Ugentligt udsyn, 8-12 juli: Top 5 ting at handle denne uge

God weekend, alle sammen.

I løbet af den foregående uge sluttede dollarmarkedet på en positiv note. Indekset steg mod en kurv af valutaer til det højeste niveau på to og en halv uge fredag, efter at tallene viste, at den amerikanske jobvækst voksede stærkt i juni. De amerikanske ikke-gårdsløn steg med 224.000 job i sidste måned, hvilket er det højeste tal på fem måneder. Arbejdsløshedsdataene kom imidlertid ud på 3,7%, idet prognosen på 3,6% manglede.

Typisk lægger NFP kortvarig indflydelse på dollaren, mens arbejdsløshedsgraden efterlader en langsigtet indvirkning. Så dollaren vil sandsynligvis handle bearish på mandag og frem, indtil vi har en positiv økonomisk dataudgivelse fra USA.

Ser vi fremad i den økonomiske kalender, vil fokus være på Fed-formand Powells tale, pengepolitiske beslutning fra Bank of Canada og amerikanske CPI-tal.

1) USD – Fed Chair Powell taler – tirsdag, 12:45 GMT

Federal Reserve-formand Jerome Powell skal aflevere indledende bemærkninger til et arrangement, der er vært for Federal Reserve Bank of Boston. Som leder af centralbanken, der kontrollerer korte renter, har han større indflydelse på nationens valutaværdi end nogen anden person. Handlende gennemgår hans offentlige engagementer, da de ofte bruges til at droppe subtile spor om fremtidig pengepolitik. Publikums spørgsmål forventes.

2) CAD – BOC-pengepolitik – onsdag, 14:00 GMT

BOC har været en af ​​de få centralbanker blandt liberale økonomier (bortset fra US Federal Reserve), der har været i stand til at hæve renten på trods af kriser og handelskrig. Bank of Canada har steget rater fire gange siden 2017, men i betragtning af den langsomme globale økonomiske vækst, den amerikanske Kina handelskrig og svagere råoliepriser, vil BOC sandsynligvis holde renten, som den er.

Forhandlere, den oprindelige tendens kan være bullish for Loonie, men tendensen kan være kortvarig. Så jeg vil se på at købe CAD på nyheder og kommer ud af handlen hurtigst muligt.

Hvad sker der, hvis BOC sænker renten?

I så fald ser vi muligvis et dramatisk opkøb USD / CAD i mindst 100-200 pips i de første fem minutter af pressemeddelelsen.

3) USD – FOMC Mødeprotokol – onsdag kl. 18:00 GMT

Under FOMC og Fed-politiske beslutning sagde Federal Reserve, at de ikke forventer nogen rentesænkninger i år, men forudsagde en for 2020. Centralbankens medianværdier for den føderale fondsrente er stadig 2,4% for 2019, uændret fra marts projektion.

Imidlertid antog otte medlemmer af Federal Open Market Committee, at de støttede en rentesænkning i år. Fed markerede imidlertid sine prognoser for de kommende år.

Kl. 18:00 GMT vil mødeprotokollen fra begivenheden kaste lys over nogle vigtige emner, såsom hvordan FOMC-medlemmer fortolker handelskrigen og konsekvenserne af en handelskrig for den amerikanske økonomi. Bør Fed ændre sin pengepolitik? Nå, det er bare min mening om de nuværende FOMC-mødereferater, og jeg forventer også et neutralt svar fra investorer på frigivelsen.

4) GBP – BOE Finansiel stabilitetsrapport – torsdag, 9:30 GMT

BOE-guvernøren Mark Carney skal afholde en pressekonference om rapporten om finansiel stabilitet i London.

Hvad er rapporten om finansiel stabilitet??

Det er en evaluering af sundhed i det finansielle system og potentielle risici for finansiel stabilitet. Beviset for bekymringer og mangler kan give indsigt i fremtiden for pengepolitikken. Som vi kæmper, kæmper Storbritannien med inflationen, hvorfor de ikke har forhøjet renten. Derfor vil investorer overvåge det nøje for yderligere spor om renteforhøjelsen.

5) GBP – CPI m / m

Inflationstallene er stærkt korreleret med arbejdsmarkedstallene, da det handler om forbrug, og folk bruger normalt mere, når de har et job, eller deres forretning blomstrer. Ser man på den amerikanske arbejdsmarkedsrapport for juni 2019, var tallene blandede. De amerikanske lønninger uden for gården steg med 224.000 job i sidste måned, hvilket er det højeste tal på fem måneder. Imidlertid kom arbejdsløshedsdataene ud på 3,7%, uden at prognosen var 3,6%. Den gennemsnitlige timeløn faldt fra 0,3% til 0,2% i juni.

Her er sagen – et fald i den gennemsnitlige timelønindtægt kan mindske folks udgiftsmønster og kan medføre et fald i efterspørgslen og i sidste ende sænke inflationen.

Økonomer forventer et lille fald i de amerikanske inflationstal 0,1% til 0,0%. Kerneinflationen forventes at stige fra 0,1% til 0,2%. Lad os vente på de faktiske tal.

Held og lykke og hold øje med FX Leaders for yderligere opdateringer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me