Kan denne udveksling trone binance? Hvordan FCoin steg til $ 17,3 milliarder USD dagligt volumen

Det er den hotteste bytte i byen, og du har sandsynligvis aldrig hørt om det.

Den har i øjeblikket den højeste transaktionsvolumen i verden, og den er ikke engang opført på CoinMarketCap.com.

Stigningen af ​​FCoin

FCoin, den Kina-baserede børs oprettet af den tidligere CTO i Huobi, Zhang Jian begyndte at handle i begyndelsen af ​​maj.

Det har set en meteorisk stigning i volumen i løbet af de sidste to uger. Intet af dette er fanget endnu af store dataudtag, da de fleste af dem som Coinmarketcap.com endnu ikke har tilføjet deres datafeed til deres websteder.

Og det er virkelig meteorisk. Du kan selv se fra et øjebliksbillede af sidste 24-timers $ -volumen, der handles fra deres hjemmeside nedenfor.

26. juni 2018 kl. 11 HKT

Mainstream Zone:

Mainstream Zone

Innovationszone:

Innovationszone

Disse bind er taget fra hjemmesiden https://www.fcoin.com og er opdelt i 2 sektioner:

 1. “Mainstream Zone”, som er en liste over større crypto vs USDT-par sammen med deres helt egen token FT (FCoin Token) handles.
 2. “Innovationszonen”, der handler for et lille volumen på de mindre kendte par.

FCoins øjenpoppende numre

 • Ja, dine øjne tager ikke fejl i de sidste 24 timer, a hele 17,3 mia. USD-volumen blev handlet på børsen.
 • For at sætte dette i perspektiv svæver summen af ​​$ -værdien på de 10 bedste børser på omkring $ 6 mia
 • Af de 17,3 milliarder dollars, der handles i de sidste 24 timer, 8,9 milliarder dollars er kun på FT-parene! Dette betyder, at der er meget fanfare eller i det mindste aktivitet omkring FCoin Token, der tegner sig for 51,1% af hele børsens volumen.
 • Der er et par store spørgsmålstegn her. Hvor meget af dette volumen der er reelt (dvs. ikke vaskehandel), og hvor bæredygtigt er dette volumen. I begge tilfælde, selvom vi tager en konservativ tilgang og anvender en enorm rabat på volumen numrene, er det stadig en meget stor værdi, der handles.

Hvordan opnåede FC en sådan meteorisk vækst?

Husk, at FCoin-børsen begyndte at handle med nogle større par i begyndelsen af ​​maj med ringe eller ingen fanfare og minimalt volumen, men det var først for omkring 2 uger siden, da volumen begyndte at eksponere eksponentielt.

Hvad skete der? Enkelt, FCoin Token (FT) blev født.

I hvidbog til FT de vigtigste token-hjælpeprogrammer er beskrevet som følger:

 1. Indtægtsfordeling på 80%
 2. Beslutningsrettigheder – smart kontraktafstemning om vigtige beslutninger
 3. Valg & Tilsynsrettigheder – At gøre med medlemmer af FCoin-kommuner

Imidlertid er det vigtigste at bemærke tokenfordelingsmetoden, som de kalder ‘Trans-Fee Mining Model’:

Trans-fee Mining

Er FCoins ‘Trans-Fee Mining Model’ den nye form for ICO?

Hvordan fungerer denne nye model nøjagtigt? Når du handler på FCoin-børsen, som alle andre børser, betaler du et transaktionsgebyr på 0,1% af det volumen, du handlede.

Det meste af tiden betaler du i basisvalutaen, som for det meste er i BTC eller ETH. FCoin i slutningen af ​​dagen krediterer din konto den tilsvarende værdi i FT, hvilket teoretisk gør FCoin til en feeless-udveksling!

Denne distribution fortsætter, indtil 51% eller 5,1 milliarder tokens er fuldstændigt distribueret.

Interessant, hvis vi antager, at FCoin-volumen fortsætter med at handle på $ 5 mia. ($ 17,4 mia. Om dagen vil bestemt dø), til $ 0,42 som prisen på FT, iDet tager 214 dage for 51% af tokens til sidst distribueres.

Her er et simpelt eksempel; du handler $ 1000 i BTC / USDT, så dit transaktionsgebyr ville være $ 1, som du ville blive debiteret i BTC. Lad os sige, at FT i slutningen af ​​dagen handler til $ 0,5, og børsen krediterer dig med 2 FT.

Nogle vigtige ting at bemærke:

 • Transaktionsgebyr gratis betyder ikke gratis FT-tokens – i det væsentlige udveksler du din BTC & ETH for FT. Dette er faktisk en meget ny måde for udvekslingen at gennemføre en ICO på deres eget token, og med de nuværende volumener, den ser, har det bestemt fungeret.
 • Omsætningsandelen på 80% er potentielt meget attraktiv, og kombineret med modtagelse af FT-tokens giver det forhandlere enormt incitament til at springe på børsen – hvorfor ikke? De betaler bare gebyrer andre steder.
 • Men fordi du udveksler ETH & BTC for FT betyder det, at du effektivt tager en risiko. Hvis prisen på FT falder betydeligt, før du udbetaler, vil du faktisk bære omkostningerne ved handel på børsen.

Beslutningen om, hvorvidt handlende skal skifte børs, koger ned til, hvad prisen på FT-token er, fordi det til en rimelig vurdering er fornuftigt at købe og sælge din krypto på FCoin, da du får noget til gengæld – mens du på andre børser stadig er nettobetalingsgebyrer.

Hvad er værdien af ​​FCoin?

Den nuværende pris på FCoin (FT-par handler på deres egen børs) er omkring $ 0,42, og i betragtning af en samlet forsyning med mønter på 10 mia. Ser vi på en samlet forsyningsmarkedsdækning på $ 4,2 mia.

Dette er større end den samlede markedsværdi for BNB (Binance Exchange Token), der værdiansættes til $ 2,85 mia.

Mens vi kan diskutere værdien af ​​forskellen i token-forsyningsselskaber, for en udveksling, der opstod for mindre end 2 måneder siden, har ‘Trans Fee Mining’ -modellen bestemt været en succes.

En note til 80% indtægtsandel

Et af tokens hovedværktøjer er 80% indtægtsandelen, der starter august 2018.

Med den enorme mængde BTC og ETH, der allerede er indsamlet via Trans Fee Mining Model, gør det FTs indtægtsandel meget attraktiv. Dette skaber en positiv feedback-loop, hvor brugerne bruger FCoin til at få FT-tokens, og brugen giver værdi til FT-tokens, hvilket gør han trans fee mining-modellen til et strålende “væksthack” for FCoin.

Men skeptiske observatører vil undre sig over, hvordan en børs, der distribuerer 80% af sin omsætning, effektivt kan drive en virksomhed. Det er værd at bemærke, at FCoin-interessenter ejer de øvrige 49% af udbuddet og derfor indirekte vil beholde 40% af omsætningen.

Binance CEO tager notis

FCoin-børsens meteoriske stigning har bestemt fået opmærksomhed fra deres konkurrenter, som det fremgår af Binance CEO CZ’s svar på deres model offentliggjort på Weibo.

Her er et resume for dem, der ikke læser kinesisk:

 • “Trans-Fee Mining Model” er ikke kun en ICO, det er en meget dyre ICO. Brugere skal handle med forsigtighed.
 • Du bruger BTC eller ETH til at betale for transaktionsgebyret til børsen, hvor det betaler dig 100% tilbage via exchange-tokens. Er det ikke det samme med at bruge BTC eller ETH til at købe byttetoksen? Hvad er forskellen mellem dette og en ICO?
 • Hvis en børs ikke opkræver transaktionsgebyr, er den eneste måde for dem at tjene penge på at øge deres token-pris, ellers kan de ikke overleve. Tror du, at du kunne vinde i dette spil?
 • Når poletterne låses op for selskabets aktionærer, tror du de stadig vil have motivation til at fortsætte udvekslingen? Fra et langsigtet perspektiv, tror du denne type udveksling vil være konkurrencedygtig?
 • Når vi taler om konkurrence, har denne model ikke meget barriere. Alle kan gøre det. Jo lavere bjælken er indstillet til indgang, jo mindre professionalisme. Nogle børser hævder, at de vil foretage 100 franchise-børser. Snart mister den værdi.
 • Binance beskytter brugerne. Vi bruger ikke denne model.

CZ’s svar fortsatte:

”Jeg indså, at matematik ikke er din stærke kulør for mange af jer. Lad mig bruge Binance som et eksempel på en sammenligning.

Børs A: 80% udbytte, 0,1% transaktionsgebyr. Tokens for aktionærer låses op med samme hastighed.

Binance: 0,1 transaktionsgebyr, brug BNB til at få 50% rabat plus 40% henvisningsgebyr.

Sig, at du handlede 10.000 ETH.

Exchange A får 10ETH og giver 8ETH tilbage til samfundet. På samme tid blev 10ETH låst op for holdet. Så holdet får 12ETH. 50% af den ETH, der gives tilbage til samfundet, gives faktisk til holdet, fordi de burde have omkring 50% af byttetokenerne, hvis de ikke har solgt nogen. Derfor får holdet 16ETH, og samfundet får 4ETH-udbytte.

Hos Binance opkræver vi kun 5ETH, hvis du ejer BNB, hvilket er 0,05%. 40% af 5ETH gives tilbage til den person, der henviste dig (lad mig ikke engang komme i gang med den sag, du selv henviste). Så vores team får kun 3ETH, ingen udbytte.

Hvilken model er bedre for dig som bruger?

Foretrækker du udvekslingen at tage 20ETH fra dig, så giv 4ETH tilbage til dig, hvor den faktiske afgift er 16ETH, eller foretrækker du en udvekslingsgebyr kun 3ETH?

Hvor gik det ikke-opkrævede transaktionsgebyr hos Binance? Det gives direkte tilbage til den faktiske erhvervsdrivende!

Hvis du synes, at en børs tilbyder udbytte, er det godt, fordi andre betaler transaktionsgebyr, og du får udbyttet. Men tror du virkelig folk vil fortsætte med at handle på den børs i lang tid? Hvem ville være så dum at fortsætte med at betale transaktionsgebyret? Er udvekslingstoken stadig 50 mia. Værd? Det er allerede højere end BNB med 500%.

Dette er et spil for at se, hvem der dumper tokens hurtigt.

Branche disciplin afhænger også af brugerdisciplin. Beklag ikke børsen, når du mister penge. Vær ansvarlig for de beslutninger og valg, du træffer nu. Hvis du kommer ud sent, skal du ikke bebrejde nogen for ikke at advare dig. ”

På trods af CZ’s kritik virker FCoin ubemærket. De har endda opført BNB-par i deres “Innovation Zone”, hvilket sandsynligvis gøres med den hensigt at pochere Binances klientbase eller i det mindste røre potten lidt – meget fræk.

Vil denne nye model overleve?

Som med de fleste ting i krypto er det svært at sige, om denne “Trans-Fee Mining Model”, der har katapultet FCoin til toppen, fortsat vil holde den deroppe.

Desuden er det stadig at se, om forretningsmodellen med 80% indtægtsandel vil være selvbærende (CZ synes bestemt ikke det), men et par ting er sikre:

 • “Trans-Fee Mining Model” har været et vellykket alternativ til en ICO i den forstand, at den har skaffet penge til en højere værdi end den største børs-token BNB, og samtidig fungeret som en genial kundeoptagelsesstrategi ved at give incitamenter for handlende at skifte til deres platform
 • Selvom FCoin ikke opretholder toppen, vil handelsvolumenet, de har taget fra andre børser, føre til andre børser, der revurderer deres token-modeller og måske reviderer det for at give mere incitamenter til handlende. Mere udvekslingskonkurrence betyder bedre vilkår for handlende.
 • Måske kan CZ endelig implementere det token-værktøj, jeg foreslog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me