Polkadot (DOT) -ennuste vuodelle 2021: Pitääkö DOT tammikuun voittoja?

Polkadot – Ennusteyhteenveto

Polkadot -ennuste: H1 2021

Hinta: 50 dollaria – 60 dollaria

Hintatekijät: Positiivinen salakirjoitus, ETH-suorituskyky, USD: n devalvaatio, tekninen vastus 20,00 dollaria, potentiaalinen säätely

Polkadot -ennuste: 1 vuosi

Hinta: 100 dollaria

Hintatekijät: nouseva salakirjoitus, USD: n devalvaatio, lohkoketjun laajentaminen

Polkadot -ennuste: 3 vuotta

Hinta: 200 dollaria – 300 dollaria

Hintatekijät: USD: n nousu, COVID-19: n loppu, lisääntynyt kryptovaluutan säätely, estetty blockchainin kasvu hallituksen ja keskuspankin puuttumisen vuoksi

 

Polkadot oli viimeinen tärkeimmistä kryptovaluutoista, joka seurasi salaushullua, joka jatkuu edelleen, kun tämä kryptovaluutta kasvoi yli 42 dollaria. Mutta helmikuun lopun 26 dollarin syvän vetäytymisen jälkeen ostajat näyttävät olevan jälleen hallinnassa, kun he ovat jälleen ylittäneet 35 dollaria. DOT / USD alkoi kääntyä nousuun vasta joulukuun viimeisinä päivinä. Polkadot kävi kauppaa 28. joulukuuta noin 5 dollarilla, mutta liittyi noususuuntaan salausmarkkinoilla, ja 23. helmikuuta se käy kauppaa 37 dollarilla sen jälkeen, kun se oli vetäytynyt hieman alle 30 dollaria. Tämä tarkoittaa, että se nousi yli kahdeksan kertaa puolitoista kuukautta. 20 SMA tekee myös hyvää työtä päivittäisessä kaaviossa ja nostaa hintaa korkeammalle, mikä pitää polkadotin täysin räjähtävänä, vaikka se ei ole pystynyt saamaan hintaa kiinni helmikuun alusta lähtien..

Vuoden 2020 lopun siirtyminen vuoden 2021 alkuun oli positiivinen aika kryptovaluutta-omaisuusluokalle. Teollisuuden vertailuindeksin Bitcoin (BTC) korostama, joka peitti 50 000 dollaria per BTC, koko kryptosfääri koki nousevan osallisuuden. Yksi kolikoista, jotka saivat laajaa tunnettuutta, oli tulokas Polkadot (DOT). Toukokuussa 2020 julkaistun Polkadot-protokollan tarkoituksena oli tarjota liitäntämahdollisuuksia räätälöityille sivuketjuille ja julkisille lohkoketjuille. 

Ethereumin perustajan Gavin Woodin luoma Polkadot näki alun perin rajoitettua kiinnostusta. Tämän seurauksena DOT-kolikon kaupankäynti oli suhteellisen tasainen 2,50 ja 5,00 dollarin välillä toukokuusta joulukuuhun 2020. Joulukuu 2020 – helmikuu 2021 osoittautuivat kuitenkin DOT: lle poikkeuksellisiksi, koska hinnat nousivat kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, hieman yli 30,00 dollaria, joten kaukana. Vaikka Bitcoin ja Ethereum ovat saattaneet saada osuuden median huomiosta, Polkadot muuttui erinomaiseksi investoinniksi.

 

Nykyinen DOT / USD Hinta: $

 

Viimeaikaiset muutokset Polkadot-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
1 viikko +11.5 +43%
1 kuukausi +19.1 +105%
3 kuukautta +22.3 +146%
6 kuukautta +18.7 +135%
Toukokuu 2020 +35,24 +1,264%

 

Kuten kaikki kryptovaluutat, DOT-tuotteisiin kuuluu joukko ainutlaatuisia markkinatekijöitä. Merkittävimpiä ovat yritysten huhut, hallituksen sääntely, hakkerointi, petokset ja oikeudenkäynnit. Siellä missä Polkadot on ainutlaatuinen muista kryptoista, on sen taloudelliset resurssit. Vuoden 2017 alusta lähtien Polkadot on kerännyt sijoittajilta noin 200 miljoonaa dollaria joukkorahoituksen ja monien kolikoiden kautta. Näin ollen Polkadot kuuluu historian parhaiten rahoitettuihin blockchain-startup-yrityksiin.

DOT: n toukokuun 2020 käynnistämisen jälkeen Polkadot ja Ethereum eroavat toisistaan. Koska kahdella kryptolla on sama perustaja Gavin Wood, nämä huolenaiheet ovat oikeutettuja. Molemmat kolikot ovat samanlaisia, koska ne käyttävät ensisijaista lohkoketjua, joka helpottaa tapahtumia ja mahdollistaa pienempien, itsenäisten lohkoketjujen lisäämisen. Sekä ETH että DOT luottavat “panostamiseen” eikä “kaivostoimintaan” varmistaakseen verkon tehokkaan kasvun. Lopuksi pyritään tekemään kolikoiden väliset liiketoimet Ethereumin ja Polkadotin välille mahdolliseksi. Ottaen huomioon DOT: n tekniikan hämmästyttävän samankaltaisuuden ETH: n kanssa, ei ole ihme, että molemmilla kolikoilla on ollut säännöllisesti vahvoja korrelaatioita. 

Polkadotiin vaikuttavat tekijät (DOT) 

Monin tavoin Polkadotin arvostus ja kasvupotentiaali riippuvat itse lohkoketjun laajentumisesta. DOT: n ensisijainen tavoite on toimia siltana julkisten ja yksityisten verkkojen välillä. Pohjimmiltaan Polkadot pyrkii yhdistämään julkisen lohkoketjun laskuvarjoihin. Siinä tapauksessa, että valtavirran kryptovaluutan käyttöönotto herättää pitkäkestoista lohkoketjun laajenemista, on mahdollista, että Polkadot on tärkeä osa kryptovaluuttaekosysteemiä. Päinvastoin, jos keskuspankkiviranomaiset ja hallitukset puuttuvat asiaan, DOT-arvot voivat pysähtyä sääntelyyn liittyvien huolenaiheiden keskellä.

 

Pokadot Live -taulukko

 

Polkadot (DOT): Viiden vuoden hintaennuste

Kaikkien varojen hintatoimien tarkka ennustaminen viiden vuoden aikana on haaste. Salausvaluutta, kuten Polkadot, jopa enemmän. On kuitenkin neljä markkinatekijää, jotka todennäköisesti vaikuttavat DOT: n pitkän aikavälin markkina-arvoon. Yhtälön nousupuolella Yhdysvaltain dollarin (USD) devalvaatio ja lohkoketjun laajentaminen ruokkivat Polkadotin nousunäkymiä. Siitä huolimatta laskutekijät, kuten keskuspankkipolitiikka ja valtion toimet puuttuvat DOT: n lisäksi koko salausvaraluokkaan. Vaikka aika on lopullinen tuomari Polkadotin suorituskyvystä, voimme ottaa huomioon nämä tekijät ja niiden mahdollisen vaikutuksen DOT-hinnoitteluun.

Kuinka inflaatio ja Yhdysvaltain dollarin devalvaatio vaikuttavat DOT: iin?

Yksi suurimmista kryptoihin kohdistuvista tekijöistä on Yhdysvaltain dollarin hyvinvointi. Yhdysvaltojen hallitus ja keskuspankki (Fed) reagoivat koronaviruspandemiaan (COVID-19), ja USD on pyrkinyt pitämään arvonsa. COVID-19: n aiheuttaman taloudellisen laskeutumisen torjumiseksi Yhdysvaltain hallitus Trumpin hallinnon alaisuudessa antoi 2 biljoonan dollarin CARES-lain. CARES-ohjelmassa lähetettiin valtavia määriä suoria elvytysmaksuja kansalaisille ja yrityksille osoitettuja katastrofiavun varoja. CARES-lain täydentämiseksi Fed käynnisti rajoittamattoman määrällisen keventämisen (QE) avoimen ohjelman. Molemmat politiikat laajensivat dollaritarjontaa ennennäkemättömälle tasolle, jolloin USD-indeksi laski 6,8% vuoteen 2020 mennessä. 

Siirtyminen vuoteen 2021 ja sen jälkeen lisää ärsykkeitä ja Fed QE ovat varmuutta. Yksi Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin ensimmäisistä toimista oli ilmoittaa suunnitelmista 1,9 biljoonan dollarin COVID-19 -hätäpaketista, joka käynnistetään vuoden 2021 alussa. Lisäksi Fed lupasi pitää velkaostot 120 miljardilla dollarilla kuukaudessa ja pitää korot kiinteänä 0,0-0,25 prosentissa, kunnes suurin työllisyys, 2% keskimääräinen inflaatio ja tavoiteltu talouskasvu palautuvat. Vaikka nämä politiikat edistävät kasvua, Yhdysvaltain dollarin pitkän aikavälin seuraukset ovat laskussa. Siinä tapauksessa, että uudet COVID-19 -kannat jatkavat näitä toipumissuuntautuneita politiikkoja useita vuosia, dollarin devalvaatio ja inflaatio ovat todennäköisiä. DOT: n kannalta heikko dollari on todennäköisesti nouseva markkinavoima. Dollarin haalistuessa sijoittajat pyrkivät varastoimaan pääomaa muihin varoihin; hyödykkeet, osakkeet ja kryptovaluutat ovat kaikki käyttökelpoisia vaihtoehtoja USD: lle.

Will Polkadot ja The Blockchain Go Mainstream?

Bitcoinin lanseerauksen jälkeen vuonna 2009 rahoitusmaailma mietti, menisikö blockchain-tekniikka valtavirtaan. Vuoden 2018 salauksen jälkeen näytti siltä, ​​että kryptot olisivat pian jälkikäteen. COVID-19: n puhkeamisen ja digitaalisten valuuttojen kysynnän lisääntyessä Polkadotin tekniikasta tuli kuitenkin haluttu hyödyke.

Alkuperäinen tekijä, joka houkutteli joukko vakavia sijoittajia Polkadotiin, oli sen kasvupotentiaali. Polkadotin ensisijainen tavoite on parantaa julkisten ja yksityisten lohkoketjujen yhteentoimivuutta. Jos tekniikka integroituu laajasti, siitä voi tulla tosiasiallinen “silta” verkkojen, lohkoketjujen ja kryptovaluuttojen välillä. Yksinkertaisesti sanottuna Polkadotin asema kasvaa lohkoketjun kasvaessa – mahdollisesti kannattava korrelaatio.

Vuoden 2020 alkupuolen arvioiden mukaan maailmanlaajuisen lohkoketjumarkkinoiden koon odotetaan kasvavan 3 miljardista Yhdysvaltain dollarista vuonna 2020 39,7 miljardiin dollariin vuoteen 2025 mennessä. Tämä luku on vaikuttava ja viittaa vuotuiseen yhdistetyn kasvun 67,3 prosenttiin. Käytännöllisestä näkökulmasta nämä kasvuluvut edustavat useiden blockchain-tekniikoiden yleistä käyttöönottoa. Jos se toteutetaan, ei ole mahdollista nähdä DOT-arvojen kasvavan yhdessä aggregaattimarkkinoiden kanssa. Palautus voi kuitenkin olla paljon suurempi, jos Polkadot nousee lohkoketjun pääkääntäjänä.

Ovatko keskuspankit pääsemässä kryptosfääriin?

Minkä tahansa valuutan, salauksen tai muun valuutan osalta keskuspankkiviranomaisilla on keskeinen rooli arvostuksissa. Vaikka Bitcoinin, Ethereumin ja Polkadotin kaltaiset ovat hajautettuja sähköisiä rahamuotoja, heillä on varmasti maailman keskuspankkiirien huomio. Vuoden 2020 COVID-19-pandemian keskellä kiinnostus kryptoihin räjähti – pankit eivät huomanneet tätä. Tammikuussa 2021 antamassaan lausunnossa Euroopan keskuspankin (EKP) päällikkö Christine Lagarde oli tämä sanotaan Bitcoinista: “[Bitcoin] on erittäin spekulatiivinen omaisuus, joka on harjoittanut hauskaa liiketoimintaa ja mielenkiintoista ja täysin tuomittavaa rahanpesutoimintaa. Sääntelyn on oltava. Tätä on sovellettava ja sovittava … globaalilla tasolla. ” Largarde ei esittänyt motivaatiota EKP: lle säännellä Bitcoinia ja todennäköisesti koko omaisuusluokkaa, koska se ei esitä mitään erityisiä todisteita tällaisista tapauksista..

Yhdysvaltain keskuspankki näyttää ottavan käyttöön omaa keskuspankin digitaalista valuuttaa (CBDC). Yhdysvaltain keskuspankin (Fed) puheenjohtajan Jerome Powellin lausunnot vuoden 2020 alusta esittivät mahdollisenFedCoin”: “Me [FOMC] teemme sen, että on tärkeämpää saada se oikein kuin olla ensimmäinen. Oikein tekeminen tarkoittaa, että tarkastelemme paitsi CBDC: n mahdollisia etuja myös mahdollisia riskejä ja tunnustamme tärkeät kompromissit, jotka on harkittava huolellisesti. “ Koska Powell sanoi tämän, Fed on rakentanut kokeellisen CBDC: n, joka oletettavasti perustuu blockchain-tekniikkaan. Tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​että on vain ajan kysymys, ennen kuin CBDC: stä tulee osa valtavirran rahoitusta.

Joten, mitkä ovat keskuspankin toimenpiteiden mahdolliset vaikutukset salausmarkkinoilla Polkadotiin? Ensinnäkin Lagarden ehdottaman laaja-alaisen globaalin sääntelyn hyväksyminen lisäisi raportointia ja rajoittaisi liiketoimia. Molemmat näistä aiheista hidastaisivat lohkoketjun kasvua ja tekisivät Polkadotin liiketoiminnan laajuuden. Toiseksi CBDC: n käynnistäminen voi vaikuttaa vakavasti kryptovaluuttojen kysyntään siirtomuotona ja varallisuuden varastona. Jälleen kerran tämä on DOT: n negatiivinen markkinavoima; jos maailman keskuspankit ottavat haltuunsa merkittävän osan lohkoketjusta, perinteinen laajentuminen on rajallista. Tämä tekijä vähentäisi Polkadotin kaltaisten välittäjien markkinaosuutta. Jos estoketju supistuu tai hallitaan, DOT on erittäin haavoittuvassa asemassa.

Onko Yhdysvaltain hallituksen asetus väistämätöntä?

Yhdysvaltain yleiset vaalit vuonna 2020 toivat maailmanmarkkinoille ennennäkemättömän poliittisen epävarmuuden ajan. Osakkeiden, valuuttojen ja hyödykkeiden volatiliteetti lisääntyi, kun sijoittajat pohtivat amerikkalaisen hallintomuutoksen seurauksia. Kun lopullinen päätös tehtiin tammikuun alussa 2021, valta sekä Yhdysvaltain kongressissa että presidenttikunnassa siirtyi republikaanien hallinnasta demokraattiseen valvontaan. Kuitenkin kiistanalaisesta vaalisyklistä huolimatta kryptovaluutat näkivät jatkuvan tarjouksen. DOT ei ollut poikkeus: ralli nousi 4,23 dollarista 2. marraskuuta 2020 17,99 dollariin, kun uusi POTUS ja kongressi vannoivat valan 20. tammikuuta 2021..

Ehkä ainoa salauksen epävakauden ajaja on hallituksen sääntely. Ja kun heijastetaan Polkadotin mahdollisia arvoja seuraavien viiden vuoden aikana, on tärkeää ottaa huomioon Joe Bidenin hallinnon kanta kryptovaluutan säätelyyn. Bidenin kampanjapolun keskustelupisteet eivät antaneet sala-sijoittajille paljon ajateltavaa. Biden valitsi kuitenkin entisen Commodities Futures Exchange Commissionin (CFTC) johtajan Michael Barr johtamaan valuutanvalvojan toimistoa (OCC). Barr toimi aiemmin Ripplen neuvottelukunnassa; Jos hänet vahvistetaan OCC: n päälliköksi, Barr on ensimmäinen salauspiiriläinen, joka johtaa virkaa. Seuraukset voivat olla suuria sääntelylle, koska Barrilla voi olla uusia innovatiivisia ideoita siitä, miten lohkoketjua voidaan säätää ja hallita. 

Bidenin kabinetissa on muutama jäsen, jolla on kokemusta kryptoista. Fed-puheenjohtajana vuosina 2014–2018 uusi valtiovarainministeri Janet Yellen otti toistuvasti hands-off-lähestymistavan kryptovaluuttoihin. Siitä huolimatta Yellen on todennut, että “hän sanoo suoraan, että hän ei ole fani”, erityisesti Bitcoinista. Lisäksi Yhdysvaltain Securities and Exchange Commission (SEC) on nostanut kanteen Rippleä (XRP) vastaan ​​väittäen, että johtajat myivät XRP: tä seitsemän vuoden ajan rekisteröimättä niitä ensin arvopapereiksi. Tämä oikeudenkäynti luo ennakkotapauksen yrityksille, jotka myivät kolikoita, mutta eivät toimittaneet alustavaa kolikoiden tarjoamista (ICO). Laskeuma SEC vs Ripple voi osoittautua laajaksi ja määrittää edelleen, ovatko XRP ja kryptot yleensä arvopapereita vai valuuttoja. Jos SEC onnistuu, DOT ja koko omaisuusluokka ovat todennäköisesti tiukempien tarkastusten kohteena tulevina vuosina.

Viime kädessä hallituksen puuttuminen on negatiivinen markkinavoima salausvaluutan hinnoissa. Ottaen huomioon sääntelyystävällisen Bidenin hallinnon ja potentiaalisen SEC-toiminnan, monet kolikot voivat olla syrjässä markkinoilta. Polkadotille on tärkeää, että vuosi 2021 on vankka lohkoketjun käyttöönoton ja toiminnan kasvun vuosi. Kryptovaluuttojen sääntely-ympäristö kehittyy merkittävästi seuraavien viiden vuoden aikana – tämä voi hyvin johtaa omaisuusluokan supistumiseen, mikä tekee monista kolikoista vanhentuneita. 

Polkadot (DOT) tekninen analyysi

Vuoden 2020 viimeinen vuosineljännes (Q4) oli kriittisten valuuttojen avainaika. Tunnelma oli jatkuvasti positiivinen, nosti Bitcoinin ja Ethereumin kaltaiset kaikkien aikojen korkeimmille. Polkadot jakoi menestyksessä myöhemmin, kuten Polkadot-kaavio osoittaa, ja ralli nousi 4,35 dollarin avoimesta 1. lokakuuta 2020 31. joulukuuta 2020 päättyneeksi 9,27 dollariin. Yli 200% viimeisen vuosineljänneksen nousun jälkeen DOT suoritti vuoden 2020 vain 0,25 dollaria kaikkien aikojen ennätyksestään.

Alun perin tammikuu 2021 osoittautui DOT: lle paljon erilaiseksi tarinaksi. Kahden ensimmäisen viikon aikana hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmilta 10,00 dollarin yläosilta 7,00 dollarin alueelle. Tammikuun 11. päivän takaisinveto oli alin 7,20 dollaria ja testasi joulukuun alimman (4,72 dollarin) Fibonacci-retracementin tammikuun huippuun (10,70 dollaria). Tarjoajat ostivat kuitenkin pulahtaa nopeasti ja nousivat DOT: iin lähes 20 dollariin 16. tammikuuta. Kuukauden loppuun asti hinnat vakiintuivat korkeimman 19,39 dollarin ja 38% Fibonacci-retracementin välillä 14,73 dollariin..

Hidas vetäytyminen osoittaa, että myyjät ovat heikkoja

Joulukuun 2020 ja tammikuun 2021 hintatoimet viittaavat trendimarkkinoihin. Päivittäisessä kaaviossa on havaittavissa klassinen nousutrendi – jyrkät purkaukset ja epäonnistuneet retracements. Lisäksi DOT sulki tammikuun 2021 selvästi yli 100 päivän liukuvan keskiarvon (7,67 dollaria) ja eliniän keskipisteen (11,04 dollaria, elokuun 2020 matala tammikuuhun 2021 korkein). 

Tämän kirjoituksen jälkeen Polkadotin tekniset näkymät ovat nousussa, kun ostajat näyttävät sitoutuneen ostamaan jokaisen merkittävän pudotuksen. Keskeiset yläpuolen vastusnumerot vuodelle 2021 ovat 20,00 dollaria, 25,00 dollaria ja 30,00 dollaria; nämä ovat ensisijaisia ​​tasoja konsolidoinnille tai keskipitkän aikavälin huippujen muodostumiselle. Tärkeitä tukitasoja ovat päivittäiset ja viikoittaiset 38% ja 62% Fibonacci retracements. Jos tammikuun 19,38 dollarin huippu on pidempi pitkään, DOT: n elinkaaren 38, 50 ja 62 prosentin jälkikorjaukset 13,01, 11,04 ja 9,08 dollaria ovat keskeisiä tukialueita. Kunnes hinta vie suuren korjauksen ja käy kauppaa alle 10,00 dollaria pitkäksi ajaksi, nouseva puolueellisuus on perusteltua vuodelle 2021.

Polkadot palautui 20 SMA: sta tammikuussa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me