WTI: n raakaöljy on jälleen nouseva aalto – OPEC Supply Cut -tuet

Aasian kaupankäynnin aikana tänään, WTI Raakaöljy onnistui laajentamaan edellisen istuntonsa nousuputkea ja saavutti päivänsisäisen korkeuden selvästi yli keskitason 61,00 dollarin tason johtuen lähinnä amerikkalaisen COVID-19 -apupaketin optimismista, joka heti vahvisti toiveita elpymisestä polttoaineiden kysyntä ja vaikutti raakaöljyn kasvuun. Tämän lisäksi raakaöljyn hintoihin liittyvä nouseva poikkeama voi johtua myös tuoreimmista uutisista, joiden mukaan Yhdysvaltain presidentti Joe Biden oli sanonut, että Yhdysvalloilla olisi tarpeeksi COVID-19-rokotteita jokaista Yhdysvaltain kansalaista varten toukokuun lopussa.

Lisäksi raakaöljyn hintojen nousua vahvisti edelleen mahdollisuus, että kriittisessä kokouksessa myöhemmin päivällä OPEC + -tuottajat saattavat päättää olla lisäämättä tuotantoa. COVID-19: n uuden variantin tapaukset Uudessa-Seelannissa ovat kuitenkin kehottaneet hallituksia ottamaan käyttöön uusia rajoittavia toimenpiteitä, kuten sulkemiset, joista on tullut kriittinen tekijä, joka pitää kannen raakaöljyn hintojen ylimääräisillä voitoilla . Samaan aikaan laajapohjaisen Yhdysvaltain dollarin vahvuus nähtiin myös yhtenä kriittisistä tekijöistä, jotka rajoittivat raakaöljyn noususuuntausta, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan.

Tällä hetkellä, WTI Raakaöljyn kauppa on 61,45 ja konsolidoituu välillä 60,69-61,60. Markkinoiden kaupankäynti ei onnistunut ylläpitämään edellisen päivän positiivista kehitystään, mikä muuttui hapan, vaikka Yhdysvaltain kongressi olisi lähentynyt presidentti Joe Bidenin optimistisen COVID-19 -hätäpaketin tukemista. Samaan aikaan Ison-Britannian hallituksen voimakas pyrkimys nopeaan elpymiseen vuosibudjetin kautta ei myöskään antanut mitään merkityksellistä tukea markkinoiden kaupankäynnille. Siten Ison-Britannian budjetti ja Yhdysvaltojen elvytys rokote-odotusten suhteen auttavat korkeatuottoisempia raakaöljyn hintoja pysymään hintatarjouksessa. On huomattava, että Yhdysvaltain presidentti Joe Biden ja Australian pääministeri Scott Morrison ovat edelleen luottavaisia ​​viimeisimpien rokotetoimitusten vuoksi.

Öljynviejämaiden järjestö (OPEC) ja liittolaiset, joita kutsutaan yhdessä nimellä OPEC +, ajattelevat vetäytyvänsä suunnitelmastaan ​​lisätä tuotantoa, koska öljyn kysynnän elpyminen on edelleen epävarmaa koronaviruskriisin takia. Markkinat olivat odottaneet, että OPEC + helpottaisi tuotannon leikkauksia noin 500 000 tynnyrillä päivässä (BPD) huhtikuusta lähtien, mikä nähtiin yhtenä avaintekijöistä, jotka tukivat raakaöljyn hintoja.

Samaan aikaan raakaöljy sai lisää nousua sen jälkeen, kun Yhdysvaltain bensiinivarastot laskivat viime viikolla sen raportointihistorian suurimmalla marginaalilla, kun taas jalostustuotanto laski ennätyksellisen alhaiseksi Texasin syvän jäätymisen seurauksena, joka lopetti tuotannon. Myös bensiinivarastot laskivat 243,5 miljoonaan tynnyriin. Tisevarastot laskivat myös suurimmalla marginaalilla vuodesta 2003, 143 miljoonaan tynnyriin.

USD-rintamalla laajapohjainen Yhdysvaltain dollari onnistui jatkamaan edellisen istunnon voittoputkeaan. Se vaati vielä joitain tarjouksia sinä päivänä, kun pettymys Yhdysvalloissa ja pulma, joka liittyi Yhdysvaltojen kykyyn rokottaa kaikki maan aikuiset toukokuuhun, suosivat valtiovarainministeriön tuottoja, mikä puolestaan ​​nosti dollaria; on syytä mainita, että valtion 10 vuoden vertailuindeksi nousi Aasian istunnon aikana 1,4894 prosenttiin dollarin vaihdellessa useimpiin valuuttoihin nähden, kun rauhallinen ilmapiiri palasi edelleen markkinoille ja lisäsi sijoittajien näkökulmaa. Tällä hetkellä kauppiaat näyttävät olevan varovaisia ​​asettamaan vahvoja kantoja ennen Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtajan Jerome Powellin puhetta, joka pidetään myöhemmin päivällä.

Yhdysvaltain dollarin voittoja pidettiin kuitenkin yhtenä avaintekijöistä, joka piti kannen raakaöljyn hintojen ylimääräisillä voitoilla, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Klo 21.19 (2:19 GMT) mennessä Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin palautetta muiden valuuttojen joukosta, nousi 0,03% 91,032: een..

Markkinakauppiaat pitävät katseensa Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtajan Jerome Powellin puheenvuorossa, joka pidetään myöhemmin tänään. Sillä välin myös tulevaa OPEC + -kokousta seurataan tarkasti. Lammikon toisella puolella USA: n ja Ison-Britannian ärsykepaketteja ympäröivä pulina ei menetä merkitystään. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me