Suosituimmat salausvaluuttatapahtumat, joita sinun ei pitäisi missata vuoden 2020 loppuun saakka

kryptovaluutta tapahtumia

COVID-19-pandemia on vaikuttanut kaikkiin maailmantalouden sektoreihin ja pääasiassa fyysisiin kokouksiin. Tämä on johtanut tapahtumien määrän vähenemiseen, joihin ihmiset voivat osallistua fyysisesti, eikä cryptocurrency- / blockchain-teollisuutta jätetä pois. Siellä on kuitenkin edelleen kryptovaluutatapahtumia, jotka on tarkoitus pitää vuonna 2020.

Koska vuoteen on jäljellä vain neljännes jäljellä, olemme valinneet parhaat sekä online- että offline-tapahtumat, joihin voit osallistua ennen vuoden loppua. Keskustelemme näistä kryptovaluutatapahtumista ja näytämme sinulle, miksi sinun ei pitäisi unohtaa mitään niistä.

Avaa Blockchain-foorumi

Tapahtuman päivämäärä: 7. – 8. lokakuuta

Tapahtuman sijainti: Arabiemiirikunnat

Avaa Blockchain-foorumi järjestää uuden tapahtuman lokakuussa. Tämä on foorumin kolmas painos, ja se lupaa olla parempi kuin aiemmin tänä vuonna järjestetyt. Se tapahtuu Arabiemiirikunnissa, josta on tullut blockchain-investointien keskus. Tapahtuma keskittyy blockchain-tekniikan kehittämiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa (MENA).

Paneelikeskustelujen teemoja ovat:

 • Salausvarojen sääntely MENA-alueella ja kryptovaluutanvaihdon lisääntyminen;
 • Turvakoodien tarjonta MENA-alueella;
 • Kuinka MENA-maiden hallitukset käyttävät lohkoketjua: mukaan lukien strategiat ja politiikat;
 • Kuinka riskipääoma ja institutionaaliset sijoittajat suhtautuvat digitaaliseen omaisuuteen;
 • Investoiminen blockchain-startup-yrityksiin;
 • MENA-alueen nykyinen sijainti;
 • Blockchainin saaminen kaikkien BaaS: n saataville.

Tapahtumassa on myös useita ydinohjelmiin kudottuja verkostoitumistilaisuuksia, jotka antavat nuorille yrittäjille mahdollisuuden tavata alan parhaita laukauksia heidän uransa parantamiseksi. Jos etsit mahdollisuutta olla yhteydessä maailman johtaviin blockchain-asiantuntijoihin ja löytää mahdollisuuksia sijoittaa MENA-alueelle, tämä tapahtuma on sinulle.

Blockchain Life -foorumi

Tapahtuman päivämäärä: 21. – 22. lokakuuta

Tapahtuman sijainti: Moskova, Venäjä

Blockchain Life -foorumi järjestää yhden maailman suurimmista blockchain-tapahtumista. Tänä vuonna tapahtuma on vieläkin suurempi, ja jo on rekisteröitynyt 4000 osallistujaa. Tapahtuma keskittyy Blockchainiin, kryptovaluuttoihin ja kaivostoimintaan.

Foorumi tuo yhteen alan johtajia ja niitä, jotka ovat vasta aloittamassa alalla. Se on korkeasti koulutettu foorumi, joka on johtanut alan valtavaan kasvuun sen olemassaolon neljän vuoden aikana. Osallistujaluetteloon kuuluvat maailman yritysten omistajat, rahastosijoittajat, kaivostyöläiset, blockchain-kehittäjät, valtion virkamiehet ja erikoisvieraat.

Kaiuttimien kokoonpano sisältää:

 • Javier Sim, Bithumb Globalin perustaja ja toimitusjohtaja;
 • Eric Benz, toimitusjohtaja, Changelly;
 • Xinxi Wang, Litecoin-johtaja;
 • Roger Ver, toimitusjohtaja, Bitcoin.com;
 • Tone Vays, muun muassa kauppias ja analyytikko.

Pariisin Blockchain-viikon huippukokous

Tapahtuman päivämäärä: 9. – 10. joulukuuta

Tapahtuman sijainti: Pariisi, Ranska

Pariisin Blockchain-viikon huippukokous on toinen tärkeä blockchain-tapahtuma vuodessa. Sen kautta yli 1700 yrittäjää, sijoittajaa ja mediaa ympäri maailmaa koottiin keskustelemaan blockchainista ja kryptovaluutta ja kuinka tehdä Ranskasta ensimmäinen G20-maa, joka luo yrityksille sopivan ympäristön nopeasti kasvavalle teollisuudelle.

Tämän vuoden tapahtuma ei ole yhtä jännittävä, kun otetaan huomioon seuraavat puhujat:

 • Changpeng Zhao, toimitusjohtaja, Binance;
 • Ryan Selkis, perustaja ja toimitusjohtaja, Messari;
 • Eric Demuth, perustaja & Bitpandan toimitusjohtaja;
 • David E.Rutter, perustaja & R3: n toimitusjohtaja;
 • Edward Moncada, perustaja & Blockfolion toimitusjohtaja, monien muiden joukossa.

Huippukokouksesta tulee myös online-versio, joten jos et jostain syystä voi osallistua livenä järjestettävään, sinulla ei ole mitään menetettävää, koska voit katsella verkkoversiota mistä tahansa.

LA Blockchain -kokous

Tapahtuman päivämäärä: 6. – 7. lokakuuta

Tapahtuman sijainti: verkossa

LA Blockchain -kokous on yrityskeskeinen yritys, joka kokoaa vuosittain kehittäjiä, sijoittajia, riskipääomarahastoja, yksityissijoittajia, perhetoimistoja, kiinteistösijoittajia, startup-yrittäjiä, liikkeeseenlaskijoita, pörssejä, välittäjä-jälleenmyyjiä, palveluntarjoajia ja median jäseniä. Tapahtuma pidetään yleensä Los Angelesin kokouskeskuksessa, mutta COVID-19-rajoitusten vuoksi se pidetään verkossa tänä vuonna.

Jotkut puhuvista ovat:

 • Tim Draper, Draper Goren Hol;
 • Justin Sun, toimitusjohtaja Tron;
 • EToron perustaja ja toimitusjohtaja Yoni Asia;
 • Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao;
 • Brock Pierce, Bitcoin-säätiön puheenjohtaja;
 • Thomas Lee, Fundstratin perustaja mainitsemaan.

Blockchain Expo Pohjois-Amerikan virtuaalinen

Tapahtuman päivämäärä: 3. – 4. marraskuuta

Tapahtuman sijainti: Online

Tämä on yksi suurimmista, täysin verkossa toimivista blockchain-tapahtumista vuonna 2020. Tapahtuma tuo asiantuntijat yhteen keskustelemaan blockchain-ekosysteemistä ja siitä, miten sitä eteenpäin viedään. Pääpaino on suurilla teollisuudenaloilla, jotka estävät eniten blockchain-tekniikka, mukaan lukien oikeudelliset alat, vähittäiskauppa, rahoituspalvelut, terveydenhuolto, vakuutukset, energia, musiikki, hallitus, kiinteistöt ja muut.

Yli 1000 osallistujan odotetaan osallistuvan, mukaan lukien seuraavat: CTO: t, innovaatio- ja teknologiajohtajat, IT-johtajat, tietoliikennepalvelujen tarjoajat, kehittäjät, aloittelevat yritykset, OEM: t, hallitus, autoteollisuus, operaattorit, teknologian tarjoajat, sijoittajat, riskipääomasijoitukset ja monet lisää.

Puhujiin kuuluu:

 • Andrew Peel, digitaalisten omaisuuserien markkinoiden johtaja, Morgan Stanley;
 • Justin Schmidt, varapuheenjohtaja & Digitaalisten omaisuuserien markkinajohtaja, Goldman Sachs;
 • Leandro Nunes, tuotekehitysjohtaja & Innovaatio, Mastercard.

Nämä ovat vain muutamia lukuisista verkkotapahtumassa esiintyvistä puhujista, joista suurin osa valtavirran liike-elämän aloilta haluaa päästä blockchain-ekosysteemiin.

Johtopäätös

Nämä ovat parhaita kryptovaluutatapahtumia, joihin osallistuu loppuvuodelle 2020. Jos et voi mennä live-tapahtumiin, voit suunnitella osallistumistasi niihin, jotka järjestetään verkossa. Tarvitset vain tietokoneesi ja Internet-yhteyden, jotta voit muodostaa yhteyden näihin upeisiin tapahtumiin, ja saatat saada enemmän arvoa kuin luulet.

Esitelty kuva: inyear.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me