Ethereumin (ETH) hintaennuste vuodelle 2020: Jatkaako ETH / USD edelleen nousua neljännellä vuosineljänneksellä?

Kryptovaluuttoja käytetään inflaatiota kestävänä suojauksena hajautetun luonteensa vuoksi. Koronaviruksen puhkeamisen taloudelliset vaikutukset ovat saaneet sijoittajat etsimään omaisuutta, joka voi tarjota suojaa osakemarkkinoiden vaihteluiden aikana. Toiseksi suosituimman kryptovaluutan viimeaikaisen nousun syy johtui epävarmuudesta, joka on säilynyt liittovaltion keskuspankin ennennäkemättömän rahan keventämisohjelman yhteydessä.

Lue viimeisin päivitys Ethereumin hinta 2021 -ennuste

 

Maailman toiseksi suurin kryptovaluutta Ethereum on nähnyt räjähtävän hintakehityksen viimeisten kolmen viikon aikana, kun valuutta on noussut 232 dollarista paikalliseen korkeimpaan 407 dollariin..

Ethereumin kehittäjät julkaisivat ETH 2.0: n viimeisen testiverkon, joka tunnetaan nimellä Medalla, 4. elokuuta. Tällä hetkellä verkkoon on liittynyt yli 20 000 vahvistajaa ja 3670 on odotustilassa. Verkko ei tue todellista ETH: ta; paalutustarkoituksiin on kuitenkin talletettu yli 650 000 testirahaa. 

Medalla ei käytä todellista ETH: ta eikä ansaitse todellisia panospalkkioita. Verkon tarkoituksena on yksinomaan valmistaa pääoman välityksellä toiseksi suurin kryptovaluutta siirtymiseksi panoksen todistamiseen yksimielisyyteen.

Lisäksi digitaalisen valuutan varainhoitaja Grayscale ilmoitti torstaina, että yritys on julkisesti toimittanut rekisteröintilomakkeen Securities and Exchange Commissionille (SEC) lomakkeella 10 yhtiön Ethereum Trustille..

 

Nykyinen ETH / USD Hinta:  $

Viimeaikaiset muutokset Ethereumin hinnassa

Viime aikoina Ethereumista on tullut yksi parhaiten menestyvistä kolikoista, kun se oli palautunut 90 dollaria maaliskuussa 407 dollariin elokuussa. Aiemmin tällä viikolla. Kahden viime viikon erittäin voimakkaan rallin jälkeen ETH nousi ja lisäsi voittoja, mutta myöhäisissä istunnoissa se painoi peruutusmerkin, jota seurasi tekninen korjaus, joka on edelleen kesken. Kesäkuusta heinäkuuhun ETH / USD kasvoi 53,58%, josta suurin voitto syntyi heinäkuun kahden viimeisen viikon aikana. Elokuun ensimmäisellä viikolla ETH / USD-hinnat laskivat 2,16%. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa seuraavan kysymyksen: mikä on Ethereumin hintaennuste todennäköisesti?

Ethereumin ennuste: Q4 2020 Ethereumin ennuste: 1 vuosi Ethereumin ennuste: 3 vuotta
Hinta: 602 dollaria

Hintatekijät: 38,2% Fibonacci retracement, Tehostettu turvapaikan valitus kullalla, BTC (positiivinen korrelaatio).

 

Hinta: 760 dollaria

Hintatekijät: 50% Fibonacci-laajennus, COVID19 Recovery, Fed Rate Cuts

Hinta: 1136 dollaria

Hintatekijät: 50 EMA-tukea, W-kuvio valmis 

Ethereum Live -taulukko

ETH / USD 

ETH / USD Ethereumin hintoihin vaikuttavat tekijät

Ethereum (ETH / USD) on toiseksi suurin digitaalinen omaisuus, jonka markkina-arvo on 43,4 miljardia dollaria ja päivittäisessä kaupassa noin 11 miljardia dollaria. ETH / USD-hintojen nousu johtui lisääntyneestä blockchain-aktiivisuudesta, joka on johtanut Ethereumin transaktiopalkkioiden nousuun korkeimmalle tasolle vuodesta 2018 lähtien. Siitä lähtien Ethereumin hinnat ovat pysyneet nousuteillä ja viime aikoina , he ylittivät 400 dollarin tason, joka on korkein elokuun 2018 jälkeen. Keskustellaan Ethereumin ennusteista eri lähteiden mukaan.

Kuluneen vuoden aikana Ethereum on selvinnyt kovan kilpailun edessä. Vaikka kova kansanmuutos työnsi sen alas, DeFi-puomi nosti ETH: n valitettavasti. Odotettu panostuksen siirtyminen ja Ethereum 2.0 tarjoavat tukea vuonna 2020.

Seuraavassa on joitain mainittuja tekijöitä, jotka vaikuttavat Ethereumin hintaan tulevaisuudessa.

  • Ethereumin estoketjun transaktiopalkkioista saadut tulot
  • Suuri potentiaali käyttää Ethereumia vakuudeksi rahoitussovelluksissa hajautetussa rahoituksessa (DeFi)
  • Sen käyttö yleisimmissä maksukanavissa, kuten myyntipisteissä ja verkkokaupoissa
  • ETH-tunnukset, hajautetut vaihto- ja palkitsemisohjelmat 
  • Salausvaluutan spekulatiivinen kauppa

Reddit-perustaja Alexis Ohanian – 1500 dollaria

Salausmaailmassa Redditin perustaja Alex Ohanianin sanoilla on paljon painoa. Hän on erittäin optimistinen BTC: n ja muiden kryptovaluuttojen tulevaisuuteen. Hän sanoo olevansa kaikkein nousevin Ethereumissa yksinkertaisesti siksi, että ihmiset todella rakentavat sitä. Hän ennustaa, että kolikon arvo nousee ja saavuttaa lopulta 1500 dollarin tason. Forbesin haastattelun mukaan hän rakastaa Ethereumia, koska kehittäjät luovat tosielämän projekteja lohkoketjussa.

deVere-konsernin toimitusjohtaja, Nigel Green 2500 dollaria

DeVere Groupin johtaja Nigel Green on poikkeuksellisen varma siitä, että ETH: n hinta nousee 2500 dollariin vuonna 2020. Hän perustaa ennusteensa kolmeen perustekijään: älykkäiden sopimusten suosion ja käytön kasvuun sekä digitaalisten valuuttojen lisääntyneeseen kysyntään. uskoo, että DeFi nostaa ETH / USD-hintoja.

Online-analyytikko, Bobby Ullery – jopa 700%

Verkkoanalyytikko Bobby Ullery uskoo, että blockchain-tekniikalla on pian paljon suurempi rooli kansainvälisessä kaupassa ja koko taloudessa. Hän sanoo, että Bitcoin ja Ethereum omistavat kumpikin 25% koko salausteollisuudesta. Hän ennustaa, että molempien suurimpien kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvo saavuttaa 4,5 biljoonaa dollaria vuonna 2020. Tämä tarkoittaa, että hänen ennusteensa täyttämiseksi Ethereumin on noustava yli 700% tämän vuoden loppuun mennessä..

Ark Capitalin perustaja Brian Schuster 100 000 dollaria

Ark Capital LLC: n ratkaisujen päätoimittaja esittelee korkean kuvan Ethereumista – hän uskoo, että sen hinta on 100 000 dollaria kolikkoa kohden. Hän sanoi, että ETH: ta käytetään lopulta kullan korvikkeena arvovarastona ja että se saavuttaa huikeat 100 000 dollaria kolikkoa kohden. Hän sanoi myös, että Ethereumin alustan ominaisuudet saattavat lopulta johtaa siihen, että siitä tulee eräänlainen digitaalinen isänmaa kaikille tuleville valuutoille.

Fraktaalianalyysi – Ethereum voi nousta yli 1000 dollaria

Kauppias / analyytikko, joka tunnetaan nimellä CryptoWolf, jakoi Twitter-kaavion, joka näyttää Ethereumin makrohintatoiminnan vuoden 2018 huippuista tähän asti. Tulokset olivat melkein identtiset Bitcoinin hintatoiminnan kanssa vuoden 2014 korkeimmasta tasosta 2016-17 -härkäajon alkuun.

Niin kutsuttu “fraktaalianalyysi” ennusti Ethereumin nousevan yli 1000 dollaria, todennäköisesti vuoden 2021 puolivälissä tai loppuvuodesta. Elinkeinonharjoittaja, joka teki tämän ennusteen, on sama, joka ennusti vain muutama päivä maaliskuun kaatumisen jälkeen, että BTC todennäköisesti palautui kaatumista edeltävälle tasolle. Hän ennusti myös meneillään olevan ETH-puhkeamisen.

Bitcoin vs. Ethereum

Tällä viikolla Ethereumin hinnat ovat laskeneet 2,16% viimeisten kahden viikon korjausten ja voiton takia, kun Ethereum nousi 64,21% 12 kuukauden korkeimmalle tasolle, yli 400 dollarin tason. Toisaalta tämän viikon Bitcoin-hinnat palautuivat vuoden 2020 korkeimmalle tasolleen 11 392 dollariin. Bitcoinin ja Ethereumin välinen korrelaatio on 0,68 CoinPredictor-raportin mukaan. Tämä korrelaatio arvioitiin molempien kryptovaluuttojen hintavaihteluiden perusteella viimeisen sadan päivän aikana.

Skew-tiimi sanoi kuitenkin, että lyhytaikainen korrelaatio Ethereumin ja Bitcoinin välillä väheni vähitellen. Pudotus voi merkitä BTC: n ja ETH: n 3 vuoden korkean korrelaation päättymistä. Ethereumin korrelaatio Bitcoinin kanssa laski merkittävästi vuonna 2017 ja ennen salauksen laajuista noususykliä.

Bloombergin mukaan Ethereumin näkymät ovat edelleen vaikuttamattomat. He viittasivat sen ralliin “spekulatiivisena” ja totesivat sitä vastoin, että Bitcoinin nousu perustui vankkaan maahan. Raportissa ehdotettiin, että Ethereum joutui kilpailemaan vastaavien salausalustojen ja noin 6000 vaihdettavan kolikon kanssa. Bloomberg pysyi jatkuvasti nousussa Bitcoinista ja totesi, että sen kullan kaltaiset ominaisuudet ja lisääntynyt institutionaalinen kysyntä ovat aiheuttaneet hintojen nousun.

He pitivät Etherin arvostusta DeFi-avaruuden menestyksen tapaan muiden älykkäiden sopimusalustojen tapaan; kilpailu vain kiristyy. Asia on, että kun kyse on ammattimaisten sijoittajien maailmasta, Etherillä ei ole selkeää myyntipistettä, kuten Bitcoinin rajallinen tarjonta.

Perjantaina Weiss Rating valtaistuimelta Bitcoin ja asetti Ethereumin ylimmäksi kryptovaluutaksi. Luottoluokituslaitos päivitti yleisen digitaalisen omaisuuden luokituksensa perustuen tekijöihin, kuten käyttöönotto, tekniikka, markkinoiden vauhti ja sijoitusriski. Weiss sijoitti Ethereumin ensimmäiselle sijalle, jota seurasivat Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) ja Stellar (XLM)..

Yhdysvaltain dollari ja Ethereum

Ethereumin nousu voi liittyä myös Yhdysvaltain dollarin nousuun, jonka laukaisivat pelot Yhdysvaltain talouden romahduksesta. Ylikuumentuneet osakemarkkinat ja Yhdysvaltain hallituksen epäonnistuminen sopimuksessa COVID-19 -stimulaatiopaketista ovat kehottaneet kauppiaita investoimaan enemmän kovien varojen, kuten kullan, tai kryptovaluuttojen, kuten Ethereumin ja Bitcoinin, turvallisuuteen. 

Ethereum voi vihdoin olla valmis uudelle nousulle, koska Ethereumin kehittäjä Hudson Jameson odottaa, että validatorien määrän kasvu jatkuu. Hän kannustaa paljon hyppyjä tulevan ETH 2.0 -julkaisun ympärille.

 

Tekninen analyysi – voimmeko odottaa laskevaa korjausta Ethereumissa – ETH / USD?

Markkinoiden teknisestä puolesta puhuen Ethereum käy kauppaa vankalla nousevalla ennakkoluulolla noustessaan 422 dollarin tasolle. Kuukausittaisessa aikataulussa Ethereum on rikkonut kaksinkertaisen ylimmän vastustason, 300 dollaria, ja se ylittää myös 23,6 prosentin Fibonacci-retracement-tason, joka on 400 dollaria. Viimeaikainen nouseva kynttilä kuukausittaisessa aikataulussa viittaa vahvoihin kertoimiin Ethereumissa.

Tarkasteltaessa Ethereumin pitkän aikavälin ennusteita, toiseksi eniten kauppaa käynyt salauspari näyttää nousevalta. Ylemmällä puolella Ethereum saattaa löytää seuraavan vastustuksensa noin 602 dollarilla, mikä merkitsee 38,2% Fibonacci-retracementia, kun taas nouseva 602 dollarin crossover voi johtaa Ethereumin hinnan kohti 761,50 dollaria. Tämän yläpuolella 911,46 dollaria todennäköisesti toimii seuraavana vastarintana.

ETH / USD nouseva, RSI ja MACD – kaikki ehdottavat ostamista

Kuukausikaaviossa 50 jakson eksponentiaalinen liukuva keskiarvo viittaa voimakkaaseen nouseva puolueellisuus, mutta samalla se viittaa myös hyviin mahdollisuuksiin laskevaan korjaukseen, koska sen arvo pysyy kaukana nykyisestä markkinahinnasta 265 dollaria.

ETH / USD Fibonacci -sisältö 

Mitä tulee Ethereumin hintaennusteeseen vuoden 2021 puolivälissä, voimme odottaa Ethereumin hintojen laskevan 600 dollariin laskevan korjauksen seurauksena, varsinkin kun 50% Fibonacci-retracement on suoritettu. Heti 600 dollarin tukitason testaamisen jälkeen ETH / USD-hinta voi nousta tulevina vuosina vielä korkeammaksi, kunnes 1142 dollaria. Viimeaikainen nouseva, kolminkertainen pohjatuki 87 dollaria ja sarja tämän tason yläpuolella olevia Doji-kynttilöitä tukevat nousevaa puolueellisuutta ETH / USD: ssä.

ETH / USD – 3 vuoden ennuste – Bullish Bias hallitsee

Tässä päivityksessä tutkimme salausalueella paljon henkeäsalpaavia ennusteita ja mielipiteitä, joita jotkut tunnetut asiantuntijat tekivät. Jokaisella heistä on vahva väite myymälässä, mikä tekee siitä entistä kiehtovamman tarkkailla, mitä on tarkoitus rentoutua vuoden 2020 loppupuolella. Ne, jotka näkevät nousevan tapahtuman, käyvät tällä hetkellä köydenvetoa niiden kanssa, jotka ennakoivat laskevan kehityksen. Kiihdytetään vuoden toisella puoliskolla, pitäen tarkemmin silmällä markkinoiden perustavaa puolta, jotta voimme havaita kaikki muutokset Ethereumin tunteissa.

Onnea! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me