Paras kryptovaluutta kaivokseen vuonna 2019

parhaat kryptovaluutat minun

Koska Bitcoin on melkein vanha uutinen nykymaailmassa, useimmat ihmiset jo tietävät, että se, kuten useimmat muut salausvaluutat, saadaan kaivostoiminnalla. Kaivostoiminnan yleinen käsitys on, että se on erittäin kallista, koska se vaatii valtavia määriä sähköä ja pitkälle erikoistuneita laitteita, jotka eivät ole melkein kannattavia.

Vaikka voi olla totta, että Bitcoinin kaivosvaikeudet ovat erittäin suuret ja että Bitcoinin kaivostoiminta on nykyään monen miljardin dollarin liiketoiminta, joka on omistettu suurille keskitetyille kaivospooleille erikoistuneiden ASIC-kaivostyöläisten kanssa, kryptovaluutan kaivostoiminta ei ole läheskään kuollut. Itse asiassa päinvastoin.

Tässä artikkelissa tarkastelemme parhaita kryptovaluuttoja, jotka louhitaan vuonna 2019, sekä miksi näin on.

Mikä on kryptovaluutan louhinta?

Lyhyesti sanottuna salauksen louhinta on prosessi, jolla tarkistetaan tapahtumia sen selvittämiseksi, noudattavatko ne kaikkia verkon erityissääntöjä, mikä tekee niistä kelvollisia lisätä lohkoketjun rekisteriin.

Tapa, jolla se toimii, on suoraviivaista: kaivostyöläiset kilpailevat keskenään kriittisten hajautusfunktioiden aiheuttamien haastavien matemaattisten ongelmien ratkaisemisessa joko suorittimen (nykyään melko harvinainen), grafiikkasuoritinten tai ASIC-laitteiden avulla. Kaivostyöläiset, jotka löytävät ratkaisun ensin, maksetaan.

Uuden valuutan valitseminen kaivokselleni

On monia ihmisiä, jotka sanovat, että salauksen louhinta vähenee hitaasti. Onko se totta vai ei maailmanlaajuisesti, on vaikea sanoa. Yksi tosiasia on kuitenkin sama kuin aiemmin: uuden valuutan valitseminen kaivokselle ei ole kovin yksinkertaista.

Asioilla on taipumus muuttua nopeasti kryptosfäärissä. Siksi uuden salauksen valitsemiseen kaivokseen tulisi sisältyä perusteellinen analyysi kolikon kaikista näkökohdista (käytetty tekniikka, filosofia, markkina-arvo, joukkue, etenemissuunnitelma jne.).

Yksi tärkeimmistä näkökohdista, jonka tulisi olla tietoinen, on kolikon kaivosvaikeus. Viimeaikaiset hintavaihtelut, markkina-arvo ja käyttötapausten määrä ovat myös erittäin tärkeitä. Koska kannattavuuden määrittäminen liittyy lukuisiin jatkuvasti vaihteleviin parametreihin, on parasta, jos käytät hyvää verkkolaskurilaskuria.

Salauskaivos

Paras kryptovaluutta louhittavaksi vuonna 2019

Litecoin (LTC)

Litecoin on yksi markkinoiden suosituimmista ja vanhimmista kryptovaluutoista, ja se on erittäin vahva valinta niille, jotka haluavat alkaa kaivaa jo vakiintunutta valuuttaa. Litecoinilla on erittäin nopeat tapahtumat, lohkon luontiaika on rajoitettu kymmeneen minuuttiin, ja sillä on parempi tallennuskapasiteetti kuin useimmilla siellä olevilla salauksilla.

Paras tapa kaivaa Litecoin on epäilemättä ASIC-kaivostyöläisten avulla, mikä tarkoittaa, että kolikko vaatii suuria varhaisia ​​investointeja. Paras tapa varmistaa kunnollinen voitto kaivettaessa Litecoinia on liittyä yhteen monista kaivospooleista, kuten Litecoin-allas, Antpool, ja LTC.top.

Dogecoin (DOGE)

On monia syitä, miksi voi olla kiinnostunut sijoittamisesta Dogecoiniin. Loppujen lopuksi se on altcoin, jolla on eniten “hyväntekeväisyys” -yhteisö, ja yllättäen tai ei, se voidaan louhita myös yksinkertaisella tietokoneella. Tietysti käyttäjät saavat todennäköisimmin voittoa valitsemalla jonkin verran enemmän kaivostehoa AMD / NVIDIA-näytönohjainten avulla. Prosessorin louhinnassa käyttäjät voivat käyttää CPU-kaivosmies, kun taas GPU: ta käyttävät voivat valita CGminer, CudaMiner, ja GUIminer. Jotkut parhaimmista kaivosaltaista Dogecoinille ovat CoinEx, Ennakko, 1Coinpool, Aikapool, ja MultiPool.

Virne (GRIN)

Tällä hetkellä CoinMarketCapissa 186. sija (kirjoitushetkellä), Virne on kolikko, jonka odotetaan nousevan kunnolla vuonna 2019. Se on rakennettu MimbleWimble-protokollan päälle, ja itse projekti perustuu yksityisyyteen, skaalautuvuuteen ja alennettuun blockchain-kapasiteettiin.

Virne voidaan kaivaa lukuisilla näytönohjaimilla, kuten erilaisilla Nvidia-korttimalleilla (1070, 1070ti, 1080, 1080ti, 2070, 2080, 2080ti) ja AMD-korteilla (570, 580, Vega56, Vega64). Se voidaan myös kaivaa käyttämällä projektin virallista kaivostyöläistä GrinGoldMiner (GGM). Jotkut parhaista uima-altaista sisältävät F2-allas, Grinmint, Sparkpool, ja Pool.BTC.

Vertcoin (VTC)

Vertcoin on hajautettu valuutta, joka on suunniteltu erityisesti ASIC-vastustuskykyiseksi. Tämä tekee siitä täydellisen yksittäiseen kaivostoimintaan joko suorittimen tai grafiikkasuoritinten avulla. Vertcoin voidaan louhita suurella joukolla AMD- ja Nvidia-näytönohjaimia, ja sen virallisen kaivostyöntekijän nimeltään Yhden napsautuksen Miner. Tietenkin GPU: t tuottavat todennäköisesti suurempia etuja, mutta ennakkoinvestointi on suurempi.

Monero (XMR)

Monero ei ole vain yksi suosituimmista kryptovaluutoista tähän mennessä, mutta se on myös yksi parhaista yksityisyyden kolikoista. Tällä hetkellä CoinMarketCapissa 13. sijalla, Monero käyttää erittäin kehittynyttä Proof-of-Work -sekoitusalgoritmia, joka tunnetaan nimellä CryptoNight, joka on myös ASIC-vastustuskykyinen.

Tämä tosiasia, samoin kuin se, että se on erittäin suosittu yksityisyyden suojakolikko, tekee Monerosta yhden parhaista kolikoista, joita louhitaan tällä hetkellä. Monero voidaan louhita yksinkertaisesti tietokoneen prosessointiteholla. Palkintojen kasvattamiseksi tehokkaamman näytönohjaimen valinta on kuitenkin oikea tapa edetä. AMD-grafiikkakortit näyttävät olevan parhaita yrityksiä Moneron louhinnassa, mutta Nvidian kortit toimivat myös. Suosituimmat Monero-kaivosohjelmistoalustat ovat MultiMiner ja GUIminer.

Johtopäätös

Vaikka kryptovaluuttakaivostoiminta ei ole yhtä suosittua kuin kaksi, kolme vuotta sitten, se voi silti olla kannattavaa oikealla lähestymistavalla. Tärkeintä on muistaa, että on erittäin tärkeää tehdä asianmukainen tutkimus ennen kuin sitoudut täysin tietyntyyppiseen kolikkoon kaivokselleni. Toivomme, että tämä opas osoitti sinulle hyödyllistä tietoa ja toivotamme sinulle kaikkea hyvää tulevissa kaivostoiminnoissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me