Monipuolista salkkuasi tekoälyohjatulla alustalla – WorldMarkets!

Maailmanmarkkinat, johtava kaupankäyntialusta, johtavat teollisuutta tekoälyyn keskittyvällä sijoitetulla alustalla. Ainutlaatuisella ominaisuudella nimeltä ”Trader-Operated Artificial Intelligence Managed” se yhdistää sekä kehittyneen tekoälyn tekniikan että asiantuntijaanalyytikon.

Viime vuosikymmeninä teknologinen kehitys on mullistanut tapamme elää ja harjoittaa liiketoimintaa. Ajattele elämää rikastuttavia älykkäitä tekniikoita, jotka tekevät elämästä kodeissamme autuaa. Nykypäivän huippunopea Internet on parantanut elämää, kun taas tekoäly on vaikuttanut melkein kaikkiin toimialoihin.

Tekoälyn vaikutus kauppaan on parantanut finanssialan luotettavuutta ja tehokkuutta. Se on helpottanut sijoitusmaastoa sekä kokeneille että tuleville sijoittajille. Tämän seurauksena yhä useammat välitysyritykset, mukaan lukien World Markets, ottavat käyttöön tekniikan kaikkien markkinatapahtumiensa toteuttamiseksi.  

Maailmanmarkkinoiden yleiskatsaus

Maailman markkinat, johtava kaupankäyntialusta, johtaa teollisuutta tekoälykeskeisellä sijoitetulla alustalla. Sillä on ainutlaatuinen ominaisuus nimeltä ”Trader-Operated Artificial Intelligence Managed”, joka yhdistää sekä kehittyneen tekoälyn tekniikan että asiantuntijaanalyytikon..

 Tämä yhdistelmä ihmisen ja koneen älykkyyttä on varmistanut, että foorumi tuottaa positiivista tuottoa investoinneista markkinaolosuhteista riippumatta. 

Kuinka aloitat kaupankäynnin World Market AI Managed -tileillä?

Tekoälytekniikan takana olevista monimutkaisuuksista huolimatta alusta tarjoaa melko helppokäyttöisen alustan, joka ei vaadi mitään ennakkosaamista. Tässä on opas tilin luomiseen;

 • Napsauta verkkosivustolla napsauttamalla kirjautumispainiketta oikeassa yläkulmassa.

Allekirjoita digitaalinen sopimusasiakirja, joka antaa alustalle pääsyn tilisi vain kaupan ominaisuuteen.

 • Talleta varoja tilillesi maailmanlaajuisten maksupalveluntarjoajien kautta.
 • Aktivoi tilisi ja odota 24 tuntia kaupankäynnin aloittamiseksi

Kuinka paljon se maksaa sinulle?

Sen lisäksi, että World Markets on ottanut käyttöön innovatiiviset teknologiset ominaisuudet, jotta sijoittajat eivät menetä sijoitustaan, foorumi tarjoaa kilpailukykyisimmän hinnoittelurakenteen. Ensinnäkin suurin osa hallinnoitujen tilien palveluntarjoajista veloittaa 30% tai enemmän. Näin maksat maailmanmarkkinoilla;

 • 20% suoritusmaksu vakiotileillä ja 1% vuotuinen hallinnointipalkkio. (pysyt 80 prosentin voitolla)
 • 10%: n tulospalkkio Gold-päätililtä ja 0,5%: n vuosipalkkio (pysyt 90%: lla nettotuloksesta.

Tilinhallinnan väärinkäytökset ovat tehneet asiakkaista skeptisiä sijoittamiseen tällaisiin palveluihin. Worldmarkets.com-sivustolla on useita ominaisuuksia, jotka varmistavat, että sijoittajien varat ovat ehjät.

 • Ei ennakkomaksuja millään maailmanmarkkinatileillä
 • Ei marginaaleja tai alennuksia, joita peritään leviämisistä
 • Alusta toimii korkean veden merkillä; tileiltä peritään vain nettovoittomaksut

World Markets AI -tilin turvallisuus

Jokaisen sijoittajan ensimmäinen huolenaihe on sijoituksensa turvallisuus ennen tuottojen harkintaa. World Markets on integroinut edistyneimmät riskienhallintamenettelyt, jotka analysoivat riskit ennen jokaisen tapahtuman suorittamista.

Tämän lisäksi alusta käyttää 2-tekijäistä todennusta ja sotilastason salausta, joka vahvistaa sijoittajien tilejä luvattomalta käytöltä.

Koska alustalla on suuria määriä sijoittajien varoja, ne kaikki siirretään eri pankkeihin ja ensisijaisten omien varojen vakuutusyhtiöihin varmistaakseen, että kaikilla rintamilla on ylimääräinen turvallisuustaso. 

Älä huoli siitä, että sisäinen henkilö saattaa vahingoittaa tilisi kaupankäyntiä. World Markets -jäsenillä on pääsy vain kauppaan -ominaisuuteen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on ainoa, jolla on avaimet ja muut arkaluontoiset tilin ominaisuudet.

Lisää palveluja tarjotaan World Markets -alustalla

 Ennen kuin World Markets on laajentanut palveluitaan kattamaan AI Managed Trading Accounts -palvelut, se on toiminut vuodesta 2003 lähtien jalometallien jälleenmyyjänä. Ne ovat sittemmin sisällyttäneet muita verkkokauppamahdollisuuksia, kuten osakkeet, valuutat, hyödykkeet, indeksit ja kryptovaluutat.

Yksi asia, joka kiinnittää huomionne aikaisin, on se, että maailmanmarkkinat toimivat useimpien tuotteidensa esittelijöinä ensisijaisten välittäjien sijasta. Niiden kumppaniyrityksiin kuuluvat Bitmex, UFX ja HYCM, jotka kaikki ovat olleet toiminnassa yli 3 vuosikymmenen ajan. Tämä on tekijä, joka lisää luottamustasoa maailmanmarkkinoilla brändinä. Joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät tästä alustasta suositun, ovat;

 • Kaupankäyntialusta
 • Eksoottiset metallit
 • Kumppanuusohjelma

Kaupankäyntialusta

Alusta antaa kauppiaille mahdollisuuden valita useiden kauppapaikkojen välillä.

 • Talon sisäinen MGL Copy Trader (tekoälyohjattujen tilien kaupankäyntiin)
 • MetaTrader 4 & MetaTrader 5 (itse kaupankäyntitilit ja salausvaluuttakauppatili)

Nämä ovat pisimmällä tällä hetkellä käytössä olevat kaupankäyntialustat. Ne ovat molemmat yhteensopivia minkä tahansa verkkoselaimen, Macin ja Windows-laitteen kanssa. Sinun ei tarvitse jumittua kannettavaan tietokoneeseen, jotta voit suorittaa kauppoja. Voit helposti käyttää kaupankäyntitiliäsi matkapuhelimen kautta. Sinun on asennettava vain kauppasovellus, joka on saatavana App Storesta tai Google Playsta.

Eksoottiset metallit

Monet elinkeinonharjoittajat tunnustavat maailmanmarkkinat eksoottisiksi metallikauppiaiksi, pääasiassa kultaa ja hopeaa. Alusta antaa kuitenkin kauppiaille turvallisen pääsyn muille metallimarkkinoille, joiden avulla he voivat tunnistaa uusia mahdollisuuksia ja hajauttaa salkkuaan. Tällaisia ​​metalleja ovat;

 • Platina
 • Palladium
 • Rutiini
 • Iridium

Kumppaniohjelmat

Jos sinulla on ystäviä, jotka voit kutsua alustan kautta kauppaan, World Market palkitsee sinut suuresti. Jokaisesta onnistuneesta viittauksesta saat 50% kaikista uusista käyttäjätapahtumista kerätyistä maksuista. Tässä on kuitenkin kicker, jos onnistut käsittelemään 10 onnistunutta viittausta, ansaitset 1 oz: n hyvityksen Suisse Gold Bar -palkinnosta. 

Asiakaspalvelu

Alustalla on vankka asiakastukitiimi, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri vuoden. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse, lippulomakkeella tai puhelimitse. Huomaa, että alusta on saatavana 43 maassa ympäri maailmaa ja että niillä on puhelinnumerot kullekin maalle.

Plussat

 • Korkeat hajautustasot, jotka antavat sijoittajille vipuvaikutusta
 • Tukee erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja 
 • Alan johtava jalometalliharkkojen kaupassa
 • Kumppanit maailman parhaiden rahoitusyritysten kanssa, kuten Barchat, HYCM, Trading View, DX. Exchange ja BitMix 
 • Yrityksellä on useita palkintoja ja eroja maailman parhaista finanssitoimistoista

Haittoja

 • Tekoälyn kaupassa ei ole vielä sovellusta tai Android-mobiilisovellusta
 • Ei tue luottokortin nostoja tai talletuksia
 • Demotilejä ei ole käytettävissä 

Johtopäätös

Maailman markkinat on vakiinnuttanut asemansa uskottavana välittäjänä. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2003 yritys on erottautunut kilpailijoistaan ​​ylivoimaisilla palveluillaan kaikessa markkinakaupassaan. IA-hallinnoitujen tilien ja automatisoitujen kaupankäyntijärjestelmien äskettäinen sisällyttäminen on pelinvaihtaja.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me