Bank of Japan rentesats forbliver uændret, men lyt nøje til hvad BOJ har at sige!

Så meget som jeg bare ville skrive om AUD / USD i dag, troede jeg det også nødvendigt at skrive om den japanske yen. Der er meget spænding omkring BOJ’s møde i morgen. Det handler ikke om selve BOJ’s rentebeslutning, men om BOJ vil vedtage et mere hawkisk udsigter for ønationens økonomi. Ser du, den eksportdrevne japanske økonomi har haft enormt godt af en svagere yen siden det amerikanske præsidentvalg i november. Den meget svagere Yen betyder, at japanske eksportører får meget mere værdi for eksporterede varer. Når eksportører tjener flere penge, filtrerer det gennem hele den japanske økonomi for at stimulere vækst. Denne type vækst er nøjagtigt hvad Japan har brug for for at imødegå en lang række ultra-lav inflation. Lad os hoppe til hitlisterne …

 

USD / JPY dagligt diagram

Det har været en fornøjelse at sælge yenen i løbet af de sidste par uger. I dag genvandt Yen dog noget mod mange forskellige valutaer. Måske er det resultatet af en vis fortjeneste, når vi går ind i BOJs satsbeslutning om et par timer.

 

Jeg handlede personligt ikke Yen-par i dag, fordi jeg ikke kan lide at handle mod tendensen. Jeg kan ikke lide at placere mig selv i en ulempe. Jeg må sige, at hvis du spillede Yen på intradagbasis i dag, ville du sandsynligvis have tjent nogle penge, hvis du købte det. Det er let at være ekspert i efterfølgende, er det ikke! Lad mig vise dig en fib retracement, som jeg tegnede for et stykke tid siden:

 

Ugentligt USD / JPY-diagram

Jeg kan ikke huske nøjagtigt, hvornår jeg lavede dette diagram, men det var et eller andet sted i de sidste 2 til 4 uger. Jeg ved, at dagens tilbagegang ikke viser noget, men måske kunne denne modstandszone, jeg planlagde på dette diagram, markere starten på en retracement i USD / JPY. Jeg formoder, at BOJ’s møde i morgen kan vise sig at være en afgørende faktor i denne henseende.

 

Jeg så noget interessant for et par minutter siden. Se på dette 5-minutters diagram:

 

USD / JPY 5-minuts diagram

Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan impulsiv køb ser ud, er her et godt eksempel. Her ser vi to meget store hausse stearinlys, der opslugte prisklassen for flere andre stearinlys. Det ser ud til, at nogle af de store drenge har præpositioneret sig til handling på den lange side. Disse to lys dækkede mere end 50 kerner. Det er klart, at markedet ikke er sikker på, hvad man kan forvente af BOJ i morgen. I dag så vi både impulsiv salg og køb, men sælgerne overvældede selvfølgelig køberne. En ting er sikkert, dog er USD / JPY på et ekstremt overkøbt niveau i øjeblikket. Dette betyder ikke nødvendigvis, at vi straks oplever en korrektion, men det er klogt at udvise forsigtighed med at købe dette par på dette tidspunkt. Vi får se, hvad BOJ har at sige i morgen. Personligt vil jeg ikke prøve at forudsige resultatet af begivenheden, men jeg vil bestemt være klar til at reagere på den. USD / JPY har en tendens til at bevæge sig i en retning i længere perioder, så husk dette, når du handler dette par. Uanset hvad du gør, så prøv ikke at falme impulsive træk. Det er meget sikrere at handle med dem end imod dem.

 

AUD / USD

 

AUD / USD har været det perfekte par at sælge i løbet af de sidste par dage. Det handles til en frisk daglig lav i dag, hvilket er meget opmuntrende for bjørnene (som jeg er en af). Her er et timeskema:

 

AUD / USD Time-diagram

Dette er ret stærkt salgsmoment! Bare et forsigtighedsord, dog – på en daglig tidsramme ser parret ud til at nå relativt oversolgte niveauer. Se på følgende diagram:

 

AUD / USD dagligt diagram

Hvis du holder fast i korte positioner på dette par, kan det være klogt at skalere ud af din position (lukke en del af positionen) eller spore dine stop for at låse nogle gevinster. I morgen formiddag tidligt har vi RBA (Reserve Bank of Australia) mødereferater. Dette kan muligvis give en vis volatilitet, så hold øje med dette.

 

EUR / USD

 

EUR / USD dagligt diagram

I sidste uge skrev jeg om handel med et breakout-retest-spil på EUR / USD. Siden da har der været to muligheder for at tage korte poster mellem disse sorte og orange vandrette linjer. Hvis du kom ind her, ville din position allerede have været i fortjeneste med 60 kerner. Hvis du gik glip af muligheden, er der muligvis en ny test på dette niveau, hvis du er heldig. Udsigterne for dette par er bestemt meget baisse, og jeg vil være på udkig efter kortsides muligheder i de kommende dage.

 

Den amerikanske dollar bevarer stadig sin bullish formation. Generelt ser enhver lang dollareksponering ud til at have meget potentiale, bare vær forsigtig, når du handler USD / JPY den næste dag eller to.

Bliv fadig, og held og lykke med at handle derude!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me