EUR / USD-kaupankäynnin osumat ottavat voittoa – hanki uusi myynti!

EUR / USD pari sulkeutui 1.20622: ssa sen jälkeen, kun se oli asettanut ylin arvon 1.21130 ja alimman arvon 1.20426. Huolimatta odotettua vahvemmista Euroopan makrotaloudellisista tiedoista, EUR / USD pari teki keskiviikkona tappioita keskipitkän Yhdysvaltain dollarin vahvuuden keskellä. Yhdysvaltain dollari oli korkea, keskellä kasvavaa optimismia siitä, että maan uusi rokotusohjelma johtaa nopeaan ja vankkaan talouden elpymiseen. Tiistaina Yhdysvaltain presidentti Joe Biden ilmoitti, että Yhdysvalloilla olisi riittävästi koronavirusrokotteita immunisoimaan kaikki maan aikuiset toukokuun loppuun mennessä, mikä olisi kaksi kuukautta aikataulua edellä.

Tätä kehitystä seurasi lääkeyhtiö Merck suostunut auttamaan kilpailijaansa Johnsonia & Johnson nopeuttaa yhden laukauksen rokotteen tuotantoa. Rokoteohjelma on nyt yksi avaintekijöistä talouden palauttamisessa. Texas, joka on Yhdysvaltojen toiseksi suurin osavaltio väestön mukaan, on jo ilmoittanut poistavansa naamiorajoitukset ja avaavansa yritykset kokonaan uudelleen ensi viikkoon mennessä. Lisäksi Yhdysvaltain edustajainhuone hyväksyi Yhdysvaltojen elvytyspaketin. Tämä lisää koronaviruksen hätäaputukeen 1,9 biljoonaa dollaria, mikä tukee talouskasvua elpymisen tiellä. Kaikki nämä myönteiset kehityssuuntaukset Yhdysvalloissa lisäsivät Yhdysvaltain dollariin voimaa, myös investoimalla Yhdysvaltain joukkovelkakirjojen tuottoon ja painottamalla Yhdysvaltain dollaria EUR / USD pari.

Datasarjassa Ranskan hallituksen budjettitase tuli kello 12.45 GMT, ja sen alijäämä oli tammikuussa -21.9B. Klo 13.15 GMT: n aikana Espanjan palvelujen PMI vapautettiin, ja se pysyi ennallaan odotusten ollessa 43,1. Klo 13.45 GMT Italian Services PMI ilmoitti nousun 48,8: een odotettuun 45,8: een nähden, mikä tuki euroa ja rajoitti mahdolliset uudet tappiot EUR / USD pari. Klo 13:50 GMT julkaistiin Ranskan lopullisten palvelujen PMI, joka nousi 45,6: een odotettuun 43,6: een nähden, tukien euroa ja rajoittamalla euron heikentymistä. EUR / USD pari. Klo 13.55 GMT saapui Saksan loppupalvelujen PMI, joka pysyi ennusteen 45,7 mukaisena. Klo 14.00 GMT: n loppupalvelujen PMI-luvut olivat koko euroalueella 45,7, verrattuna odotettuun 44,7: een. Ne tukivat euroa ja kattoivat mahdolliset uudet tappiot EUR / USD pari. Klo 15.00 GMT julkaistiin tammikuun PPI, joka nousi 1,4 prosenttiin odotettuun 1,3 prosenttiin verrattuna, mikä tuki euroa ja rajoitti euron laskua. EUR / USD hinnat.

Yhdysvaltojen puolelta kello 18.15 GMT vapautettiin helmikuun ADP-maatilojen työllisyysmuutos, joka laski 117 tuhanteen verrattuna ennusteeseen 203 tuhatta dollaria, joka painoi Yhdysvaltain dollaria ja rajoitti mahdollisia muita haittoja. EUR / USD pari. Klo 19.45 GMT helmikuun lopullisten palvelujen PMI nousi 59,8: een, verrattuna ennustettuun 58,9: een, joka tuki Yhdysvaltain dollaria ja lisäsi tappiota EUR / USD pari. Klo 20.00 GMT ISM Services PMI laski 55,3: een ennustettuun 58,7: een nähden, painamalla Yhdysvaltain dollaria ja rajaamalla mahdolliset tappiot EUR / USD-pariin. Samaan aikaan yhtenäisvaluutta Euro joutui paineen alaiseksi, kun Euroopan talouden näkymät pysyivät epävakaina, koska monet Euroopan kansat kääntyivät kohti muita Euroopan ulkopuolisia maita tehostamaan rokotetarjontaa. Maanantaina Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz sanoi aikovansa työskennellä Israelin ja Tanskan kanssa tulevasta rokotetuotannosta. Hän on kritisoinut terävästi Euroopan unionin strategiaa ja ryhmäsääntelyviranomaista, Euroopan lääkevirastoa (EMA), koska Pfizerin EU-lupa & BioNTech-rokote tuli joulukuun lopulla viikkoja sen jälkeen, kun Iso-Britannia ja Yhdysvallat olivat hyväksyneet sen. Tanskan pääministeri on myös esittänyt vastaavia kommentteja sanoen, että EU: n toimet rokotteiden suhteen eivät enää voi olla yksin, mikä selittää, miksi Tanska ja Itävalta tekevät yhteistyötä saadakseen lisää annoksia.

Muut EU-maat ovat kehottaneet Venäjää ja Kiinaa täyttämään aukot rokotetarjonnassa, ja Slovakia on myöntänyt hätävaltuutuksen Moskovan Sputnik-rokotteelle Pfizerin ja AstraZenecan toimitusten viivästymisen takia. EU: n jäsenvaltiot ovat menettäneet luottamuksensa Euroopan unionin rokotestrategiaan, joka painaa euroa ja viime kädessä lisää tappioita EUR / USD pari.

Päivittäiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

1.2021 1.2125

1,1954 1,2162

1.1917 1.2229

Kääntökohta: 1.2058The EUR / USD käy kauppaa 1.2055 -merkillä rikkomalla 1.2094-tukialuetta, joka toimii nyt EUR / USD-parin vastarintana. Tällä hetkellä EUR / USD voi löytää tukea 1.2042: ssa, ja laskeva purkautuminen tällä tasolla voi ajaa enemmän myyntiä EUR / USD: ssä 1.998-tasoon asti. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me