Raakaöljyn voittoputki jatkuu – kaikki silmät API-luvuilla!

Aasian kaupankäynnin aikana tänään, WTI Raakaöljy onnistui jatkamaan edellisen päivän voittoputkistoa, joka virkistyi korkeimmalle tasolleen yli kahdessa viikossa, selvästi yli 54,00 dollaria, pääasiassa markkinoiden piristävän mielialan ja toiveiden vuoksi maailmantalouden elpymisestä COVID-19-pandemian jälkeen. Tämä vahvisti heti toivoa polttoainekysynnän elpymisestä, mikä osaltaan lisäsi raakaöljyn kasvua. Raakaöljyn hintoihin liittyvä nouseva poikkeama saattoi kuitenkin johtua myös Saudi Aramcon viimeisimmistä raporteista (SE: 2222), mikä viittaa siihen, että polttoaineiden kysyntä palaa COVID-19-tasoa edeltävälle tasolle myöhemmin tänä vuonna. Tämän lisäksi raakaöljyn hinta sai myös lisätukea heti sen jälkeen, kun suuret tuottajat, kuten Saudi-Arabia, ilmaisivat halukkuutensa vähentää raakaöljyn tuotantoa sitoumustensa mukaisesti. Lisäksi raakaöljyn hintojen nousua tukivat edelleen optimismi koronavirusrokotteiden suhteen ja todennäköisyys saada uusi Yhdysvaltain taloudellinen tukipaketti. Tällä välin laajapohjaisen Yhdysvaltain dollarin laskeva ennakkoluulo, joka johtui riskialttiista markkinatunnelmasta, tuki myös jonkin verran raakaöljyn hintaa, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan..

Päinvastoin, COVID-19-tapausten uudelleen ilmaantuminen maailmanlaajuisesti on pakottanut monia maita ottamaan käyttöön uusia rajoittavia toimenpiteitä, kuten sulkemisia, joista on tullut keskeinen tekijä, joka on pitänyt kannen raakaöljyn hintojen ylimääräisissä voitoissa. WTI-raakaöljyn kaupankäynnin arvo on tällä hetkellä 54,11 ja se on vahvistumassa välillä 53,47-54,32. Kauppiaat näyttävät varovaisilta asettamasta vahvoja positioita Yhdysvaltain raakaöljyn toimitustietojen eteen American Petroleum Institute -yrityksestä, joka on määrä antaa myöhemmin päivällä.

Kuten olemme jo maininneet, markkinakaupan tunnelma kasvatti edellisen päivän myönteistä kehitystään ja pysyi samana päivänä kannattavana keskellä optimismia Yhdysvaltain ylimääräisestä taloudellisesta tukipaketista. Nämä toivot lisääntyivät kahden tunnin tapaamisen jälkeen Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin ja kymmenen republikaanisen senaattorin ryhmän välillä keskustellakseen ryhmän ehdottamasta COVID-19-kannustinpaketista. Yhdysvaltain republikaanipuolueen senaattori Susan Collins sanoi kuitenkin äskettäin, että “Yhdysvaltojen republikaanien senaattoriryhmä kävi tuottavia keskusteluja demokraattisen presidentin Joe Bidenin kanssa COVID-19-avustuksesta, mutta he eivät sopineet paketista.”

Tämän lisäksi toinen syy markkinoiden positiiviseen suorituskykyyn voi johtua myös optimismista erittäin tarttuvan koronaviruksen rokotteiden käyttöönotossa. Tätä pidettiin yhtenä avaintekijöistä, jotka tukivat raakaöljyn hintoja. Samaan aikaan raakaöljyn hinta nousi edelleen, kun suuret raakaöljyn tuottajat, kuten Saudi-Arabia, ilmoittivat olevansa halukkaita vähentämään raakaöljyn tuotantoa sitoumuksensa mukaisesti

Valtameren toisella puolella, toinen syy raakaöljyn hintojen nousuun, voi olla myös viimeisimmät analyytikkoraportit, jotka viittaavat siihen, että talvikysynnän odotetaan olevan Yhdysvalloissa tavallista korkeampi, yhdessä koillisosien pahimmista lumimyrskyistä. vuosissa. Yhdysvaltain dollarin rintamalla laajapohjainen Yhdysvaltain dollari ei pystynyt pysäyttämään edellisen päivän laskusuuntaansa, mutta oli edelleen masentunut, koska turvapaikan kysyntä oli edelleen vähäistä, kun edistyttiin kohti sopimusta seuraavasta Yhdysvaltain finanssipoliittisesta elvytyksestä paketti. Yhdysvaltain dollarin tappiot kuitenkin auttoivat raakaöljyä pysymään hintatarjouksessa, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Klo 23.36 ET (4:36 AM GMT) mennessä Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa greenbackiä muiden valuuttojen joukosta, oli pudonnut 0,15%, 90,890: een..

Laskupuolella aasialaisten liikennepolttoaineiden näkymät huononevat ajan myötä, kun COVID-19-tapausten uudelleen ilmaantuminen kehottaa viranomaisia ​​ottamaan käyttöön uusia rajoittavia toimenpiteitä, kuten lukkoja, jotka puolestaan ​​tukahduttavat toipumisen toiveita. polttoaineen kysynnästä. Tästä on tullut keskeinen tekijä, joka on pitänyt kannen raakaöljyn hintojen ylimääräisillä nousuilla. Markkinakauppiaat seuraavat eteenpäin Yhdysvaltain raakaöljyn toimitustietoja American Petroleum Institute -yrityksestä, joka on määrä toimittaa myöhemmin tänään. Tämän lisäksi koronavirusrokotteita ja Yhdysvaltain taloudellisen avun pakettia koskevat päivitykset voisivat tarjota uutta suuntaa hyödykkeelle. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me