Viikoittainen päivitys 19.-23. Marraskuuta: Kaupankäynnin tärkeimmät Forex-asetukset ja taloudelliset tapahtumat

 • Dollari päätti viikon tappiolla, koska härät ovat edelleen varovaisia ​​kahden Yhdysvaltain keskuspankin virkamiehen kommenttien suhteen maailman talouskasvusta.
 • Ison-Britannian punta on edelleen haavoittuva, kun Brexit-sopimuksen epävarmuustekijät kohtaavat edelleen markkinoita.
 • Euroalueen inflaatio nousi lokakuussa nopeimmillaan lähes kuuden vuoden aikana, mutta EUR / USD ylläpitää laskusuuntausta.
 • Mitä odottaa tällä viikolla? Perusteet & Tekniset näkymät dollarille, EUR / USD ja GBP / USD.

Dollariindeksi – nouseva kolmio valmis tukemaan

Yhdysvaltain dollari laski sen jälkeen, kun Yhdysvaltain keskuspankin pääministeri ilmoitti korkojen olevan lähellä neutraalia korkoa, kun taas Brexitin jatkuva riski ohittaa valuutan. Pohjimmiltaan tuleva viikko ei tarjoa mitään merkittävää taloudellista tapahtumaa, joka voisi johtaa suuriin dollariliikkeisiin. Siksi haluaisin, että keskitymme tekniseen puoleen. Ainoa tarkasteltava taloudellinen tapahtuma on kestävien tavaroiden tilaukset.

Kestokulutustavaroiden tilaukset m / m – Keskiviikkona tietojen erääntymisaika on klo 13.30 (GMT). Hyvä uutinen on, että Yhdysvaltojen vähittäismyynnin odotetaan kasvavan 0,4%, mikä on paljon enemmän kuin 0% lokakuussa. Aloittelijoille se on muutos valmistajien kestotavaroiden, mukaan lukien kuljetustarvikkeet, uusien ostotilausten arvossa. Se on johtava tuotannon indikaattori – nousevat ostotilaukset kertovat, että valmistajat lisäävät aktiivisuuttaan tehdessään tilauksia.

Viikoittaiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

96,02 97,04

95,71 97,35

95,2 97,86

Keskimääräinen kaupankäyntitaso: 96,53

Tärkeimmät tekniset seikat

Dollari-indeksi käy kauppaa yli 20 & 50 EMA-jaksoa, mikä merkitsee kauppiaiden nousua.

 • Päivittäisessä aikataulussa dollari näyttää vahvaa myyntiä perustekijöistä. Mutta tässä on asia – nouseva trendiviiva tukee sitä todennäköisesti lähellä $ 96.15.
 • RSI & Stokastit pitävät edelleen yli 50, mikä osoittaa vahvaa noususuhdetta dollarissa.
 • Laskeva kynttilä voi aiheuttaa myyntitrendin jatkumisen 96,15 dollariin saakka.
 • Laskeva purkautuminen voi johtaa siihen kohti 95,70 dollaria

EUR / USD – Nouseva viikoittain, onko se osoittamassa kääntämistä?

Yhtenäisvaluutta Euro on alkanut vahvistua heikommassa dollarissa. Kauppasota-keskustelujen sivuvaikutukset varjostavat Italian velkakriisiä. CNBC: n raportin mukaan “presidentti Donald Trump antoi markkinoille virtaa perjantaina, kun hän sanoi olevansa toiveikas siitä, että Yhdysvallat ja Kiina sopivat kaupasta, joka on pääosin varastossa. Mutta Valkoisen talon virkamiehet vähättelivät myöhemmin hänen kommenttejaan ja sanoivat, ettei ole merkkejä pian tulevasta sopimuksesta. “

 • Sijoittajat ovat sijoittaneet dollariin kauppasodan takia, koska heidän mielestään tämä kauppasota ei todennäköisesti vaikuta Yhdysvaltoihin.
 • Mutta jos Trump hyödyntää Yhdysvaltoja nyt tariffien suhteen, se kääntää dollarin positioiden ottamisen taustalla olevan idean.

Teknisesti EUR / USD kävi kauppaa nousussa $ 1.1415: ssä sen jälkeen, kun se oli laskenut alle $ 1.1215: n. Se on muodostanut eräänlaisen nousevan tai vasarallisen kuvion, jota seuraa voimakas laskutrendi. Tyypillisesti tällaiset mallit kääntävät usein suuntauksia.

 

Tästä huolimatta voimme odottaa EUR / USD: n jatkavan kaupankäyntiä korkeammalle 1,1535 dollariin, kun taas tuki pysyy 1,1310 dollarissa.

Mahdolliset taloudelliset tapahtumat vaikuttavat perjantaina – Euroopan talouden on määrä julkaista joukko taloudellisia tapahtumia, joihin kuuluvat:

 • Ranskan Flash Manufacturing PMI – Luku erääntyy klo 8:15 (GMT), ja ennuste on 51,3 vs. 51,2 edellisen kuukauden aikana.
 • Ranskan Flash Services PMI – Ranskan valmistavan PMI: n lisäksi noudatetaan palvelujen PMI: tä. Sen odotetaan laskevan hieman tasolle 54,9 vs. 55,3.
 • Saksan Flash Manufacturing PMI – Tiedot julkaistaan ​​heti 15 minuutin ranskalaisen palvelun ja PMI: n valmistamisen jälkeen kello 8.30 (GMT). Sen ennustetaan nousevan 52,3: sta 52,2: een.
 • Saksan Flash Services PMI – Sen ennustetaan olevan 54,6, mikä on hieman alle edellisen kuukauden 54,7.

Viikoittaiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

1.1313 1.1455

1.1268 1.15

1.1197 1.1571

Avainkauppataso: 1.1384

EUR / USD – Kauppasuunnitelma

Ajatuksena on pysyä nousussa 1,1380 dollarin yläpuolella pysäytyshäviön ollessa alle 1,1340 dollaria ja ottaa voittoa 1,1460 ja 1,1535 dollaria. Vaikka myynti on suositeltavaa alle 1,1310 dollaria.

 

GBP / USD – Epävarmuus Brexitistä kaataa Sterlingin

Ison-Britannian punta pyrki vakauttamaan itsensä torjuessaan turbulentin liukastumisen. Sijoittajat, jotka pelkäävät maan poliittista levottomuutta, voivat nähdä sen romahtavan Euroopan unionista ilman avioerosopimusta. Myynti muuttui vakavaksi sen jälkeen kun tärkeimmät ministerit eroivat Ison-Britannian hallituksesta, mikä lisäsi painetta Ison-Britannian pääministerille Theresa Maylle.

GBP / USD – tekninen näkymä

Neljän tunnin kaaviossa kaapeli kääntyi nousuun testatakseen EMA: n 20 jaksoa $ 1.3035: lla, mutta se ei antanut meille nousevaa crossoveria. Tämä merkitsee epävarmuutta parin nousussa. Se on pohjimmiltaan ohjattu viikko, emmekä voi määrittää paljoakaan teknisten tietojen perusteella.

Viikoittaiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

1.2707 1.3021

1,2585 1,3212

1,2272 1,3525

Avainkauppataso: 1.2899

GBP / USD – Perusnäkymät

Inflaatioraportin kuulemistilaisuudet – Tiistaina klo 10.00 kuvernööri ja MPC (valvontapoliittinen komitea) todistavat parlamentin edessä olevasta inflaatioraportista. Kuulemiset ovat muutaman tunnin pituisia ja voivat aiheuttaa markkinoiden epävakautta koko sen ajan. Erityisesti huomataan valuuttamarkkinoita koskevat suorat kommentit.

Muistakaamme, että Yhdistyneen kuningaskunnan inflaatioaste on edelleen vaihteluvälillä, mutta tässä kuussa se laski 2,5 prosentista 2,4 prosenttiin. Tarvitsemme vain nähdä, mitä he odottavat tulevaisuudessa.

GBP / USD – Kauppasuunnitelma

Pari voi kohdata välitöntä vastarintaa lähellä $ 1.2845 ja $ 1.2950 yhdessä tuen kanssa lähellä $ 1.2800. Joten ajatus on pysyä laskevana alle $ 1.2925 kohdistaa $ 1.27500.

Onnea ja jatka FX-johtajien seuraamista toisen kannattavan viikon ajan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me