Vuoden 2018 parhaat Bitcoin-futuuripörssit

Contents

Parhaat Bitcoin-futuuripörssit

Kryptot

Palkkiot

 • .025%: n alennus valmistajalle; .075%: n takaaja

Kohdemarkkinat

 • Globaali, USA ei hyväksytä

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Vain salaus

Bybit tarjoaa markkinoiden huippuluokan BTC-, ETH-, XOS- ja XRP-markkinoilla. Talleta mihin tahansa näistä kryptoista ja käy kauppaa välittömästi ja nimettömästi – ja saat jopa 90 dollaria vapaakauppapääomaa, kun olet siinä. Hyödyntää jopa 100: 1 kaikilla näillä markkinoilla.

Bybitillä ei ole vanhentumisia, he käyttävät ikuista vaihtovälinettä, joka seuraa spot-markkinoita.

BitMEX

BitMEX on kehittänyt salausjohdannaisten kaupankäyntialustan, joka tukee jopa 100: 1 -vipuja. Suurin kaupankäyntimäärä markkinoilla. Saat eksklusiivisen 10%: n alennuksen.

 • Esiintyi markkinoiden top futuuripörssinä volyymin mukaan
 • jopa 100-kertainen vipuvaikutus puoli tusinaa tuotetta
 • talleta bitcoin ja käy kauppaa välittömästi ja nimettömästi

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja: -025%; Takaaja: .075%

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Vain salaus

Bitmex on markkinoiden suosituin bitcoin- ja kryptovaluutta-futuuripörssi. Bitmex tarjoaa valtavia kaupankäyntimääriä (usein yli 2 miljardia dollaria 24 tunnin jaksoa kohti), erittäin alhaisia ​​palkkioita, lukuisia kryptovaluuttapareja sekä välitöntä, tuntematonta rekisteröintiä ja (melkein) välitöntä talletusta. Kaikki kaupat ovat vakuudellisia ja selvitetty bitcoinissa, ja kaikki kryptot hinnoitellaan bitcoinia vastaan, ei fiatia vastaan.

Bitmex tarjoaa markkinoiden korkeimmat vivut, ja bitcoin-spot ja futuurit mahdollistavat jopa 100X sinulle pelaajille siellä. Tietysti vipuvaikutus on säädettävissä välillä 1-100, joten aseta se mukavaan paikkaan. Taustalla oleva indeksi perustuu tällä hetkellä 50/50 jakoon kolikkopohjan ja bittileiman välillä, ja rahoitusosuus maksetaan pitkistä positioista shortseihin tai päinvastoin kolmen tunnin välein johdannaishinnan tukahduttamiseksi indeksin mukaisesti..  

Bitmex tarjoaa erinomaista, länsimaiseen suuntaan suuntautuvaa tukea sähköpostitse tai peikkolaatikolla (joka voi olla viihdyttävää, suhteellisen hyvin käyttäytyvää ja koulutettua) ja myötävaikuttaa markkinoiden korkealaatuiseen tutkimukseen. Suosittelemme koko sydämestä Bitmexiä, ei pelkästään siksi, että se on markkinoiden paras kryptofutuuripörssi, vaan siksi, että ne ovat esimerkki salausyhteisön positiivisesta voimasta. Bitmex on suunnattu muille kuin yhdysvaltalaisille asiakkaille, ja ne estävät VPN: n käyttöä.  

Avaa tilisi nyt ja säästä 10% kaupankäyntimaksuistasi. Haluatko tietää enemmän? Tutustu Bitmex-arvosteluun.    

OKCoin

OKCoin tarjoaa yhden markkinoiden parhaista futuuripörsseistä, mutta on jatkuvasti nimetty futuurimarkkinoidensa manipuloimiseksi sekä kaupankäyntitietojensa paisuttamiseksi.

 • Aasian markkinoiden paras futuuripörssi
 • jopa 20-kertainen vipuvaikutus 3 eri kryptolla
 • Haastettu hieman tuen edessä

Kryptot

Palkkiot

 • Takaaja: 0,2%; Valmistaja: 0,0%

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • USD

Tallettaa

 • Pankkilanka

Tulossa numeroon kaksi on OKEX, joka on kirjassaan paljon Bitmexin takana, mutta toinen ja viimeinen bitcoin-futuuripörssi ylimmässä kerroksessa. OKEX: n jälkeen on suuri pudotus numeroon kolme.

Joten mikä on hyvää? Ehkä paras argumentti OKEX: n valitsemiselle Bitmexin sijaan on, että jokaisen rahakkeen tulevat markkinat ovat vakuudelliset ja sijoitettu kyseiseen merkkiin eikä bitcoiniin. Niille, jotka haluavat suojata ei-bitcoin-salaustuotteita, tämä voi olla kätevämpi mekanismi. Ja et löydä muita suurempia volyymejä tarjoavaa vaihtoa näistä vaihtoehtoisista varoista. Ja bitcoin-futuurimäärä, vaikka bitmex on nyt ylittänyt sen, on pään ja hartioiden yläpuolella kukaan muu markkinoilla.

Kääntöpuolella OKEX: llä ei ole enää ylimääräistä likviditeettiä Bitmexiin nähden, joten tilin vahvistusprosessissa ei ole juurikaan syytä kärsiä. OKEX on maailmanlaajuinen pörssi, mutta hyvin Itä-Aasian tuote. Jos sinulla on ongelmia erityisesti vahvistuksen kanssa tai tililläsi yleensä, asiakastuki hukkuu usein hieman käännöksessä lievästi sanottuna.   

Lopun parhaat

Deribit on Top Options -alusta, jolla on myös Decent Futures Exchange

Deribit

Deribit on bitcoinin ensimmäinen ja suurin kaupankäyntialusta, jolla on myös vankat bitcoin-futuurit ja spot-markkinat. Yhdysvaltain kauppiaat tervetulleita.

 • Yhdysvaltain kauppiaat ovat lämpimästi hyväksyttyjä
 • Deribitillä on markkinoiden vankin vaihtoehtoalusta
 • Tarve lisätä kaupankäyntimäärää kilpailemaan Bitmexin kanssa

Kryptot

Palkkiot

 • Tekijä: -.02% Taker: .05%. Vaihtoehdot.04%.

Kohdemarkkinat

 • Globaali, USA ei hyväksytä

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Vain salaus

Deribitin suosio on se, että ne antavat yhdysvaltalaisille asiakkaille mahdollisuuden käydä kauppaa Bitcoin Futuresilla, joten sinun ei tarvitse hikoilla VPN: n avulla. Deribit urheilu todella mukava tuote, ja on paras pörssi tarjota vaihtoehtomarkkinoille. Ne ovat alkaneet ottaa jonkin verran todellista volyymia, ja jos markkinoiden kypsä deribit joutuu erittäin mielenkiintoiseen tilanteeseen.

Ja tämä on Deribitin ongelma – sillä ei yksinkertaisesti vielä ole vielä BitMexin tai OKEX: n äänenvoimakkuutta. Siellä on kuitenkin tehtävä jonkin verran toimia, palkkiot ovat alhaiset ja korot eivät ole puoliksi huonoja. Jos olet yhdysvaltalainen kauppias, joka on varovainen VPN: n käytöstä, muista kokeilla kättäsi bitcoin-vaihtoehdoissa. Deribit kannattaa tarkistaa.  

Salauslaitteet

Salauspalvelut

Cryptofacilities tarjoaa bitcoin-, ethereum- ja ripple-futuurisopimuksia jopa 50: 1 vipuvoimalla alustalla, jonka on hyväksynyt Ison-Britannian Financial Conduct Authority.

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja: 0; Taker: niinkin alhainen kuin.0008

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Vain salaus

Cryptofacilities on lisensoitu ja säännelty Ison-Britannian FCA: lla, mikä saattaa olla melko houkutteleva joillekin kauppiaille. Niillä kauppiailla on kuitenkin vaikea aika käydä kauppaa Cryptofacilities-pienimäärien ansiosta. Näyttää siltä, ​​että FCA: n kulmaa käytetään houkuttelemaan institutionaalisia rahoja – jos kyseinen strategia ei toimi, Cryptofacilities on tuomittu, koska ne eivät ole rakentaneet tarvittavaa määrää.

Äskettäinen uudelleensuunnittelu esitti tuotteelle paljon mukavamman kasvon, ja kaupankäyntialusta ja logiikka ovat kaikki enemmän kuin riittäviä. Jostain syystä elinkeinonharjoittajat eivät yksinkertaisesti ole tulleet salaustiloihin, ja toisin kuin Deribit, he eivät hyväksy yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita, mikä rajoittaa sellaista sääntelyä, joka saattaa toimia heidän eduksi.

Yksi plussa alustalle on niiden Ripple-markkinat. Ripple-kauppa USD: ta tai BTC: tä vastaan ​​voidaan taata itse XRP: ssä, mikä saattaa olla erittäin houkutteleva kauppiaille, jotka hyppäsivät Ripple-junaan, kun se ampui kuuhun (jäi väliin ja palasi kiertoradalle). Vaikka Bitmex XRP -markkinoiden likviditeettitasot eivät ole lähellä, kaupankäyntiin voidaan käyttää vain bitcoinia. Joten ero, joka saattaa olla arvokas joillekin.

Parhaat Yhdysvaltain Bitcoin-futuuripörssit

Alla luetellut Yhdysvaltain pörssit tarjoavat bitcoin-futuurikauppaa, joka on vakuudellinen USD: nä. Kaikilla näillä pörsseillä on ansaittu maine huippuosaamisesta Yhdysvalloissa – niiden bitcoin-futuurisopimukset ovat kuitenkin mielestämme monista syistä huonompia kuin edellä kuvatut bitcoin-vakuudelliset tuotteet. Erityisesti vipuvaikutukset, kaupankäyntitunnit ja marginaalivaatimukset ovat kaikki kohtuuttomasti rajoitettuja kaikille paitsi institutionaalisille sijoittajille tai korkean nettovarallisuuden omaaville henkilöille. Niille meistä, joilla ei ole korkea nettovarallisuus tai jotka haluavat käydä kauppaa yli ~ 50% marginaalilla, suosittelemme menemään johonkin yllä olevista pörsseistä.

Kauppa

Kauppa

Tradestation tarjoaa pääsyn sekä CME- että CBOE-futuurisopimuksiin suhteellisen alhaisilla marginaalivaatimuksilla ja maksuilla.

Kryptot

Palkkiot

 • 1,50 dollaria

Kohdemarkkinat

 • Yhdysvallat

Valuutat

 • USD

Tallettaa

 • Pankkilanka, ACH, maksukortti

Suurista amerikkalaisista online-välityspalveluista, jotka tarjoavat bitcoin-futuurisopimuksia, Tradestation on paras näyttely. Joten miksi se jää kirjaimellisesti jokaisen vain bitcoin-futuuripörssin jälkeen? Yksinkertaisesti kulmakarvojen kohottavien korkeiden marginaalivaatimusten vuoksi. Sinun täytyy laskea 66% positiosi nimellisarvosta, mikä tavallaan rikkoo futuurisopimuksen tarkoitusta hieman tietämättömän mielestämme.  

Jos olet suhteellisen korkean nettovarallisuuden omaava henkilö, joka asuu osavaltioissa ja haluaa altistumisen bitcoinille vaivautumatta ostamaan taustalla olevaa instrumenttia, tämä voi olla sinulle. Jos pääset ylittämään marginaalivaatimukset, TradeStation tarjoaa pääsyn sekä CME- että CBOE-markkinoille lippulaiva-alustallaan ja markkinoiden alhaisimmista käynnistysmaksuista..

Ameritrade

Ameritrade

Kauppiaat voivat nyt käydä kauppaa bitcoinilla legendaarisella ThinkorSwim-kaupankäyntialustalla ja hyödyntää vertaansa vailla olevaa tutkimusta, analyysityökaluja ja asiakastukea, jonka Ameritrade tarjoaa.

Kryptot

Palkkiot

 • 2,50 dollaria

Kohdemarkkinat

 • Yhdysvallat

Valuutat

 • USD

Tallettaa

 • Pankkilanka, ACH

Ameritrade saattaa ylittää TradeStationin, paitsi että se tarjoaa vain CBOE-sopimuksia. Henkilökohtaisesti käisimme kauppaa CBOE: lla, koska sopimus on vain yhden bitcoinin arvoinen CME: n viiteen, mikä tarkoittaa, että asemasi voi olla paljon pienempi. (Vaikka suosimme suuresti CME: n sekoitettua indeksihinnoittelua CBOE: hin, joka käyttää vain Geminiä tuntemattomasta syystä). Tämän edun kompensoi jonkin verran tilin vähimmäiskokovaatimus 25 000 dollaria bitcoinin kaupankäyntiin, joka on suurempi kuin mikään kilpailija. Jos sinulla kuitenkin on jo kaupankäyntitili, sinulla on hyvät mahdollisuudet, että olet saanut kyseisen vähimmäismäärän jo katetuksi.

Ja jos sinulla on vähimmäissuoja ja olet kaupankäynnin kohteena CBOE-sopimuksissa, voit tehdä sen Ameritraden mahtavalta Thinkorswim-alustalta, jonka uskotaan olevan yksi markkinoiden parhaista tuotteista. (Kaupankäynti on myös mahtavaa). Ameritraden ja Tradestationin välinen maksuero on myös vähäinen – ylimääräinen 0,75 c: n sopimus Ameritradesta – ja marginaalivaatimus on sama

Verkkokauppa

e * kauppa

Yhdysvaltain Behemoth on avannut USD: llä selvitetyt bitcoin-futuurisopimukset asiakkaille erinomaisella Optionshouse-kaupankäyntialustalla.

 • Käy kauppaa sekä CME- että CBOE-sopimuksilla
 • Vaaditaan 80% marginaali
 • USD-vakuudelliset kaupat

Kryptot

Palkkiot

 • 2,50 dollaria

Kohdemarkkinat

 • Yhdysvallat

Valuutat

 • USD

Tallettaa

 • Pankkilanka, ACH, sekki

Verkkokauppa on suunnattu massamarkkinoille, ja sillä on valtava määrä kauppiaita. Kuinka moni asettaa 80 prosentin marginaalin nimellisille bitcoin-futuurisopimuksille, ei ole vielä nähtävissä, mutta ne, jotka tekevät, voivat valita joko CME- tai CBOE-sopimuksista. Palkkio putoaa hieman raskaalle puolelle verrattuna kahteen edelliseen arvosteluun – 2,50 dollaria toisin kuin 2,25 ja 1,50 dollaria – mutta ellei meiltä puutu jotain, tämä näyttää täysin merkityksettömältä sopimuksissa, joiden 80 prosentin marginaali on 1-5 bitcoinin välillä.

Jos unohdat 80 prosentin marginaalin, pääset sekä CME- että CBOE-markkinoille, ja verkkokauppa on loistava kokonaistuote. Niille, joilla on jo tili, on siinä. Niille, jotka etsivät uutta bitcoin-futuurikotia – ja kotia, joka sallii USD: n vakuudelliset kaupat säännellyssä muodossa -, meillä on vaikea ajatella hyviä syitä valita etrade Tradestationin ollessa rehellinen.

Interaktiiviset välittäjät

Interaktiiviset välittäjät

No, käy kauppaa pitkään, shortseilla on hullut marginaalin vaatimukset. Jos haluat ostaa pitkiä sopimuksia, niiden 50%: n marginaalivaatimus on markkinoiden paras.

 • 50% marginaalivaatimus pitkille
 • lyhyt marginaali tekee niistä myymättömiä
 • kilpailua hieman korkeammat maksut

Kryptot

Palkkiot

 • 5 dollaria CBOE: lla, 10 dollaria CME: llä

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Tallettaa

 • Pankkilanka, ACH, BPay, EFT, Tarkista

Interaktiiviset välittäjät näyttävät integroivan bitcoin-futuurit hämmentävästi. Se on yksi niistä – kyllä ​​hieno, tarjoamme sen, mutta todellakin, haluatko tosiasiallisesti vaihtaa tätä asiaa?  

Positiivisena puolena pitkät voivat avata positioita 50 prosentin marginaalilla, mikä on paljon parempi kuin muualla Yhdysvalloissa. Shortsien on kuitenkin tarjottava massiivinen ylimarginaali – mikä tarkoittaa, että sinun täytyy hallita enemmän kuin nimellisarvo avataksesi lyhyet. Tällä ei ole merkitystä elinkeinonharjoittajan näkökulmasta. Lisäksi palkkiot ovat selvästi korkeammat kuin muu markkina, 10 dollaria CME-sopimuksesta, 5 dollaria CBOE-sopimuksesta, vaikka tämä sisältää kaikki lisämaksut. (ne eivät korvaa eroa).  

Joten luulen, jos haluat kauan, Interactive Brokers on hyvä vaihtoehto – mutta jos haluat lyhentää tai suojata omistustasi, etsi muualta.

Lisää Bitcoin-futuureista

Bitcoin-futuureilla käydään kauppaa markkinaosapuolten välillä

Bitcoin-futuureilla käydään kauppaa markkinaosapuolten välillä, mikä poistaa kaikki teoreettiset eturistiriidat elinkeinonharjoittajan ja pörssin välillä. Futuurit vanhenevat viime kädessä ja asettuvat hintaan, jonka määrittelee yleensä läpinäkyvä ja melko hankittu indeksi; hintoja ei aseta välitystoiminta, mikä poistaa mahdollisuuden hintojen manipulointiin.

Bitcoin-futuurit ovat halpoja käydä kauppaa

Palkkiot ovat erittäin pieniä; BitMex, joka mielestämme asettaa riman bitcoin-futuurikaupalle, luopuu kokonaan maksuista päättäjille tai tarjoaa jopa alennuksen. Osta esimerkiksi 10 bitcoin-futuurisopimus takaajana ja maksaisit 0075 bitcoinia, kun taas valmistaja saisi siitä kolmanneksen alennuksena.

Koska futuurisopimukset ovat kirjaimellisesti käsirahaa omaisuuserän lykätystä toimituksesta, kauppiaiden ei tarvitse maksaa minkäänlaista rahoitusmaksua tai korkoa. Tämä on selvä ero CFD- tai standardimarginaalitileihin.

Bitcoin-suojaus

Futuurisopimuksia voidaan käyttää liiallisen altistumisen riskin vähentämiseen. On merkittävä kauppiaiden ja varhaisten käyttöönottajien luokka, jotka ovat keränneet suhteettoman prosenttiosuuden bitcoinin kokonaisvarallisuudestaan. Lyhytaikaiset suojausstrategiat volatiliteettia ja laskusuuntauksia vastaan ​​mahdollistavat kyseisen omaisuuden aktiivisemman hallinnan. Bitcoin-futuurit (ja tietysti vaihtoehdot, joita käsittelemme seuraavassa artikkelissa) mahdollistavat tämän suojauksen tarvitsematta tosiasiallisesti selvittää bitcoinia ja ostaa fiat.

Ehkä tuleva perustapahtuma on houkuttelemassa markkinoita, tai tunnistat laskusuhdannetta edeltävät tekniset mallit; futuurisopimuksen lyhentäminen pehmentää vaikutusta omistustesi fiat-arvoon. Suuret vivut mahdollistavat suhteettomat maksut, jos markkinat todella laskevat, ja lisäetuna on, että pystyt pitämään suurimman osan kolikosta turvallisesti trezorissa.

Bitcoin Futures Arbitrage

Normaaleilla markkinoilla futuurisopimukset hinnoitellaan korkeammalla kuin spot-hinta, ja ero pienenee ajan myötä toimituspäivän lähestyessä. Jos haluat heittää joukon futuurien ammattikieltä, tätä pienenevää eroa spot-hinnan ja futuurihinnan välillä kutsutaan perustaksi, tätä normaalia markkinatilannetta kutsutaan contangoksi, ja kun spot- ja sopimushinnat kohtaavat, mikä heidän on aina tehtävä selvityksen yhteydessä, tätä kutsutaan lähentymiseksi.

Oletetaan, että ostat 10 bitcoinia hintaan 4 000 dollaria. Samanaikaisesti avaat position, joka lyhentää 10 bitcoinin vastaista futuurisopimusta, joka käy kauppaa 5%: n palkkioilla tai 4200 dollaria. Olet lukinnut tuon 5%: n nousun, koska ostit bitcoinin hintaan 4 000 dollaria ja sinulla on sopimus myydä se tulevaisuudessa 4 200 dollarilla, samalla kun suojaudut laskutoimituksilta, jotka voivat vaikuttaa omistukseesi. Tietysti ylösalaisin on rajoitettu siihen 5 prosenttiin, mutta jos aistit rallin, voit selvittää tulevasi sijaintisi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me