Logikken bag lovende nye Bitcoin Mining Ventures

Selvom bitcoin har haft et utroligt år, når det kommer til at få fat i overskrifterne, forbliver en del af dets økosystem i udkanten af ​​den populære bevidsthed. Da rekordbruddet fortsætter eller bremses af modstandspunkter, men stadig i det opadgående momentum, er brugere og den bredere offentlighed fortsat mindre end opmærksomme på den proces, der gør det muligt for alt dette at ske – kryptovaluta-minedrift.

I dag, ligesom i det øjeblik, hvor bitcoin P2P-netværket blev sat online, er minedrift bitcoin den vigtigste årsag til, at det kan fortsætte med at fungere. På et tidspunkt, før minedriftens vanskeligheder kom, hvor det er i dag, var minedrift en af ​​de vigtigste grunde til, at nogen endda blev interesseret i kryptokurrency.

Nu, med millioner af nye bitcoin-investorer, handler BTC’s primære ansigt og dets pris. Minerne er dog stadig den samme, som brænder hele netværket. På trods af denne åbenlyse sandhed er mange uklare, hvilke muligheder for forretning minedrift har på nuværende tidspunkt. For at gøre det samme gåde mindre sammenfiltret, her er nogle af de væsentlige fakta om nye og kommende bitcoin minedrift.

En ny europæisk mine

GMO Internet, et japansk selskab, meddelte for nylig, at det lancerede et nyt kryptovaluta-minedrift. Det samme firma blev etableret i Japan i begyndelsen af ​​1990’erne og kom ind i kryptovaluta-domænet tilbage i maj i år. Den sene ankomst til domænet for den digitale valuta blev sandsynligvis ansporet af Japans beslutning om at anerkende BTC som betalingsmiddel i landet.

Nu besluttede det samme firma, der tilbyder en række digitale tjenester som webhosting, at udvide sin portefølje med en minedrift. Minedriftene forventes at blive operationelle i første halvdel af 2018. Interessant nok har virksomheden endnu ikke specificeret, i hvilket land i Europa minen skal placeres, men den sagde, at den ville køre på vandkraft og geotermisk vedvarende energikilder. Virksomheden sagde også, at anlægget vil være placeret i “Nordeuropa”.

Dette betyder, at steder som Island og Sverige ser ud til at være de mest sandsynlige valg, især fordi de allerede var et populært sted for minedrift. Den samme fordel kommer fra en kombination af naturligt koldt vejr på grund af polarcirklen og en række strømkilder. I denne henseende er geotermiske kilder en fordel, som ikke deles af mange andre europæiske lande på denne skala.

Specifikationer for GMO-faciliteter

GMO erklærede, at deres nye minedrift vil generere 500 petahash pr. Sekund (PH / s). Lige nu er BTC-netværkshash-hastigheden omkring 5,6 ekshash pr. Sekund (EH / s). Bortset fra de imponerende specifikationer for anlægget er der også det faktum, at GMO er et velkendt firma, der er børsnoteret.

Det har også afsløret, at det har planer om at undersøge og udvikle specialiserede halvlederchips til minedrift, som anvender 7nm procesteknologi. GMO har en partner i denne satsning, men indtil videre er den ikke afsløret ved navn. Virksomheden planlægger at udvikle kunne minedriftstjeneste og tilbyde dem til offentligheden, så deres brugere kan tildele skyhash-magt til at tjene digital valuta.

I tilfælde af deres nye mine ønsker GMO at bruge den til at yde støtte til den kryptovalutaudveksling, den driver. Dette ville fungere ved at allokere de udvindede mønter til børsen, hvor de ville give den likviditet.

Endelig har GMO i det imponerende udvalg af kryptokurrencyprojekter for nylig oprettet et royalty-projekt, der er baseret på blockchain. Med denne full-stack tilgang til den digitale valuta arena viser, at virksomheden planlægger at investere i disse ventures i de kommende år.

Gå ind i minesektoren

At træde ind i minedriften som en BTC-investering virker sandsynligvis som en tåbelig venture for de fleste investorer og virksomheder. Vanskeligheden ved minedrift af nye mønter stiger konstant, mens mineriggene endnu ikke har fulgt trop med deres egne fremskridt. GMO viser imidlertid, at dette ikke behøver at være tilfældet.

I stedet er det nødvendigt med en omhyggelig vurdering af det fysiske, økonomiske og teknologiske miljø for at give enhver potentiel minedrift den mest effektive løsning. GMO’s nye mine dækker alle dens baser på en meget strømlinet måde. Det tager højde for vejrforholdene, hvor kold luft naturligt kan bruges til køling af minerigge, der har tendens til at blive overophedet regelmæssigt. Derefter overvejer det også det bestemte lands adgang til energi, hvor de nordlige nationer i Europa har masser af vedvarende ressourcer.

Endelig undersøgte virksomheden også seriøst spørgsmålet om brugen af ​​de udvindede mønter og hvad de skulle gøre med dem. Her vil deres tidligere venture med en digital valutaveksling blande sig perfekt sammen med minen og give den direkte støtte med hensyn til at erhverve de samme mønter. De samme mønter placeres i omløb, hvor møntindehavere kan bruge dem til gamble online, købe varer og tjenester eller bare investere i dem.

Med dette viste GMO, at den faktiske placering med hensyn til lokal økonomi ikke spiller en afgørende rolle. Både Sverige og Island er ikke de bedste valg for fremstillingsindustrien og mange andre industrier på grund af arbejds- og ejendomsomkostninger.

Men en digital valutamine lider ikke under nogen af ​​disse tilbageslag. Den nødvendige arbejdsstyrke er minimal, mens fast ejendom, hvor den ligger, sandsynligvis forsvinder fra befolkede områder. Dette betyder, at dets omkostninger ikke vil være nær så høje som de kommercielle placeringer tættere på større befolkningscentre. På denne måde har GMO formået at oprette en meget lovende forretningsplan ved at finde de vigtigste aspekter af minedrift.

Generelle fordele

Som det blev anført relateret til spørgsmålet om, hvorvidt bitcoin og andet digitale valutaer er en boble, deres hashing-centre repræsenterer deres underliggende fysiske værdi. Dette er grunden til oprettelse af nye miner er gode nyheder for alle inden for kryptokurrencyudvikling, applikation og handel.

Ved at følge en proces, der øger effektiviteten i hvert hjørne af processen, kunne og skulle der oprettes nye miner. Med støtte fra resten af ​​udviklingssamfundet kunne fremtidige minearbejdere håndhæve de digitale valutanetværk, samtidig med at de genererer en stor fortjeneste for sig selv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me