Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 15. lokakuuta – Ansiot alkavat heikentyä Isossa-Britanniassa, Kiina haluaa Yhdysvaltojen poistavan kaikki tariffit

Yhdistyneen kuningaskunnan talous on kärsinyt Brexitistä ja heikentyneestä maailmantaloudesta, joka johtuu kauppasodasta sekä rahan kiristämisestä, jota suuret keskuspankit ovat tehneet viime vuosina, etenkin FED. Teollisuus, rakentaminen, teollisuustuotanto jne. Ovat laskeneet taantumassa. Vaikka tietyt talouden näkökohdat, kuten inflaatio, ansiot ja työllisyys, ovat pysyneet hyvin mukana. Mutta viime viikkoina nämäkin näkökohdat ovat alkaneet heikentyä. Inflaatio heikkeni syyskuussa, kuten viime viikon raportti osoitti, kun taas tänään työttömyysaste kohosi korkeammalle ja tulos jäähtyi.

Vaikka GBP ei välittänyt paljoakaan, sillä se kiihtyy edelleen Brexitin ympärillä vallitsevista positiivisista tunteista. Brexit-sopimusta ei ole vielä tehty, mutta toiveet ovat edelleen pitäneet yllä GBP / USD nouseva viime päivinä. Yhdysvaltain ja Kiinan välistä sopimusta ei ole vielä tehty, mutta ne ovat melko lähellä ensimmäisen vaiheen sopimuksen päättämistä. Vaikka Kiina sanoi tänään, että he eivät ehkä pysty ostamaan 50 miljardia dollaria Yhdysvaltain maataloustuotteita vuosittain, ellei Yhdysvallat poista kaikkia tulleja. Trump ei pidä siitä, mutta se ei ole kuin virallinen vaatimus. Joten ensimmäisen vaiheen sopimus allekirjoitetaan pian, oletan.

Euroopan istunto

 • EU haluaa Brexit-sopimuksen, mutta ei millään hinnalla – Ranskan Eurooppa-ministeri Amélie de Montchalin esitti tänä aamuna joitain kommentteja sanoen, että haemme Brexit-sopimusta, mutta emme millään hinnalla. Kolme kysymystä on edelleen Ranskan, Irlannin rajan, sisämarkkinoiden ja tulevaisuuden siteiden suhteen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Kaikkien näiden on oltava oikeudenmukaisia. Toivoo, että Brexit-sopimus on mahdollinen, mutta sen on oltava tasapainoinen sopimus.
 • FED: n Bullard ei tarkoita muita koronlaskuja pian – St Louis FED: n presidentti James Bullard on FEDin kaikkein rakkain jäsen. Hän puhui vähän aikaa sitten Lontoossa ja teki joitain sovittelukommentteja, kuten odotit häneltä. Hän näkee inflaation pysymisen liian matalana ja odotettua jyrkemman taloudellisen hidastumisen riskin. Tulevia leikkauksia koskevat päätökset tehdään kokouksittain. Kauppapolitiikan epävarmuustekijät laskelmissa. Viimeaikainen tuottokäyrän kääntäminen oli varoitusmerkki. Voidaanko kääntää koronleikkaukset (koronnostoihin) vuosina 2020, 2021, jos talous paranee jälleen (Hitto, Bullard viittaa koronnostoihin). Vaikka nollakorot, eteenpäin suuntautuva ohjaus, QE ovat edelleen tavallisen taantuman pelikirjassa.
 • Yhdistyneen kuningaskunnan työllisyysraportti – Ison-Britannian työllisyysraportti julkaistiin tänä aamuna. Työttömyysaste on jälleen kohonnut 3,9 prosenttiin, kun se pysyy ennallaan 3,8 prosentissa. Työllisyyden muutos oli -56k odotettua 26k: ta vastaan, verrattuna 31k aiemmin. Syyskuun työttömyyskorvausmuutos oli 21,1 tuhatta. Aikaisempi luku oli 28,2 kt, mutta se korjattiin arvoon 16,3 000.
 • Yhdistyneen kuningaskunnan tulosraportti – Ison-Britannian elokuun keskimääräiset viikkotulot myös laskivat ja menettivät kaksi pistettä ja laskivat 3,8 prosenttiin verrattuna odotettuihin 4,0 prosenttiin 3 miljoonaa euroa vuodessa. Aikaisempi luku korjattiin rasti alhaisemmaksi 4,0 prosentista 3,9 prosenttiin. Keskimääräiset viikkotulot ilman bonuksia taas nousivat 3,8 prosenttiin 3,7 prosentista 3 miljoonaan vuoteen. Edellinen lukema korjattiin 3,9 prosenttiin 3,8 prosentista.
 • Kiina tukee osittaista tarjousta, mutta sillä on pyyntöjä – Kiinan ulkoministeriön tänään esittämät kommentit, jotka viittaavat siihen, että Yhdysvaltojen osittaista kauppaa koskeva julkilausuma on oikea. Kauppasopimuksissa ei ole eroa Yhdysvaltojen kanssa. Mutta Bloomberg ilmoitti, että Kiina haluaa Yhdysvaltojen poistavan kaikki tullit, koska he kamppailevat ostamalla 50 dollaria Yhdysvaltain maataloustuotteita. Se ei kuitenkaan ole virallinen pyyntö.

Yhdysvaltain istunto

 • Saksan hallitukset tarkistavat BKT: n kasvuennusteita pienemmiksi – Reuters kertoo asiasta jonkin aikaa sitten. Lähteiden mukaan Saksan hallitus näkee edelleen vuoden 2019 BKT: n kasvun 0,5 prosentissa, mikä on paljon pienempi kuin vuoden alkuarvioinneissa, ja se laskee vuoden 2020 ennusteensa 1,0 prosenttiin aikaisemmasta 1,5 prosentista.
 • BOE: n Vlieghe Hinting at Monetary Stimulus – BOE: n Vlieghe sanoi jonkin aikaa sitten, että rahan elvytystä tarvitaan, jos Brexitin epävarmuus juurtuu. Taloudellinen löysyys Isossa-Britanniassa kasvaa jälleen, globaalit näkymät ovat heikentyneet heinäkuusta lähtien. Hän näkee, että rahapolitiikassa ammukset loppuvat.
 • Kanadan kotimyynti – Kanadan asuntomarkkinat ovat piristyneet suuressa osassa maata viime kuukausina, mutta Vancouver kamppailee edelleen. Elokuussa näimme nykyisen kotimyynnin kasvun 1,4%, ja tänään syyskuun määrän arvioitiin olevan 2,0%. Mutta se menetti odotukset, kasvoi vain 0,6%, mikä ei ole hyvä merkki.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva USD / JPY

 • Trendi on nouseva
 • Alempi vetopää on täydellinen H1-kaaviossa
 • 20 SMA on muuttunut tueksi H4-kaaviossa
 • Edellinen kynttilänjalka osoittaa ylöspäin

20 SMA tekee tänään hyvää työtä tukena

USD / JPY kääntyi nousuun viime viikolla, kun ilmapiiri parani finanssimarkkinoilla positiivisten kommenttien suhteen Brexitistä ja Yhdysvaltain ja Kiinan kauppaneuvotteluista. Hintataso oli alhaisempi eilen ja jälleen tänään Kiinan kommenttien jälkeen, että se haluaa enemmän aikaa neuvotteluihin, mutta myyjät eivät voineet työntää liian matalalle, joten paine on edelleen nousussa. Olemme muuten pitkään tässä parissa. Tänään 20 SMA (harmaa) muuttui tueksi tälle parille ja hinta nousi korkeammalle kuin liikkuva keskiarvo. Aikaisempi H4-kynttilänjalka suljettiin tapina 20 SMA: n yläpuolella, mikä on nouseva signaali ja nykyinen kynttilänjalka alkaa näyttää nousevalta, kun USD / JPY nousee korkeammalle.

Tiivistettynä

Tunnelma on edelleen positiivinen finanssimarkkinoilla, kun turvapaikat ovat jälleen laskeneet. Hyödykedollarit ovat kuitenkin liukumassa, mikä tarkoittaa, että olemme parhaillaan käymässä läpi dollarin vahvuuden vaihetta. Katsotaanpa, kuinka kauan tämä voi jatkua.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me