Crypto Flashback 2018 – ICO’er falder, priserne faldt, men kryptoindustrien står stærkere end nogensinde

reklame Phemex

2018 var et år med en reality check. Al hype, alle de nye højder og urealistiske fremskrivninger stoppede, da markederne begyndte at tumle. Men på baggrund af dette blødende marked var der en reel grundlæggende vækst. Virksomheder voksede, de stærkeste overlevede, mens de svage udfasede, og nu er scenen sat til 2019. Lad os værne om op og ned, der gjorde 2018 til et år for #BUIDL i kryptoindustrien.

Januar 2018

Januar begyndte med et brag, da BTCC annoncerede erhvervelsen af ​​Hong Kong-baserede Blockchain investeringsfond. Tilsynsmyndigheder i Sverige begyndte at overveje deres egen nationale kryptokurrency e-Krona, mens deres indiske kolleger udstedte skatteoplysninger til kryptohandlere. For projekterne stod IOTA over for et hack på USD 4 mio., Der bragte sikkerhedshensyn med projektet

Februar 2018

Flere brugssager og mere skræmme fra den traditionelle verden af ​​finansiering og teknologi til kryptovalutaen. Mens Island begyndte at overveje at beskatte kryptomineindustrien, kom Volkswagen og Porsche ind i blockchain-industrien. Til udveksling begyndte Coinbase og Bitfinex at bruge Segwit Bitcoin-opdatering. Den traditionelle verden af ​​teknologi og finansiering understøttede stadig ikke de spirende ”penge” med Kinas Baidu og Weibo, der trak tråde i kryptoannoncer, mens Bank of America annoncerer kryptovaluta for at være en voksende trussel mod banker

Marts 2018

Indtast marts, og positiv nyhedsstrøm begynder med, at Paypal indgiver et patent for hurtigere kryptobetaling. I Kina annoncerede PBOC en kinesisk digital valuta kaldet ‘DCEP’. På den vestlige side af kloden samarbejdede Ripple med Hyperledger blockchain-konsortiet, mens Tennessee vedtog et lovforslag om legalisering af blockchain og smart kontrakt. Marts så også Facebook over for data, der overtrådte afgifter, og opfordringen til blockchain-baserede teknologier blev højere.

April 2018

April købte med sig et dragtræk mellem regulatorerne. Nogle lande købte regler til fordel, andre trak bare strengene længere. Til støtte for dette fastlagde Australien nye AML / CTF-regler for kryptoudvekslinger, mens Frankrig reducerede kryptoskatten ned til 19%. I mod af kryptoer, centralbanker i Iran og Indien, men et forbud mod brug af kryptokurrency. Mens Iran havde et fuldstændigt forbud, forbød den indiske centralbank banker i at hjælpe kryptotransaktioner i Indien. I april købte Yahoo Japan også 40% af aktierne i den japanske kryptokurrencyudveksling BitArg

Maj 2018

Allerede fire måneder ud i året, og Bitcoin-brugssagen begyndte at stige. Regeringsmyndighederne i Florida begyndte at acceptere skat via BTC og BCH, mens Prag i Tjekkiet installerede Bitcoin-pengeautomater for at bringe kryptokurrency til almindelig brug. Tilsynsmyndighederne rundt om i verden forblev stadig skeptiske over for kryptokurrency, da Japans FSA bad kryptoudveksling om at fjerne fjernelse af ZCash, Monero og Dash og Zimbabwes centralbank, der forbyder kryptovalutaer. Ethereum fortsatte med at #BUIDL, da det frigiver Casper-protokolopdatering.

 Juni 2018

I juni begyndte flere almindelige virksomheder at omfavne kryptoer. NASDAQ Powered DX Exchange annoncerede sin lancering med Top Coins, mens Akon lancerede sin AKoin for at opbygge en futuristisk by. For projekter blev EOS bedømt som den bedste blockchain af den kinesiske regering, mens Tether forsøgte at rydde jorden ved at frigive en rapport om sine USD-reserver.

Juli 2018

Da juli kom ind, intensiverede den indiske banktilsynsmyndighed sin bankblokade til den kryptovirksomhed, som Zebpay måtte deaktivere sine fiatindskud og -udtag. Thailand vedtog i den anden ende to nøddekreter som dets legaliserede kryptokurver. Mens lande havde deres egen indflydelse på cryptos, et internationalt organ, accepterede G20 Financial Stability Board’s anbefaling om kryptoaktiver. For projekter integrerede Litecoin sig med HTC Exodus, mens Vitalik, der understøtter DEX, kaldte centraliserede børser til “Burn in Hell”

August 2018

Da august kom ind, vendte alle øjne sig mod SEC og Bitcoin ETF. Selvom SEC skuffede krypto-entusiaster ved at afvise ETF igen, fortsatte bestræbelserne på at bringe institutionelle penge ind. CBOE var også ganske optimistisk med hensyn til, at ETF krydsede linjen denne gang, men tingene kom ikke frugtbart ud. Mens tingene var midt i stress og jag i Vesten, forbød Kina kryptoer igen. Blandt projekter fortsatte samtaler omkring XRP som sikkerhed eller ikke fortsat med Joseph Lubin, der hævdede, at XRP overhovedet ikke var en blockchain-teknologi.

September 2018

Indiske regulatorer blokerer spillet havde sin første ulykke med Zebpay, der lukkede sine aktiviteter, da det ikke kunne opretholde uden fiat-støtten. En smule pessimisme blev købt af Vitalik, da han nævnte, at der ikke var noget sted for 1000x vækst i krypto, men Goldman slog ind med positivitet ved at meddele, at den arbejder på Bitcoin-derivater. XRP-debatten fortsatte med BIS, der opfordrede XRP til at blive centraliseret. I Kina annoncerede Bitmain sine planer om at blive offentliggjort.

Oktober 2018

Oktober bringer støtte fra Jack Ma og Elon Musk. Mens Ma mener, at bitcoin og blockchain kan være vigtige bidragydere til et kontantløst samfund, begynder Musks kedelige firma at acceptere BTC, LTC, BCH og ETH. Tim Draper giver en usædvanlig bullish forudsigelse for, at Bitcoin målretter mod at nå USD 250000 i 2022, mens Tron begynder at skalere op med sit MainNet.

November 2019

Det tager næsten et år siden sin heltidshøjde for Bitcoin at blive accepteret som “Asset Class” af Wall Street, men Jay Clayton fra SEC fortsætter sin holdning og siger, at Kommissionen kun vil støtte en BTC ETF, når markedsmanipulationer behandles. BCH bliver hårdt forked på den mest dramatiske måde med Bitcoin Cash ABC, der besejrer Bitcoin Cash SV, der viser sig at være en dominerende kæde af de to. Efterhånden som vedtagelsen stiger i Sydamerika, når Bitcoin-handelsvolumener af lokale bitcoins en højeste tid i Chile, Columbia Argentina og Venezuela, mens Schweiz i Europa lancerer den første krypto-ETP.

December 2018

Årets afslutning nærmer sig, hvor BTC rammer de årlige nedture på USD 3000, og Ethereum mister 90% af sin værdi, da det nåede et rekordhøjt niveau. Der er håb og positivitet for, at 2019 er et bedre år Binance planlægger at lancere sin første DEX, mens Facebook fortsætter sin ansættelse af blockchain-positioner. Industrien bliver også renere med Mt Gox CEO får en 10-årig periode.

Her kommer vi til slutningen af ​​2018. Hope 2019 bringer mere frokost og spænding og ja-dominans til kryptoindustrien.

Bliver 2019 et bedre år fra kryptoer? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me