En svensk parlamentsmedlem tilslutter sig BTCX Bitcoin Exchange

Det politiske domæne og spørgsmålet om digital valuta havde altid et turbulent forhold. Det meste af tiden valgte politikerne at tå den linje, der blev præsenteret i de almindelige medier. På grund af dette hængte det problematiske omdømme, som bitcoin samlede i sine tidlige dage, alt for længe, ​​idet dette var en historie, der ikke kun blev gentaget i medier, men også politiske diskussioner i parlamenter og andre magtsteder..

2016 er året, hvor alt dette begyndte at ændre sig med tilstrømningen af Kinesiske penge der ledte efter en sikker havn i de turbulente tider, hvor den gentagne devaluering af yuanen blev set. Siden da formåede kryptovalutaen at gøre en række enkeltpersoner og virksomheder meget rige, men også med succes kaste ryet for et middel, der blev brugt til ulovlig virksomhed.

I hvirvelvinden af ​​ændringer tog nogle hjørner af det politiske domæne også opmærksomhed og begyndte at revurdere deres holdning for det første på begrebet blockchain. Maltas nyligt genvalgte premierminister er et godt eksempel. I dag er det bredt anerkendt, at den samme teknologi snart vil ændre den måde, data holdes på og fås adgang til af en række forskellige parter, der alle arbejder inden for rammerne af dette system. Pengeoverførsler er bare den mest oplagte brug af blockchain, men ikke den eneste.

Dette er grunden til, at digital valuta er specialfremstillet af nationale banker i dag er det ikke længere en rørdrøm. På samme tid er bitcoin, som den er i dag, det vil sige, at den er en fuldstændig uafhængig, ikke-national digital valuta, stadig en bro for langt for mange politiske repræsentanter. Heldigvis for bitcoin-samfundet er Mathias Sundin, en svensk parlamentsmedlem, bestemt ikke en af ​​dem.

Tidlig adopter

Mathias Sundins karriere kom meget langt siden hans startdage i politik. Her blev han berømt som den første svenske politiker, der udelukkende valgte at acceptere bitcoin-donationer. Når han først blev valgt i 2014, begyndte han at arbejde for at flytte landets nationale bank til et kursus, der gjorde den i dag til en af ​​de mest progressive med hensyn til sit arbejde med startups..

De seneste nyheder om ham viste, at han blev bestyrelsesformand for BTCX, den største bitcoin-børs i Sverige. Ikke kun det, det er også en af ​​de ældste fungerende børser på hele kontinentet. Sundin, som er en iværksætter, der var en af ​​medstifterne af Warp Institute, en svensk organisation, der var fast besluttet på at fremskynde al slags teknologiinnovation, planlagde at få travlt i sin nye position i børsen.

Ifølge ham er forretningen meget interessant og spændende selv for dem, der ikke er stærkt investeret i begrebet bitcoin. For det første er udvekslingsplanen at skaffe penge til udvidelsen. Den samme proces tager udvekslingen til nye markeder i en håndfuld europæiske lande.

I mange nationer bruges bitcoin til onlinekøb, men også mange flere ting som BTC-spil og adgang til kun digitale lån. Men sammenhængen med udsagnet synes kraftigt at antyde, at BTCX-udvidelsen ikke stopper der, men sandsynligvis fortsætter, når de nødvendige omstændigheder er nået.

BTCX

Virksomheden, der blev håndhævet af Sundins tilstedeværelse, vokser i øjeblikket med en hastighed, der inkluderer et sted omkring nye 1.200 kunder på månedlig basis. Fra nu af er dens transaktionsvolumen ca. 2 millioner euro i aktiver i digital valuta (i øjeblikket kun bitcoin) pr. Måned. Det blev etableret i 2012, og siden da har det forsynet den svenske offentlighed med foredrag eller konsulenttjenester, der gjorde det muligt for den også at udvide deres forretning til dette område.

Selvom disse tal ikke rigtig tænker, er de mere end et solidt fundament at bygge videre på. Det ser ud til, at dette er præcis, hvad Sundin planlægger at gøre i de kommende måneder og år.

Ifølge ham inkluderer det rum, som børsen skal bebo, ikke kun en afbrydelse af etablerede banker. I stedet ønsker han, at udvekslingen samarbejder med dem om forskellige forhold, der er i den gensidige interesse. På denne måde kunne de to sider håndhæve hinanden og deres særlige metoder til at drive forretning uden at træde på tæerne på den anden enhed.

At give tilbage til folket

Sundin blev “konverteret” til bitcoin, efter at han stødte på en artikel om det. Efter at have læst det, indså han hurtigt, at den offentlige opfattelse af bitcoin som en ulovlig valuta for ulovlige aktiviteter (dette var udbredt dengang) ikke holdt op til kontrol.

I stedet indså han, at potentialet i bitcoin-netværket er at returnere strømmen til almindelige mennesker. Dette faldt også perfekt sammen med hans individuelle grund til at komme ind i politik i første omgang. Men han tror ikke på en fuldstændig væltning af den gamle økonomiske struktur, men på en fusion af de to begreber.

Dette er grunden til, at banker og bitcoin-børser i sin vision om fremtiden arbejder tættere på at levere bedre tjenester til deres brugere, mens de også driver mere rentable virksomheder. Denne ligevægt er noget, som mange mennesker finder meget tiltalende og trøstende, når det kommer til den samlede stabilitet, der vil understøtte bitcoin-netværket i de kommende måneder og år..

Svensk holdning

Sundin er en figur, der både latterliggøres i nogle politiske kvarterer, men også meget lytter til i andre. Men årene gik, og nu ses Sundin ikke som en frynser, men en person, der repræsenterer det almindelige samfunds interesser.

I dag giver hans rolle i BTCX en lang række fordele for virksomheden, der kan drive den til den store liga på det europæiske marked. Alene i år planlægger virksomheden at lancere en ny betalingsplatform og derefter frigive en ny børs til stealth-tilstand.

Som model kan denne fusion af politiske personer og private virksomheder få nogle til at krympe over de potentielle interessekonflikter, der måtte opstå. Men da de pågældende virksomheder bruger digital valuta, vil de utvivlsomt gå meget langt for at vise, at der ikke er plads til nogen problematisk handel, der skal udnyttes.

Det er også klart, at bitcoin-samfundet helt sikkert har en stor ven i Mathias Sundin.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me