En begyndervejledning til kryptovaluta i daghandel

dagshandel

Cryptocurrency er digitale penge, der i de senere år bliver enormt populære blandt investorer som et spekulativt aktiv. Det er en virtuel og decentraliseret valuta, der kan bruges som udvekslingsmiddel. Mange kryptokurver er dukket op i de sidste par år og fået investorernes opmærksomhed. Nogle af dem er Ethereum, XRP, Litecoin og NEO. Mange virksomheder som IBM, Microsoft og Square accepterer nu disse kryptokurver som betalingsmetode. Derudover planlægger andre virksomheder som Tesla også at acceptere populære kryptoer, såsom Bitcoin, som en betalingsmetode.

Disse kryptokurver er blevet en grund til bekymring for regeringen på grund af deres høje volatilitet og decentrale karakter. Det tiltrækker dog fortsat et stort antal investorer hvert år. Der er mange tilsyneladende årsager bag en så enorm popularitet af kryptokurrency, og en af ​​dem er sikkerhed. Mange kryptovaluta-tegnebøger, der er tilgængelige på markedet, er meget sikre, og nogen kan ikke bryde ind på din konto og stjæle dine Bitcoins.

Hvorfor skal du vælge handel inden for dagen?

En af de bedste måder at investere i kryptokurver er handel i dag. Intradagshandel henviser til en handelsstrategi, hvor investorerne køber og sælger aktiverne samme dag. Denne type handel er blevet ekstremt populær blandt aktiehandlere med fremkomsten af ​​hurtige, bekvemme og billigere online-mæglere. Der er mange gode grunde til at vælge intradag-handel med kryptokurver. Værdien af ​​kryptokurver bestemmes ud fra den globale efterspørgsel og udbud. Så intradag-handel reducerer risikoen for at miste din nat fra handelshandlere på den anden side af verden.

Desuden kræver denne type handel, at en erhvervsdrivende har god grundlæggende viden om aktiverne og selve markedet. En anden stor fordel er det højere afkast, når det kombineres med et effektiv handelsstrategi. Bortset fra det betragtes markedet for kryptokurver som Ethereum og Bitcoin som umodent. Selvom der er mange erfarne investorer på markedet, er der alligevel mange mennesker, der er nybegyndere i kryptokurrencyhandel. I modsætning til aktiemarkeder bliver det meget sværere at forudsige kryptovalutamarkedet på grund af dets umodne natur. Derfor giver intradag-handel forhandlere kun mulighed for at investere i en bestemt periode i løbet af dagen og sælge aktien, når målet er nået.

Sådan vælges kryptovaluta til handel inden for dagen?

Det første spørgsmål for enhver nybegynder er hvordan man vælger krypto til dagshandel? Hvis du er nybegynder, kan det være en vanskelig opgave at vælge kryptovaluta til dagshandel. Der er mange ting, du skal huske på, før du vælger en kryptokurrency til handel. Selvom vi allerede har nogle af de bedste kryptokurver som Bitcoin, som vi kan bruge til dagshandel. Imidlertid har markedssituationen tendens til at ændre sig over tid, og en kryptokurrency kan også se en nedadgående tendens efter en lang opadgående tendens. Det er endnu vigtigere at vide for daghandlerne, da prisen på kryptokurver kan se forskellige tendenser på forskellige dage.

Følg indikatorer: Markedsindikatorer hjælper forhandlere med at træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. En handelsmand inden for dagen skal være i stand til at overvåge og foretage en analyse af de kortsigtede prisbevægelser.

Følg nyhederne: Nyheder kan have stor indflydelse på det samlede kryptokurrencymarked. Den gode nyhed om kryptokurrency kan øge værdien mange gange. Dårlige nyheder kan på den anden side påvirke kryptokurrencyprisen negativt. Et af de seneste eksempler er de seneste nyheder om, at Tesla-firmaet investerer 1,5 milliarder USD i Bitcoin og planlægger at acceptere det som en betalingsform. Elon musk understøttede også ideen om at investere i kryptokurrency for at slå inflationen i stedet for at holde kontanter. Dette førte til en stigning i værdien af ​​Bitcoins, der rørte ved en 56.000 USD, der altid har været.

Likviditet: Likviditet henviser til, hvor hurtigt du kan købe og sælge kryptokurrency for penge med lovligt betalingsmiddel eller fiat-penge. Likviditet er en anden stor faktor, man skal huske på, før man investerer i kryptokurver. Høj likviditet sikrer, at du kan købe eller sælge kryptokurver på ethvert tidspunkt. En kryptokurrency med høj likviditet betyder også, at den købes og sælges i volumen, hvilket betyder, at du kan handle i kryptokurver uden at påvirke prisen.

Sådan starter du handel med kryptovaluta

handelKilde: AdmiralMarkets

Aktiemarkeder er reguleret af et regulerende organ i mange lande i verden. Dette er dog ikke tilfældet med kryptokurver. De fleste kryptokurver på markedet er løst reguleret eller har slet ingen regler. Derfor er det lettere for nybegyndere at komme ind på markedet og begynde at handle. Det bliver lettere for en erhvervsdrivende at begynde at investere i aktiemarked for intradaghandlere. Den første ting, du skal gøre, før du begynder at handle i Bitcoin, er at lave en grundlæggende og teknisk analyse af markedet. Grundlæggende analyse refererer til evaluering og fortrolighed med kryptovalutaen og selve markedet.

På den anden side henviser teknisk analyse til at evaluere aktivet og markedet ved hjælp af matematiske og statistiske faktorer. Disse faktorer inkluderer historiske priser på kryptovaluta, nylige tendenser på markedet og mønstre i prisbevægelsen. Oprettelse af en konto på en kryptokursudveksling er den næste ting at gøre, før du starter Bitcoin-handel.

Der er mange kryptokursudvekslinger på markedet, hvor du kan oprette din konto og begynde at handle. Nogle af de bedste cryptocurrency-udvekslinger er Binance, Coinbase, Cex.io, Kraken osv. Når vi er færdige med vores grundlæggende og tekniske analyse og oprettet en konto på en Bitcoin-udveksling, kan vi starte med kryptovalutahandel.

Konklusion

Kryptovalutaer er en af ​​nutidens mest populære spekulative aktiver. Kryptovalutaer som Bitcoin har endt mere end fordoblet deres værdi på mindre end 6 måneder og fået opmærksomhed fra investorer over hele verden. Det er dog vigtigt at have grundlæggende viden om blockchain-markedet inden daghandel. Der er mange faktorer, man skal huske på, før man vælger kryptovalutaer til dagshandel. Disse faktorer er trendanalyse efter nyhederne og investering i likvide aktier. Med en effektiv strategi kan dagshandel give et højere afkast end andre former for investering.

Fremhævet billede: InvestInBlockchain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me