Disney, Comcast og NBC lancerer en Blockchain-annonceløsning

Medieindustrien har altid vist stor interesse for domænet blockchain og digitale valutaer, især bitcoin. I løbet af de foregående år har den samme kryptokurrency været et af de mest diskuterede og fulgte emner inden for hele området digital teknologi med en masseappel.

Selvfølgelig var meget af denne dækning dårligt informeret eller simpelthen partisk, primært i de øjeblikke, hvor der var en tendens til værditab på markedet. På trods af at disse svingninger blev skabt takket være en række årsager, brugte de almindelige medier ofte disse til at give dommedags forudsigelser om deres fremtid.

I dag blev ingen af ​​disse realiserede, og domænet for digital valuta går stærkt med stadig større markedsdækning ikke kun i bitcoin men også andre digitale valutaer, herunder den nyeste tungvægt, Ethereum. Sjældent, hvis nogensinde, var denne form for dækning virkelig ondsindet eller designet til at bringe skade på blockchain-samfundet, men det skabte stadig alligevel.

Men på samme tid var der en underliggende strøm af mediefagfolk, der forstod konceptet med kryptokurver og blockchain som ting, der på et tidspunkt vil revolutionere den måde, virksomheden udføres på, hvis ikke hele verdenen. En nylig udvikling fra toppen af ​​flere mediegiganter viser, at dette er sandt i endnu større grad.

En ny Blockchain-platform

Comcast, et stort amerikansk teleselskab meddelte, at det laver en blockchain-platform, der vil være fokuseret på at levere reklametjenester. Det samme konglomerat, som deres reklamegren danner et partnerskab med NBC Universal, Disney, Mediaset Italia, TF1 group, Channel 4 og Cox Communications med det formål at udvide denne platform.

I øjeblikket er det kendt, at det vil bære navnet “Blockchain Insights Platform”. Formålet med platformen er at gøre reklameprocessen meget mere gennemsigtig og effektiv ved at give marketingfolk og hele netværk mulighed for at matche de data, de ejer, relateret til deres kunde, med indholdsudbydere.

Dette ville ske på en anonym måde og med det formål at bestemme, hvilket program på et netværk der er chancen for at give de bedste resultater i forbindelse med en bestemt produktannonce. Løsningen lyder som en smart anvendelse af blockchain-potentialet, som på samme tid ikke ville være en greenfield-procedure.

I stedet for ville et system til omkodning af de aktuelle kundedata give blockchain mulighed for at bestemme de resultater, som annoncørerne generelt ville være efter. Dette betyder, at opsætning af Blockchain Insights Platform ikke ville kræve en masse penge eller tid til at blive afsluttet.

En ny tilgang til data

Marcien Jenckes, der er Comcast Cable’s præsident for reklame, forklarede platformen yderligere. Han sagde, at denne nye teknologiske tilgang ville gøre det muligt for videoannoncen at blive datadrevet i endnu større grad end den er nu. Dette vil derefter give marketingfolk en chance for at forbedre deres målretning, planlægning, udførelse og måling af resultaterne, alt sammen så reklameprocessen i tv-branchen opnår endnu mere værdi for begge involverede parter..

Hvad der gør annonceringen endnu større, er det faktum, at dette er den første formelle indrejse af Comcast i blockchain-rummet. Virksomheden har tidligere vist interesse for domænet, hovedsageligt ved at kommunikere med 21 Inc., en bitcoin-opstart om, hvordan den kunne udnytte minedriften til at give sine brugere nogle fordele. Imidlertid kom der ikke mere ud af de samme kontakter, og Blockchain Insights Platform er det første eksempel på et ægte og udviklende projekt.

I øjeblikket går gruppen til en officiel lancering af platformen et eller andet sted i 2018, og den leder nu efter partnere i form af enhedsproducenter, distributører og netværk i Europa og USA, der ville være villige til at deltage. Det er sikkert, at svaret vil være betydeligt, hvis det ikke af andre grunde end for andre virksomheder forsøger at undersøge, hvilken nøjagtig form for blockchain-teknologi Comcast-projektet vil anvende.

Søger den naturlige pasform

Motiverne for Comcast, som de fleste andre traditionelle indholdsudbydere, er tydelige i denne situation, idet gamle reklamemodeller langsomt dør ud som store indtægtsmekanismer. Denne proces mærkes i hele branchen og dens relaterede filialer, hvor mange virksomheder kæmper for at få enderne til at mødes med de traditionelle reklamemekanismer. Oprindeligt var problemet fokuseret på udskrivnings- og tekstudgivelsesfelterne, hvor PPC-annoncer blev truffet ud med annonceblokkere og andre måder til reklamekontrol.

Nu, et par år senere, er der intet felt inden for mediebranchen, der ikke har følt presset fra den moderne teknologiske udvikling, og tv er klart ikke anderledes. Også her er der opstået store forstyrrende stoffer, hvoraf nogle som HBO bruger hybridmodeller med stor succes. Andre, som Netflix, anvender en helt uortodoks tilgang til publicering af tv-indhold, og det har hidtil givet enorme belønninger, ofte på bekostning af de langsomt skiftende aktører i branchen..

Comcasts Blockchain Insights Platform er blevet udtænkt til at udnytte nogle af de succesrige elementer af målretning mod publikum, der har været så effektive online, hovedsageligt på sociale medier. Den del, der er relateret til anonymitet, er sandsynligvis leveret, så ingen kan beskylde netværket for at sælge eller lease personlige oplysninger om deres brugere.

Der er dog ingen sikkerhed for, at disse vil danne en naturlig pasform, som de inkluderede virksomheder søger. I stedet kan denne indsigt være meget bedre egnet til annoncer med lavt til mellemstort interval, mens tv-annoncørerne kunne være på udkig efter mere brutal eksponering med de medier, der rører puljen, som den tidligere nævnte Netflix..

Blockchain Ja, digitale betalinger Nej

Da Blockchain Insights Platform er under udvikling, er det interessant at bemærke, at der ikke er nogen henvisning til en betalingsmulighed, der vil omfatte digitale valutaer. Bitcoin bryder muligvis rekorder og mennesker over hele kloden bruger det til alt fra at få lån til spil med BTC, men stadig, de store virksomheder som Comcast undgår det. På denne måde fortsætter det samme system med at vise lidt interesse for teknologier, der vil resultere i, at de forsinkes, og ironisk nok præsenterer dette princip sig selv når den samme virksomhed forsøger at inkludere innovationer.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me