Japanin keskuspankin korko pysyy muuttumattomana, mutta kuuntele tarkkaan mitä BOJ: lla on sanottavanaan!

Niin paljon kuin halusin vain kirjoittaa AUD / USD: stä tänään, ajattelin tarpeen kirjoittaa myös Japanin jenistä. BOJ: n huomenna pidettävään kokoukseen liittyy paljon jännitteitä. Kyse ei kuitenkaan ole itse BOJ: n korkopäätöksestä, vaan siitä, ottaako BOJ haavoittuvammat näkymät saarivaltioiden taloudelle. Japanin vientivetoinen talous on hyötynyt valtavasti jenin heikkenemisestä marraskuun Yhdysvaltain presidentinvaalien jälkeen. Paljon heikompi jeni tarkoittaa, että japanilaiset viejät saavat paljon enemmän arvoa vietyille tavaroille. Kun viejät ansaitsevat enemmän rahaa, se suodattaa koko Japanin taloutta kasvun vauhdittamiseksi. Tämän tyyppinen kasvu on juuri sitä, mitä Japanin tarvitsee torjua pitkää erittäin matalaa inflaatiota. Siirrytään kaavioihin…

 

USD / JPY päivittäinen kaavio

On ollut ilo myydä jeniä parin viime viikon aikana. Tänään jeni otti kuitenkin jonkin verran maata vastaan ​​monia eri valuuttoja vastaan. Ehkä se on seurausta jonkin verran voittoa ottaessamme BOJ: n koropäätökseen muutamassa tunnissa.

 

En henkilökohtaisesti käynyt kauppaa jenipareilla tänään, koska en pidä kaupasta trendiä vastaan. En halua asettaa itseni epäedulliseen asemaan. Minun on sanottava, että jos pelaat jeniä päivänsisäisesti tänään, olisit todennäköisesti ansainnut rahaa, jos ostit sen. On helppoa olla asiantuntija jälkikäteen, eikö olekin! Anna minun näyttää sinulle fib retracement, jonka piirsin vähän aikaa sitten:

 

USD / JPY viikkokaavio

En muista, milloin tein tämän kaavion, mutta se oli jossain viimeisten 2–4 viikon aikana. Tiedän, että tämän päivän lasku ei todista mitään, mutta ehkä tämä kaavioon piirtämä vastusvyöhyke voi merkitä jälkimarkkinoinnin alkua USD / JPY: ssä. Oletan, että BOJ: n huomenna pidettävä kokous voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi tässä suhteessa.

 

Näin muutama minuutti sitten jotain mielenkiintoista. Katso tätä 5 minuutin kaaviota:

 

USD / JPY 5 minuutin kaavio

Jos olet koskaan miettinyt, miltä impulsiivinen ostaminen näyttää, tässä on hyvä esimerkki. Täällä näemme kaksi erittäin suurta nousevaa kynttilää, jotka haittasivat useiden muiden kynttilöiden hintaluokan. Näyttää siltä, ​​että jotkut isoista pojista ovat asettaneet itsensä ennalta toimintaan pitkällä puolella. Nämä kaksi kynttilää peittivät yli 50 pistettä. On selvää, että markkinat eivät ole varmoja mitä odottaa BOJ: lta huomenna. Tänään näimme sekä impulsiivista myyntiä että ostamista, mutta myyjät voittivat tietysti ostajat. Yksi asia on kuitenkin varma, USD / JPY on tällä hetkellä erittäin yliostetulla tasolla. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että koemme korjauksen heti, mutta on järkevää olla varovainen ostaessasi tätä paria tässä vaiheessa. Näemme, mitä BOJ: lla on sanottavanaan huomenna. Henkilökohtaisesti en halua yrittää ennustaa tapahtuman lopputulosta, mutta olen ehdottomasti valmis reagoimaan siihen. USD / JPY: llä on taipumus liikkua yhteen suuntaan pitkiä aikoja, joten pidä tämä mielessä, kun vaihdat tätä paria. Mitä tahansa teetkin, älä yritä heikentää impulsiivisia liikkeitä. On paljon turvallisempaa käydä kauppaa heidän kanssaan kuin heitä vastaan.

 

AUD / USD

 

AUD / USD on ollut vain täydellinen pari myydä parin viime päivän aikana. Se kävi tänään tuoretta päivittäistä matalinta, mikä on erittäin rohkaisevaa karhuille (joista olen yksi). Tässä on tuntikaavio:

 

AUD / USD tuntikaavio

Tämä on melko vahva myyntivauhti! Pelkästään varoituksen sana – päivittäisessä aikataulussa pari näyttää saavuttavan melko ylimitoitetut tasot. Katso seuraava kaavio:

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

Jos pidät kiinni parin lyhyistä sijainneista, voi olla järkevää skaalata pois sijainnistasi (sulje osa sijainnista) tai seurata pysähdyksiäsi lukitaksesi jonkin verran vahvistusta. Huomenna aamulla aikaisin meillä on RBA: n (Australian varapankki) kokouspöytäkirja. Tämä saattaa tuottaa jonkin verran epävakautta, joten pidä tätä silmällä.

 

EUR / USD

 

EUR / USD päivittäinen kaavio

Viime viikolla kirjoitin Breakout-retest-pelin vaihtamisesta EUR / USD: ään. Siitä lähtien on ollut kaksi mahdollisuutta tehdä lyhyitä merkintöjä näiden mustan ja oranssin vaakaviivojen väliin. Jos olisit tullut tänne, sijaintisi olisi tuottanut jo 60 pistettä. Jos menetit mahdollisuuden, saatat joutua tekemään tämän tason uudelleentestauksen, jos olet onnekas. Tämän parin näkymät ovat todellakin erittäin laskusuuntaiset, ja aion etsiä lyhyiden puolien mahdollisuuksia tulevina päivinä.

 

Yhdysvaltain dollari säilyttää edelleen nousunsa. Yleensä kaikilla pitkillä Yhdysvaltain dollareilla näyttää olevan paljon potentiaalia, ole vain varovainen, kun vaihdat USD / JPY seuraavana tai kahtena päivänä.

Pysy ketteränä ja onnea kaupassa siellä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me