Kuinka käyttää Bitcoinia Romaniassa

Jokin aika sitten Bitcoinia ei melkein ollut olemassa, joten sen ostaminen melkein mahdottomaksi. Romanian Bitcoinin suhteen sinun oli pakko ostaa ulkomaisilta verkkosivustoilta, koska täällä ei ollut paljon mahdollisuuksia.

Nykyään eri yritykset, sekä suuret että pienet, ovat alkaneet hyväksyä tämän kolikon, mikä helpottaa ostamista. Bitcoin-ystävällisten kaupunkien joukossa ovat pääasiassa Cluj, Oradea ja Bukarest.

Sinulle esitetään alla useita alueita, jotka hyväksyvät tämän maksutavan, sekä joitain kauppanimiä:

Matkailu ja matkailu

Fly-go.ro on verkkosivusto, joka tarjoaa yli 1300 halpalentoyhtiötä ja ylellisyyttä tarjoavaa lentoyhtiötä ja antaa sinulle mahdollisuuden valita edullisimmat palvelut. Tavallisten maksutapojen lisäksi he esittivät myös Bitcoin-maksun.

Vola.ro on yksi Romanian tunnetuimmista matkatoimistoista, jonka avulla voit valita yli 100 lomakohteesta ja tuhansista lentopalveluista. Näiden lisäksi Vola tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata auto ja varata hotelli. Vuodesta 2016 lähtien se sisälsi kuitenkin myös edun, joka liittyy maksamiseen tällä virtuaalivaluutalla.

CarpatiRentACar.com on verkkosivusto, joka vuokraa autoja kaikkialla Romaniassa. Sillä on 6 autoluokkaa, ja sen hinnat sopivat mihin tahansa taskuun riippumatta siitä, käytätkö Bitcoinia tai muita valuuttoja.

Kaupat, jotka hyväksyvät Bitcoinin

PCGarage.ro on elektroniikan ja tietokonekomponenttien kauppa. He ovat työskennelleet NETOPIA mobilpayn kanssa vuoden 2017 alusta. Voit valita, maksetaanko Bitcoinilla QR-koodilla vai siirtämällä digitaaliseen lompakon osoitteeseen.

F64.ro on videokamerakauppa, joka on kehittänyt toimintaansa Kaakkois-Euroopassa. Tällä hetkellä he hyväksyvät maksun Bitcoinilla CoinZone-maksuprosessorin kautta. Muista, että jos maksat Bitcoinilla, saat myös alennuksia!

AltShop.ro on alusta, joka myy kaikenlaista elektroniikkaa puhelimista, kannettavista tietokoneista, tableteista, laitteista PC-komponentteihin. Voit ostaa kaikki nämä tuotteet Bitcoineilla.

Computergames.ro on omistettu pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan (Bitcoinsin kanssa) T-paitoja, korkkeja, hahmoja tai Minecraft-leluja.

Ppay.ro ja Kartela.ro käsitellä puhelinkorttien lataamista ja vastaanottaa viime aikoina Bitcoin (sekä lompakoiden että QR-koodin skannauksen kautta).

Pubit, ravintolat ja majoitustilat, jotka hyväksyvät Bitcoinin Romaniassa

“La Conu Iancu” on Bukarestissa ja tarjoilee kaikenlaisia ​​perinteisiä romanialaisia ​​ruokia (sarmale, racituri).

Grano Ruoka ja hoito on toinen kaunis paikka, joka kasvattaa ainesosia omassa puutarhassaan.

Oradeasta löydät Kuuluisa paikka, vuonna 2011 avattu baari, joka vastaanottaa myös Bitcoinia.

Jos sinulla ei ole ideoita majoituksesta, suosittelemme Hotelli Caro, joka on myös Oradeassa. Hotellipalvelujen ja ravintolan lisäksi se tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutua kylpylässä ja maksaa kaikki Bitcoinissa.

Jos haluat sen sijaan syödä pizzaa tai pikaruokaa, voit tilata Vihreä laatikko ja maksaa kotona digitaalisella lompakollasi!

Lisäksi, jos haluat vain jotain makeaa, voit tilata kotona ja maksaa Bitcoinilla osoitteessa PaulaAna.ro leivonnainen.

Terveys ja vartalonhoito

MaxiFarma.ro sisältää alan suurimpien yritysten tuotteita – Milupa, Daciaplant, Biofarma, Doppel Herz ja muut. Viime aikoina tämä sivusto on Bitcoin-ystävällinen.

BioPlace.ro sisältää vain biotuotteita ja on myös Bitcoin-ystävällinen. Syötävien tuotteiden lisäksi se sisältää myös vedenpuhdistimia tai jopa tuotteita, jotka vähentävät puhelimien säteilyä.

Paikat, joissa voit maksaa Bitcoinilla, eivät ole lainkaan hillittyjä, joten voit maksaa tällä tavalla jopa psykologille tai psykoterapeutille! Suosittelemme sinua Vușcan Andreea Oradeasta.

TerapiatTäydentäminenConstanta.ro on hierontakeskus, joka sisältää sekä terapeuttisia että rentouttavia viestejä. Hän tarjoaa myös 30%: n alennuksen niille, jotka haluavat suorittaa maksun Bitcoinin kautta.

Voit käyttää tällaista maksua jopa kauneushoitoloissa, kuten Giulia-kauneustudio Buzăusta tai Salon Mistique, Oradeasta (miesten esteettinen salonki).

Urheilu

TenisAxyall.ro on erikoisliike tennispelaajille, joka tarjoaa heille erilaisia ​​tämän alan artikkeleita. Viime aikoina he alkoivat pitää Bitcoinin ideasta ja he haluavat ottaa sen käyttöön maksutapana.

Energym-kuntosali Brasovista on kaikki mitä haluat: kunto-, kylpylä-, solarium-, hieronta- ja karaattikurssit. Viime aikoina – sillä on myös tällainen digitaalinen maksu!

Toinen vastaava paikka on NRGym, Oradeasta.

Professional Academy on toimistot Oradeassa, Clujissa ja Satu Maressa. Ne auttavat sinua pääsemään lukemattomille aloille yrittäjyydestä vartalonhoitoon.

Muoti

RoFashionEmi.ro kuuluu suunnittelijalle Emilia Voicu, joka myy käsintehtyjä tarvikkeitaan siellä ja hyväksyy myös maksut Bitcoinin kautta.

Shea-kokoelma on naisten myymälä, jossa he voivat valita kaikenlaisia ​​vaatteita juhliin. Tietenkin he hyväksyvät erilaiset maksutavat.

Artandcolor.ro valokuvastudio (/ Ciprian Neculai – valokuvaaja) on Galațissa ja hyväksyy myös tämän kryptovaluutan.

Talo ja puutarha

Ergos.ro on verkkosivusto, joka käsittelee vain toimistokalusteiden, erityisesti ergonomisten tuolien, myyntiä. Kaksi vuotta sitten hän hyväksyi myös tämän maksutavan.

Panoterm.ro lisäsi verkkosivuillaan I Love Bitcoin -tarran. He käsittelevät sandwich-paneeleja ja tarvikkeita teollisuushallien rakentamiseen.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tuulivoimalaitoksia, aurinkopaneeleja ja pumppuasemia juoksevaa vettä varten, voit luottaa EcoVolt.ro. Miksi? Koska voit ostaa Bitcoinsilla erilaisia ​​laadukkaita tuotteita.

Siksi…

Jos pidit artikkelista ja tiedät muita paikkoja Romania jotka hyväksyvät Bitcoin, ole kiltti kerro siitä meille!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me