Kryptovaluutan vaihto

Kryptovaluuttamarkkinat kukoistavat ja niin ovat myös kryptovaluutanvaihdot. Suurin osa pörsseistä suorittaa tärkeän tehtävän muuntaa fiat-valuutat kryptovaluutoiksi ja päinvastoin, kun taas jotkut niistä käsittelevät vain kryptovaluuttoja. Jotkut pörssit tarjoavat kryptovaluuttakauppaa marginaalitileillä ja niillä on edistyneet kaupankäyntialustat, jotka ovat samanlaisia ​​kuin valuuttakauppiaiden tarjoamat kryptovaluuttakauppapaikat..

* Etkö tiedä mikä kryptovaluutta on? Katso ‘Mikä on kryptovaluutta’.
Marginaalitilillä voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla velkaantumisasteella (vipuvaikutus).

FX-johtajat esittävät ylpeänä puolueettoman katsauksen erilaisista kryptovaluutanvaihdoista, jotka perustuvat useisiin tekijöihin, mukaan lukien asiakkaiden varojen turvallisuus, tarjottujen palvelujen ja välineiden moninaisuus ja asiakaspalvelu.

Joitakin mahdollisten kryptovaluutan käyttäjien ja kauppiaiden usein kysyttyjä kysymyksiä ovat seuraavat:

 • Mikä on paras kryptovaluutan vaihto, jota voin käyttää?
 • Mikä on paras digitaalinen valuutanvaihto?
 • Mikä on paras kryptovaluutanvaihtofoorumi?
 • Mitä Bitcoin-vaihtoa minun pitäisi käyttää?
 • Mistä löydän erinomaisen ethereumvaihdon?
 • Mikä on paras bitcoin-vaihtoalusta tällä hetkellä käytettävissä?

Jos olet koskaan miettinyt joitain näistä kohdista, tutustu seuraavaan taulukkoon, joka sisältää suuren osan tiedoista, joita sinun tarvitsee valita paras kryptovaluutan vaihto:

Salausvaluutan vaihtoEdutKryptovaluutat käytettävissäSäilytysmenetelmätAvaa salaustiliCoinbase-logo

 • Suojattu salauksenvaihto
 • Kohtuulliset palkkiot
 • Tallennetut kryptovaluutat ja talletukset on vakuutettu
 • Aloittelija ystävällinen
 • Välitön siirto käyttäjien välillä
 • Marginaalikauppa käytettävissä

Bitcoin

Eetteri (Ethereum)

Litecoin (LTC)-pankkisiirrot

Luotto- / maksukortit

Pankkijohdot

Sepa tallettaa

KryptovaluuttaAvaa Coinbase-salaus

Tili nyt!Kraken-logo

 • Laaja valikoima vaihdettavissa olevia kryptovaluuttoja
 • Alhaiset transaktiomaksut
 • Marginaalikauppa käytettävissä
 • Käy kauppaa erilaisilla kryptovaluutoilla / fiat-valuutoilla ja salaus- / salausparilla

Bitcoin

Eetteri (Ethereum)

Ethereum Classic (ETC)

Litecoin (LTC)

Viiva

Bitcoin-käteinen (BCH)

Erilaisia ​​muita kryptovaluuttoja pankkisiirrot

KryptovaluuttaAvaa Kraken-salaus

Tili nyt!CEXIO

 • Negatiivinen tasapainosuoja
 • Alustojen välinen kaupankäynti: verkkosivusto, mobiilisovellus, REST API ja FIX API
 • Nopea tilauksen toteutus
 • Matala leviäminen

Bitcoin

Eetteri (Ethereum)

Bitcoin-käteinen (BCH)

Viiva

Zcash (ZEC)

Bitcoin goldBank -siirrot

Luotto- / maksukortit

KryptovaluuttaAvaa Cex.io-salaus

Tili nyt!Poloniex-logo

 • Alhaiset transaktiomaksut
 • Laaja valikoima kryptovaluuttoja
 • Marginaalikauppa saatavilla suurimmilla kryptoilla ja lukuisilla altcoineilla
 • Korkea likviditeetti

Bitcoin

Bitcoin-käteinen (BCH)

Eetteri (Ethereum)

Viiva

Zcash (ZEC)

Plus monia muita kryptovaluuttojaAvaa Poloniex-salaus

Tili nyt!

Lisätietoja salauksen valuutanvaihdosta

Kolikkopohja

Coinbase on vankka kryptovaluutanvaihto, johon luottaa yli 7 miljoonaa käyttäjää. Coinbase-käyttäjien tallettamat varat ja salatut kryptovaluutat kuuluvat Coinbase-vakuutukseen, mikä on erinomainen turvallisuusetu.

Coinbase-asiakkailla on nyt puhelintuen lisämukavuus (sähköpostituen lisäksi). Coinbase tarjoaa yleensä hyvää asiakaspalvelua valtavasta määrästä uusia käyttäjiä.

Kiireellä saada salausta? Coinbase voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Coinbase on todella hyvä vaihtoehto salauksen aloittelijoille sen helppokäyttöisen käyttöliittymän vuoksi. Salausvaluutan ostaminen fiat-valuutalla on myös nopeampi Coinbasen kanssa kuin useimmissa muissa kryptovaluutanvaihdoissa, koska tapahtumat voidaan suorittaa heti, kun käyttäjät ovat vahvistaneet tilinsä ja luottokorttitietonsa.

* Onko ‘osta ja pidä’ älykäs tapa käydä kauppaa kryptovaluutoilla?

SpectroCoin

SpectroCoin on kunnioitettava kryptovaluutanvaihto, jossa käyttäjät voivat tehdä talletuksia monin eri tavoin, mukaan lukien pankki- ja luottokorttitalletukset. SpectroCoinin hieno ominaisuus on heidän prepaid-maksukortti, joka on kätevä tapa käyttää tai nostaa varoja ympäri maailmaa.

Spectrocoin hyväksyy talletuksia lukuisissa fiat-valuutoissa ja on todella kätevä salauksenvaihto. SpectroCoinin ilmainen bitcoin-lompakko on saatavana myös mobiiliversiona, mikä parantaa entisestään sen käyttäjäystävällistä tunnusmerkkiä.

Coinmama

Coinmama on kelvollinen kilpailija salauksenvaihtoliiketoiminnassa. Sen avulla käyttäjät voivat laittaa kätensä kryptovaluuttaan silmänräpäyksessä. Fiat-valuutan vaihtaminen kryptovaluutaksi voidaan suorittaa yksinkertaisesti täyttämällä heidän maksulomake ja tekemällä talletus. Näiden nopeiden vaiheiden jälkeen saat salaus lompakkoon heti, kun talletuksesi on tyhjennetty.

Coinmama tarjoaa bitcoinia ja eetteriä ja on yksi harvoista kryptopörsseistä, jotka hyväksyvät käteistalletuksia.

Kraken

Kraken suhtautuu turvallisuuteen kattavasti. Krakenin turvallisuusasiantuntijat ovat rakentaneet useita kehittyneitä turvatoimia estääkseen rahan ja tiedon varastamisen.

Kolikoiden varastoinnista, käyttäjätilien turvallisuudesta, järjestelmän turvallisuudesta, taloudellisesta turvallisuudesta ja lakien noudattamisesta Kraken on todellinen alan johtaja.

 • Suurin osa kolikoista varastoidaan turvallisesti kylmiin lompakkoihin, täysin eristettyinä kaikista online-järjestelmistä.
 • Ainoat kuumissa lompakoissa (verkossa) pidettävät kolikot ovat toimintalikviditeetin ylläpitämiseen tarvittavia kolikoita.
 • Kaikki kryptovaluutan lompakot ovat salattuja.
 • Krakenin palvelimet on suojattu huipputason ammattikeskuksessa, jossa on videovalvonta, verkkokalvon skannausjärjestelmä ja aseistetut vartijat.
 • Asiakkaan varat pidetään turvallisesti erillisillä pankkitileillä.

Krakenin turvallisuus on melko vaikuttava – aseistetut vartijat, verkkokalvon skannaukset jne.

Kraken on myös nauttinut valtavasta määrästä uusia käyttäjätilejä, ja se on tehokas ja dynaaminen kryptovaluutanvaihto, jolla on alhaiset palkkiot ja laaja valikoima tarjolla olevia kryptovaluuttoja.

Cex.io

Cex.io on erinomainen kryptovaluutanvaihto, joka hyväksyy suosituimmat talletusmenetelmät, kuten Visa, Mastercard, pankkisiirrot ja kryptovaluutta.

Cex.io tarjoaa palveluitaan useimmissa maailman maissa. Sen palkkiot ovat alhaiset ja kaupankäyntialustat sopivat erinomaisesti institutionaaliseen ja algoritmeihin. Cex.io: n syvä likviditeetti yhdistettynä erinomaisiin kaupankäyntialustoihin ja -työkaluihin tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon markkinatakaukseen, päänahkaiseen, suurtaajuiseen ja volyymikauppaan.

Marginaalikauppaa on saatavana myös Cex.io: lla, jonka vipuvaikutus on enintään 1: 3.

* Yksi kaupankäynnin lähestymistapa on ollut ajan testissä, jopa vallankumouksellisilla kryptovaluuttamarkkinoilla. Lisätietoja hintatoiminta kryptovaluuttakauppa nyt!

Poloniex

Poloniexin vaikuttavin piirre on todennäköisesti suuri määrä sen käytettävissä olevia kryptovaluuttoja – noin 100. Suurin osa näistä kryptovaluutoista voidaan yhdistää bitcoiniin, eetteri, Monero ja kiinnitys.

*Mikä on Bitcoin-valuutta?

Poloniexin kaupankäyntivolyymi mittaa yleensä kaikkien kryptovaluuttapörssien kymmenen parhaan joukossa.

Poloniex helpottaa vain kryptovaluutta-krypto-valuutan kauppaa, ja talletukset ja nostot on tehtävä krypto-valuutoilla.

Poloniex huolehtii erittäin huolellisesti asiakkaidensa varoista, joista suurin osa pidetään ilmanvaihtoisissa kylmävarastoissa (offline).

Johtopäätös

Yhä enemmän pääomaa kaatuu kryptovaluuttamarkkinoille, ja monet kryptovaluutat arvostavat nopeasti. Samaan aikaan yhä useammat yritykset ja yksityishenkilöt alkavat käydä kauppaa kryptovaluuttojen kanssa ja myös sijoittaa niihin tai spekuloida sen kanssa.

Vaikka voi tuntua hankalalta osallistua kryptovaluuttamarkkinoihin, se on itse asiassa todella yksinkertaista – avaa tili kryptovaluutanvaihdolla, talleta varoja ja muunna rahasi tarvitsemillesi kryptovaluutoille tai käy kauppaa valitsemillasi erilaisilla kryptovaluuttapareilla. Älä jää jälkeen, hanki osuutesi kryptovaluuttamarkkinoista tänään!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me