WTI ei pysty laajentamaan edellisen päivän nousevaa ennakkoluulojaan – perustavanlaatuinen näkymä!

Keskiviikkona Aasian alkuvaiheessa pidetyn WTI Raakaöljyn hinta ei pidentänyt edellisen päivän voittoputkistoa, viemällä joitain tuoreita tarjouksia lähemmäksi 41,00 dollarin tasoa, lähinnä Yhdysvaltojen raakaöljyvarastojen odotettua suuremman rakentamisen jälkeen, mikä välittömästi aiheutti pelkoja heikosta polttoainekysynnästä ja vaikutti raakaöljyn tappioihin. Tämän lisäksi maailmantalouden elpymisestä uusiutunut huoli COVID-19-tapausten kasvavan määrän keskuudessa pyrkii heikentämään öljyn kysyntää ja vetämään öljyn hintoja alemmaksi..

Yhdysvaltain COVID-19-apupaketin viivästyminen on myös aiheuttanut laskupaineita raakaöljyn hintoihin. Lammen toisella puolella geopoliittisilla jännitteillä Kiinan ja eräiden merkittävien maiden, kuten Yhdysvaltojen, välillä oli myös johtava rooli raakaöljyn hinnan heikentämisessä. Toisaalta laaja riskipainotteinen Yhdysvaltain dollarin nousutrendi, joka johtui riskittömästä markkinatunnelmasta, on lisännyt taakkaa raakaöljyn hintoihin, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa öljyn hintaan. USA: n dollari.

Päinvastoin, Ison-Britannian ja Euroopan unionin myönteisistä neuvotteluista Brexit-kauppasopimuksesta on tullut keskeinen tekijä, joka auttaa rajoittamaan raakaöljyn hintojen syvempiä menetyksiä. Sillä välin raakaöljyn menetyksiä rajoitti jonkin verran toivo, että OPEC ja sen liittolaiset lykkäävät tammikuussa suunnitellun öljyntuotannon kasvua. Tällä hetkellä raakaöljyn kauppa on 41,20 dollaria ja se on vahvistumassa välillä 41,08 ja 41,4,2

Yhdysvaltojen raakaöljyvarastojen odotettua suurempi kasvu veti raakaöljyn hinnan matalammaksi, koska se herätti pelkoja polttoaineen kysynnän hitaasta elpymisestä ja mahdollisesta tarjonnan ylikuormituksesta. Tietorintamassa American Petroleum Institute (API) ilmoitti yön yli, että Yhdysvaltain raakaöljyvarastot ovat kasvaneet viime viikolla 4,2 miljoonalla tynnyrillä verrattuna analyytikoiden odotuksiin 1,7 miljoonan tynnyrin rakentamisesta..

Tämän lisäksi pelot COVID-19-tapausten lisääntymisestä Yhdysvalloissa, Euroopassa ja joissakin merkittävissä Aasian maissa, mukaan lukien Japani, lisäävät jatkuvasti huolta maailmantalouden elpymisestä, mikä on heikentänyt raakaöljyn hintoja. Viimeisimmän raportin mukaan USA raportoi jatkuvasti ennätysmääriä uusia COVID-19 -tapauksia, sairaalahoitoa ja kuolemia. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Euroopassa ja Japanissa on myös kirjattu eniten tapauksia, maailmanlaajuisesti noin 54,8 miljoonaa tapausta, mikä puolestaan ​​ajaa suuria talouksia kohti uutta kansallisten lukkojen kierrosta. Viimeisimmät päivitykset viittaavat siihen, että Tokion hälytystasot nostetaan maksimiin, jotta voidaan estää viruksen leviämistä. Tämä puolestaan ​​on aiheuttanut laskusuuntaista painetta markkinariskin sävyyn ja vaikuttanut öljyn hintojen laskuun.

Muualla, Yhdysvalloissa, kongressin epäonnistuminen tarjoamaan mitään merkittävää vihjeitä elvytyspaketista on myös tärkeä rooli raakaöljyn hintojen heikentämisessä. Sillä välin Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset lisääntyneet jännitteet jatkoivat vauhtia, mikä lopulta lisäsi markkinoiden ilmapiiriä ja vaikutti raakaöljyn menetyksiin..

Tämän seurauksena laajapohjainen Yhdysvaltain dollari onnistui laajentamaan yön yli nousevaa puolueellisuuttaan ottamalla lisää tarjouksia päivällä keskellä riskialttiita markkinoita, mikä pyrkii tukemaan turvasataman Yhdysvaltain dollaria. Greenbackin hyödyt voivat kuitenkin olla lyhytaikaisia ​​tai väliaikaisia, kun pahenevat koronaviruksen (COVID-19) olosuhteet Yhdysvalloissa ja viivästyminen Yhdysvaltain COVID-19-apupaketin julkaisemisessa, jossa mainitaan pelot talouden hidastumisesta. Tämä nähtiin Yhdysvaltain vähemmän positiivisten vähittäismyyntitietojen julkaisemisen jälkeen. Näin ollen Yhdysvaltain dollarin voitot voivat olla myös keskeinen tekijä, joka on pitänyt raakaöljyn hinnan alhaalla, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Samanaikaisesti Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollaria takaisin muiden valuuttojen joukosta, nousi 94.037: een.

Vähittäiskauppa kasvoi 0,3% viime kuussa, mikä oli vähemmän kuin yksimielisyysennuste 0,5%: n kasvusta. Syyskuun alkuperäinen 1,9 prosentin kasvu korjattiin 1,6 prosenttiin kauppaministeriön mukaan.

Päinvastoin, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan unionin myönteisistä neuvotteluista Brexitistä on tullut keskeinen tekijä, joka auttaa rajoittamaan raakaöljyn menetyksiä. Viimeisimmän raportin mukaan Ranska helpottaa jonkin verran kalastusvaatimuksiaan, ja sen seurauksena Yhdistynyt kuningaskunta ja Euroopan unioni (EU) ovat lähentyneet Brexit-kauppasopimusta.

Elinkeinonharjoittajat pitävät katseensa Yhdysvaltain asuntotietoihin ja Aussie Employment Change -tietoihin. Sillä välin riskikatalyytit, kuten koronaviruspäivitykset ja rokotteet, eivät menetä paikkaa. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me