Litecoinin (LTC) hintaennuste vuodelle 2021: Pitääkö Litecoin turvapaikansa?

Litecoin – Ennusteyhteenveto

Litecoin-ennuste: H1 2021

Hinta: 350–400 dollaria

Hintatekijät: COVID-19: n toinen aalto, tekninen vetäytyminen, turvapaikan perääntyminen

Litecoin-ennuste: 1 vuosi

Hinta: 500 dollaria – 600 dollaria

Hintatekijät: Post COVID-19, Hawkishin keskuspankit, USD: n kääntäminen, Positiivinen riskinäkemys

Litecoin-ennuste: 3 vuotta

Hinta: 1000 dollaria – 2000 dollaria

Hintatekijät: talouden elpyminen, koronaviruksen jälkeinen toiminta, tiukempi rahapolitiikka, korkeammat joukkolainojen tuotot

 

Litecoin liittyi isoon salausjuhliin hieman myöhässä, joulukuun 2020 loppupuolella, mutta se on korjannut myöhästymisen, koska se on hajonnut yli 247 dollaria helmikuun puoliväliin mennessä. Vaikka se antoi takaisin melkein kolmanneksen arvosta helmikuun viimeisellä viikolla tapahtuneen suuren vetäytymisen aikana, joka näyttää muuten päättyneen, mutta Litecoin käy kauppaa kaukana matalasta, takaisin yli 200 dollaria. Se muuttui nousuun marraskuussa, mutta suurimmat voitot tulivat joulukuusta tammikuun ensimmäiseen viikkoon. Vaikka se oli taas myöhässä helmikuun kahden ensimmäisen viikon aikana. Mutta nouseva vauhti palasi jälleen Elon Muskin kommenteilla, ja Litecoin näyttää nousevan pian 250 ja 300 dollariin, huolimatta 22. helmikuuta tapahtuneesta lievästä vetäytymisestä Muskin Bitcoinia koskevissa kommenteissa jälleen. Joten se on kuitenkin nouseva, koska se lähestyy edellisiä korkeimpia tasoituksia 50 päivittäisen SMA: n palautumisen jälkeen.

Litecoin, joka aloitti elämänsä lokakuussa 2011, toisena cryptocurrency -haasteena Bitcoinille, on edelleen markkina-arvoltaan kymmenen parhaan altcoinin arvo, joka on tällä hetkellä noin 9 miljardia dollaria. Mutta se on melko dynaaminen, joten voimme odottaa sen muuttuvan jatkuvasti. Se lanseerattiin 0,1 dollarilla ja pysyi melko alhaisena, mutta vuoden 2017 lopussa se nousi 420 dollariin. Sitten näimme toisen yrityksen kääntää Litecoin-hinnan nousuun vuonna 2019, joka nosti hinnan 145 dollariin, mutta tekniset tuotteet toi sen alas ja piti sitä siellä vuoden 2020 toiseen puoliskoon asti, jolloin alkoi toinen kryptojen “kultakuume”. Litecoin on hyötynyt suuresti digitaalisten valuuttojen elvytetystä kysynnästä, ja näimme sen nousevan 185 dollariin tammikuussa 2021. Se alkoi kuitenkin vetäytyä tammikuun lopulla, mutta se on löytänyt vankan tuen 20 SMA: n päivittäisestä kaaviosta, joka on on ollut järjestyksessä 11. tammikuuta ja nyt se on noussut uusille korkeuksille.

 

Nykyinen LTC / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Litecoin-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
3 kuukautta +102 +110%
6 kuukautta +149 +287%
1 vuosi +127 +158%
3 vuotta -38 -23,3%
Vuodesta 2011 +205 +9999%

Litecoiniin vaikuttavat tekijät

Kuten Bitcoin, Litecoin on kryptovaluutta, jolla on pitkän aikavälin ennustettu kasvu, kuten Litecoin-tiimi väittää, vaikka monet muut salauksen kehittäjät väittävät saman. Mutta Litecoin, digitaalisena valuuttana, oli katalysaattori, joka sai koko kriittisen valuutan teollisuuden toimimaan. Kaupan nopeus oli Litecoinin tärkein etu Bitcoiniin nähden. Se asetti Litecoinin salamarkkinoille vahvana rahoitusomaisuutena, jolla on pitkän aikavälin kasvupotentiaalia, mikä toteutuu uusien kehitysten myötä..

Litecoin ilmoitti siirtymisestä työn todistamisesta osuuden todistamiseen viime vuoden kesäkuussa. Tämä lisää skaalautuvuutta ja tekee halvemmaksi kaivoksen, joka houkutteli Flarea ja kannusti sitä integroitumaan Litecoiniin ja tekemään Litecoin-tapahtumia mahdolliseksi Flare-verkon kautta, samalla kun Litecoinin haltijoille annettiin ilmaisia ​​Spark (Flare) -merkkejä. PayPal on myös lisännyt Litecoinin maksuvälineeksi, mikä tekee tästä salauksesta yhä houkuttelevamman jokapäiväiseen käyttöön, joten välittäjäni mukaan arvonnousu on ollut 450% lokakuusta 2020 lähtien korkeimmalle tasolle 185 dollaria. Salausmarkkinoiden ilmapiiri on kuitenkin heikentynyt, kun suuntaamme helmikuuhun, ja Litecoin on nyt edessään 50 SMA: lla matkalla alaspäin kääntyessään aiemmin tässä kuussa.

 

Litecoin Live -kaavio

Litecoin-hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

Salausvaluuttamarkkinat ovat kääntyneet voimakkaasti nousuun lokakuusta 2020 lähtien. Salausmarkkinoiden arvo on kasvanut useita kertoja useiden kuukausien aikana. Tämä johtuu epävarmuudesta taloudellisessa ja poliittisessa tilanteessa ympäri maailmaa, mikä on antanut digitaalisille valuutoille turvapaikan. Bitcoin nousi yli 40 000 dollaria aiemmin tässä kuussa Ethereumin seuratessa yhtäkkiä kaiken huomion rahoitusmarkkinoilla. Vaikka tietyt osakkeet, kuten Amazon ja Tesla, ovat toimineet erittäin hyvin näinä COVID-19-aikoina, salausmarkkinat ovat ylittäneet kaiken. Tässä artikkelissa tarkastellaan tekijöitä, jotka pitävät LTC / USD nousussa, ja tulevaisuuden ennusteita.

Pitääkö Litecoin turvapaikan?

Kryptovaluutat ovat saaneet paljon huomiota sijoittajilta viime aikoina, koska aineellinen maailma muuttuu liian epävakaaksi. He ovat olleet aikaisemmin huomion keskipisteessä; vuoden 2017 loppupuolella rahoitusmaailman huomio kääntyi ensimmäistä kertaa kryptovaluuttamarkkinoille. Siihen asti kryptovaluutat olivat vain joitain uusia Internet-juttuja, mutta tämän nousun jälkeen he ansaitsivat tunnustuksen erillisinä markkinoina, kun taas viimeaikainen noususuhde vuoden 2020 lopulla ja tammikuussa 2021 ansaitsee heille ainakin tärkeiden markkinoiden aseman ja turvapaikka useimmille kauppiaille ja sijoittajille.

Digitaalisia valuuttoja pidettiin aiemmin korkean riskin markkinoina, jotka houkuttelivat kauppiaita, jotka etsivät korkeita tuottoprosentteja, ottaen huomioon markkinoiden epävakaus, suuri volatiliteetti ja suuret spreadit. Perinteiset jalometallit, kuten kulta ja hopea, jotka aiemmin toimivat turvapaikoina, säilyttivät tämän aseman viime vuoden elokuun asti. Mutta ne ovat laskeneet siitä lähtien, vaikka USD onkin laskenut voimakkaasti. Maailmantalouden ja mahdollisesti myös globaalin politiikan uudelleenmuotoilun vuoksi mikään ei ole turvallista ostaa ja pitää hallussaan, jotta sijoittajat voivat tallentaa käteisvarojaan. Tämän seurauksena kryptovaluutat näyttävät nyt turvallisemmilta, kun otetaan huomioon niiden hajautettu ja nimetön luonne.

Tämän seurauksena he ovat toimineet turvapaikoina lokakuusta 2020 lähtien houkuttelemalla varoja suurilta sijoittajilta ja liikemiehiltä / yrityksiltä. Bitcoin on johtanut nousua, mutta Litecoin liittyi juhliin marraskuussa, ja Ethereum pitää edelleen juhlaa salauksen parissa, koska se tekee jatkuvasti uusia korkeuksia. Litecoinin nousu pysähtyi kuitenkin 185 dollariin, mikä on kaukana 420 dollarin huippuluvusta, jonka se saavutti joulukuussa 2017. Itse asiassa hinta on kääntynyt laskusuuntaiseen tammikuun 10. päivästä lähtien, ja sen kauppa on nyt 120 dollaria. . Kaiken tämän epävakauden myötä 30–40% nousu ja lasku muutamassa päivässä on vaikeaa pitää turvapaikansa. Mutta loppujen lopuksi Litecoinin arvo on edelleen kolme kertaa niin suuri kuin edellisen vuoden lokakuussa, joten turvapaikan tila pysyy.

Litecoinin perusteet ja viimeaikainen kehitys

Litecoinissa on tapahtunut melko paljon kehitystä kuluneen vuoden aikana. Aktiivisuus lisääntyi viime vuoden syyskuussa, kun uusi MimbleWimble-päivitys lanseerattiin. Viime vuoden elokuussa Litecoinilla oli yli 92 278 aktiivista lompakkoa 24 tunnissa säätiön johtajan David Schwartzin mukaan, jonka mukaan kryptovaluutta Litecoin oli enemmän kuin sekä Bitcoin Cash että BSV 90.446. Tämä osoitti, että Litecoin oli elpymässä uudelleen investointien, transaktioiden ja siirtojen suhteen. MimbleWimble-julkaisu toi Litecoiniin tietosuojaominaisuuksia. Se toteutettiin syyskuussa, ja sen johti kehittäjä David Burkett. Uusi MimbleWimble tarjoaa yksityisyyden edut ja mahdollistaa nopeammat maksutapahtumat Litecoin-verkossa. Siksi MimbleWimbleillä on erilainen tarkistusmekanismi kuin Bitcoinilla.

Tämän lisäksi Cardanon luoja ja IOHK: n toimitusjohtaja Charles Hoskinson paljastivat aikomuksensa luoda yhteistyö Litecoinin luojan, Charlie Leen kanssa. Hän lähetti aikomuksensa Twitterin kautta ja ilmoitti rakastavansa ajatusta ketjunvälisestä viestinnästä Litecoinin ja Cardanon välillä. Hän lisäsi, että keskusteluista oli monia mahdollisia ideoita. Vastauksena tähän Litecoinin luoja vastasi sanalla “varma”, mikä osoitti hyväksyvänsä ajatuksen yhteistyöstä. Siksi on odotettavissa, että molempien säätiöiden asianomaiset henkilöt kokoontuvat keskustelemaan asiasta pian.

Eikä vain Cardano suunnittele kumppanuutta Litecoinin kanssa; Flare Networks aikoo myös integroitua heidän kanssaan. Tavoitteena on tuoda hajautetut rahoituspalvelut (DeFi) valuuttoihinsa, jolloin LTC: tä “voidaan käyttää luotettavasti Flareen Ethereumin tyyliin perustuvien älykkäiden sopimusten kanssa” ja lupaavat sille “yhteentoimivuutta ja yhdistettävyyttä”. Yhtiö, Flare Networks, ilmoitti aiemmin tässä kuussa, että he lentävät Spark (FLR) -merkkejä Litecoinin haltijoille ennen heidän mainnet-lanseeraustaan ​​myöhemmin tänä vuonna. Mainitsimme aiemmin, että PayPal on myös ottanut käyttöön Litecoinin tämän vuoden alusta alkaen. Heidän mukaansa “Siirtyminen kohti digitaalisia maksuja ja digitaalisia arvoesityksiä kiihtyy edelleen COVID-19-pandemian ja keskuspankkien ja kuluttajien lisääntyneen kiinnostuksen digitaalisia valuuttoja kohtaan johdosta.”

Tekninen analyysi, Litecoin – Voiko LTC / USD palautua 50 SMA: sta?

Kuten edellä mainitsimme, Litecoin aloitti elämänsä 0,10 dollarilla vuonna 2011 ja kävi kauppaa noin 5 dollarilla vuoteen 2017 saakka, jolloin se alkoi kääntyä nousuun, nousemaan vuoden loppua kohti ja saavuttaa 420 dollaria. Suuren nousun jälkeen tuli iso kaatuminen, ja Litecoin putosi takaisin $ 22: een, kun lyhytikäinen pomppiminen 20 SMA: sta (harmaa) alla olevassa kuukausikaaviossa. Vuonna 2019 ostajat yrittivät kääntää Litecoinin jälleen nousuun, ja he onnistuivat nostamaan hinnan korkeammaksi 45 dollariin, mutta eivät voineet rikkoa 20 SMA: ta huolimatta siitä, että se lävisti sen lyhyesti. Joten tämä liukuva keskiarvo muuttui tuesta vastustukseksi ja hylkäsi hinnan jälleen vuoden 2020 alussa. Mutta se nousi vuoden 2020 lopulla ja vuoden 2021 alussa, vaikka nykyinen tammikuun kynttilänjalka näyttää ylösalaisin olevalta tapilta, joka on laskeva peruutussignaali voimakkaan nousuliikkeen jälkeen. Joten, odotetaan ja katsotaan miten tämä kynttilänjalka sulkeutuu.

20 SMA: sta tulee todennäköisesti tuki kuukausikaaviossa

 

Alla olevassa viikoittaisessa kaaviossa Litecoin muodosti vastustuskyvyn 185 dollaria toukokuussa 2018, mikä näyttää siltä, ​​että se pitää jälleen, kun se hylkäsi hinnan aikaisemmin tammikuussa 2020. Alhaiseen 20 dollariin on muodostunut tukikohta, joka on toiminut tukena. Liikkuvat keskiarvot, kuten 100 SMA (vihreä) ja 200 SMA (violetti), antoivat jonkin verran vastustusta Litecoinille, mutta ne rikkoutuivat marraskuussa 2020 ja muuttuivat välittömästi tueksi, mikä viittaa seuraavien viikkojen nousuun. Mutta 185 dollarin vastus pysyi, ja nyt hinta on laskemassa. Ensimmäinen laskeva kynttilänjalka oli melko iso, kun taas kaksi muuta näyttävät melko pieniltä, ​​joten myyjien on vaikea työntää alas, mikä on toinen nouseva signaali.

Katsotaan, kuinka pitkälle Litecoin vetäytyy

Päivittäisessä aikataulussa 200 SMA (violetti) tarjosi tukea tälle digitaaliselle valuutalle syyskuussa, kun hinta oli edelleen kaupassa sivuttain. Mutta aalto alkoi ja pienempien ajanjaksojen liikkuvat keskiarvot muuttuivat tueksi, jolloin 20 SMA (harmaa) ja 50 SMA (keltainen) tekivät niin joulukuussa 2020. 50 SMA muuttui jälleen tueksi tammikuussa 2021, ja näimme palautumisen korkeampi. Mutta ylösalaisin käännetyn kynttilänjalan jälkeen, joka osoitti laskevaa kääntymistä, hinta palasi takaisin alas ja testasi 50 SMA: ta uudelleen. 50 SMA pidettiin jälleen, mutta lopulta hajosi tammikuun loppupuolella, mikä on laskeva signaali. Litecoin on kuitenkin edelleen kaupankäynnissä matalamman yläpuolella tammikuun aikaisemmasta laskusta, joten kunnes matala arvo rikkoutuu, tilanne on edelleen nouseva.

Ovi on auki uusille laskuille 50 SMA: n tauon jälkeen

Litecoin Live -hinta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me