WTI råolie udstiller endnu en bullish wave – OPEC Supply Cut Supports

Under den asiatiske handelssession i dag, WTI Råolie formåede at udvide sin gevinststræk fra den foregående session og ramme en intradags højt langt over niveauet mellem $ 61,00, primært på grund af optimismen omkring den amerikanske COVID-19-hjælpepakke, som øjeblikkeligt styrkede håb om et opsving i brændstofefterspørgsel og bidrog til gevinsterne i råolie. Bortset fra dette kunne den bullish bias omkring råoliepriserne også tilskrives de seneste nyheder, der tyder på, at den amerikanske præsident Joe Biden havde sagt, at USA ville have nok COVID-19-vacciner til hver amerikanske borger i slutningen af ​​maj.

Desuden blev stigningen i priserne på råolie yderligere styrket af muligheden for, at OPEC + -producenterne på et kritisk møde senere på dagen kunne beslutte at øge produktionen. Men tilfældene med den nye variant af COVID-19 i New Zealand har opfordret regeringerne til at genindføre yderligere restriktive foranstaltninger, såsom lockdowns, som er blevet en kritisk faktor, der holder et låg på eventuelle yderligere gevinster i råoliepriserne. . I mellemtiden blev den friske styrke af den brede amerikanske dollar også betragtet som en af ​​de kritiske faktorer, der begrænsede den opadgående momentum i råolie, da prisen på olie er omvendt relateret til prisen på den amerikanske dollar.

I øjeblikket, WTI Råolie handles til 61,45 og konsolideres i intervallet mellem 60,69 og 61,60. Markedshandelsstemningen kunne ikke opretholde sin positive præstation den foregående dag og blev sur, selv efter at den amerikanske kongres var tættere på at støtte præsident Joe Bidens optimistiske COVID-19 hjælpepakke. I mellemtiden kunne det tunge skub fra den britiske regering, der sigter mod hurtig genopretning via det årlige budget, heller ikke give nogen meningsfuld støtte til markedets handelsstemning. Således hjælper det britiske budget og den amerikanske stimulus fremskridt med hensyn til vaccineforventninger de højere afkast på råoliepriserne til at forblive bud. Det skal bemærkes, at den amerikanske præsident Joe Biden og den australske premierminister Scott Morrison forbliver fortrolige på grund af de seneste vaccineleverancer.

Organisationen for olieeksportlande (OPEC) og allierede, benævnt OPEC +, overvejer at træde tilbage fra deres plan om at øge produktionen, fordi et opsving i olieefterspørgsel fortsat er usikkert på grund af koronaviruskrisen. Markedet havde forventet, at OPEC + ville lette produktionsnedskæringer med omkring 500.000 tønder pr. Dag (BPD) fra april, hvilket blev betragtet som en af ​​de nøglefaktorer, der understøttede råoliepriserne.

I mellemtiden fik råolie et yderligere løft, efter at amerikanske benzinbeholdninger faldt i sidste uge med den største margin i sin rapporteringshistorie, mens raffineringsproduktionen faldt til et rekordlavt niveau som følge af den dybfrysning i Texas, der lukkede produktionen. Benzinbeholdningerne faldt også og faldt til 243,5 millioner tønder. Desuden faldt destillatlagrene med den største margen siden 2003 til 143 millioner tønder.

På USD-fronten lykkedes det den brede amerikanske dollar at udvide sin vinderserie fra den foregående session. Det krævede yderligere bud på dagen, da skuffende amerikanske data og snak omkring USA’s evne til at vaccinere alle voksne i landet i maj favoriserede statens rente, hvilket igen boostede dollaren; Det er værd at nævne, at det 10-årige statsobligationsudbytte voksede til 1,4894% under den asiatiske session, hvor dollaren handlede op mod de fleste valutaer, da en atmosfære af ro fortsatte med at vende tilbage til markedet, hvilket øgede investorperspektivet. Fra nu af synes handelsfolk forsigtige med at placere nogen stærke positioner foran den amerikanske Federal Reserve-formand Jerome Powells tale, som forventes senere på dagen.

Gevinsterne i den amerikanske dollar blev dog set som en af ​​nøglefaktorerne, der holdt låg på eventuelle yderligere gevinster i råoliepriserne, da prisen på olie er omvendt relateret til prisen på den amerikanske dollar. Kl. 21:19 ET (2:19 GMT) steg det amerikanske dollarindeks, der sporer greenback mod en spand andre valutaer, med 0,03% til 91,032.

Fremadrettet vil markedshandlerne holde øje med den amerikanske Federal Reserve-formand Jerome Powells tale, som forventes senere i dag. I mellemtiden vil det kommende OPEC + -møde også overvåges nøje. På tværs af dammen mister chatterne omkring stimuluspakkerne i USA og Storbritannien ikke deres betydning. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me