Daily Brief, 10. helmikuuta – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kulta tänään!

Hyvää huomenta kauppiaita,

Jalometalli, KULTA, sulkeutui 1838,56: ssa, kun ylin hinta oli 1 848,51 ja alin 1828,81. KULTA hinnat jatkoivat voittojaan kolmannen peräkkäisen istunnon aikana tiistaina keskellä Yhdysvaltain dollarin heikkenemistä ja lisääntyneitä Yhdysvaltain finanssipoliittisia elvytystoiveita. KULTA hinnat nousivat 1%, viikon korkeimmalle tiistaina, kasvaneiden odotusten takia, että Yhdysvaltain 1,9 biljoonan dollarin elvytyspaketti toimitetaan pian. Yhdysvaltain lainsäätäjillä on budjettisuunnitelma, joka voi työntää Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin ehdottaman koronaviruksenhoitopaketin kongressin kautta ilman republikaanien tukea, ja tämän lainsäädännön odotetaan tulevan voimaan ennen 15. maaliskuuta. Nämä voimakkaat odotukset ovat painaneet Yhdysvaltain dollaria, lopulta lainaamalla keltaisen metallin hintoja.

 

Tiistaina Yhdysvaltain dollari putosi alimmalle tasolleen yli viikossa, mikä teki jalometalliharkoista halvempia muiden valuuttojen haltijoille. KULTA pidetään suojauksena inflaatiota ja valuutan heikkenemistä vastaan, joka todennäköisesti johtuu laajamittaisista elvytystoimista. Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin mukaan 1 400 dollarin kannustintarkastusten suuruudesta ei voida neuvotella, mutta joistakin osista laskusta voitaisiin neuvotella. Hän sanoi, että he olivat luvanneet toimittaa 1 400 dollaria amerikkalaisille, ja he saisivat sen. Hän halusi kuitenkin myös kannustintarkastuksia kohdennetuille ihmisille, mikä sulkisi pois korkeamman tulotason ryhmät.

 

Kun lakiehdotus on hyväksytty, Bidenin suunnitelma rahoittaa myös ohjelmia, jotka sisältävät liittovaltion työttömyysvakuutuksen ja taloudellisen tuen osavaltioiden, paikallisten ja heimojen hallituksille. Samaan aikaan viikoittainen 300 dollarin liittovaltion työttömyystarkastus, jonka kongressi hyväksyi joulukuussa osana 900 miljardin dollarin koronavirustorjuntalainsäädäntöä, vanhenee maaliskuussa. Presidenttikampanjansa aikana Biden lupasi uudistaa työttömyysjärjestelmää, ja hän on myös sanonut työskentelevänsä kongressin kanssa jatkaakseen joulukuussa uusitun CARES-lain nojalla hyväksytyt työttömyysetuudet niin kauan kuin kriisi. Presidentti on ehdottanut maksavansa 400 dollaria liittovaltion työttömyyskorvauksia syyskuuhun saakka etuuksien jatkamiseksi.

 

Yhdysvaltain kannustimen lisäksi Yhdysvaltain dollari oli tiistaina heikko kaikkialla johtuen koronavirusrokotusten hitaasta toimittamisesta Yhdysvalloissa. Toistaiseksi Yhdysvalloissa on jaettu melkein 30 miljoonaa koronavirusrokoteannosta, mikä on kaukana niistä 100 miljoonasta annoksesta, jotka Trump lupasi jakaa vuoden 2020 loppuun mennessä. Biden asetti tavoitteeksi 100 miljoonaa rokotetta ensimmäisen 100 päivän aikana hänen hallintonsa. Hänen ehdotuksestaan ​​varataan noin 160 miljardia dollaria kansalliseen rokotusohjelmaan. Biden on myös pyytänyt kongressia toimittamaan viruksen torjumiseksi tarvittavat varat. Hän pyysi kongressia antamaan hänelle pian elvytyspaketin, koska hän on sitoutunut toimittamaan 100 miljoonaa rokotetta amerikkalaisille ensimmäisten 100 päivän määräajassa..

Bidenin ehdottaman paketin mukaan lapsiverohyvitys laajentaa myös nykyistä korvausta, joka antaa perheille oikeuden vaatia 2000 dollaria alle 17-vuotiailta lapsilta. Hyväksynnän jälkeen korvaukset nousevat 3600 dollariin vuodessa pienestä lapsesta ja jopa 3 000 dollariin vuodessa vanhemmalle lapselle.

Tietorintamassa, kello 16:00 GMT, tuli tammikuun NFIB Small Business Index -indeksi, joka laski 95,0: een odotettuun 96,6: een nähden, mikä painoi dollaria ja tuki KULTA hinnat. Klo 20.00 GMT julkaistiin JOLTS-työpaikka-aukot, jotka nousivat 6,65 miljoonaan odotettuun 6,42 miljoonaan dollaria vastaan, mikä tuki Yhdysvaltain dollaria, ja rajoitti keltaisten metallien hintojen mahdolliset lisäedut.

Päivittäiset tekniset tasot

Tukea vastarintaa

1,814,14 1,847,44

1794,07 1860,67

1780,84 1880,74

Kääntökohta: 1827,37

Keskiviikkona kauppa jalometallilla KULTA on edelleen nousussa edellisen ennusteen mukaisesti. Se käy kauppaa 1840: llä ja pitää välittömän vastusalueen 1844 alapuolella. Alemmalla puolella tuki pysyy 1834 ja 1828 tasolla. Nouseva noususuhde 1844: ssä voi pidentää ostotrendiä 1852 markkaan asti. Nouseva puolue on todennäköisesti hallitseva yli 1828. Koska tämä taso on hiukan kaukana nykyisestä markkinahinnasta, meidän on tarkkailtava laskevaa harhaa, joka on alle 1844. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me