Ethereumin (ETH) hintaennuste vuodelle 2021: Rikkovatko ostajat vuoden 2017 korkeimmat hinnat?

Ethereum – Ennusteyhteenveto

Ethereumin ennuste: H1 2021

Hinta: 2500 dollaria – 3000 dollaria

Hintatekijät: Markkinat, COVID-19, kassavirrat, maailmantalous

Ethereumin ennuste: 1 vuosi

Hinta: 3500 dollaria – 5000 dollaria

Hintatekijät: Turvasataman tila, Post COVID-19, Hawkishin keskuspankit?

Ethereumin ennuste: 3 vuotta

Hinta: 25 000 dollaria

Hintatekijät: maailmantalous, salausmarkkinat, turvapaikan tila

 

Kuten useimmat muut kryptot, Ethereum jatkaa uusien korkeuksien tekemistä, kun se hajosi yli 2000 dollaria, saavuttaa $ 2,130, mutta on vetäytynyt noin 1500 dollariin nyt laskenut hieman alle 1300 dollarin helmikuun viimeisenä päivänä, joka oli hyvin epävakaa päivä. Ethereum aloitti nousutrendin ensimmäisenä helmikuussa vetäytymisen jälkeen suurimman osan tammikuusta ja jälleen maaliskuussa vetäytymisen jälkeen helmikuun viimeisellä viikolla. Hinta ylitti ennätyskorkeuden, 1427 dollaria, helmikuun ensimmäisen viikon aikana, kun ostajat nostivat hinnan vuoden 2018 korkeimman tason yläpuolelle. ETH / USD nousi melko lähelle suurta tasoa aiemmin tässä kuussa, mutta se lopulta rikkoi sen lyhytaikaisen vetäytymisen jälkeen. Tämä oli suuri psykologinen este, joka otettiin pois, kun taas toinen oli 2000 dollarin taso, mikä viittaa edelleen nouseva vauhti Ethereumiin, kun taas Bitcoin rikkoi yli 50 000 dollaria ja on nyt kohti 60 000 dollaria. Salakirjoitusten nouseva vauhti palasi pian, ja Bitcoin ylitti 45 000 dollaria yli sen jälkeen, kun tesla osti kolikon 1,5 miljardin dollarin arvosta ja Ethereum teki uusia korkeita kauppaa $ 1740-luku, Ethereumille on tulossa lisää tapahtumia, kuten alla on lueteltu, mikä todennäköisesti lisää nousua.

Salausmarkkinat olivat keskellä vahvaa nousuaikaa, kun lähetimme edellisen pitkän aikavälin ennusteen Ethereumille, joka nousi maaliskuun alle 100 dollarista yli 400 dollariin elokuussa, mikä on erittäin vaikuttava 400%: n arvon nousu. Kollegani Arslan ennusti nousutahdin jatkuvan vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä, ja hän oli oikeassa siinä. Paitsi että nouseva ajo muuttui uudeksi kryptovaluuttojen “kultaiseksi kiireeksi”, samanlainen kuin mitä todistimme vuonna 2017, vaikka se oli jossain määrin suurempi tietyille digitaalisille valuutoille. Ethereum oli yksi noista valuutoista, ja se liittyi Bitcoinin johtamaan salaustuotemarkkinoiden nousuun, kuten tavallista.

Bitcoin nousi yli 40 000 dollarin tammikuun alkuun, kun taas Ethereum nousi melkein kaikkien aikojen korkeimpaan 1427 dollariin useimpien Ether-välittäjien mukaan, vaikka voimme vetäytyä tammikuun toisen viikon viimeisten päivien vetäytymisen jälkeen että Ethereumin ostajat epäonnistuivat ensimmäisellä yrityksellä. Ethereumin taustalla olevien perusteiden ja erityisesti rahoitusmarkkinoiden ja kryptovaluuttamarkkinoiden nykyisen mielialan perusteella voimme kuitenkin sanoa, että ei ole kauan, ennen kuin Ethereum rikkoo vuoden 2017 korkeimman ja tekee uuden jossain vaiheessa tänä vuonna , todennäköisesti ennemmin kuin myöhemmin, hinnoittelusta ja viime kuukausien volatiliteetista päätellen.

 

Nykyinen ETH / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Ethereumin hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
3 kuukautta +1,218 +235%
6 kuukautta +1,415 +404%
1 vuosi +1,510 +493%
3 vuotta +865 +79%
5 vuotta +1,624 +9800%

Ethereum on joutunut keskelle massiivista nousua kriittisissä valuutoissa; Vaikka suurin osa markkinoista on noussut korkeammalle, jotkut tärkeät kryptot ovat pysyneet pysähtyneinä, ja Ethereum on yksi parhaiten menestyvistä altcoineista [[Bitcoin]]: n takana. Tähän on melko monta syytä, kun ilmapiiri muuttuu digitaalisten valuuttojen turvallisuussyistä voimakkaasti nousuun, kun mikään fiat-valuutta ei ole turvallinen. Koronavirus ja laskeva maailmantalous ovat kääntäneet sijoittajia kohti kryptovaluuttoja, mutta poliittiset muutokset ympäri maailmaa ovat myös lisänneet polttoainetta tähän nousuun, mikä on hyödyttänyt Ethereumia valtavasti, koska se on houkutellut suuria sijoittajia. Muut perustekijät ovat olleet positiivisia myös Ethereumille, sillä Ethereum 2.0 on parhaillaan käynnistämässä, mikä tekee Ethereum-verkostosta luotettavamman DeFi-tapahtumien nousun myötä.

Tulevat tapahtumat, jotka vaikuttavat Ethereumin hintaan

 

Tuleva Ethereumin parannusehdotus (EIP) 1559

Tulevat Muunna DNATags ™ Ethereumista Cardano Gogueniksi.

 

Ethereum Live -taulukko

Ethereumin hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

 

Salausvaluutat ottavat yhtäkkiä kaiken huomion rahoitusmarkkinoilla. Vaikka tietyt osakkeet, kuten Amazon ja Tesla, ovat toimineet erittäin hyvin COVID-19: n aikoina, salausmarkkinat ovat ylittäneet kaiken. Näiden markkinoiden arvo on moninkertaistunut, kun digitaaliset valuutat ovat ansainneet turvapaikan. Bitcoin nousi yli 40 000 dollaria viime viikolla, kun taas Ethereum on seurannut perässä. Tässä artikkelissa tarkastellaan tekijöitä, jotka pitävät ETH / USD nousussa, ja tulevaisuuden ennusteita.

 

Ethereum muuttuu turvasatamaan koronaviruksen aikana

 

COVID-19 on osoittautunut erittäin hyödylliseksi kryptovaluutoille. Perinteisesti kryptovaluuttoja on pidetty riskivaroina niiden lyhyen käyttöiän aikana, mikä tarkoittaa, että niiden arvo kasvaa, kun markkinoiden ilmapiiri on positiivinen ja elinkeinonharjoittajat etsivät korkeampaa tuottoa riskialttiimmilta rahoitusvälineiltä. Kun mielipide muuttuu negatiiviseksi, riskivarat muuttuvat laskeviksi, ja Ethereum teki näin, kun koronavirus matkusti ensimmäisen kerran Eurooppaan viime vuoden helmikuussa. Markkinat olivat vielä normaalitilassa tuolloin, ja kryptovaluutat romahtivat alaspäin. Mutta maaliskuun 2020 puolivälistä lähtien maailma on muuttunut, ja kryptovaluutat ovat muuttuneet riskivaroista turvasatamisiksi, joihin kauppiaat kääntyvät turvallisuuden varalta vaikeina aikoina.

Bitcoin on johtanut salausmarkkinoita kuten aina, mutta Ethereumilla on ollut kohtuullinen osuus voitoista turvapaikana lähes vuoden ajan. Kaikki maat ympäri maailmaa kokivat vakavan kaatumisen keväällä 2020, sulkemisaikana, ja kesän pomppimisesta huolimatta maailmantalous kärsii edelleen, ja tietyt taloudet, kuten euroalue ja EU, ovat todennäköisesti kohti kaksinkertaista laskusuhdanne. Hallitukset ja keskuspankit ovat kaatuneet liialliset käteismäärät pysähtymättä ja jatkaa niin ainakin pari vuotta. Tässä ympäristössä, maailmantalouden romahtamisen ja markkinoiden liiallisen käteismäärän myötä, mikään perinteinen valuutta ei ole turvallinen pitää, joten kauppiaat ja sijoittajat kääntyvät yhä enemmän kryptovaluuttojen puoleen.

Taloudellisten vaikeuksien lisäksi, globaali politiikka ovat myös auttaneet kasvattamaan noususuuntausta kryptovaluutoissa. Läntinen poliittinen maisema muuttuu, mikä tekee tilanteesta yhä epävarmemman taloudellisesta ja sosiaalisesta näkökulmasta. Maapallon toisella puolella näyttää siltä, ​​että Kiina vastustaa yksityistä pääomaa ja liikemiehiä. Alibaban ja muurahaisryhmän perustaja Jack Maia ei ole nähty jonkin aikaa, ja jotkut jopa väittävät hänen puuttuvan. Osa varoista on jäädytetty, mikä paniikkia muita rikkaita Kiinan kansalaisia, jotka siirtävät varojaan kryptovaluuttoihin. Digitaaliset markkinat hyötyvät tästä uudesta turvapaikkatilasta, ja kuten selitämme jäljempänä, Ethereum todennäköisesti säilyttää tämän aseman, kun DeFi-liiketoimet nousevat jatkuvasti.

 

Leikkaavat DeFi-transaktiot ovat hyviä Ethereumille

 

Sijoittajien tai sellaisten henkilöiden lisääntyvä epävarmuus, joilla on varaa käteistä asiaan, on johtanut kryptovaluuttojen lisääntyneeseen kysyntään, mikä puolestaan ​​on lisännyt hajautetun rahoitusjärjestelmän (DeFi) käyttöä. Itse asiassa DeFi-liiketoimet ovat ehdottomasti lisääntyneet tänä aikana. Tämän vuoden tammikuussa DeFin lukittu kokonaisarvo (TVL) ylitti ensimmäistä kertaa 20 miljardin dollarin. Tämä tarkoittaa, että järjestelmässä on yli 20 miljardin dollarin arvoinen pääoma, joka on sijoitettu erilaisiin DeFi-protokolliin. Tämä nousu johtuu siitä, että DeFi ei ole keskuspankkien ja muiden välittäjälaitosten alainen.

Tämä on hieno Ethereumille, koska suuri osa DeFi-järjestelmästä on rakennettu Ethereum-verkkoon. Siksi mitä nopeammin DeFi-liiketoimet kasvavat, sitä enemmän Ethereum-etuja on. Joten Ethereumin ekosysteemin nopea kasvu viime vuonna johtuu pääasiassa DeFi: n kasvusta. Viime vuoden puolivälissä DeFi-tapahtumiin lukittu kokonaisarvo oli miljardi dollaria. Nyt arvo on noussut noin 20 kertaa, ja tämän odotetaan jatkuvan myös tulevaisuudessa, kun sijoittajien kryptovaluuttojen kysyntä kasvaa ja houkuttelee peliin sekä kaivostyöläisiä että keinottelijoita..

Ethereumin futuurimäärien volyymit jatkavat ennätyksellisen korkeita

Myös Ethereumin kuukausimäärät ovat nousseet vuoden 2020 puolivälistä lähtien, ja vauhti kiihtyy edelleen. Ethereumin futuurien volyymi oli joulukuussa 257,06 miljardia dollaria. Tämä tarkoittaa 4,4 prosentin kasvua edelliseen kuukauteen verrattuna. Salausvaluutanvaihdon spot-määrä saavutti myös ennätyksellisen korkean tason joulukuussa, 379 miljardia dollaria. Kaikki nämä tiedot tarkoittavat, että Ethereum-verkko jatkaa kasvuaan, mikä hyödyttää edelleen kryptovaluutta. Tämä toimii myös tyynynä, jos salausmarkkinat kaatuvat. Tällöin Ethereum menettäisi huomattavan arvon, mutta pysyisi silti selvästi koronavirusta edeltävän kaupan tason yläpuolella. Ei, että tämä tapahtuu pian, mutta meidän pitäisi vain ottaa se huomioon.

 

Ethereum 2.0 ja muut päivitykset

 

Ethereum-verkosto perustuu hajautettuun rahoitukseen, ja DeFi tunnetaan nimellä “Lego Money”. DeFi-tilaukset voidaan erottaa yksittäisiksi osiksi, jotka voidaan sitten sijoittaa uudelleen yhdessä uuden erän tilausten luomiseksi. Älykkäät sopimukset, hajautetut sovellukset (DApps) ja protokollat ​​suoritetaan enimmäkseen hajautetussa Ethereum-verkossa.

Mutta kun DeFi-volyymit kasvavat, kerroksen 1 lohkoketjuverkot ovat vähemmän luotettavia niin suurelle tapahtumamäärälle. Nämä kaupat ylittivät 20 miljardia dollaria joulukuussa 2020, kuten edellä mainittiin, joten ne ovat rajojensa yläpuolella. Kerroksen 1 lohkoketjun kapasiteetti tapahtumien käsittelemiseksi on melko rajallinen, mikä tarkoittaa, että tapahtumien määrä sekunnissa (TPS) on rajallinen. Tämän odotetaan ratkaistavan Ethereum 2.0: n käyttöönotolla, joka otettiin käyttöön 1. joulukuuta, mutta se ei ole vielä täysin toiminnassa. Vitalik Buterinin mukaan se tulisi toteuttaa kokonaan jossain vaiheessa vuonna 2021.

Ethereum 2.0: n odotukset ovat, että siitä tulee luotettava supernopea versio edellisestä Ethereum blockchain -versiosta. Siirtyminen Power of Stake (PoS)-konsensusalgoritmiin ja kerroksen 2 maksukanavien sirpaloituminen mahdollistavat tämän. Kerroksen 2 maksukanavat rakennetaan näiden olemassa olevien lohkoketjujen päälle. Se lisää tapahtumien nopeutta huomattavasti, mikä tarkoittaa, että Layer 2 -tapahtumat soveltuvat paremmin pieniin päivittäisiin vähittäiskauppatapahtumiin.

Tekninen analyysi

Ethereum alkoi noin 10 dollarilla, ja se kävi kauppaa kyseisen tason ympäri vuodesta 2015 vuoden 2017 alkupuolelle, jolloin se aloitti nousevan nousunsa ja nousi yli 400 dollariin saman vuoden kesäkuuhun mennessä. Tämä tarkoittaa 4000 prosentin arvon nousua. Se oli ensimmäinen merkki siitä, että tämä kryptovaluutta olisi markkinoiden suosikki ja että ostajat ottavat vastuun. Kaupankäynnin jälkeen 200–400 dollaria usean kuukauden ajan satunnaiskryptovaluuttojen kysyntä tuli, ja Ethereum nousi korkeammalle ja nousi melko lähelle 1500 dollaria seuraavan vuoden tammikuuhun. Mutta se ei ollut viimeinen, ja suurta noususuuntaista liikettä seurasi iso laskeva kääntö vuonna 2018, mikä vei hinnan alas 20 SMA: lle (harmaa) kuukausikaaviossa, jossa se hyppäsi voittoon, vaikka palautus ei onnistunut. kestää liian kauan. Laskutrendi jatkoi jälleen, työntäen hinnan liikkuvan keskiarvon alapuolelle, mikä muuttui vastarinnaksi, ja se pysyi siellä viime vuoden elokuun loppuun asti. Lasku jatkui, kun ETH / USD putosi hieman alle 100 dollaria, mutta se ei ollut oikea tauko, ja se nousi jälleen tämän tason yläpuolelle. Sitten Ethereum kävi kauppaa sivusuunnassa lokakuuhun 2020 asti, jolloin lopulta tapahtui purkautuminen, jota edustavat 3 isoa nousevaa kynttilänjalkaa.

Katsotaanpa kuinka nouseva tämä kuukausittainen kynttilänjalka tulee

Viikoittaisessa aikataulukaudessa 100 dollarin tason ympärillä oleva alue muuttui tueksi Ethereumille, ja se kesti lähes 2 vuotta, kun taas noin 400 dollarin alue tarjosi vastarintaa, pitäen hinnan vaihteluvälissä kesään 2020 asti. Liukuvat keskiarvot auttoi myös pitämään hintaa alhaisena, ensin 100 SMA (vihreä), joka tarjosi vastustusta, ja sitten 200 SMA (violetti). Ethereum nousi 200 SMA: n yläpuolelle viime kesänä, kun kryptojen kysyntä kasvoi, ja sitten tämä liukuva keskiarvo muuttui tueksi. Pienen paluun jälkeen elokuussa ja syyskuussa, huolimatta siitä, että PayPal hyväksyi Ethereumin yhdeksi salaisuuden tapahtumista sivustollaan, 20 SMA tarttui viikkokaavioon ja alkoi työntää Ethereumia korkeammalle. Lopulta nouseva vauhti kiihtyi, ja tammikuun alussa näimme kaikkien aikojen suurimman kynttilänjalan. Hinta nousi 1340 dollariin, mutta kuluva viikko näyttää laskevalta. Tämä kynttilänjalka on kuitenkin vain puolet edellisestä, mikä tarkoittaa, että tämän viikon myyntipaine ei ole ollut missään yhtä vahvaa kuin viime viikon ostopaine.

Hinta on jättänyt 20 SMA: ta lokakuusta lähtien

Päivittäisessä aikataulussa lokakuun jälkeen nouseva trendi on myös melko näkyvä. Hinta vetäytyi syyskuun aikana, mutta 100 SMA (vihreä) saavutti sen ja muuttui välittömästi tueksi. Se alkoi työntää Ethereumia korkeammalle, kun se liikkui korkeammalle kuin muut liikkuvat keskiarvot, 20 MA matalalla (harmaa) ja 20 SMA korkealla (violetti). Tammikuun ensimmäiset 10 päivää olivat erittäin nousussa, sillä Ethereumin arvo lähes kaksinkertaistui, mutta muodostaen ylösalaisin olevan vasaran, joka on laskeva käänteinen signaali, hinta kääntyi takaisin. Kuten muut aikakehyskaaviot osoittivat, lasku näyttää kuitenkin pysähtyneen yhden päivän kaatumisen jälkeen. Liikkuvat keskiarvot lähestyvät, ja ostajat näyttävät hyppäävän jälleen sisään, kun hinta alkaa nousta korkeammalle. Yhteenvetona voidaan todeta, että perustekijät ja tekniset tiedot osoittavat korkeammalle Ethereumille, vaikka vakava vetäytyminen ei ole kuvan ulkopuolella. Mutta tämän kryptovaluutan yleinen lyhyt ja pitkäaikainen analyysi on nouseva.

Takaisinveto on jo pysähtynyt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me