Prisforudsigelse for Bitcoin (BTC) for 2020: Vil BTC / USD fortsætte med at stige i 4. kvartal?

Den langsigtede opadgående trendlinie for BTC / USD antyder, at den har en overflod af kapacitet til at fortsætte med at køre. Verdens mest berømte kryptokurrency fløj til sit højeste niveau i næsten et år under den sene amerikanske session mandag og handlede med over $ 11.000 pr. Mønt i de asiatiske tirsdagssessioner, da handlende fortsatte med at følge en hyrdeopførsel. 

Bitcoin, et andet alternativ sikkerhed for at stige gennem nye sessioner, er en glimrende måde at klare Federal Reserve’s hidtil usete monetære lempelsesprogrammer på. Alligevel kan større kryptokurver fungere som en mere taktisk indsats i forhold til inflation og moderat udbytte.

 

Læs den seneste opdatering på Prognose for Bitcoin-pris 2021

 

Nuværende BTC / USD-pris: $

Seneste ændringer i Bitcoin-prisen

Omfattende analyse har forudsagt, at prisen for bitcoins vil røre næsten $ 20K i år og vil fortsætte med at vokse til næsten $ 400K i 2030. Forskerne har også forudsagt priserne på adskillige andre store kryptokurver, herunder Bitcoin Cash, ETH Ethereum og LTC Litecoin. . Til gengæld stiller dette spørgsmålet: da $ 11.000 allerede er blevet overtrådt, hvad der sandsynligvis vil være Bitcoin-prisprognosen?

Bitcoin-prognose: 4. kvartal 2020 Bitcoin prognose: 1 år Bitcoin prognose: 3 år
Pris: $ 13.875 – 17.250 

Prisdrivere: Symmetrisk triangeludbrud, anden bølge af COVID19, Boost safe haven-appel i guld (positiv korrelation).

Pris: $ 12.250 

Prisdrivere: Bearish korrektion, Overtrådt dobbelt top gentest, Årsafslutning.

Pris: $ 20.000

Prisdrivere:50 EMA-understøttelse, ABCD-mønsterafslutning

 

Bitcoin Live-diagram

BTC

BTC / USD – faktorer, der påvirker Bitcoin-priser

Prisen på Bitcoin (BTC) er blevet understøttet af større børser, som er faldet betydeligt siden midten af ​​marts 2020 efter den store nedbrudsdag den 12. marts.

I henhold til dataene fra Glassnode, en markedsressource og on-chain analytics-ressource, var der 2,64 millioner BTC samlet på børser pr. 29. juli. I mellemtiden er prisen på Bitcoin fortsat på det bullish spor, og det krydsede for nylig en årligt højt på $ 11.400. Lad os diskutere Bitcoin-forudsigelse fra forskellige kilder. 

Grundlægger af Heisenberg Capital, Max Keizer, Prognoser $ 100.000

Grundlæggeren af ​​Heisenberg Capital og Bitcoin-pioner, Max Keizer, brugte for nylig sin twitter-konto til at dele sine meninger om en BTC-pris på $ 100.000. Han begyndte en forholdsvis lang tråd på sin konto på sociale medier ved blot at sige:

“$ 28.000 er i spil, før vi ser en tilbagetrækning – og så er vi på vej mod 6-tal.” 

Denne beslutning begyndte, efter at BTC / USD oversteg $ 10.000, og den har handlet bullish i nogen tid nu. Specialisten rettede ikke nogen tidslinje, der antydede, om denne prognose ville blive til virkelighed ved udgangen af ​​2020.

Interessant nok har mange mennesker siden fremhævet, at faldet i Greenback kan være ansvarlig for dette. De ædle metaller, guld og sølv er også steget i pris. 

Citibank Projects $ 120.000 i 2021 – Her er hvorfor

En af de mere interessante prognoser kom fra den finansielle institution, Citibank, 

da det forventede, at Bitcoin-priserne ville nå $ 120.000 i 2021. Selvom denne analyse krediteres Citibank, er den ikke en officiel kilde. I hvert fald hvad er de forhindringer, som Bitcoin har brug for at kæmpe på undervejs? Den virkelige test for BTC / USD vil være på $ 13.850, og hvis den formår at bryde dette, kunne vi se massivt køb over dette niveau.

I en anden prognose baseret på fremskridtene i 2016 afslørede Citibank, at der var oplevet relaterede tendenser i år. Desuden delte institutionen følgende:

”Den oprindelige gode modstand er nået til $ 10.500 – $ 10.820. Hvis det giver efter, er det næste gode niveau $ 13.850, og derover $ 19.511. Hvis $ 19.511 skulle vige, så taler diagrammet for sig selv. ”  

Ved “Diagrammet taler for sig selv”, Citibank hævder, at BTC kan røre så højt som $ 120.846,80, hvilket er en ret fyrstelig BTC / USD-prisprognose at overveje. Det er grunden til, at erhvervsdrivende tilføjer købshandler i den førende kryptokurrency Bitcoin, og en pludselig stigning i dens efterspørgsel vil sandsynligvis øge priserne ganske snart. 

Panxora projekterer $ 7.000 BTC / USD-pris inden udgangen af ​​2020 – Her er hvorfor

I en e-mail-korrespondance mellem Forbes og administrerende direktør for Panxora, et kryptoanalytikervirksomhed, Gavin Smith, viste sidstnævnte kontinuerlig volatilitet indtil 2020-slutningen. Derfor antager han, at BTC / USD-prisværdien kan synke så lavt som $ 7K. Ikke desto mindre vil den følgende handling være året for en all-time high (ATH) for den førende kryptokurrency Bitcoin. Hans logik ser ud til at stemme overens med den administrerende direktør for Crypto Quant, som delte det:

”En kortvarig katastrofe [vil ske] i år, inden den virkelige demonstration tager fat [i 2021].” For at tilføje mere til dette sagde han, “markederne trækkes på den ene side af inflationshækhistorien, der kører bitcoin højere, mens den globale økonomi samtidig lider under et massivt efterspørgselstok med potentialet til at køre bitcoin lavere.”

S2F (Stock-to-Flow) -projekter $ 55K BTC / USD inden årets udgang 2020 

S2F-modellen står for Stock-to-Flow Model, og det ser ud til at være kommet med $ 55K-prognosen baseret på maj 2020’s begivenhed. Især opfinderen bag S2F erklærede, at:

”Den forventede markedsværdi for Bitcoin efter halvering i maj 2020 er $ 1 trn, hvilket svarer til en Bitcoin-pris på $ 55.000,” ud over dette er “guld og sølv, som er forskellige markeder, i tråd med bitcoin-modelværdierne for SF . ”

Sammenfattende S2F-stemning støtter modellen til bullish bias i BTC / USD-priser. 

Ædle metaller, guld vs. Bitcoin

I denne uge er Bitcoin (BTC) -prisen genoprettet til sin 2020-højde på $ 11.392, understøttet af den stigende korrelation med guld, og i øjeblikket ligger Bitcoins månedlige korrelation med det gule metal ved daglige afkast på 0,66 i henhold til CryptoCompare-rapporten. Korrelationen mellem disse to varer begyndte at vokse, da guld krydsede rekordhøjden på $ 1.900, nærmer sig en ny højde, før de trak tilbage sammen med Bitcoin. 

I betragtning af den voksende sammenhæng repræsenterer dette trendskiftet, da forholdet mellem de to tidligere var faldende, ifølge data fra Kraken-børsens forskergruppe. Som et resultat førte de tidligere korrelationer mellem Bitcoin og guld til en stigning i prisen på Bitcoin (BTC).

Som vi alle ved, står den amerikanske dollar og de globale økonomier fortsat over for skaden fra resultaterne af COVID-19-pandemien. Som et resultat synes det sandsynligt, at butikken med værdeaktiver, som Bitcoin og guld, fortsat vil være i høj efterspørgsel ind i fremtiden. Sidste gang der var en mild sammenhæng mellem Bitcoin og ædle metaller (omkring 0,5) var mod slutningen af ​​2018. Vi har allerede talt om det tidspunkt, hvor Bitcoin en måned tidligere, i november 2018, stod over for et fald på 50%, hvilket blev udløst af Bitcoin-kontantkrigen.

På den ene side er korrelationen mellem guld og Bitcoin dog steget, mens på den anden side begyndte Ether (ETH) -korrelationen med Bitcoin at falde omkring samme tid, hvor tallet nu ligger på 0,56.

Amerikanske dollar og Bitcoin 

Stigningen i Bitcoin kan også tilskrives den oppustede amerikanske dollar, udløst af frygt for et kollaps i den amerikanske økonomi. Mislykket med COVID-19-stimuluspakken og det overophedede aktiemarked opfordrede handlende til at investere i sikkerheden ved hårde aktiver, såsom guld og i stigende grad Bitcoin. 

Når vi går videre, kan Bitcoin endelig være klar til en anden større bullish markedscyklus, da udbuddet af Bitcoin på børser falder, mens det samtidig ser ud til, at detail- og institutionel interesse er ved at tage sig op..

Bitcoin og Tether (USDT) Exchange Inflows

Børsen indikerer, at markedsaktører viser mere interesse i at holde deres Bitcoins på lang sigt ved at trække dem fra børser for at kontrollere deres egne private nøgler direkte i henhold til markedsanalysefirmaet Arcane Research.

Bortset fra dette er den nylige løbende stigning i Tether (USDT) valutatilstrømning, der ramte deres 2020-højeste i går, og den samlede forsyning, der nu er næsten $ 10 mia., Antallet af digitale dollars, der venter på sidelinjen for at købe BTC muligvis mere end nogensinde. Potentialet for en stigning i Bitcoin-priserne i de kommende dage virker således solidt.  

Teknisk analyse – kan vi forvente en bearish-korrektion i Bitcoin – BTC / USD? 

Når vi taler om markedets tekniske side, handler Bitcoin med en solid bullish bias, der er steget til niveauet $ 11.306. I den månedlige tidsramme har Bitcoin overtrådt det symmetriske trekantmønster inden for $ 9.875. Det nylige bullish opslugende lys på den månedlige tidsramme antyder stærke odds for yderligere køb i Bitcoin. 

Ser vi på den langsigtede prognose for Bitcoin, synes det førende kryptopar at være bullish. På den højere side finder Bitcoin muligvis sin næste modstand inden for $ 12.017-intervallet, mens en bullish crossover på $ 12.017 kan føre Bitcoin-priser mod $ 13.875. Over dette vil $ 17.250 sandsynligvis fungere som den næste modstand.

BTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD og 50 EMA - Alt foreslår købBTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD og 50 EMA – Alt foreslår køb

På det månedlige diagram antyder det eksponentielle glidende gennemsnit på 50 perioder en stærk bullish bias, men på samme tid antyder det også solide chancer for en bearish korrektion, da dens værdi forbliver på 6.397-niveauet, hvilket er langt væk fra den nuværende markedspris på 11.275.

BTC / USD Fibonacci Retracement

BTC / USD Fibonacci Retracement

Når vi taler om Bitcoin-prisprognose i midten af ​​2021, kan vi forvente, at Bitcoin-priserne vil falde til $ 12.250 i kølvandet på en bearish korrektion eller måske at gennemføre en 50% Fibonacci retracement. For at se en bearish retracement synes det dobbelte topmodstandsniveau på $ 17.174 og lukning af stearinlys under dette niveau solidt. Vi ser muligvis en salgsbias under $ 17.170, indtil den tidligere krænkede modstand bliver et supportniveau på $ 12.250. 

En masse spændende aspekter er tildelt af nogle af de berømte specialister inden for kryptorummet. Hvert hold ser ud til at have et stærkt argument i butikken, hvilket gør det endnu mere fascinerende at observere, hvad der er ved at slappe af i slutningen af ​​2020. De, der ser en hausse begivenhed, spiller i øjeblikket tovtrækning med dem, der forudser en bearish udvikling. Lad os afstive i anden halvdel af året og holde øje med den grundlæggende side af markedet for at fange enhver ændring i Bitcoin-følelser.

Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me