Heitämme etenemissuunnitelmaa … tavallaan

Se on ollut karkea vuosineljännes altcoineille ja ICO: ille. Vuoden 2017 euforia tuntuu kaukaiselta muistolta.

Joten miten CoinFi tekee?

Hyvä uutinen on, että keskitymme pitkään, joten salaustalvi (jos todellakin talvi on täällä) ei vaikuta suunnitelmiin.

Tällaiset karhumarkkinat ovat kuitenkin yhtä hyvä aika tutkia uudelleen joitain perusoletuksia.

Tarkastellaan etenemissuunnitelmaamme vuosille 2018Q3, 2018Q4 ja 2019Q1

2018Q3

 • Mukautettu uutissyöttö uutislajiluokituksella
 • Parannettu uutisten ja sisällön yhdistäminen peitettiin hintakaavioissa kryptovaluutta kohti
 • Parannettu mukautettu tarkkailulista
 • Advanced ICO Metrics (tunnuksen säilytysaste, tunnuksen jakelukaavio)
 • Parannettu dataputki
 • Markkinatietovarasto
 • Hyväksy sidotut tunnukset edistyneelle toiminnalle
 • Kolikkoseulat
 • CoinFi-tapahtumakalenteri

2018Q4

 • Kaupankäyntisignaalien alkuperäiset beetaversiot
 • Koneoppimisalgoritmien prototyyppi sisällön luokitteluun, laadunvarmistukseen ja petosten havaitsemiseen
 • Tunnuksilla kannustettu joukkoistaminen
 • Sosiaalinen toiminnallisuus, mukaan lukien ääni- / alahälytys ja jakaminen
 • Uudistettu kotisivu
 • Tutkimus & Analyysi

2019Q1 – Kaupankäyntisignaalit

 • Epänormaali volatiliteetin havaitseminen
 • Epänormaali hintaliikkeen havaitseminen
 • Epänormaali äänenvoimakkuuden tunnistus
 • Lisääntynyt sosiaalisen maininnan havaitseminen
 • Paras hinnanvaihtotunniste
 • Paras valuuttaparin tunnistaminen
 • Lähdekoodin julkaisun tunnistus
 • Käynnistä premium-tilaus kaupankäyntisignaaleille
 • Hyväksy yhteisön antamat kaupankäyntisignaalit

Se on paljon tavaraa!

Tietenkin me olimme niitä, jotka keksivät tämän pitkän luettelon ominaisuuksista. Mutta miksi tämä luettelo on olemassa?

Toisella vuosineljänneksellä me osoitettu virhe yrittää rakentaa liikaa, liian pienen joukkueen kanssa.

Kolmannella vuosineljänneksellä käsittelemme virhettä seuraten vuoden 2017 lopulla luotua tiekartta – täysin erilainen salausmarkkinoiden aikakausi.

Etenemissuunnitelman heittäminen… tavallaan

Jatkossa emme aio enää julkaista etenemissuunnitelmia.

Nykyisen etenemissuunnitelmamme kohteita pitäisi nähdä kokoelmana validoimistamme ja testaamistamme ideoista (muiden kuin vielä ilmoittamattomien ideoiden joukossa), eikä konkreettisena luettelona rakennettavista ominaisuuksista..

Monille startup-yrityksille ensimmäinen idea, jolle he keräävät rahoitusta, ei ole se, mikä asettaa heidät jääkiekkomailan kasvun tielle:

 • AirBnB aloitti kirjaimellisesti asettamalla ilmavuoteet ihmisten koteihin ja tarjoilemalla heille aamiaista. Perustajat tutkivat vuosittain myytyjen ilmavuoteiden lukumäärää, koska se oli markkinoiden koko, jonka he ennustivat verkkosivustolleen AirBedandBreakfast.com.
 • Instagram alkoi sijaintiin perustuvana sosiaalisena sovelluksena nimeltä Burbn. He käynnistivät uudelleen vain Instagramina, joka on valtavan suosittu kuvienjakosovellus, jonka olemme kaikki oppineet tuntemaan, kun he huomasivat, että valokuvien jakaminen oli ainoa toiminto sovelluksessaan, jota kukaan käytti.
 • Twitch, Amazonin hankkima live-suoratoistopelisivusto, aloitti nimellä Justin.tv, joka alkoi online-todellisuusnäytöksenä yhdestä perustajan elämästä..

Silti ICO-projektit ovat vastuussa yli vuoden kestäneestä etenemissuunnitelmasta, joka perustuu ajoissa jäädytettyyn valkopaperiin. Vaikka olemme edelleen innostuneita siitä, mitä ICO-malli on tehnyt investointien demokratisoimiseksi, mielestämme tämä mallin osa on rikki monissa projekteissa.

Akateeminen, ensimmäisten periaatteiden mukainen lähestymistapa voi toimia hankkeissa, jotka pyrkivät kohti uraauurtavia teknisiä läpimurtoja, mutta CoinFi on ohjelmistokäynnistys, jonka tarkoituksena on palvella salauksen sijoitusmarkkinoita. Meidän on sopeuduttava nykyiseen markkinoiden kysyntään, ei markkinoihin, jotka olivat vuosi sitten, kun kirjoitimme valkoisen paperin.

Alkuvaiheen startupit eivät onnistu, koska he pitävät kiinni samasta ajatuksesta, jonka he nostivat rahoituksen saamiseksi. Joukkue pysyy laihana ja pyrkii kohti tuotemarkkinoille sopivaa, vaikka se tarkoittaisi kiertotietä täällä tai kääntöä siellä.

Sitten vain silloin, kun heillä on onni löytää tuotemarkkinoille soveltuvuus, ne skaalautuvat.

Vaikka keskitymme edelleen samaan tehtävään tuoda Wall Streetin kaliiperin markkinatieto salausmarkkinoille, tapa, joka tapahtuu, ei välttämättä näytä vuosi sitten suunnittelemallamme etenemissuunnitelmalla. Se ei ehkä edes näytä suunnitelmalta, jonka suunnittelemme 3 kuukautta sitten.

Olemme oppineet myös pari asiaa kuluneen vuoden aikana …

Etenemissuunnitelman ideoiden lisäksi testaamme myös uusia ideoita. Ideoita, jotka syntyvät, kun olemme kulkeneet tätä nykyistä polkua pitkin. Markkinat muuttuvat jatkuvasti, ja kun asetamme prototyyppejä käyttäjien eteen ja katsomme, mitä näillä markkinoilla on mahdollista, ryhmänä ymmärrämme paremmin, mikä on ja ei toimi.

Mikään ei ole muuttunut perusteellisesti. Missiomme on sama – olla johtava salakirjoitusmarkkina-alue. Olemme keskittyneet yhteen asiaan tällä hetkellä rakentamalla tuotetta, joka palvelee salaussijoittajia hyvin.

Näillä markkinoilla menestyvät vain projektit, jotka rakentavat jotain, joka palvelee todellista käyttäjän tarpeita nykyinen markkinoida.

Joten mitä olimme tekemisissä?

Vietimme aikaa kolmannella vuosineljänneksellä uusien ideoiden tutkimiseen, tutkimiseen ja testaamiseen – työskennellessämme samalla myös etenemissuunnitelman ominaisuuksien kanssa. Otimme aikaa puhua käyttäjien kanssa ja mukauttaa rakentamistamme uusille markkinoille, joista on kulunut koko vuosi, kun julkaisimme valkoisen paperimme.

Otimme käyttämämme uudet tiedot ja käytimme tietoresurssejamme tunnistamaan uusia kaupankäyntisignaaleja, jotka palvelisivat salaussijoittajia loppuvuodesta 2018 ja sen jälkeen, ja olemme nähneet lupaavia kehityksiä tällä alueella.

Emme tee ennusteita tämän vuosineljänneksen jälkeen rakennettavastamme, ja todennäköisesti teemme muutoksia, kun määritämme vaatimukset ja asetamme prototyypit todellisten käyttäjien eteen.

Tässä on työn nykyinen tila ja osa siitä, mitä voit odottaa meidän tekevän työtä viimeisellä neljänneksellä:

 • CoinFi News julkinen julkaisu
 • Kolikkosivumme tarvitsevat vielä useita parannuksia, ennen kuin niistä on hyötyä sinulle. Siihen meidän olisi pitänyt puuttua kuukausia sitten. Pyrimme korjaamaan tämän.
 • Jatkamme tietojen eheysongelmien käsittelyä.
 • Työskentelemme kaupankäyntisignaalien beetalla. Syy, miksi emme ole julkaisseet tutkimusta & viime aikoina johtuu siitä, että datatutkijat ja kauppiaat ovat keskittyneet paljastamaan uusia kaupankäyntisignaaleja. Lisätietoja on tulossa pian.
 • Julkaisemme ensimmäisen käyttötapauksen panostamiseen ja tutkimme lisämallia merkkimallille
 • Olemme kehittäneet ja testanneet kaupankäynnin algo-infrastruktuuria. Emme voi vielä julkaista mitään yksityiskohtia tästä, mutta teemme parhaillaan työtä.

Pysyy mukautuvana

Ymmärrämme ilman pitkää, konkreettista etenemissuunnitelmaa, jota voit seurata, sinulla saattaa olla huolta.

Emme kuitenkaan pidä sitä hyödyllisenä sinulle alustan käyttäjänä tai tunnuksen haltijana, jos hylkäämme uudet mahdollisuudet, jotka hyödyttävät merkkien haltijoita, jotta voidaan vapauttaa ominaisuuksia, jotka eivät ole kannattavia nykyisillä markkinoilla.

Jatkamme kuitenkin tekemäämme asioita ja tarjoamme mahdollisimman paljon läpinäkyvyyttä näissä kuukausittaisissa päivityksissä (ilman liikaa kättäsi)..

Tiedät, kun edistymme, ja tiedät, kun teemme muutoksia. Otamme huomioon palautteesi sähkeen kautta ja yksi yhdestä käyttäjähaastattelusta, mutta huomaamme, että sata erilaista ääntä kertoo meille sata erilaista – meidän tehtävämme on toimia kuraattoreina ja sisällyttää ideoitasi omaan malliin..

Arvostamme rakentavaa palautettasi ja haemme sitä edelleen ja sisällytämme siihen, mitä rakennamme. Mutta emme voi ottaa huomioon kaikkia mielipiteitä.

Ottaen tämän huomioon katsotaanpa Q3-tiekartan sisältö: mitä teimme ja mikä priorisoitiin, kun testasimme prototyyppejä, keräsimme käyttäjätietoja ja tutkimme uusia, lupaavia ideoita.

Mukautettu uutissyöttö uutislajiluokituksella

Näitä ominaisuuksia käytetään CoinFi News -beetassa. Meillä oli yli 10 luokkaa, jotka merkittiin moderaattoreiden ja koneoppimisen yhdistelmällä.

Tarkasteltuamme, mitä beetatestaajat tosiasiallisesti käyttivät, vertailimme luokkien määrää, poistimme joukon alikäytettyjä luokkia ja otimme käyttöön joitain uusia käyttäjien testauksen perusteella.

Parannettu mukautettu tarkkailulista

Tarkkailulistaa on parannettu merkittävästi CoinFi-uutisten beetatestauksen aikana, ja pyrimme integroimaan tarkkailulistan muihin markkinatietoihin.

Advanced ICO Metrics (tunnuksen säilytysaste, tunnuksen jakelukaavio)

Meillä on todiste konseptista livenä ERC-20-tunnussivuilla. Katso BNB Esimerkiksi.

Advanced Token Metrics -infrastruktuuri on paikallaan. Yksi datainsinööreistämme, Evgeny Medvedev, on johtava asiantuntija blockchain ETL -annoksissa. Hän jopa julkaisi palan Google Cloud -blogissa esittelemällä avoimen lähdekoodin Ethereum blockchain -tietojoukkoa, jonka hän auttoi luomaan.

Otamme blockchain-tietomme ja rakennamme hyödyllisiä mittareita, jotka voivat auttaa sinua luomaan toimivia kaupankäynnin ideoita ja signaaleja, jotka voivat antaa sinulle edun. Datatieteilijämme ja kaupankäyntitiimimme ovat tällä hetkellä keskittyneet tähän ja jatkavat tämän priorisointia neljännelle vuosineljännekselle kaupankäyntisignaalien beetan kautta.

Hyväksy sidotut tunnukset edistyneelle toiminnalle

Meillä on suunniteltu beeta, joka sisältää panostustoiminnot, joista kuulet lisää pian!

Kolikkoseulat

Teemme parhaillaan käyttäjien testausta CoinFi-seulureissa, jotta salaustutkimuksen työnkulku olisi helpompaa.

Parannettu dataputki

Kuten mainitsimme viimeinen kuukausittainen päivitys, otimme käyttöön uuden kolikkotietokannan. Näiden tietojen näyttötapa vaatii kuitenkin vielä melko paljon työtä, ennen kuin siitä on hyötyä käyttäjille. Pyrimme parantamaan kolikkosivuja palvelemaan paremmin sellaisia ​​salaussijoittajia kuin sinäkin.

Seuraavat ominaisuudet on priorisoitu käyttäjien testauksen ja prioriteettien vaihtamisen perusteella:

Parannettu uutisten ja sisällön yhdistäminen peitettiin hintakaavioissa kryptovaluutta kohti

Vaikka monet käyttäjät ovat ilmoittaneet pitäneensä tätä ominaisuutta hyödyllisenä, itse toteutus vaati vielä parantamista. Käyttäjät ilmoittivat, että tämä oli mukava saada ominaisuus, ei pakollinen. Se on edelleen jotain, jonka haluaisimme julkaista, mutta se ei ole palautteesi perusteella ensisijainen tavoite.

Jos sinusta tuntuu vahvasti, että tämä on ominaisuus, joka sinun on oltava mukana työnkulussa, voit vastata tähän sähköpostiin selittämällä, miksi tämä on välttämätöntä työnkululle, ja otamme sen huomioon.

Markkinatietovarasto

Tietotekniikan työmme on siirtynyt paljastamaan toimivia kaupankäyntisignaaleja ja mittareita blockchain-tiedoista, joten tämä toiminto on tällä hetkellä priorisoitu.

CoinFi-tapahtumakalenteri

Käyttäjähaastattelujen perusteella näyttää siltä, ​​että monet teistä tuntevat, että karhumarkkinoilla tapahtumat eivät enää aja kysyntää ja kaupankäyntimahdollisuuksia tavalliseen tapaan. Tietojemme perusteella olemme löytäneet saman.

Rakensimme tapahtumakalenterin, joka oli esitäytetty olemassa olevilla tietosyötteillä, ja suunnitelma sisällyttää joukkoista kuraattoritoimintomme kalenteriin. Mutta koska karhumarkkinoilla oli yksinkertaisesti vähemmän markkinoita liikkuvia tapahtumia, tämä ominaisuus on priorisoitu.

Vaikka sisällytämme edelleen osan tapahtumistiedoista alustan muihin osiin, emme tällä hetkellä työskentele erillisen, väkijoukkoon ostettujen tapahtumakalenterin parissa..

Menen eteenpäin

Neljänneksen loppu on hyvä aika pohdiskeluun.

Vaikka osuimme etenemissuunnitelman neljännesvuositavoitteisiin, tavoitteemme saavuttaa vuosi etukäteen suunniteltu etenemissuunnitelma ei auta meitä saavuttamaan tavoitetta rakentaa johtava kriittisen valuutan markkinatietoalusta.

Vuonna 2017 oli järkevää julkaista vähittäiskaupan arbitraasibotti. Vuonna 2018 tämä on peli institutionaalisille pelaajille.

Lähestymme tätä projektia uudella liuskekivillä. Näillä markkinoilla uskomme, että tiimit jatkavat jauhamista, oppivat virheistään ja tekevät muutoksia, jotka selviävät ja menestyvät.

Hyväksytpä tämän päätöksen vai et (ja olemme varmoja, että saat erimielisyytesi kuulla Telegramilla), voit olla varma, että teemme päätöksiä, jotka ovat mielestämme projektin ja merkin etuja pitkällä aikavälillä. haltijat.

Vuonna 2018 on vielä yksi vuosineljännes, ja pyrimme tekemään siitä hyvän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me