EUR / USD Trades Hit Take Profit – Støt for endnu et salg!

Det EUR / USD par lukket ved 1.20622 efter at have placeret et højdepunkt på 1.21130 og et lavt niveau på 1.20426. På trods af stærkere end forventet makroøkonomiske data fra Europa, er EUR / USD par bogførte tab onsdag midt i den brede styrke i den amerikanske dollar. Den amerikanske dollar var høj midt i den voksende optimisme om, at landets forøgede vaccinationsprogram vil føre til et hurtigt og robust økonomisk opsving. Tirsdag meddelte den amerikanske præsident Joe Biden, at USA ville have tilstrækkelige koronavirusvacciner til at immunisere alle voksne i landet inden udgangen af ​​maj, hvilket ville være to måneder før planen.

Denne udvikling blev fulgt op af farmaceutisk virksomhed Merck, der accepterede at hjælpe sin rival Johnson & Johnson til at fremskynde produktionen af ​​sin single-shot vaccine. Vaccineprogrammet er nu en af ​​nøglefaktorerne for at bringe økonomien tilbage til bedring. Texas, som er befolkningens næststørste amerikanske stat, har allerede meddelt, at de vil ophæve maskeringsbegrænsningerne og genåbne virksomhederne fuldt ud inden næste uge. Desuden blev den amerikanske stimuleringspakke også godkendt af det amerikanske repræsentanternes hus. Dette vil tilføje $ 1,9 billioner til coronavirushjælpestøtten, som vil støtte den økonomiske vækst på vej til genopretning. Alle disse positive udviklinger i USA tilføjede styrken til den amerikanske dollar og investerede også i de amerikanske obligationsrenter og vejede på EUR / USD par.

På datafronten, kl. 12.45 GMT, kom den franske statslige budgetbalance ind med et underskud på -21,9B for januar. Kl. 13:15 GMT blev den spanske services PMI frigivet og forblev flad med forventningerne på 43,1. Kl. 13:45 GMT angav PMI for italienske tjenester en stigning til 48,8 mod den forventede 45,8, hvilket støttede euroen og begrænsede yderligere tab i EUR / USD par. Kl. 13:50 GMT blev den franske PMI for endelige tjenester frigivet, hvilket viste en stigning til 45,6 mod den forventede 43,6, hvilket understøtter euroen og begrænser nedadgående momentum for EUR / USD par. Kl. 13:55 GMT kom den tyske PMI for endelige tjenester ind, hvilket var i tråd med prognosen på 45,7. Kl. 14:00 GMT kom de endelige tjenester PMI-tal for hele Eurozonen ind på 45,7 mod den forventede 44,7, hvilket støttede euroen og begrænsede eventuelle yderligere tab i EUR / USD par. Kl. 15:00 GMT blev PPI for januar frigivet med en stigning på 1,4% mod de forventede 1,3%, som støttede euroen og begrænsede faldet i EUR / USD priser.

Fra den amerikanske side, kl. 18:15 GMT, blev ADP-beskæftigelsesændringen uden for gården frigivet i februar, hvilket viste et fald til 117K mod prognosen på 203K, der vejede den amerikanske dollar og begrænsede yderligere ulemper i EUR / USD par. Kl. 19:45 GMT steg PMI for endelige tjenester i februar til 59,8 mod de forventede 58,9, som støttede den amerikanske dollar og øgede tabene i EUR / USD par. Kl. 20 GMT faldt PMI for ISM-tjenester til 55,3 mod den forventede 58,7, idet den vejede den amerikanske dollar og begrænsede yderligere tab i EUR / USD-parret. I mellemtiden kom den fælles valuta Euro under pres, da udsigterne for den europæiske økonomi forblev rystede på grund af mange europæiske nationer, der vendte sig mod andre nationer uden for Europa for at øge vaccineforsyningen. Mandag sagde den østrigske kansler Sebastian Kurz, at han havde til hensigt at arbejde med Israel og Danmark om fremtidig vaccineproduktion. Han har været stærkt kritisk over for Den Europæiske Unions strategi og blokregulator, Det Europæiske Medicinagentur (EMA), fordi EU-godkendelsen af ​​Pfizer & BioNTech-vaccine i slutningen af ​​december kom uger efter, at Storbritannien og USA havde godkendt den. Den danske premierminister fremsatte også lignende kommentarer og sagde, at den europæiske indsats med hensyn til vacciner ikke længere kunne stå alene, hvilket forklarer, hvorfor Danmark og Østrig samarbejder om at opnå flere doser.

Andre EU-nationer har opfordret Rusland og Kina til at udfylde hullerne i vaccineforsyningen, og Slovakiet har givet nødtilladelse til Moskvas Sputnik-vaccine på grund af forsinkelser i leveringen fra Pfizer og AstraZeneca. EU-landene har mistet tilliden til Den Europæiske Unions vaccinestrategi, der vejer euroen og i sidste ende øger tabene i EUR / USD par.

Daglige tekniske niveauer

Support modstand

1.2021 1.2125

1.1954 1.2162

1.1917 1.2229

Drejepunkt: 1.2058The EUR / USD handler på 1.2055-mærket efter at have overtrådt supportområdet 1.2094, som nu fungerer som modstand for EUR / USD-parret. I øjeblikket kan EUR / USD muligvis finde support ved 1.2042, og en bearish breakout på dette niveau kan føre til mere salg i EUR / USD, indtil niveauet 1.998. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me