Bitcoin Blockchain har startet sin Forking

Det vigtigste øjeblik i bitcoin-blockchain-historien begyndte tidligere i dag den 1. august 2017 med processen med at gaffle, der startede transformationen fra et enkelt netværk til to forskellige kryptovalutaer. Efter mange års forsøg på at finde fælles grund vil et segment af minearbejdere og udviklerfællesskab splittes fra BTC P2P-netværket og begynde deres ene alternativ kaldet bitcoin cash.

Fra nu af er den nye digitale valuta ikke oprettet, men processen, der vil splitte netværket, er godt i gang. På grund af dette følger mange øjne markedsreaktionen på dette såvel som den tekniske indvirkning, som dette vil have, især relateret til de mønter, der i det mindste i teorien vil eksistere på begge netværk på et eller andet tidspunkt.

Her er en oversigt over de vigtigste fakta om processen, og hvilken varig effekt den kan have ikke kun på denne særlige digitale valuta, men hele udviklingsøkosystemet for blockchain-kryptokurver.

Forking-proceduren

Den egentlige splittelse begyndte, da en gruppe minearbejdere, der understøtter bitcoin-kontanter, begyndte at betjene forskellige software på deres minerigge startende den 1. august. Den samme software er ved at oprette en konkurrerende digital valuta, der blev navngivet tidligere bitcoin kontanter.

Årsagen til dette ligger i det meget gamle og meget smertefulde problem i bitcoin-samfundet – størrelsen på den enkelte datablok, der bruges af netværket. Da mængden af ​​transaktion fortsatte med at vokse, begyndte problemet med at bruge 1 MB data, da blokstørrelsen begyndte at bremse de samme procedurer, hvilket førte til længere ventetid mellem transaktionen blev foretaget og verificeret af blockchain.

Nu planlægger bitcoin cash at tackle problemet ved at øge størrelsen på transaktionsbloggen betydeligt, mens andre kapacitetsopgraderinger fjernes. Dette ses af tilhængerne af bitcoin-kontanter som et klart overlegen alternativ til al nuværende skaleringsindsats. Resten af ​​netværket placerede sin opbakning bag SegWit2x-tilpasningen af ​​det aktuelle netværk.

Den løbende splittelse

Selvom lejrene er klart defineret, og mængden, der skubber til den nye digitale valuta, har en vej fremad, er splittelsen stadig ikke nær ved at være afsluttet. Mens forskellen begyndte omkring kl. UTC skal bitcoin-kontanter behandle en blok, der er større end 1 MB, for at splittelsen skal forsegles.

Indtil videre er det samme ikke sket, men det er kun et spørgsmål om tid – de fleste eksperter er enige om, at timer, ikke dage vil tage for det samme øjeblik at nås. Samtidig fungerer den originale bitcoin-blockchain fortsat uden problemer.

Teknisk set, hvis den nye større blok ikke findes, kunne bitcoin cash-initiativet stoppes i sine spor, før det kan fortsætte længere. Dette alternativ er dog ikke så klart for selv dem, der har fulgt forking-debatten i detaljer. Den seneste nyhed antyder, at bitcoin-kontanter formåede at udvinde sin første blok, hvilket gjorde splittelsen officiel, men bekræftelsen af ​​den samme begivenhed vil sandsynligvis tage lidt mere.

Markedsreaktion på Forking

Bitcoin-prisen nåede $ 2.925 i dag, tilsyneladende uformindsket af den samme gaffelproces. Prisen faldt i løbet af dagen i ca. 5%, og ustabiliteten fortsætter langt ud i 2. august og derefter, afhængigt af succesen (eller fiaskoen) af bitcoin-kontanter.

En stor fordel, der følger med begivenheden, er, at de handlende har haft rigelig tid til at forberede sig på dette øjeblik. Som millioner bruger til at handle med bitcoin, gamble online på BTC casinoer og gør mange flere lignende ting, transaktionsmængden stiger konstant. Men på samme tid fungerer det samme volumen som en sikkerhedsbarriere for ethvert større prisskift, og de handlende er godt klar over dette.

Fra nu handler bitcoin-kontanter, der er kendt under BCC eller BCH, til omkring $ 380, og prisen vil bestemt ikke forblive i dette interval længe. I stedet kan man forvente en hurtig stigning eller et fald, inden den første relativt stabile pris nås inden udgangen af ​​august.

Psykologisk effekt af splittelsen

Bortset fra markedspåvirkningen og det tekniske problem har der været en række debatter om spørgsmålet om de psykologiske følger af splittelsen på domænet for den digitale valuta. Argumenterne fra begge sider er gyldige – pro-split campen understregede fordelene ved at have to digitale valutaer, der kører på en stort set samme type blockchain. Dette er helt klart et unikt øjeblik og noget, der set fra det tekniske perspektiv giver en unik fordel for både BTC og BCC.

Anti-split-lejren hævdede imidlertid, at tabet af sikkerhed i netværket vil være meget mere relevant i de kommende måneder og år, at enhver kortsigtet eller teknisk fordel, det måtte komme af det. I øjeblikket har markederne ikke delt denne stemning, og i det mindste så den oprindelige split ingen meteorisk fald i BTC-værdien. Nogle har endda sjovt bemærket tidligere, at prisen på bitcoin går ned i den modsatte retning.

Men som historien om de digitale valutaer viste mange gange før, formuerne kan ændre sig på et øjeblik, og den samme psykologiske faktor kan stadig styre den usikkerhed, der ville føre til massesalg. På godt og ondt er anti-split campen rigtig, at gaffelen i en hidtil uset begivenhed, og disse sjældent gavner ethvert forretningsdomæne som helhed.

Fremtiden for BCC

Der er en fornemmelse af, at problemerne med ether og ICO’er kom som en god påmindelse om ustabiliteten af ​​digitale valutaer, hvorfor der i øjeblikket ikke er nogen tunge ændringer med bitcoin-netværksmarkedsreaktionen. Men på samme tid er det svært ikke at erkende, at forhandlere simpelthen bider deres tid i tillid til, at netværkerne holder stand gennem splittelsen.

Når det samme er afsluttet, kan de efterskælv, der kommer efter, stadig ramme markederne og enten bringe værdierne ned eller øge dem yderligere. Under alle omstændigheder er det svært ikke at se skæbnen til både BTC og BCC som meget sammenkoblet på kort sigt, uanset splittelsen, der teknisk adskilt dem.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me