maat ovat melko rajoittavia Bitcoinin suhteen, mutta toiset hyväksyvät sen yhä enemmän useilla alueilla. Esimerkiksi Venäjällä Bitcoinia hyväksyvien yritysten määrä kasvoi.

Herman Gref, Venäjän suurimman pankin, Sberbankin, toimitusjohtaja mainitsee:

”Kryptovaluutat ovat erittäin mielenkiintoinen kansainvälinen kokeilu, joka rikkoo valuutan päästöjen paradigmaa. Meidän ei pitäisi ehdottomasti rajoittaa sen käyttöä, mutta meidän on yritettävä ymmärtää, miten se toimii, tutkia sitä ja löytää tapoja säätää sitä. ” 

Katsotaanpa, missä voit käyttää Bitcoinejasi, jos pääset Venäjälle:

Osta vahva juoma

TapaKala tuli ensimmäinen venäläinen yritys, joka lisäsi uuden maksutavan, Bitcoinin. Vuodesta 2013 lähtien tästä paikasta on tullut Bitcoin-ystävällinen, ja sillä on erilaisia ​​maksutapoja.

Osta kahvia

Venäjällä on useita kahviloita, jotka hyväksyvät Bitcoinin maksuna – Pietarissa on 2Iso baari joka sijaitsee People’s Militiassa, 6. BTC: n lisäksi voit maksaa myös EOS: lla, Cardanolla, Dashilla ja Ethereumilla.

Voit myös ostaa kahvia Bitcoinille Kazanista osoitteesta Kahvin kaltainen ja Tšeljabinskissa Kahvi sisään.

Pääkonttori on Sberbankin pääkonttorissa sijaitseva ulkoinen kahvila (ul. Vavilova, 19), joka hyväksyy myös Bitcoins-tuotteitaan.

Mennä kuntosalille

Jos pidät urheilusta ja haluat hyvän kuntosalin, jossa voit maksaa Bitcoinilla, tämä on täydellinen sinulle. NanoFitness on venäläinen kuntosali, joka hyväksyy tämän maksutavan.

Palkkaa asianajaja

Kyllä se on oikein. Lakiasiaintoimisto, joka hyväksyy Bitcoinin, on lisääntynyt huomattavasti. Vuodesta 2014 Venäjällä, Lakipääministeri GS Consulting on lisännyt Bitcoinin maksutapojen luetteloon. Tapahtumat ovat yhtä edullisia kuin käteisellä tai pankin kautta ilman lisämaksua!

Kuljetus

Vuodesta 2014 lähtien, jos haluat päästä tiettyyn kohteeseen Venäjällä, sinulla on mahdollisuus maksaa taksisi Bitcoinilla. Wheely Business Taxi -palvelu on ensimmäinen, joka ottaa käyttöön tämän maksutavan. Ainoa houkutus, jota heillä on asiakkailleen, on, että he maksavat kilpailusta ennen verkkosivustollaan. Heiltä kysytään myös kaikki omaan henkilöön liittyvät yksityiskohdat.

Vaikka se ei ole Venäjän tarjoama palvelu, lentoyhtiö AirBaltic, joka on Latviasta, tarjoaa tätä palvelua. Ne tarjoavat lentoja Moskovasta ja Pietarista ja hyväksyvät tämän maksutavan vuodesta 2014. Kyllä, Venäjällä voit lentää ja maksaa bitcoinilla!

Hyväntekeväisyyslahjoitukset

Jos on ihmisiä, jotka haluavat antaa Bitcoinille apua tarvitseville, he voivat tavoittaa Punainen Risti Venäjä. Jos sinulla on digitaalisia kolikoita, jotka voivat auttaa muita, ja haluat tehdä hyvää, älä epäröi!

Osta IT-tuotteita ja palveluita

Olitpa yritys, joka etsii pilvipalveluja (IaaS), tai henkilö, joka haluaa mainostaa itseään sosiaalisessa mediassa, on useita yrityksiä ja virastoja, jotka tarjoavat IT-palveluita, jotka voidaan maksaa Bitcoinilla.

Mikä on asia, jota kaikki aina tarvitsevat? Aivan oikein, Internet! Selectel-palveluntarjoaja hyväksyy maksun Bitcoinissa niille, joiden on oltava verkossa. Voit siirtää digitaalisia kolikoita OKPayn kautta maksamatta mitään ylimääräisiä maksuja! Saat palvelun tunnin kuluessa.

Muita merkittäviä esimerkkejä ovat: PR-klubi – Mainostaminen Instagramissa, Sichkar-ryhmä – Yrityspalvelut, Bitaps – Bitcoin Block Explorer -selain, jossa on sisäänrakennettu lompakko ja sovellusliittymä kauppaa varten, MOBI-toimisto – Mobiilisovellusten ja -sivustojen kehittäminen, Juškov – UI / UX-suunnittelijapalvelu.

Ruoka

Autamme sinua, jos olet Venäjällä ja haluat syödä jotain, mutta et tiedä mitä ja et tiedä missä, mutta haluat maksaa Bitcoinilla. Täältä löydät kaksi metroa, jotka myyvät sinulle herkullisia voileipiä vastineeksi digitaalikolikoista. Kaksi sijaintia ovat päällä Dmitrovskoe valtatie ja sisään Dolgoprudny, ja molemmat ovat Mihail Kuzminin johdolla.

Kolionovon maatila on toinen paikka, josta voit ostaa ruokaa Bitcoinilla. Voit ottaa tuoreimmat elintarvikkeet, kuten maitotuotteet, kala ja vihannekset. Sen sijainti on Moskovassa, ja hinnat ovat erittäin edullisia!

Varaa hotelli, auto tai kiertoajelut

Käyttämällä Expedia.com verkkosivustolla, voit varata hotellin tai kiertueen maksamalla Bitcoineilla. Kolikot muunnetaan automaattisesti Yhdysvaltain dollareiksi. Salausvaluutan hinta on kiinteä 10 minuuttia, minkä jälkeen se voidaan päivittää vaihdon valuuttakurssin mukaan. Varausalusta on saatavana myös Venäjällä.

Maksa mainonnasta

Mail.ru Group, venäläinen internetyritys, joka omistaa maan suosituimmat sosiaaliset alustat Vkontakte ja Odnoklassniki, omistaa myös sähköpostipalvelun Mail.ru, MyTarget mainosalusta ja ICQ pikaviesti.

Mail.ru ilmoitti, että kustantajat voivat mainostaa MyTargetissa ja suorittaa maksuja palveluistaan ​​Bitcoinin ja Bitcoin Cashin kautta.

Koska Mail.ru hallitsee niin monia alustoja, joissa on miljoonia käyttäjiä, mainoksesi voidaan nähdä suurella määrällä ihmisiä.

”Mainonnasta Mytarget-alustan ja sen verkon kautta voi maksaa Bitcoinilla (BTC) tai Bitcoin Cashilla (BCH). Lähitulevaisuudessa osallistuvien sivustojen ja sovellusten omistajat voivat myös saada tuloja kryptovaluutassa. “

Terveys ja kauneus

Tohtori Bassil on oikomishoitaja hammaslääkäri, joka sijaitsee Moskovassa, Kievskaya St..

Jos haluat saada tatuoinnin, artistit KYMMENEN ovat valmiita mustuttamaan sinut vastineeksi BTC: lle (sijaitsee Moskovassa, Vykhino-Zhulebino piiri, 26 K2 kenraali Kuznetsov str.)

Onko partasi irti käsistä? FIRMA parturi hyväksyy Bitcoin-maksut tyylikkäästä koristelusta.

Siksi…

Kaikki nämä mahdollisuudet käyttää Bitcoinia Venäjällä osoittavat, kuinka vahva maa on tekniseltä kannalta. Kun olet täällä, sinulla ei ole huolta heidän palvelujensa maksamisesta, koska venäläiset ovat tällä alalla hyvin edistyneitä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me