Parhaat salauksen CFD-välittäjät

Talleta Bitcoiniin ja käy kauppaa salauksella, hyödykkeillä, osakkeilla ja valuutoilla

Kryptot

Palkkiot

 • Levitä

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Bitcoin

WCEX on suunnattu yksinomaan bitcoin-haltijoille, jotka haluavat käydä kauppaa yleisillä hyödykkeillä, valuutoilla, indekseillä ja osakkeilla.

WCEX tarjoaa kapeita levitteitä useille valtavirran instrumenteille sekä salausparille. Bitcoin-talletukset ovat vaihdettavissa yhden vahvistuksen jälkeen. Nostot käsitellään automaattisesti ja yleensä tunnin sisällä, ja maksu on kohtuullisesti asetettu. Sopimukset ovat bitcoin-määräisiä, joten sinun ei tarvitse huolehtia bitcoin-hintavaihteluista – tulosi perustuvat aseman prosentuaaliseen kasvuun suhteessa alkuperäiseen sijoitettuun bitcoin-määrään.

Spredit ovat markkinoiden halvimpia, ja valuuttakaupalla, hyödykkeillä, indekseillä ja yksittäisillä osakkeilla käydään hyviä instrumentteja. Kaiken kaikkiaan luultavasti paras CFD-välitys salauksen haltijoille.

Talleta Fiat, käy kauppaa Bitcoinilla

AvaTrade

AvaTrade tarjoaa salattujen CFD-velkojen kaupankäynnin Metatraderissa ja omilla alustoilla.

 • Ava tarjoaa kapeimpia spreadeja kryptovaluutta CFD: ssä
 • Bitcoin-minisopimus saatavana suhteellisen pieniin investointeihin
 • Suuri maine rakennettu yli 10 vuoden ajan markkinoilla

Kryptot

Palkkiot

 • BTCUSD: 1%; EURUSD: .00015; GBPUSD: .0002; KULTA: .5; ÖLJY: .03

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, Paypal, Neteller, Skrill

AvaTrade on suosituin Crypto CFD -välityspalvelumme markkinoilla, joka on tuskin kaavittu plus500: lla. Se tarjoaa useita erilaisia ​​salausvälineitä, korkeat vivut – jopa 25X bitcoinille, 10X Ethereumille, pääsyn metatrader 4 -alustan kautta työpöydälle tai mobiililaitteelle ja melko kohtuulliset leviämiset. Tärkeää huomata – Bitcoinin nimellinen minimiasema on vähintään 0,1 – mikä tarkoittaa, että positio voidaan avata välillä 01 – 005 – vaatii suhteellisen pienen tilisaldon.

Ava itse on ollut markkinoilla vuodesta 2007, ja sillä on vakaa maine. Se tarjoaa kauppaa varten satoja valuuttoja, indeksejä, hyödykkeitä ja varastoja sekä kymmenkunta kryptoa. Ne tarjoavat myös kaikki tai ei mitään -talletusbonuksen, vaikka kierrätysvaatimuksia on melko vaikea selvittää – mutta joka tapauksessa bonus on vain ylösalaisin, sillä ei ole negatiivisia sivuvaikutuksia, jos se on tilillä.

AvaTrade ei hyväksy kryptovaluuttatalletuksia.

Kryptovaluutta CFD: n sija: Plus500

Plus500

Helpolla kaupankäynnillä ja vipuvaikutuksella jopa 30: 1 Plus500 on ihanteellinen paikka päivittäiseen kaupankäyntiin bitcoinilla ja ethereumilla niille, jotka on kytketty pois päältä mahdollisuudesta ostaa salaus.

 • yksinkertaisin ja intuitiivisin kaupankäyntialusta salaustekijöille
 • levitteet ovat melko hyviä, mutta yön yli veloitukset voivat kalliiksi
 • Plus500 on julkisesti noteerattu yritys Ison-Britannian pörssissä

Kryptot

Palkkiot

 • Vaihteleva

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, SGD

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkisiirto, Paypal, pankkikortti, Skrill

Vaikka Plus500 jää AvaTraden taakse parhaiden salattujen CFD-välittäjien luettelossa, tämä on täysin subjektiivista, ja Plus500-kaupankäynnillä on muutamia etuja, jotka saattavat tehdä siitä paremman valinnan kuin AVATrade monille kauppiaille. Plus500: lla on hiukan kapeammat leviämiset useimmissa kryptovaluutta CFD: ssä kuin AVA. Ne ovat myös halvempia yön yli pidetyistä palkkioista; Itse asiassa saatat huomata, että sinulla on oikeus positiiviseen vakuutusmaksuun pitkän tai lyhyen asemasi perusteella. Ava veloittaa yön yli haltijoilta negatiivisen vakuutusmaksun asemasta riippumatta.

Toisaalta, Plus500 tarjoaa pienemmän valikoiman kryptovaluuttoja, ja niiden käyttöympäristö, vaikka se on melko helppo käyttää, ei todellakaan pidä kynttilää metatrader 4: ssä analyysin tai hienostuneisuuden kannalta. Plus500 on lähtötason tuote, josta on hyötyä tai haittaa riippuen kokemuksestasi kauppiaana. Lisäksi btcusd-sopimuksen koko on 1 bitcoin, mikä tarkoittaa, että tilin avaamiseen vaadittava vähimmäistilin saldo olisi 05 bitcoin -ekvivalentti.  

Plus500 ei hyväksy kryptovaluuttatalletuksia.

Kehitä markkinoita

Kehitä markkinoita

Evolve Markets tarjoaa yhdysvaltalaisille kauppiaille pääsyn Metatrader 4: n, verkko-, mobiili- ja latausalustoille tiukalla leviämisellä salaus- ja valtavirran omaisuusluokissa

 • Evolve tuo kryptovaluutta CFD -kaupan Yhdysvaltain markkinoille
 • Vaihda useita erilaisia ​​kryptoja MetaTrader 4 -alustalla
 • Vain hyväksytyt Bitcoin-talletukset ja tilit ovat nimettömiä

Kryptot

Palkkiot

 • BTCUSD: 0,75%; EURUSD: .00011; GBPUSD: .00016; KULTA: .23; ÖLJY: .048

Kohdemarkkinat

 • Yhdysvallat

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Vain salaus

Evolve.Marketsilla on hyvin selkeä etu tässä vertailtujen salausvälittäjien keskuudessa – se hyväksyy yhdysvaltalaiset asiakkaat. Tietysti tämä tarkoittaa, että talletukset rajoittuvat bitcoiniin, joka eräänlainen hameiden sääntelykieli (kirje, vaikkakaan todennäköisesti ei henki), joka ehdottomasti hylkää CFD-välityspalvelut, jotka hyväksyvät fiat-talletukset. Ja jos olet kunnossa talletusten salaus, miksi et vain kokeile futuuripörssiä? 

Ja yhdysvaltalaiset kauppiaat voivat käyttää metatrader 4 -alustaa mobiililaitteilla, työpöydällä ja verkossa sekä saada pääsyn useisiin salauspareihin ja rajoitettuun määrään valtavirran instrumentteja. Evolve tarjoaa erittäin tiukat levitykset kaikkiin näihin instrumentteihin, jopa Plus500: ta paremmin. Yhdysvaltalaisille kauppiaille, jotka eivät halua käyttää VPN: ää ja käydä kauppaa futuuripörssissä, Evolve on hyvä paikka.

Valaanklubi

WhaleClub

Bitcoinin ja Dashin tarjoama salaus- ja valtamarkkinoiden välitön CFD-kauppa. Ei ole väliä missä laitat pään, voit liittyä WhaleClubiin sähköpostilla.

Kryptot

Palkkiot

 • BTCUSD: 0,67%; EURUSD: .0002; GBPUSD: .0002; KULTA: .9; ÖLJY: .2

Kohdemarkkinat

 • Maailmanlaajuinen

Valuutat

 • Vain salaus

Tallettaa

 • Vain salaus

Kuten Evolve Markets, Whaleclub tarjoaa yhdysvaltalaisille asiakkaille pääsyn suosituimpiin yleisimmiin ja salattuihin CFD-tiedostoihin ja hyväksyy talletuksia sekä Dashissa että bitcoinissa. En ole varma, että CFD-kaupankäynnin markkinat ovat vakaa, mutta jos putoat kyseiseen kapealle – onnittelut, olet löytänyt täydellisen tuotteesi!

Bitcoin-tallettajien osalta Whaleclub on samanlainen kuin Evolve, vain hieman vähemmän hyvä. Sillä on hieman laajemmat marginaalit, se veloittaa paljon korkeamman palkkion yön yli tapahtuvilta omistuksilta (salakirjoituksessa kohtuuttoman korkea, älä pidä positioita auki yön yli), ja se rajoittuu verkkopohjaiseen omistettuun alustaan. Se tarjoaa laajemman valikoiman valtavirran CFD: itä.

SimpleFX

SimpleFX

SimpleFX tarjoaa bitcoin-käyttäjille mahdollisuuden ostaa valtavirran CFD: itä MT4-alustalla

 • CFD-välitystoiminta muille kuin Yhdysvaltain markkinoille hyväksyy bitcoin- tai mainstream-talletusvaihtoehdot
 • 1 bitcoin on pienin sopimus 3: 1-vipuvaikutuksella
 • Levitteet ovat kasvaneet asteittain salauksessa

Kryptot

Palkkiot

 • BTCUSD: 2%; EURUSD: .0001; GBPUSD: .00015; KULTA: 0,025; ÖLJY: .06

Valuutat

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, IDR, JPY, PLN, RUB, SEK

Tallettaa

 • Luottokortti, pankkilanka, Neteller, Skrill, Bitcoin

Mitä tapahtui SimpleFX: lle? Se oli yksi ensimmäisistä salausta kohti olevista CFD-välityksistä, ja se tarjosi salauksen haltijoille yksinkertaisen ja nopean tavan käydä kauppaa yleisillä instrumenteilla ja hyödyntää omistustaan ​​salauksen CFD: llä..

Siitä lähtien he ovat tehneet useita muutoksia, jotka ovat haitallisia suurimmalle osalle salauskaupan yleisöään. Salausleviöt ovat paljon, paljon laajempia kuin niiden kilpailu. Heidän korkein bitcoin-vipuvaikutus on 5: 1, kun taas heidän pienin sopimus on 1 bitcoin, mikä tarkoittaa, että kaupan vähimmäistili on 2 kt. He pärjäävät valtavirran soittimissa, mutta ellet ole erittäin puolueellinen MetaTrader 4: lle, sinun on parempi mennä vain 1-välittäjään. Erittäin vaikea löytää syytä valita simplefx kilpailun aikana.

Lisätietoja Crypto CFD: stä

Bitcoin CFD: t ovat johdannaisinstrumentteja, mikä tarkoittaa, että kohde-etuutta – bitcoinia, ethereumia, litecoinia ja vastaavia – ei tosiasiallisesti osteta ja myydä. Ostajan ja myyjän välille luodaan pikemminkin sopimus, jolla myyjä sitoutuu maksamaan ostajalle erän kohde-etuuden nykyisen markkina-arvon ja markkina-arvon välillä ostajan irtisanoutuessa sopimuksesta. Siksi sopimus erosta.

Bitcoin CFD: t ovat erittäin vipuvaikutteisia, tyypillisellä alueella 10: 1 – 50: 1. On sanomattakin selvää, että nämä vivut ovat erittäin riskialttiita, varsinkin jos tilin marginaali on pieni.

Välittäjät toimivat itse markkinatakaajana tai vastapuolena jokaiselle kauppiaalle. Oikein hoidettu CFD-välittäjä ansaitsee rahansa kokonaan korko- ja rahoituskoroista, tasapainottamalla osto- ja myyntitilaukset tasapainoon ja suojaamalla kolmansien osapuolten pörsseissä, jos epätasapaino on olemassa. Spredit ovat yleensä 7-20 dollaria, mikä on suhteellisen pieni summa, kun käydään kauppaa 4000 dollarin arvosta omaisuutta. Muista kuitenkin, että tämä leviäminen lisääntyy vipuvaikutuksen ansiosta, jota havainnollistamme alla.

Kuvitellaan, että sinulla on 800 dollarin tili ja haluat ostaa kaksi bitcoinia hintaan 4 000 dollaria. 20 dollarin leviämisen jälkeen aloitat p / l: llä -40. Tilisi säilyttämiseksi tilisi pääoman – alkuperäisen 800 dollarin marginaalin plus p / l – on oltava yli 400 dollaria tai tili on purettu. Olet jo 10% selvitystilasta, ja jos bitcoin putoaa 180 dollaria, suuri, mutta suinkaan ennenkuulumaton määrä, sinut selvitetään.

CFD-välittäjät lisäävät tilauksellesi myös rahoituspreemion. Palkkion koko vaihtelee; hyöty on kuitenkin se, että jos asema on vallitsevaa markkinaviisautta vastaan, monet välittäjät maksavat sinulle palkkion, mekanismin, joka auttaa tasapainottamaan kirjansa.

Bitcoin-CFD: llä on muutama erillinen etu. Korkeat vipuvaikutukset houkuttelevat suuria voittoja hakijoita, joita ei pelota korotettu riski. CFD-malli mahdollistaa sopimusten tekemisen mistä tahansa instrumentista, eli voit ostaa sopimuksia melkein mistä tahansa. Suurin osa CFD-välittäjistä palvelee myös muita kuin salausasiakkaita, mikä tarkoittaa, että kaikki tavalliset maksutavat ovat integroituja, ja kaupat saatetaan vakuudeksi paikallisessa valuutassasi.

Bitcoin CFD: t ja petokset

Tässä markkinatakaajamallissa on hankala näkökohta. Jos välitys on epärehellistä tai yksinkertaisesti kykenemätön suojaamaan positioitaan kunnolla, voitosta / tappiosta tulee nollasumma peli asiakasta vastaan. Ja on monia työkaluja, joita epärehellinen välittäjä voi käyttää tappioiden rajoittamiseen. Hinnat puuttuvat yleensä avoimuudesta; toisin kuin pörssit, joissa markkinat asettavat hinnan pörssin kautta, välittäjällä on enemmän valtaa spot-hinnasta. Elinkeinonharjoittajat saattavat kokea myös liiallista liukastumista, eroa toteutushinnan ja hinnan välillä, johon toimeksianto tehtiin. Tämä tapahtuu kaikkein eettisimmässä välitystoiminnassa, ja se tehdään tarkoituksella pahimmassa välitystoiminnassa. Tämän välttämiseksi kauppiaat saattavat mieluummin käydä kauppaa bitcoin-futuureilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me