Melbet anmeldelse – En hurtig betalende bookmaker

Melbet er et af de mest populære væddemålssider i dag trods åbningen for mindre end fem år siden. Platformen tilbyder lukrative funktioner og masser af væddemålssport, som giver spillere adgang til sportsbegivenheder efter eget valg. Bortset fra at benytte adskillige sportsbegivenheder, anvender platformen den nyeste teknologi, der er tilgængelig inden for sportsvæddemål, en faktor, som både erfarne og nybegyndere vil fortælle dig, gør en enorm forskel i, hvor mange gevinster man kan gøre.

Hjemmesiden understøtter omkring 200 forskellige væddemål, fra blandt andet fodbold, baseball, skåle, gulvbold, formel 1, skiløb og hockey. Melbet har alt, hvad et pålideligt væddemålssted kan tilbyde, lige fra hurtige og rettidige udbetalinger til kundeservicetjenester, der er tilgængelige døgnet rundt.

Brugergrænseflade

Melbet har optimeret sin destinationsside for at gøre det nemt for både erfarne og nye brugere at bruge uden store vanskeligheder. Når du åbner hjemmesiden, vises alle markeder, der tilbydes på webstedet, med deres respektive links, der leder dig til et bestemt spil, du vælger. En rullemenu er tilgængelig på hvert link, der giver brugerne mulighed for direkte at vælge det afsnit, man er interesseret i.

Andre funktioner såsom registrerings- og log-in-knappen er placeret på højre side af platformen. Når brugerne er logget ind, får de adgang til sportsbegivenheder til væddemål, velkomstbonuser og andre kampagner, der er beregnet til at tipse både nye og loyale melbetklienter..

Oprettelse af en konto

Melbet tilbyde brugerne tre muligheder, som de kan bruge til at registrere deres konto. Deres registreringsmulighed med et enkelt klik kan gøres via:

 1.  Et klik
 2. E-mail
 3. Sociale medieplatforme
 4. telefon

Når du har fået adgang til webstedet fra din smartphone eller computerens browser, skal du åbne registreringsknappen og trykke på den. Vælg registreringsmuligheden, enten et klik, via telefon, e-mail eller sociale medier. Registreringsprocessen er superhurtig uanset den valgte mulighed. Mere imponerende er pop-up-tilbudet, der benytter øjeblikkelig hjælp, hvis man oplever problemer under processen.

Betting Markets

Melbet forstår vigtigheden af ​​catering til alle deres kundebehov, og det er grunden til, at platformen fortsætter med at øge antallet af sportsbegivenheder til indsatser. Uanset om du er en ivrig tilhænger af en bestemt nichesport eller en af ​​de spillere, der kan lide at eksperimentere med forskellige væddemål, er melbet en one stop shop for alle spillere.

Platformen tilbyder et katalog over væddemålsmarkeder og giver spillere mulighed for at vælge de sportsgrene, de er mest fortrolige med. Markederne varierer afhængigt af den valgte type sport. For eksempel indeholder fodbold samlede mål, total over / under, ulige / lige, handicap og samlede intervaller.

Hvis du er mere eventyrlysten og elsker at satse ikke-sportsbegivenheder, vil du elske Melbet. De har væddemål på vejret, politik, den britiske kongelige og gæt hvad, verdens ende også.

Økonomisk sikkerhed

Melbet har gennem årene formået at forbedre deres pålidelighed, hvilket har forbedret spillernes tillid til virksomhedens sikkerhedssystem. Tilfælde af spillere, der mister penge gennem falske væddemålsfirmaer, eller hvis deres økonomiske oplysninger kommer i de forkerte hænder, er almindelige blandt vesteuropæiske spilfirmaer. Melbet har dog opretholdt en ren rekord gennem konstant kryptering og opdatering af deres systemer.

Mange væddemål, især de erfarne, vil fortælle dig, at det ikke er let at få et væddemålsfirma, der ærer at vinde løn helt. Melbets forpligtelse til at respektere vindende lønninger uanset beløbet har øget dens følger gennem årene. Virksomheden betaler også hævninger til tiden og gennem forskellige betalingsmuligheder. 

Bookmakeren accepterer betalingsmulighederne:

 • Bitcoin og altcoins
 • Skrill
 • Visum
 • MasterCard
 • Qiwi
 • Perfekte penge
 • WebPenge
 • Neteller
 • Jeton
 • Ecopayz
 • Pindebetaling

Den nylige introduktion af udbetalingsfunktionen har imponeret mange spillere, da man ikke behøver at vente, indtil kampene er overstået, før de får betaling. Derudover har flytningen øget kundernes tillid til platformens forpligtelse til at ære deres kundevindende spil.

E-sports-funktion

Esports er i øjeblikket den hurtigst voksende væddemålsbegivenhed i dag, og spillerne leder efter platforme, der tilbyder de mest lukrative eSports væddemålshændelser.

Bortset fra at tilbyde en bred vifte af eSport-begivenheder, som spillere elsker, er melbet gået et skridt videre for at introducere innovative funktioner som MelZone, som dybest set giver brugerne mulighed for at interagere med live esports og få realtidsresultater.

Nogle af eSports-turneringerne på melbet inkluderer Tekken, Quake, Buttlefield og Rugby. Fodbold elsker er ikke efterladt. Platformen tilbyder eSoccer, der indeholder engelsk, Rusland, Europa, Champions league og verdensmesterskab. Hver kamp varer 20 minutter, hvilket generelt giver spillere en chance for at tjene mere inden for kort tid.

Melbet bonusser

I dag leder spillere efter væddemålsplatforme, der er generøse med deres bonus- og kampagnetilbud. Melbet har meget attraktive tilmeldingsbonuser og andre kampagner til registrerede brugere, der har meget lempelige betingelser inden udtræk sammenlignet med andre væddemålsplatforme i sin kaliber.

Første indbetalingsbonus – første gangs indskud er de mest indbringende hos melbet. Efter tilmelding tildeles spillere 130% bonus op til maksimalt 130 EUR. Dette er ikke alt. Melbet tilbyder forskellige gratis væddemål, masser af alternative kampe at vælge imellem.

Eksisterende kunder kan nyde akkumulatorforfremmelsen. Spørgsmålet er, hvordan fungerer det? Dette er en kampagne, der skal skabe tillid til spillere, der nyder at kombinere flere valg. Så du behøver kun at vælge mindst syv akkumulatorer. Hvis et væddemål i akkumulatoren taber, får du en fuld refusion af din indsats.

Der er mere, du tjener 30 EUR gratis indsats, hvis du placerer dit væddemål via Melbet-webstedet, du tjener 20 EUR og 10 EUR, hvis du placerer det første væddemål ved hjælp af din mobilapp. For at du kan kræve bonusen, skal du indbetale mindst 10 EUR og placere et væddemål, der svarer til det indbetalte beløb.

Kunde service

Melbet har sørget for, at spillere har den bedste onlineoplevelse ved at have en tilgængelig kundeservice 24 timer i døgnet hver dag hele året. Ethvert spørgsmål, som spillerne har, hvad enten det er registreringsproblemer, indskuds- og udbetalingssager eller simpelthen en forespørgsel om et bestemt marked, som man ikke kan omslutte sig, der er et effektivt kundeserviceteam klar til at håndtere det.

Hvad der er interessant er, at du kan få adgang til tjenesterne gennem forskellige kanaler såsom e-mail, telefonopkald eller direkte at sende en besked. Introduktionen af ​​en live chat-funktion var imidlertid skiften til spillet. Gennem funktionen behøver du ikke vente i flere timer, før nogen besvarer dine spørgsmål, du behøver kun at stille dit spørgsmål, og nogen vil besvare dit spørgsmål med det samme.

Konklusion

Melbet er blandt de få bookmakere, der modtager imponerende anmeldelser fra brugerne. Deres indsats for fortsat at forbedre platformen har sikret, at kunderne nyder enestående funktionalitet. Deres unikke egenskaber, der inkluderer væddemålssorter, live spilmuligheder, casino og eSports gør webstedet til at skille sig ud. På trods af stigningen i antallet af væddemålsfirmaer har Melbet opretholdt sin popularitet, hvilket absolut viser kundernes tillid på platformene, der stadig findes troværdighed. 

** Du kan bruge Promocode: COINGAPE for at få registreringsbonus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me