Ugentlig opdatering, 19. – 23. november: Top Forex-opsætninger og økonomiske begivenheder at handle

 • Dollaren sluttede ugen med tab, da tyre forbliver forsigtige med hensyn til kommentarer fra to amerikanske Federal Reserve-embedsmænd om global økonomisk vækst.
 • Det britiske pund er fortsat sårbart, da usikkerhed fra Brexit-aftalen fortsat rammer markedet.
 • Eurozonens inflation steg i oktober i sit hurtigste tempo i næsten seks år, men alligevel opretholder EUR / USD et stærkt momentum.
 • Hvad kan man forvente i denne uge? Grundlæggende & Tekniske udsigter for dollar, EUR / USD og GBP / USD.

Dollarindeks – Stigende trekant Klar til support

Den amerikanske dollar faldt, efter at en førende Federal Reserve-embedsmand sagde, at renten var tæt på en neutral kurs, mens den fortsatte risiko over Brexit overgår valutaen. Grundlæggende tilbyder den kommende uge ingen større økonomisk begivenhed, der har potentiale til at drive store bevægelser i dollaren. Derfor vil jeg gerne have, at vi vender fokus på den tekniske side. Den eneste økonomiske begivenhed, der er værd at se på, er Core Durable Goods Orders.

Kernebestandige varer ordrer m / m – Onsdag skal dataene være kl. 13:30 (GMT). Gode ​​nyheder er, at det amerikanske detailsalg forventes at stige med 0,4%, hvilket er langt højere end 0% i oktober. For nybegyndere er det en ændring i den samlede værdi af nye indkøbsordrer, der er afgivet hos producenterne for holdbare varer, eksklusive transportartikler. Det er en førende indikator for produktion – stigende indkøbsordrer signalerer, at producenter vil øge aktiviteten, når de arbejder på at udfylde ordrene.

Ugentlige tekniske niveauer

Support modstand

96.02 97.04

95,71 97,35

95,2 97,86

Nøglehandelsniveau: 96,53

Vigtige tekniske punkter

Dollarindekset handler over 20 & 50 perioder EMA, der betyder en bullish stemning af forhandlere.

 • På den daglige tidsramme viser dollaren et stærkt salg over fundamentale forhold. Men her er sagen – den opadgående trendlinie vil sandsynligvis understøtte den nær $ 96,15.
 • RSI & Stokastik holder stadig over 50, hvilket indikerer et stærkt bullish momentum i dollaren.
 • Det bearish opslugende stearinlys kan forårsage en fortsættelse af salgstendensen indtil $ 96,15.
 • Den bearish breakout kan føre det mod $ 95,70

EUR / USD – Bullish Engulfing on Weekly, er det pegende tilbageførsel?

Den fælles valuta Euro er begyndt at blive stærkere på den svagere dollar. Bivirkningerne af handelskrigsdiskussionerne overskygger Italiens gældskrise. Som rapporteret af CNBC, “præsident Donald Trump gav markedet et løft fredag, da han sagde, at han var håb om, at USA og Kina ville indgå en aftale om handel, et stort fokus for aktier. Men embedsmænd i Det Hvide Hus bagatelliserede senere hans kommentarer og sagde, at der ikke var tegn på, at en aftale snart skulle komme. ”

 • Investorer har investeret i dollaren på grund af handelskrig, da de mener, at denne handelskrig sandsynligvis ikke vil påvirke USA.
 • Men hvis Trump udnytter USA nu over takster, vil det vende hele ideen bag at tage positioner i dollaren.

Teknisk set handlede EUR / USD bullish på $ 1.1415 efter at have placeret et lavt niveau under $ 1.1215. Det har dannet en slags en bullish opslugning eller et hammermønster, som efterfølges af en stærk bearish tendens. Typisk vender disse slags mønstre ofte tendenser.

 

Når det er sagt, kan vi forvente, at EUR / USD fortsætter med at handle højere indtil $ 1.1535, mens supporten forbliver på $ 1.1310.

Potentielle økonomiske begivenheder, der kan påvirkes fredag – Den europæiske økonomi skal frigive en række økonomiske begivenheder, der inkluderer:

 • Fransk Flash Manufacturing PMI – Tallet forventes kl. 8:15 (GMT) med en prognose på 51,3 mod 51,2 i den foregående måned.
 • Fransk Flash Services PMI – Ud over den franske fremstillingsindeks PMI vil tjenesterne PMI blive overholdt. Det forventes at falde en smule til 54,9 mod 55,3.
 • Tysk Flash Manufacturing PMI – Dataene frigives lige efter 15 minutter med franske tjenester og fremstillings-PMI kl. 8:30 (GMT). Det forventes at stige fra 52,3 til 52,2.
 • Tysk Flash Services PMI – Det er planlagt med en prognose på 54,6, lidt under den foregående måneds tal på 54,7.

Ugentlige tekniske niveauer

Support modstand

1,1313 1,1455

1.1268 1.15

1.1197 1.1571

Nøglehandelsniveau: 1.1384

EUR / USD – Handelsplan

Ideen er at forblive bullish over $ 1.1380 med et stoptab under $ 1.1340 og tage overskud på $ 1.1460 og $ 1.1535. Mens salg foretrækkes under $ 1.1310.

 

GBP / USD – Usikkerhed om Brexit slår Sterling ned

Det britiske pund bestræbte sig på at stabilisere sig selv efter at have lidt en turbulent glide torsdag. Investorer, der frygter politisk turbulens i landet, kan se, at det vælter ud af EU uden en skilsmisseaftale. Udsalget blev alvorligt efter fratræden af ​​nøgleministre fra hendes britiske regering, hvilket intensiverede presset for den britiske premierminister Theresa May.

GBP / USD – teknisk udsigter

På 4-timers diagrammet tog kablet en bullish drejning for at teste de 20 perioder EMA til $ 1,3035, men det kunne ikke give os en bullish crossover. Dette betyder usikkerhed om den bullish tilbageførsel i parret. Det er en grundlæggende drevet uge, og vi kan ikke bestemme meget baseret på det tekniske.

Ugentlige tekniske niveauer

Support modstand

1.2707 1.3021

1,2585 1,3212

1,2272 1,3525

Nøglehandelsniveau: 1.2899

GBP / USD – Grundlæggende udsigter

Høringer om inflationsrapport – Tirsdag kl. 10:00 vidner guvernøren og MPC (Monitory Policy Committee) om inflationsrapporten for Parlamentet. Høringerne er nogle få timer lange og kan skabe markedsvolatilitet i hele varigheden. Specielt bemærkes er de direkte kommentarer, der er fremsat om valutamarkederne.

Lad os huske, at Storbritanniens inflation er stadig inden for intervallet, men denne måned faldt den fra 2,5% til 2,4%. Alt, hvad vi har brug for, er at se, hvad de forventer i fremtiden.

GBP / USD – Handelsplan

Parret kan have en øjeblikkelig modstand nær $ 1.2845 og $ 1.2950 sammen med en support nær $ 1.2800. Så ideen er at forblive baisse under $ 1.2925 for at målrette $ 1.27500.

Held og lykke og fortsæt med at følge FX Leaders i endnu en rentabel uge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me