Sådan omdannes Bitcoin til kontanter

hvordan man omdanner bitcoin til kontanter

Bitcoin er blevet meget populært som et aktiv, som alle ønsker at have. Der er mange måder at erhverve denne krypto på, men de fleste mennesker ved ikke, hvordan man gør Bitcoin til kontanter. Dette betyder ikke, at det ikke kan bruges alene. Faktisk er der tusindvis af butikker over hele verden, der accepterer BTC som betaling. Det accepteres dog stadig ikke bredt nok, så nogle vil hellere have det konverteret til kontanter.

I denne vejledning giver vi dig detaljerede instruktioner om, hvordan du rent faktisk gør det til brugbare fiat kontanter. Der er flere måder at gøre dette på, men vi dækker kun de mest almindelige, som du nemt kan udføre.

Sådan omdannes Bitcoin til kontanter ved hjælp af børser

Cryptocurrency-udvekslinger er den traditionelle destination for køb og salg af kryptovalutaer med fiat-penge og også for at veksle hinanden til en anden. For at gøre Bitcoin til kontanter kan du gå til enhver udveksling af kryptokurrency og oprette en konto. Det er umuligt for en platform, der anses for at være den bedste kryptovalutaudveksling, ikke at have Bitcoin noteret.

Oprettelse af en konto på en børs er normalt lige så let som at bruge en e-mail og en adgangskode. Nogle kræver muligvis, at du gennemgår KYC, mens andre måske ikke, men sørg for at vælge en betroet udveksling. Eksempler på sådanne udvekslinger er Binance, Coinbase, tvilling, og Bitstempel.

Når du opretter en konto, kan du overføre din Bitcoin fra en privat tegnebog til udvekslings tegnebogen adresse. Derfra kan du derefter placere en udvekslingsordre for at få USD, EUR, AUD eller hvad du vil. Når du har det i din udvekslings tegnebog, kan du derefter starte en udbetaling og få det på din fiat bankkonto. Bemærk, at du muligvis bliver bedt om at foretage yderligere kontrol, før du trækker dine kontanter.

Kilde: Freepik.com

Peer-to-peer-handel (P2P)

Hvis du leder efter, hvordan du kan gøre Bitcoin til kontanter, er dette en anden måde, der bliver meget populær – P2P-handel. Et antal cryptocurrency-indehavere vil hævde, at dette er langt mere praktisk end den konventionelle brug af en børs til at skifte Bitcoin til kontanter. Interessant nok letter nogle krypto-udvekslinger denne handel ved at fungere som mellemmænd for at sikre, at ingen snyder.

Der er også P2P-markedspladser beregnet til denne form for handel, såsom LocalBitcoins, Localcrypto, Paxful og meget mere. Det kan også være nødvendigt, at du opretter en konto på en meget nem måde, og så får du adgang til markedet. Der vil du vælge mellem mulighederne for at sælge og derefter vælge en børsnoteret køber. Efter at have accepteret at købe, låser platformen din Bitcoin og underretter køberen om at sende det aftalte kontante beløb (til det bankkontonummer, du har angivet) inden for en fastsat tid. BTC vil blive sendt til køberen, når du har bekræftet modtagelsen af ​​betalingen.

Sådan omdannes Bitcoin til kontanter ved hjælp af BTC-betalingskort

Brugen af ​​Bitcoin-betalingskort bliver stadig mere populær. Dette skyldes, at det giver mere fleksibilitet til brug og brug af aktivet. En af de vigtigste ting, du kan gøre med disse betalingskort, er at gøre Bitcoin til kontanter.

Hvis du har et sådant kort med Bitcoin på det, kan du nemt konvertere din Bitcoin til kontanter på et salgssted eller Bitcoin-pengeautomat. Der er mange virksomheder, der udsteder bitcoin-betalingskort, såsom Wirex og BitPay. Hvis du har brug for at vende Bitcoin til kontanter regelmæssigt, og denne metode lyder godt for dig, kan du måske få et af disse kort.

Konverter og over-the-counter handel

OTC-handel er en fremvoksende metode til at ændre Bitcoin til kontanter ved simpelthen at konvertere den til en hvilken som helst understøttet fiat-valuta, du vælger. Denne service stilles også til rådighed af børserne og er gratis. Alt du skal gøre er at flytte dine Bitcoins til en online udvekslings tegnebog, hvor tjenesten understøttes og derefter udføre handlen og trække sig ud. Udvekslinger, der understøtter dette, inkluderer Binance og Poloniex.

Bitcoin-pengeautomater

Bitcoin-pengeautomater begynder at blive populære, ligesom konventionelle. Deres formål er simpelt at købe eller sælge BTC, derfor kan du bare nærme dig en i dit område, der understøtter salg af Bitcoin. Bemærk, at de fleste Bitcoin-pengeautomater er til køb af Bitcoins i stedet for at sælge, så sørg for at det tillader salg. Du kan bruge denne seje tjeneste kendt som Mønt ATM-radar at finde pengeautomater omkring dig.

Når du starter processen, får du klare instruktioner på skærmen for at følge og nemt sælge din BTC og få kontanter til gengæld.

Ting at huske, når du forvandler Bitcoin til kontanter

Kilde: Freepik.com

Hvis du vil vide, hvordan du gør Bitcoin til kontanter på den rigtige måde, skal du vide, at der er to vigtige ting at overveje.

Den første er skatter. I USA er lovgivningsrammen for krypto for eksempel stadig lidt uklar, men de er meget klare med hensyn til kryptobeskatning. IRS har frigivet mange dokumenter om indgivelse af skat fra kryptotransaktioner. En af de handlinger, der klart vil tiltrække beskatning, er køb og salg af kryptovalutaer. Nogle børser giver oplysninger om dine kryptooverskud og transaktioner til skattemyndighederne, så dette er ikke noget, du kan undgå, hvis du er i en sådan jurisdiktion.

Det andet vigtige aspekt er gebyrer. Mens nogle af disse tjenester er gratis, tiltrækker andre gebyrer som at bruge en børs til at sælge din Bitcoin (det første punkt). Selv P2P-handel på steder som LocalBitcoins opkræver gebyrer, så du skal være forberedt på det. Bemærk også, at gebyrer kan ændre sig markant, især for Bitcoin, afhængigt af den rådende markedstilstand.

Konklusion

For at afslutte vores guide til, hvordan man omdanner Bitcoin til kontanter, lad os gå ned på disse måder igen. Så du kan bruge en børs til at sælge, deltage i P2P-handel, bruge et Bitcoin-betalingskort og bruge OTC-tjeneste eller en Bitcoin-pengeautomat. Husk, at du muligvis skal betale skat for dette i nogle lande, mens du i andre kun behøver at bekymre dig om gebyrer. Når det er sagt, håber vi, at disse oplysninger hjælper dig i din søgen efter at gøre din Bitcoin til kontanter.

Fremhævet billede: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me