Vuoden 2018 parhaat Bitcoin-pörssit

Contents

Suosituimmat Bitcoin-pörssit

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja: 0,0-0,1%; Takaaja: 0,1-0,2%

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, JPY

Tallettaa

 • Pankkilanka

On syystä, että Bitfinex tuottaa jatkuvasti korkeimpia USDBTC-likviditeettimääriä, ja se ei johdu vain alan parhaimmista 3: 1-spot-marginaalitileistä. Bitfinex tarjoaa ammattimaisen kaupankäyntialustan, jolla on minimaalinen viive, tarjolla on useita erilaisia ​​kryptovaluuttoja ja alhaisimmat hinnat spot-pörssistä markkinoilla.

Dollareidesi saaminen Bitfinexin Hong Kong-pohjaiselle pankkitilille voi olla hieman vaikeaa, mutta monet aktiiviset kauppiaat yksinkertaisesti tallettavat bitcoinia. Yhdysvaltain kauppiaita ei hyväksytä, ja Bitfinex pahoittelee hieman yleistä käytäntöä käyttää VPN: ää kaupankäyntiin.

Suurten volyymien ja niiden suhteellisen hienostuneen alustan vuoksi uusien kauppiaiden on vaadittava tallettamaan 10000 dollaria fiat- tai kryptoekvivalenttina aloittaakseen kaupankäynnin.

Bittileima

Bitstampin btceurin likviditeetti on markkinoiden korkeimpia. Luotettava, yksinkertainen ja kohtuullisilla maksuilla. Ehdottomasti näkemisen arvoinen.

 • viisi suurinta vaihdetta tilavuuden mukaan
 • tarjoaa palveluja useimpiin maihin
 • alhaiset palkkiot ja viisi parasta salausta

Kryptot

Palkkiot

 • Takaaja: 0,2%; Valmistaja: 0,0%

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • USD, EUR

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, SEPA, pankkikortti

BitStamp on hyvä vaihtoehto. Ensinnäkin, se on avoin Yhdysvalloissa, Euroopassa ja monilla muilla markkinoilla. Se tarjoaa erittäin hyvän likviditeetin tärkeimmille kryptoille, nimittäin bitcoinille, ethereumille, litecoinille ja rippleille, ja maksut ovat alhaiset. Alusta on hyvin paljain luuttu, ja vaihto-rajapinta arvioi tarkemmin välitystoimintaa.

Paras monikolikkopörssi

Binance

Binancesta on tullut markkinoiden johtava pörssi likviditeetin, matalien palkkioiden ja salausparien lukumäärän suhteen. Ne ovat myös edelläkävijöitä innovaatioiden ja arvokkaiden lahjojen suhteen asiakkaille. Saat 10% alennuksen kaupankäyntimaksuistasi, vain BitReview-asiakkaille.

 • huippumäärä satoja altcoineja
 • välitön 2 bitcoinin päivittäinen nostoraja sähköpostilla
 • Palkkiot jopa 0,05%

Kryptot

Palkkiot

 • .03-0,1%

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Vain salaus

Vau, tuliko Binance tyhjästä! Binancen entisen okcoin-teknologiajohtaja Changpeng Zhaon, aivopoika ravisteli monirahamarkkinoita, jotka tarvitsivat paljon ravistusta. Alhaisimpien luokkamaksujen, suuren valikoiman kolikoiden, mielenkiintoisten tarjousten ja vakaan alustan ansiosta Binance on pystynyt tuhoamaan Poloniexin ja Bittrexin salaukseksi salaukseksi salauksenvaihtoon suurimmalla osalla suosituimpia salausparipareja..

Lisäainekseksi tälle upealle menestykselle on niiden monitasoinen tuki. Binancella on sovelluksia Android-kaupassa, ja iOS-sovellus on tulossa pian. Toisin kuin Poloniex, se on helppo käydä kauppaa matkapuhelimellasi. Verkkoalusta on aivan yhtä hyvä kuin kilpailu, ja se on jopa kehittänyt salamannopean ladattavan asiakkaan.

Paras vaihto vivutettuun kaupankäyntiin

BitMEX

BitMEX on kehittänyt salausjohdannaisten kaupankäyntialustan, joka tukee jopa 100: 1 -vipuja. Suurin kaupankäyntimäärä markkinoilla. Saat ainutlaatuisen 10%: n alennuksen.

 • Tarjoaa markkinoiden huippumäärän futuureista ja spot-johdannaisista
 • Alhaiset palkkiot kaikissa salaussarjoissa
 • Hanki jopa 100-kertainen vipuvaikutus

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja: -025%; Takaaja: .075%

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Vain salaus

Bitmex on numero yksi salausvaluuttajohdannaisten pörssi, joka tarjoaa massiivisia vipuvaikutuksia useille salausparipareille sekä spot- että futuurimarkkinoilla. Viput ovat suuria (muokattavissa 1,1-100X), palkkiot ovat mikroskooppisia ja volyymit ovat ehdottoman massiivisia.

Bitmex on 100% bitcoin. Talletukset ovat vain bitcoinissa. Kaikki kaupankäynnit, myös muut kuin bitcoin-johdannaiset, on vakuudeksi bitcoinissa. Tämä sallii täysin tuntemattomat tilit, vaikka yhdysvaltalaisia ​​kauppiaita ei hyväksytä, ja on suositeltavaa olla käyttämättä VPN: ää. Bitmex on vastuullinen bitcoin-kansalainen, joka erittää nostot kerran päivässä, mikä auttaa sekä turvallisuuden näkökulmasta että minimoimaan estoketjun ruuhkat.

Bitmex on ainutlaatuinen, koska sen eksponentiaalinen kasvu ei ole heikentänyt sen tukea. Suuri osa tuesta tarjotaan julkisesti trollboxin kautta, mutta myös sähköposteihin vastataan nopeasti. Tämä voi hyvinkin johtua Bitmexin yksittäisestä tuesta bitcoin-talletuksiin ja nostoihin, mikä minimoi huomattavasti transaktioiden yleiskustannukset.

Toinen sija: OKCoin

Paras vaihto P2P-kaupankäyntiin: LocalBitcoins

PaikallisetBitcoins

Ei väliä missä asut, LocalBitcoins yhdistää sinut bitcoin-myyjiin, jotka mukautuvat paikallisiin olosuhteisiin, jotta bitcoin-osto olisi mahdollisimman mukava.

Kryptot

Palkkiot

 • Myyjän asettama

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, ACH, SEPA, Paypal, pankkikortti, interac, käteinen, OKPay, täydellinen raha, vain salaus, e-siirto, Neteller, Skrill, rahansiirto

LocalBitcoins on epäilemättä tehnyt enemmän bitcoinin levittämiseksi joka puolelle maailmaa kuin mikään muu yritys. Malli on yksinkertainen: localbitcoins on markkinat, jotka yhdistävät suoraan paikalliset ostajat ja myyjät, jotka voivat tehdä kauppaa haluamallaan tavalla, valitsemaansa maksutapaan. Vaikka ne tarjoavat turvatalletusmekanismin online-vaihtoon, monet käyttäjät tapaavat tosin kasvotusten, hyödyntämällä Localbitcoinsin maineenhallintajärjestelmää, joka yhdistää palautteen ja tapahtumien määrän kullekin jäsenelle luottamuspisteiden saamiseksi.

Localbitcoinsin kaunis asia on kuinka lokalisoidut liiketoimet voivat olla. Yleisimmät tai halutuimmat talletusvaihtoehdot kussakin paikassa ovat yleensä saatavilla, koska bitcoin-myyjät ovat hyvin tietoisia paikallisista markkinaolosuhteista ja vaatimuksista. Markkinoista riippuen Localbitcoins voi kalliiksi, mutta se johtuu usein konkreettisten vaihtoehtojen puutteesta.

Kaikki talletusvaihtoehdot!

Cubits

Cubits on erinomainen vain bitcoin-välitys euroalueen markkinoilla. Erittäin intuitiivinen, kohtuullinen hinnoittelu ja tonnia paikallisia talletusvaihtoehtoja.

 • Usein unohdettu välitys hyväksyy tonnia valuuttatalletuksia
 • Erittäin helppo käyttää kohtuullisin maksuin
 • Paljon talletusvaihtoehtoja

Kryptot

Palkkiot

 • 0,9%

Kohdemarkkinat

 • Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Kanada, Kiina, Kypros, Tšekki, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Intia, Italia, Japani, Liechtenstein, Malesia, Malta, Meksiko, Alankomaat, Norja , Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Ruotsi, Sveitsi, Thaimaa, Turkki, Iso-Britannia, Venezuela

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HUF, INR, JPY, KRW, MXN, MYR, PLN, RUB, SEK, SGD, ZAR

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, SEPA, pankkikortti, OKPay, Neteller, Skrill

Cubits on aliarvioitu bitcoin-välitys, joka tarjoaa joukon talletusvaihtoehtoja, jotka palvelevat noin 20+ eri markkinaa ja valuuttaa. Cubits voittaa kilpailijat Coinmama ja CEX paitsi siksi, että ne tarjoavat alhaisempia maksuja luottokorttitalletuksille, myös siksi, että ne integroivat useita EU: n ulkopuolella tärkeitä maksuvaihtoehtoja, kuten OKPay ja Skrill.

Toisin kuin CEX, Cubits-hintaindeksi on melko lähellä toimialan yksimielisyyttä, joten noteerattu hinta on enemmän tai vähemmän yleisesti hyväksytty.

Pidä silmällä Cashappia

Yhdysvaltain bitcoin-markkinoita on hallinnut melko paljon Coinbase, joka tuli markkinoille aikaisin ja keräsi valtavia määriä likviditeettiä komean ja helppokäyttöisen tuotteensa ansiosta.

Syötä CashApp Square -aukiolta, joka aloitti bitcoin-osto-vaihtoehdon kokeilemisen sovelluksessa. Täällä on valtava häiriöpotentiaali. Maailmassa on vähän rahansiirtosovelluksia, jotka tavoittavat niin suuren yleisön. Paypal on yksi. Square Cash on toinen. Älä lyö vetoa Jack Dorseylle, joka on aseistettu Squaren 16 miljardin dollarin markkina-arvolla, ja vastapäätä yritystä Coinbasessa, joka tekee yhden virheen toisensa jälkeen.

Puku- ja solmijavaihto

Kolikkopohja

Vakuutetut tilit, valtavat maksuvalmiusmäärät ja integroidut maksukortit kyseenalaisia ​​prioriteetteja vastaan, liian innokas noudattaminen ja huono tuki. Hanki 10 dollaria ilmaiseksi ylin bitcoin-pörssi Yhdysvalloissa.

Kryptot

Palkkiot

 • Valmistaja: 0%; Takaaja: 0,25-0,1%

Kohdemarkkinat

 • Australia, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kanada, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Suomi, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liechtenstein, Malta, Alankomaat, Norja, Puola, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia, Yhdysvallat

Valuutat

 • USD, EUR, GBP

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, ACH, nopeammat maksut

Coinbase on edelleen Yhdysvaltojen, todennäköisesti maailman, paras vaihto bitcoin-kauppiaille. HOWEVA – Käytän tätä parasta sivua epäkohtien esittämiseen.

Älä välitä, että heidän tukensa on osoittautunut täysin riittämättömäksi kasvavan kysynnän hallitsemiseksi. Älä välitä heidän toimitusjohtajansa ärsyttävästä tapasta lähettää viestejä Twitteriin, jotka saattavat olla ristiriidassa hänen oman yrityksensa lausuntojen kanssa, ja älä välitä jatkuvista palveluhäiriöistä ja jumiutumisista (paranemisen huomaan.

Mikä todella kiittää Coinbasea on käsitys siitä, että he (tai heidän toimitusjohtajansa tarkemmin) yrittävät tavallaan heikentää bitcoinia. Kuulostaa intuitiiviselta, eikö niin? Ja vielä:

 1. He valittavat transaktioiden kustannuksista, joihin he itse osallistuvat suhteettomasti, mutta eivät investoineet penniäkään ongelman lievittämiseen vasta hyvin myöhään.
 2. Segwitin integrointi kesti kuukausia, eikä heillä ole vieläkään erätapahtumia (katso kohta 1), mutta he löysivät aikaa tehdä tyhmiä asioita, kuten integroida cryptokitties.
 3. He yllättivät markkinat bitcoin-käteisintegraatiolla, joka aiheutti piikin sisäpiirikaupan ansiosta, ja sitten romahduksen, joka epäilemättä menetti paljon asiakkaita paljon rahaa.
 4. He jatkoivat S2X-haarukan tukemista yhteisön ylivoimaista tahtoa vasten siihen pisteeseen asti, että se epäonnistui teknisesti hyvin julkisesti ja nöyryyttävästi ja kaatui laukaisun yhteydessä..
 5. Heidän toimitusjohtaja purki suurimman osan bitcoinistaan ​​ostamaan Ethereumia, joten näyttää olevan melko eturistiriita, joka auttaa selittämään kaikki muut asiat.

Mutta he ovat edelleen paras Yhdysvaltain bitcoin-pörssi, ja heidän palkkaamisensa PR-johtajilla auttaa toivottavasti estämään joitain yllä mainituista asioista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me