Daglig briefing, 10. februar – Alt hvad du behøver at vide om guld i dag!

Godmorgen handlende,

Det ædle metal, GULD, lukket ved 1.838,56, efter at have placeret et højdepunkt på 1.848,51 og et lavt på 1.828,81. Det GULD priserne udvidede deres gevinster for tredje session i træk tirsdag midt i den stigende svaghed i den amerikanske dollar og øgede amerikanske finanspolitiske stimulishåb. GULD priserne sprang med 1% til en uges højde tirsdag på baggrund af stigende forventninger om, at den amerikanske stimuluspakke på 1,9 billioner dollar snart vil blive leveret. De amerikanske lovgivere har en budgetoversigt, der kunne skubbe den amerikanske præsident Joe Bidens foreslåede hjælpepakke til koronavirus gennem Kongressen uden støtte fra republikanerne, og denne lovgivning forventes vedtaget inden 15. marts. Disse stigende forventninger har vejet den amerikanske dollar, i sidste ende udlån til priserne på det gule metal.

 

Tirsdag faldt den amerikanske dollar til det laveste niveau i mere end en uge, hvilket gjorde bullion billigere for indehavere af andre valutaer. GULD betragtes som en afdækning mod inflation og forringelse af valutaer, der sandsynligvis vil være resultatet af udbredte stimulusforanstaltninger. Ifølge den amerikanske præsident Joe Biden er størrelsen af ​​stimuluskontrollen på $ 1.400 ikke omsættelig, men nogle dele af regningen kunne forhandles. Han sagde, at de havde lovet at levere $ 1.400 til amerikanerne, og de ville få det. Imidlertid ønskede han også stimuluskontrol for at målrette mod specifikke mennesker, hvilket ville udelukke dem i grupper med højere indkomst.

 

Efter at lovforslaget er blevet godkendt, vil Bidens plan også finansiere programmer, der inkluderer føderal arbejdsløshedsforsikring og økonomisk bistand til statslige, lokale og stammeregeringer. I mellemtiden udløber den ugentlige $ 300 føderale arbejdsløshed, som kongressen godkendte i december, som en del af $ 900 mia. Under sin præsidentkampagne lovede Biden at reformere arbejdsløshedssystemet, og han har også sagt, at han vil arbejde sammen med kongressen for at udvide arbejdsløshedsunderstøttelse, der var godkendt i henhold til CARES-loven, som blev fornyet i december, til at vare så længe som krisen. Præsidenten har foreslået, at han leverer $ 400 føderale arbejdsløshedsbetalinger gennem september for at udvide fordelene.

 

Bortset fra amerikansk stimulus var den amerikanske dollar svag over hele linjen på tirsdag på grund af den langsomme levering af coronavirusvaccinationer i USA. Indtil videre er næsten 30 millioner doser af coronavirus-vaccine blevet distribueret i USA, hvilket er langt bag de 100 millioner doser, som Trump lovede at distribuere inden udgangen af ​​2020. Biden satte et mål om 100 millioner vaccinestød i de første 100 dage af hans administration. Hans forslag vil afsætte ca. 160 milliarder dollars til et nationalt vaccinationsprogram. Biden har også anmodet om, at Kongressen leverer de nødvendige finanser til at håndtere virussen. Han bad Kongressen om hurtigt at give ham stimuluspakken, da han er forpligtet til at levere 100 millioner skud af vaccinen til amerikanerne inden for hans frist på de første 100 dage.

Ifølge Bidens foreslåede pakke vil skattefradraget for børn også udvide den nuværende godtgørelse, der giver familier ret til at kræve $ 2.000 for børn under 17 år. Hvis de godkendes, vil kravene stige til $ 3.600 om året for et lille barn og op til $ 3.000 om året for et ældre barn.

På datafronten, kl. 16:00 GMT, kom NFIB Small Business Index for januar ind med et fald til 95,0 mod den forventede 96,6, som vejede på greenback og understøttede GULD priser. Klokken 20.00 GMT blev JOLTS jobåbninger frigivet med en stigning på 6,65 mio. Mod de forventede 6,42 mio., Som understøttede den amerikanske dollar, og begrænsede eventuelle yderligere gevinster i de gule metalpriser.

Daglige tekniske niveauer

Support modstand

1.814,14 1.847,44

1.794,07 1.860,67

1.780,84 1.880,74

Drejepunkt: 1.827,37

På onsdag handlede det med ædle metaller GULD fortsætter med at være bullish, i tråd med den tidligere prognose. Det handler til 1.840 og holder under et øjeblikkeligt modstandsområde på 1.844. På den nederste side forbliver understøtningen på 1.834 og 1.828 niveauer. En bullish breakout på 1.844 kunne forlænge købstendensen indtil 1.852-mærket. Den bullish bias vil sandsynligvis dominere over 1.828. Da dette niveau er en smule langt fra den aktuelle markedspris, skal vi se efter en bearish bias under 1.844. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me