Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 2. elokuuta – Turvasatamat ovat uusien tariffien edunsaajia Kiinassa

Eilen USD oli nousussa, joka alkoi keskiviikkoiltana FED-kokouksen jälkeen, joka ei ollut niin sovi kuin markkinat ennakoivat. FED laski korkoja 25 peruspistettä, mutta markkinat toivoivat joko 50 bps: n koronlaskua tai jopa parempaa, FED jätti oven avoimeksi uusille koronlaskuille. Tämän seurauksena USD kääntyi melko nousuun kokouksen jälkeen ja nousi melkein 100 pistettä korkeammalle kautta linjan, mutta USD alkoi kääntyä takaisin alaspäin Yhdysvaltain valmistusraporttien jälkeen iltapäivällä. Lopullinen valmistus PMI tuli hieman odotettua paremmin ja siirtyi pois pysähtyneisyydestä, mutta ISM-valmistus pehmeni edelleen ja se on nyt kohti supistumista.

Se alkoi kääntää Yhdysvaltain dollaria alhaisemmaksi iltapäivällä, mutta iso liike tapahtui myöhemmin illalla sen jälkeen, kun Donald Trump ilmoitti korottavansa Kiinan tariffeja 10% jäljellä olevista 300 miljardin dollarin tavaroista Yhdysvalloissa. Se tuli hieman yllätyksenä, kun markkinat ovat odottaneet kauppaa kahden jättimäisen maan välillä. Epäonnistuminen myönteisen lopputuloksen aikaansaamisessa kahden viikoittaisen Kiinan kaupparyhmän tapaamisessa oli merkki siitä, että neuvottelut ovat saattaneet hajota, mutta markkinat eivät odottaneet uusia tariffeja, joten yllätyksenä USD alensi alun perin, mutta sitten se muuttui turvapaikkojen juoksuksi. USD / JPY ja EUR / CHF ovat nyt kääntyneet todella laskeviksi KULTA nousi eilen noin 60 dollaria korkeammalle.

Euroopan istunto

  • Italian vähittäiskauppa ja teollisuustuotanto – Vähittäiskaupan liikevaihto kääntyi negatiiviseksi kolmessa viimeisessä käsittelyssä Italiassa, ja se laski maaliskuusta toukokuuhun yhteensä 1,0%. Vähittäiskaupan myynti hyppäsi kuitenkin kunnollisesti 1,9% kesäkuussa, ja kolmen negatiivisen kuukauden jälkeen se näyttää vieläkin paremmalta. Myös teollisuustuotanto on ollut viime aikoina erittäin heikkoa, laski 1,8% maaliskuussa ja kesäkuussa. Tuotanto kasvoi toukokuussa, mutta tänään odotettiin laskua 0,4% kesäkuussa. Tuotanto laski todellakin, mutta 0,2%.
  • Euroalueen vähittäismyynti – Euroalueen taloustiedot ovat heikentyneet viime kuukausina, etenkin teollisuus. Myös kuluttajien luottamus on heikentynyt, kun laajemmat talousennusteet näyttävät synkiltä Euroopassa. Vaikka tänään näemme joitain todella positiivisia lukuja vähittäismyyntiraporteista. Vähittäiskauppa kirjattu kunnollinen hyppy 1.1% kesäkuussa toukokuussa tapahtuneen laskun jälkeen. Vähittäiskaupan kasvu on hyvä merkki tuleville viikoille.
  • Kiina vastaa Yhdysvaltain tariffeihin – Kiinan ulkoministeriö ilmoitti tänä aamuna, että pallo on nyt Yhdysvaltojen tuomioistuimessa. Kiinan kauppaministeriö sanoi myös, että Kiina ryhtyy vastatoimiin, jos Yhdysvaltojen tullit astuvat voimaan. He ovat erittäin tyytymättömiä Yhdysvaltain uusimpaan tariffitiedotukseen ja vastustavat sitä tiukasti. He toivovat, että Yhdysvallat voi korjata virheensä mahdollisimman pian. Yhdysvaltain kaupan lisääntyminen ei ole maailmanlaajuisten etujen mukaista, ja toivon, että molemmat osapuolet voivat ratkaista kiistansa tasa-arvon pohjalta
  • UK Construction PMI – Ison-Britannian talouden eri alat ovat viime aikoina supistuneet, ja rakentaminen tapahtui vasta helmikuussa. Kesäkuussa rakennusaktiviteetin lasku syveni edelleen, kun PMI-indikaattori laski 43,1 prosenttiin. Tämän sektorin odotettiin paranevan hieman heinäkuussa ja PMI-indikaattorin odotettiin olevan 46 pistettä, mutta se jäi, saavuttaen 45,3 pistettä, mikä tarkoittaa edelleen syvää supistumista.

Yhdysvaltain istunto

  • Yhdysvaltain työttömyysaste ja ansiot – Työttömyysasteen odotettiin laskevan alhaisemmaksi 3,6 prosenttiin Yhdysvalloissa, mutta se pysyi ennallaan 3,7 prosentissa. Yhdysvaltain heinäkuun maatilojen ulkopuoliset palkanlaskelmat olivat lähellä odotuksia 164 tuhatta ja odotettua 165 tuhatta. Osallistumisaste nousi korkeammaksi 63,0 prosenttiin aiemmasta 62,9 prosentista, mikä näyttää olevan syy siihen, että työttömyysaste ei tällä kertaa laskenut. Mutta keskimääräiset tuntitulot, MoM, nousivat 0,3% korkeammaksi kuin odotettu + 0,2%. Myös keskimääräiset tuntipalkat YoY olivat 3,2 prosentista 3,2% korkeammat. Alityöllisyys laski 7,0 prosenttiin aiemmasta 7,2 prosentista, mikä on toinen hyvä merkki.
  • Yhdysvaltain tehtaan tilaukset – Tehtaiden tilaukset ovat olleet melko epävakaat viime kuukausina Yhdysvalloissa. Helmikuussa laski 0,5%, minkä jälkeen maaliskuussa nousi 1,9%. Mutta huhti- ja toukokuussa tilaukset laskivat yhteensä 1,0%. Tämän päivän raportin odotetaan osoittavan uuden kääntymisen ja tehtaan tilausten piristymisen 0,6%.
  • Yhdysvaltain tarkistettu UoM-kuluttajien mielipide – Kuluttajien mielipiteet heikkenivät huomattavasti tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, kun tämä indikaattori laski 93 pisteeseen, mutta se parani toisen vuosineljänneksen aikana. Vaikka kesäkuussa tunnelma pettyi 97,9 pisteeseen. Tunnelma parani hieman viime kuussa, saavuttaen 98,4 pistettä, ja sen odotetaan tarkistettavan rasti tänään korkeammaksi 98,5 pisteeseen.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva GBP / USD

  • Trendi on laskeva
  • 50 MSA tarjoaa vastustusta
  • Takaisinveto on valmis

Stokastinen indikaattori on nyt ylimitoitettu H4-kaaviossa

GBP / USD on muuttunut voimakkaasti laskusuuntaiseksi, koska nyt käy yhä selvemmäksi, että uusi pääministeri Boris Johnson ei tuo mitään uutta Brexitin neuvottelupöytään EU: n kanssa. Tämän seurauksena GBP on kaatunut ja eilen tämä pari oli kohti 1.20. Mutta heikompi Yhdysvaltain valmistustieto sekä yllätysilmoitus tariffeista saivat USD: n matalammaksi ja GBP / USD: n takaisin korkeammaksi. Tänään näemme toisen heikon paluun, joka näyttää enemmän konsolidoinnilta ja 50 SMA (keltainen) tarjoaa vastustusta ylhäällä, joten tämä näyttää hyvältä mahdollisuudelta mennä lyhyeksi tähän pariin.

Tiivistettynä

Yhdysvaltain työllisyysraportti on julkaistu. Työttömyysaste menetti odotukset ja pysyi 3,7 prosentissa, mikä on edelleen erittäin hyvä paikka olla, mutta se johtui pääasiassa osallistumisasteen noususta. Tulos tuli odotettua paremmin, mikä on positiivinen merkki Yhdysvaltain taloudelle ja nyt korkeammalle nousevalle USD: lle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me