Sådan køber du Monero (XMR): Hvor kan jeg købe Monero i 2021?

Bitcoin er fantastisk, men Bitcoin har et problem: det er ikke fungibelt. En Bitcoin svarer ikke til en anden Bitcoin.

Hvis du modtager Bitcoin, der tidligere er sendt via en mixer, eller som på en eller anden måde er forbundet med ulovlig aktivitet, kan det få det til at se ud som om du er forbundet med de skyggefulde transaktioner.

Det er tilfældet, selvom du køber Bitcoin legitimt og uden kendskab til dets tidligere brug.

Så er der problemet med, at hver Bitcoin-transaktion kan spores, hvilket gør det let for folk eller virksomheder at følge midlerne og se, hvor du har sendt din Bitcoin, og hvad du har brugt den på. I bedste fald er sporingsevnen harmløs, i værste fald kan den skabe alvorlige problemer, især for mennesker, der lever under autoritære regimer.

Indtast Monero, en løsning på alle disse problemer. Da Monero er en privat blockchain, er der ingen mulighed for at spore en mønts historie. Det gør det fungibelt: enhver given Monero er lige så god som enhver anden.

Det samme gælder for fremtidige transaktioner, det er umuligt at følge en mønts bane gennem blockchain. Det gør Monero perfekt til den person, der foretrækker, at andre ikke kan se, hvad de køber.

Så Monero er fantastisk, og du vil gerne investere i noget. Fair nok, men spørgsmålet, som mange mennesker stiller, er, hvordan køber jeg Monero? Svaret er overraskende simpelt.

Hvor køber jeg Monero?

Som det ofte er tilfældet, er kryptokursudvekslingen Binance det bedste sted at købe XMR Monero. Binance tilbyder fire Monero-handelspar, herunder: BTC, USDT, BNB og ETH. Desværre tilbyder Binance ikke et direkte fiat valutahandelspar, dvs. XMR / USD.

Når det er tilfældet, skal du først erhverve noget Bitcoin eller Ether. Når du har det, kan du sende det til Binance og derefter bruge det til at købe Monero.

Mens man bruger denne metode til at købe Monero har nogle ulemper, nemlig handelsgebyrer, er fordelen, at XMR / BTC og XMR / USDT handelspar på Binance er ekstremt likvide. Masser af volumen betyder, at du kan udføre dine handler til den pris, du ønsker.

At købe Monero med USD

Hvis du foretrækker at købe Monero direkte, er der en kryptokursudveksling, der tilbyder et direkte USD / XMR-handelspar. Denne udveksling er Kraken, et San Francisco-baseret tøj. Kraken er tilgængelig for alle i USA, bortset fra dem der bor i New York, og er en pålidelig udveksling med en lang historie med pålidelighed.

De tillader deres brugere at finansiere deres konto med dollars enten via en bankoverførsel eller bankoverførsel. Selvom det er praktisk at bruge dollars uden først at skulle erhverve Bitcoin, er problemet, som nogle mennesker støder på på Kraken, at handelsvolumenet er meget lavt.

F.eks. Handlede XMR / USD-paret på Kraken for første gang kun 1/20 af lydstyrken af XMR / BTC-parret på Binance. For små ordrer på flere hundrede dollars betyder det ikke meget. Imidlertid vil større ordrer sandsynligvis blive udsat for glidning.

En anden mulighed for alle, der ønsker at købe den digitale valuta Monero, er at bruge et kreditkort til købet. Sådan gør du det.

Sådan køber du XMR med et kreditkort

Den sikreste og nemmeste måde at bruge et kreditkort som en betalingsmetode for Monero er at købe Bitcoin først og derefter bytte det til Monero.

Internationale kryptokurrencyhandlere, herunder dem, der ønsker at købe XMR UK, kan tilmelde sig Binance og købe Bitcoin med et kreditkort via deres platform. Dette er en god mulighed, da Binance er en pålidelig udveksling med en intuitiv brugeroplevelse.

Sådan køber du med et kreditkort til amerikanere

Desværre kan amerikanere ikke købe Bitcoin på Binance på grund af regler. I stedet kan amerikanske borgere bruge CEX.io til køb Bitcoin med et kreditkort. CEX er en engelsk børs, der har fungeret i kryptovaluta-økosystemet siden 2013. De har et godt ry for sikkerhed og er en af ​​de mere pålidelige børser på markedet.

Mens CEX har fået mange spørgsmål fra deres kunder, der spørger, hvordan man køber Monero-mønt, har de endnu ikke åbnet XMR-handel. De tillader dog brugere at købe Bitcoin med et kreditkort.

Køb af kreditkort kræver en KYC-verifikation. Dette er en almindelig praksis for at sikre, at køberen ikke bruger et svigagtigt kreditkort. CEX kan bede om en kopi af identificerende dokumenter som f.eks. Et pas eller kørekort. De kan også bede om en kopi af et kontoudtog eller en regning for at bekræfte din adresse.

Efter at have leveret alle disse dokumenter vil CEX bekræfte din identitet og derefter give dig fuld adgang til deres tjenester. Når det sker, kan du købe Bitcoin med et kreditkort.

Når du har købt Bitcoin på CEX, skal du sende den til din Bitcoin-tegnebog på Binance og derefter handle den for Monero. Hvis intet af det lyder som noget, du vil gøre, er der en tredje mulighed. Dette er en god mulighed for handlende og investorer, der gerne vil købe Monero, men som ikke vil tilmelde sig en børs.

Sådan køber du Monero lokalt

Selvom Monero ofte er fejlagtigt mærket som en kryptokurrency for kriminelle, er dens mål i virkeligheden at fungere som digitale kontanter. Den store ting ved en $ 20-regning er, at den er fungibel, ikke har nogen historie (som beskrevet i indledningen) og ikke kan spores.

Når du køber Monero på en børs, kan det stadig ikke spores, men der vil altid være en post, som du har købt Monero, og der er en registrering af den Monero-adresse, du sendte den til. For nogle mennesker, der måske ikke gør nogen forskel, men for dem, der fuldt ud vil bevare deres anonymitet, kan de købe Monero lokalt. Der er flere måder at gøre det på.

LocalMonero

Den mest populære måde at købe Monero lokalt på er via LocalMonero. Dette er et websted, der har eksisteret i flere år og har udviklet en robust følge blandt både sine købere og sælgere.

En af grundene til at LocalMonero er populær er antallet af måder, det giver folk mulighed for at købe Monero. Købere, der bruger platformen, kan…

  1. Mød personligt – Mød sælgeren personligt og giv dem kontanter til gengæld for Monero. Sørg for, at du kan se Monero i din tegnebog, før du lader sælgeren gå væk.
  2. Send kontanter via posten – Det lyder risikabelt, og denne mulighed er sandsynligvis ikke for alle, men det er muligt at sende kontanter til sælgeren via USPS mailsystem. Så snart sælgeren modtager kontanter, sender de Monero til din tegnebog. Hvis du vil bruge denne betalingsmetode, skal du kun handle med pålidelige sælgere.
  3. Western Union / MoneyGram / PayPal – Udover at bruge kontanter er der en række måder at få Monero ved hjælp af forskellige online betalingsmetoder. Selvom disse metoder er mere bekvemme end at møde en sælger personligt eller gå til posthuset for at sende kontanter, er de mindre anonyme.

3 tip til at holde din Monero sikker

At finde ud af, hvordan man køber Monero, er kun en del af ligningen. Når du har købt det nu, skal du opbevare Monero XMR på en sikker måde, så din mønt ikke bliver stjålet eller på anden måde kompromitteret.

På grund af dets privatlivsfunktioner er Monero lidt sværere at gemme ordentligt end en anden mønt som Bitcoin eller Ripple, så det giver mening at tage sig tid til at forstå ordentlige sikkerhedsforanstaltninger.

  1. Opbevar det på en Ledger – Selvom Trezor-hardware-tegnebogen har Monero XMR-understøttelse, er grænsefladen ikke særlig brugervenlig. Derfor er det en bedre idé at gemme Monero på en Ledger-hardware-tegnebog. For Ledger er tegnebogadressen indbygget lige i tegnebogens grænseflade, hvilket gør det let at integrere.
  2. Du må ikke prale af kryptobedrifter – Al kryptografisk sikkerhed i verden kan ikke gøre meget for at bekæmpe skruenøgle-angrebet på $ 5. På godt og ondt er kryptokurrency undertiden forbundet med rigdom, og folk, der hører, at du er investeret, synes måske, at du er et godt mål for røveri.
  3. For at opnå optimal sikkerhed skal du downloade en fuld node – Når du bruger Monero GUI-tegnebogen, er der to muligheder, du kan enten oprette forbindelse til en andens node eller downloade din egen fulde node. Ulempen ved at oprette forbindelse til en anden persons knude er, at de potentielt kan opdage din IP-adresse og snuse på dine transaktioner. Det er umuligt, hvis du kører din egen fulde node, hvorfor vi anbefaler at gøre det.

Monero XMR er utrolig værdifuld som en privatlivsorienteret kryptovaluta. Dette privatliv kommer dog med visse afvejninger som en noget kompliceret brugeroplevelse. Derfor er det især vigtigt at forstå Monero XMR, før du sender mønten til din tegnebog eller begynder at handle den på en børs.

Konklusion

Monero er en interessant kryptokurrency. Dens privatlivsfunktioner gør det ganske vist nyttigt til sorte markedstransaktioner på det mørke web. Men mere end det fungerer det som penge skal, hvor en mønt er god som enhver anden mønt. Sådan er kontanter, og for mange mennesker er det den største fordel ved Monero XMR, at de kan bruge det som kontant erstatning.

Men hvordan man køber Monero-kryptokurrency? Som vi har påpeget, er det ikke lige så let at købe Monero eller handle XMR til AUD, som det er at få Bitcoin. I mange tilfælde skal du først enten erhverve Bitcoin og derefter bytte det til Monero XMR, eller du kan købe XMR fra en børs som Kraken, men der er meget lav likviditet.

Forhåbentlig er denne proces ikke for modbydelig. Monero er en god mønt, og uanset om du vil købe Monero UK, i Asien eller Amerika, er der masser af muligheder for at gøre det. Da de anerkender Moneros værdiproposition, begynder forhandlere i stigende grad at acceptere XMR, især da det har hurtige bekræftelsestider og er billigt at sende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me