Forex-signaler Amerikansk session Kort, 15. oktober – Indtjeningen begynder at svækkes i Storbritannien, Kina ønsker, at USA fjerner alle takster

Den britiske økonomi er blevet ramt af Brexit og den svækkede globale økonomi, der kommer som et resultat af handelskrigen samt fra den monetære stramning, som store centralbanker har gjort i de senere år, især FED. Fremstilling, byggeri, industriproduktion osv. Er faldet i recession. Skønt visse aspekter af økonomien har holdt sig godt, såsom inflation, indtjening og beskæftigelse. Men i de seneste uger er disse aspekter også begyndt at svække. Inflationen blev blødgjort i september som sidste uges rapport viste, mens i dag arbejdsløsheden steg mere og indtjeningen afkølet.

Selvom GBP ikke havde noget imod det, da det fortsætter med at klatre op på en positiv stemning omkring Brexit. Brexit-aftalen er ikke færdig endnu, men håbet forbliver forhøjet, som har været GBP / USD bullish i de sidste par dage. USA-Kina-aftalen er ikke færdig endnu, men de er temmelig tæt på at lukke fase 1-aftalen. Skønt Kina sagde i dag, at de muligvis ikke vil kunne købe 50 milliarder dollars af amerikanske landbrugsprodukter årligt, medmindre USA fjerner alle toldsatser. Trump kan ikke lide det, men det er ikke som om det er et officielt krav. Så fase 1-aftalen underskrives snart, antager jeg.

Den europæiske session

 • EU ønsker en Brexit-aftale, men ikke til enhver pris – Frankrikes minister for europæiske anliggender Amélie de Montchalin fremsatte nogle kommentarer i morges og sagde, at vi søger en Brexit-aftale, men ikke til enhver pris. Der er tre spørgsmål tilbage for Frankrig, den irske grænse, det indre marked og fremtidige bånd til Storbritannien. Alle disse skal være retfærdige. Håber, at en Brexit-aftale er mulig, men det skal være en afbalanceret aftale.
 • FED’s Bullard antyder ikke yderligere satsnedskæringer snart – St Louis FED-præsident James Bullard er det mest døvende FED-medlem. Han talte i London for et stykke tid siden og fremsatte nogle dumme kommentarer, som man kunne forvente af ham. Han ser risikoen for, at inflationen forbliver for lav og risikoen for skarpere økonomisk afmatning end forventet. Beslutninger om fremtidige nedskæringer vil være møde for møde. Handelspolitiske usikkerhedsfaktorer i beregningen. Seneste rentekurveinversion var et advarselstegn. Kunne vende rentenedsættelser (i renteforhøjelser) i 2020, 2021, hvis økonomien forbedres igen (Damn, Bullard antyder renteforhøjelser). Selvom nul-renter, fremadrettet vejledning, QE stadig er i playbook til “almindelig recession”.
 • UK beskæftigelsesrapport – Beskæftigelsesrapporten fra Storbritannien blev frigivet i morges. Arbejdsløsheden har tiket højere til 3,9% igen mod at forblive uændret på 3,8% forventet. Ændring i beskæftigelsen kom på -56.000 mod forventet 26.000, ned fra 31.000 tidligere. Ændring af ledighedskrav i september kom på 21,1k. Det forrige nummer stod på 28,2k, men blev revideret til 16,3k.
 • UK indtjeningsrapport – UKs gennemsnitlige ugentlige indtjening i august blev også blødgjort og tabte to point og faldt til 3,8% mod 4,0% 3 mio. Det forrige tal blev revideret et kryds lavere til 3,9% fra 4,0%. Den gennemsnitlige ugentlige indtjening eksklusive bonusser på den anden side krydsede højere til 3,8% fra forventet 3,7% 3 mio. Den foregående læsning blev revideret til 3,9% fra 3,8%.
 • Kina støtter den delvise aftale, men har anmodninger – Kommentarer fra det kinesiske udenrigsministerium i dag, hvilket tyder på, at den erklæring, der er frigivet fra USA om delvis handelsaftale, er nøjagtig. Der er ingen forskel med USA om handelsaftale. Men Bloomberg rapporterede, at Kina vil have USA til at fjerne alle toldsatser, da de vil kæmpe med at købe amerikanske landbrugsprodukter til en værdi af $ 50. Selvom det ikke er en officiel anmodning fra nu af.

Den amerikanske session

 • De tyske regeringer reviderer BNP-vækstfremskrivningerne lavere – Reuters rapporterer om dette spørgsmål for et stykke tid siden. Ifølge deres kilder ser den tyske regering stadig BNP-væksten i 2019 på 0,5%, hvilket er meget lavere end de oprindelige skøn, da året startede, og det sænker deres 2020-prognose til 1,0% fra 1,5% tidligere.
 • BOE’s Vlieghe antydning til monetær stimulans – BOE’s Vlieghe sagde for et stykke tid siden, at der er behov for monetær stimulus, hvis Brexit-usikkerheden bliver forankret. Den økonomiske slaphed i Storbritannien stiger igen, de globale udsigter er blevet forværret siden juli. Han ser risikoen for, at pengepolitikken løber tør for ammunition.
 • Canadisk salg af eksisterende hjem – Det canadiske boligmarked er steget i det meste af landet de sidste par måneder, men Vancouver fortsætter med at kæmpe. I august oplevede vi en stigning på 1,4% i det eksisterende boligsalg, og i dag blev antallet for september estimeret til 2,0%. Men det gik glip af forventningerne og steg kun med 0,6%, hvilket ikke er et godt tegn.

Trades in Sight

Bullish USD / JPY

 • Tendensen er bullish
 • Tilbagetrækningens nederste del er komplet på H1-diagrammet
 • De 20 SMA er blevet til støtte på H4-diagrammet
 • Den forrige lysestage peger opad

De 20 SMA gør et godt stykke arbejde som support i dag

USD / JPY blev bullish i sidste uge, da stemningen forbedrede sig på de finansielle markeder på positive kommentarer vedrørende Brexit og handelsforhandlingerne mellem USA og Kina. Vi så prisen trækkes tilbage i går og igen i dag efter kommentarer fra Kina om, at det ønsker mere tid til at forhandle, men sælgere kunne ikke skubbe for lavt, så presset forbliver på forkant. Vi er forresten lange på dette par. I dag blev de 20 SMA (grå) til støtte for dette par, og prisen hoppede højere ud af det glidende gennemsnit. Den forrige H4-lysestage lukkede som en pin over 20 SMA, hvilket er et bullish signal, og den nuværende lysestage begynder at se bullish ud, når USD / JPY stiger højere.

Afslutningsvis

Stemningen er fortsat positiv på de finansielle markeder i dag, da sikre havne er blevet baisse igen. Men råvaredollarer glider stadig, hvilket betyder, at vi gennemgår en fase med USD-styrke lige nu. Lad os se, hvor længe dette kan fortsætte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me