Kryptovaluuttakauppastrategia

Kryptovaluutat ovat kuuma omaisuusluokka kaupankäynnille. Lukuisat kryptot ovat saavuttaneet aivan ilmiömäisen tuoton parin viime vuoden aikana. Hyvä esimerkki on paras sijoitusvaluuttamme vuonna 2018, joka tuotti yli 33000 prosenttia vuonna 2017.

Kiinteä kryptovaluuttastrategia on sellainen, joka maksimoi voittopotentiaalin ja minimoi samalla riskit. Kryptovaluuttojen kauppa voi olla riskialtista kuin perinteisten rahoitusvälineiden, kuten valuuttaparien, kauppa. Kryptot ovat paljon epävakaampia kuin fiat-valuutat ja ovat myös vähemmän likvidejä.

Strategia

Kuten minkä tahansa muun omaisuuslajin kohdalla, vankka kaupankäyntistrategia on ratkaisevan tärkeää onnistuneen kryptovaluuttakaupan kannalta.

Kun likviditeetti on vähäistä ja volatiliteetti suuri, stop-loss -tilaukset voidaan helposti tehdä tehottomiksi. Salausvaluutat ovat myös nuori omaisuusluokka, jolla on vielä paljon todistettavaa maailmalle. Monilla kryptoilla ei ole juurikaan sisäistä arvoa, ja ne voivat olla alttiita kaatumiselle ja palamiselle.

Vaikka kryptovaluuttakauppa on toistaiseksi ollut suhteellisen helppoa monille ihmisille (erittäin voimakkaiden härkätrendien takia), se voi ehdottomasti olla haastavaa. Koska kryptot ovat niin epävakaita, niiden kauppiaiden tulee olla aseistettuja oikealla ajattelutavalla ja olla valmiita kohtaamaan (ja hyödyntämään) volatiliteettia, kun se esiintyy.

Ripple, eetteri ja bitcoin

Kolme suurinta salausta – bitcoin, eetteri (ethereum) ja aaltoilu. (Kuvat ovat vain näyttöä varten, koska kryptovaluutat ovat digitaalisia ja aineettomia.

Tutkitaan joitain kannattavia kryptovaluuttakauppastrategioita ja katsotaan, miten voimme voittaa markkinat:

Osta ja pidä kryptovaluuttastrategia

Osta-ja-pidä-salauskauppa on ehdottomasti ollut yksi kannattavimmista kryptovaluuttakauppastrategioista toistaiseksi. Tämä ei ole yllättävää, koska suurin osa suurimmista kryptovaluutoista ei ole kaukana kaikkien aikojen korkeimmistaan ​​ja monet ovat tällä hetkellä nousemassa uusiin huippuihin. Kaverit, jotka ovat ostaneet ja pitäneet näitä kryptoja muutaman viime vuoden ajan tähän saakka, on kaikki palkittu komeasti.

Toisaalta monet elinkeinonharjoittajat, jotka ovat käyttäneet muita pitkäaikaisia ​​(osto) kaupankäyntistrategioita, ovat poistuneet markkinoilta ennenaikaisesti ja jättäneet käyttämättä hyviä voittoja.

Lisää perusteellisia tietoja ja vinkkejä cryptocurrency -ostojen ostamiseen ja pitämiseen.

Kaupankäynti kryptovaluutoilla hintatoiminnolla

Hintatoiminta on luotettavaa ja hyödyllistä käytännössä kaikissa vaihdettavissa olevissa rahoitusvälineissä. Ihmisen psykologia luo yhteisiä hintatoimintamalleja, joista on hyötyä tietoisille kauppiaille. Opi tulkitsemaan niitä ja voisit laittaa joitain kiloja taskuihisi.

Miksi kryptovaluutoilla voidaan käydä kauppaa tehokkaasti hintatoiminnalla.

Breakout-salausvaluuttakauppastrategia

Kaksi erittäin tärkeää etua salauksen salauskaupasta on vahvistus ja taattu pääsy. Kun kryptovaluutat ovat todella liikkeellä, ne eivät joskus tee syviä vetoja. Ihmiset, jotka odottavat tällaisia ​​vetäytymisiä, menettävät usein hyvät mahdollisuudet ansaita trendejä / vauhtia.

Haukottava leijona

Oletko kyllästynyt odottamaan kunnollista vetoa? Breakout-salauskauppa toimii hyvin, varsinkin kun on jatkuva työntö yhteen suuntaan.

Breakout-kauppa on erinomainen tapa käydä kauppaa kryptovaluutoilla niiden tuottamien massiivisten hintaliikkeiden vuoksi. Voimakkaat yksipuoliset liikkeet ovat ihanteellisia ansaitsemalla rahaa.

Swing Trading Cryptocurrency -strategia

Kaikilla elinkeinonharjoittajilla ei ole kärsivällisyyttä suorittaa osta ja pidä -salakauppaa. Niille henkilöille swing-kauppa voi olla hyvä vaihtoehto.

On olemassa lukuisia swing-kaupankäyntistrategioita, joissa käytetään kaikenlaisia ​​kynttilänjalkamalleja, teknisiä indikaattoreita ja jopa vähittäiskaupan tunnetta. Swing-kauppiaat käyttävät usein teknisen ja perusanalyysin yhdistelmää, mutta keskittyvät enimmäkseen teknisiin tuotteisiin.

Salausvaluuttamarkkinoiden vaihteleva luonne tekee siitä loistavan leikkipaikan swing-kauppiaille, jos niitä käytetään oikein.

Kynttilänjalan kryptovaluuttakaupan strategiat:

Shaved Bar Cryptocurrency Trading -strategia

Momentum on todella hyödyllinen kaupankäynnissä perinteisillä markkinoilla, joten miksi et käyttäisi sitä salaustoiminnassa? Ajetut baarikynttilänjalat voivat olla tehokkaita indikaattoreita vakaasta hintapainosta, mutta niitä on käytettävä oikeassa yhteydessä.

Jos haluat selvittää, mikä tarkalleen ajeltu baari on ja miten sitä käydään kauppaa kryptovaluuttamarkkinoilla, tarkista tämä tila, jotta löydät linkin perusteelliseen ajeltujen palkkistrategioiden artikkeliin. Älä missaa tätä!

Lisätietoja kynttilänjalkakaupasta.

Sieppaa Bar-kryptovaluuttakauppastrategia

Jotkut kynttilänjalat sisältävät voimakkaita vihjeitä tilausvirran suunnasta ja hinnan todennäköisesti nousemisesta. Voimakas nielevä palkki on yksi niistä ja merkitsee tasoja, joilla todennäköisesti tapahtuu peruutuksia. Edellisen kynttilän koko hintaluokan sisällyttäminen kertoo paljon siitä, mihin suuret markkinatoimijat sijoittavat rahansa. Lisätietoja palkkisalukaupan nielemisestä on tulossa pian!

Pinbar-salausvaluuttakauppastrategia

Kiinnityspalkki on yksi kannattavimmista hintatoimintasignaaleista. Usein kutsutaan vasaroiksi tai ammuttuiksi tähdiksi (kynttilöiden sijainnista ja luonteesta riippuen), tangot ovat kirsikka kakkulla! Kuten muidenkin rahoitusinstrumenttien kohdalla, salauskaavion kunnollinen pinbar on jotain, josta sinulla ei ole varaa missata.

Katsele tätä tilaa rahan ansaitseville pinbar-kaupankäyntistrategioille, jotka tulevat pian.

Tuki ja vastustuskykyinen kryptovaluuttastrategia

Tuen ja vastarinnan ymmärtäminen on melko kätevää kauppamaailmassa, ei vain forexin, osakkeiden ja hyödykkeiden kanssa, vaan myös uuden lohkon lapsen kanssa – kryptovaluutat. Esimerkiksi kun aikaisempi vastarinta muuttuu uudeksi tueksi, kohtaamme usein upeita ostomahdollisuuksia voimakkaassa nousutrendissä. Tarkista tämä tila tehokkaan tuen saamiseksi & resistenssin kryptovaluutta-strategia on tulossa pian!

Jos haluat lisätietoja kaupasta tuella ja vastustuksella, seuraa tätä linkkiä.

Perustavanlaatuinen kryptovaluuttakauppastrategia

Kryptovaluutat eivät ole kaikki samanlaisia. Jotkut louhitaan, kun taas toiset luodaan kerralla ja vapautetaan hitaasti markkinoille. Jotkut kryptot ansaitsevat tietynlaisen kiinnostuksen omistettuaan, ja jotkut ovat tunnuksia, joita innovatiiviset kehitysverkot / -alustat käyttävät. Muut näkökohdat, kuten kryptovaluutan enimmäistarjonta, vaihtoehtoiset käyttötarkoitukset (muut kuin vaihtovälineet), voivat suuresti vaikuttaa sen tulevaan suorituskykyyn.

Bitcoin-rahan tarjonta

Tietyn kryptovaluutan tarjonnalla on yleensä tärkeä rooli sen hinnassa. Bitcoinin tarjonta on rajoitettu enintään 21 miljoonaan yksikköön.

Tietenkin kaikilla tärkeillä uutisilla, jotka koskevat erilaisten salausten kehittämistä, sääntelyä ja käyttöä, voi myös olla merkittävä vaikutus niiden hintaan. Muita hintakatalysaattoreita ovat blockchain-järjestelmien heikot kohdat, salaushakkeroinnit, skaalautuvuusongelmat jne.

Opi kaikki tärkeimmistä valuuttakaupan strategioista täältä.

Käsittele härkä (suuntaus) sarvilla

Nyt kun tiedät enemmän eri tavoista käydä kauppaa kryptovaluutoilla, on nyt aika osallistua näille dynaamisille markkinoille. Aloita nopeasti ja helposti katsomalla parhaat salausvälittäjämme ja vertaamalla kunkin tarjoamia etuja ja ominaisuuksia. Hyödynnä tänään voimakasta salaushärkätrendiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me